Wymienię jesienne porządki - OPI, EDM, Lauress, Guerlain, Max Factor, L'Oreal i inne - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Ogłoszenia > Targowisko: kosmetyki

Notka

Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj!

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-11-09, 12:11   #61
kolciag
Zakorzenienie

Przekupka: 123 pkt / 100% pozyt.
GG do kolciag
Dot.: jesienne porządki - OPI, EDM, Lauress, Guerlain, Max Factor, L'Oreal i inne

Oddam wszystko poza paletką Lancome - ją wymienię jedynie na inne cienie

Ja zakochałam się w:

Clinique - Fresh Bloom - 02 Posy
Guerlain – Terracotta Khol Pudre Libre

Za obie rzeczy to zdecydowanie za mało, więc może jeszcze coś dobierzesz ? Jak nie to wybrałabym Clinique oczywiście jeżeli Tobie odpowiada
Stary 2009-11-17, 15:59   #62
Princeska87
Zakorzenienie

Przekupka: 56 pkt / 100% pozyt.
Dot.: jesienne porządki - OPI, EDM, Lauress, Guerlain, Max Factor, L'Oreal i inne

Yves Rocher - Neonatura Souffle EDP – 50ml – zużycie ok. 40%, mam kartonik
Yves Rocher – Ode a l'Amour Passionemment EDT – 30ml – zużycie 20%, mam kartonik

znajdziesz coś u mnie?
Princeska87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-18, 12:20   #63
tyska30
Zadomowienie

Przekupka: 76 pkt / 100% pozyt.
GG do tyska30

balsam TBS właśnie wymieniłam, ale był srebrny więc nie musisz żałować
Cocon i cienie są do wzięcia
u Ciebie pare rzeczy by mi sie przydało, z tym że moje cienie dopiero wrzuciłam na wymianę więc jeszcze zbieram oferty:
przede wszystkim Nail Tek obie odżywki (tylko czy nie zgęstniały?)
a poza tym:
Glo Minerals pomadka Siren
róż EDM
Lirene żel antycell.
szampony i odżywki Kadus i Elseve, cała seria

mam sporo próbek mineralnych (są w wątku)
tyska30 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-18, 12:28   #64
MagJa
Zakorzenienie

Przekupka: 79 pkt / 100% pozyt.

Cytat:
Napisane przez tyska30 Pokaż wiadomość
balsam TBS właśnie wymieniłam, ale był srebrny więc nie musisz żałować
Cocon i cienie są do wzięcia
u Ciebie pare rzeczy by mi sie przydało, z tym że moje cienie dopiero wrzuciłam na wymianę więc jeszcze zbieram oferty:
przede wszystkim Nail Tek obie odżywki (tylko czy nie zgęstniały?)
a poza tym:
Glo Minerals pomadka Siren
róż EDM
Lirene żel antycell.
szampony i odżywki Kadus i Elseve, cała seria

mam sporo próbek mineralnych (są w wątku)
To w takim razie na Cocona i cienie nadal jestem chętna i jak się namyślisz komu je oddać, to daj znać proszę u mnie, bo u Ciebie mogę przeoczyć.
Foundation jest świeżutki, używałam go od lipca. IT mam dłużej, ale zachowuje się normalnie, jeszcze obu używałam 2 tygodnie temu.
Wszystko w tym momencie jest wolne, a z próbek minerałów pewnie też bym coś wybrała. Ale to jako dodatek, więc na razie się nie wczuwam
MagJa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-18, 12:32   #65
tyska30
Zadomowienie

GG do tyska30

długo sie nie będę namyślać, tak 1,2 dni, akurat na Nail Teku mi dosyc zależy bo mój sie kończy, odezwę sie
Stary 2009-11-20, 08:14   #66
tyska30
Zadomowienie

GG do tyska30

witaj MagJa informuje że nie mam już Coconika, wymieniłam go za nowy NailTEk u innej wizażanki, cienie nadal są do wzięcia, ale tak troche niechetnie się ich pozbywam więc nie chciałabym jeszcze finalizowac wymiany. Bedę do Ciebie zaglądać. A może znajdziesz coś innego za te rzeczy, które zainteresowały mnie u Ciebie?
Stary 2009-11-20, 08:21   #67
wink737
Zakorzenienie

Przekupka: 15 pkt / 100% pozyt.

cos u mnie za

Sally Hansen - Salon - Addicted to Red - lakier do paznokci z salonowej serii SH, kolor to takie ciemne bordo, kremowy; użyty kilka razy, zużycie 10%

Nail Tek, Intensive Therapy II - odżywka zabezpieczająca nawierzchniowa, bezbarwna;
na 100% oryginał, 15ml, zużycie ok. 30%, lakier zabarwiony lekko na czerwonawo-fioletowawo, na kolorowych lakierach w ogóle tego nie widać, na jasnych nie wiem, bo nie używam; oddaję, bo potrzebuję już innej formuły NT

Kadus - Repair Energy - profesjonalny szampon do włosów zniszczonych - 250ml - zostało jakieś 60%

Kadus - Repair Energy - profesjonalna maseczka do włosów zniszczonych - 200ml - zostało jakieś 35%

Elseve – Re Nutrition Szampon Pielęgnacyjny z regenerującym mleczkiem królewskim – włosy suche lub przesuszone – 400ml – zużycie 65%

Elseve – Cement-Ceramidy Szampon Odbudowujący przeciw łamaniu się włosów – włosy zniszczone, uszkodzone, łamliwe – 400ml – zużycie 30%

Elseve – Cement-Ceramidy Odbudowująca odżywka w kremie przeciw łamaniu się włosów – włosy zniszczone, uszkodzone, łamliwe – 200ml – zużycie 80%

odp u mnie/daj znać

Tak dla wyzwania, jakiekolwiek by nie było
wink737 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-11-20, 10:03   #68
paradiso perduto
Zakorzenienie

Przekupka: 41 pkt / 100% pozyt.

hej, cos u mnie za:
-krem-zel lirene nowy
-kadus szampon/maseczka?

pozdrawiam
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=375832
paradiso perduto jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-20, 17:55   #69
MagJa
Zakorzenienie

Przekupka: 79 pkt / 100% pozyt.

Cytat:
Napisane przez tyska30 Pokaż wiadomość
witaj MagJa informuje że nie mam już Coconika, wymieniłam go za nowy NailTEk u innej wizażanki, cienie nadal są do wzięcia, ale tak troche niechetnie się ich pozbywam więc nie chciałabym jeszcze finalizowac wymiany. Bedę do Ciebie zaglądać. A może znajdziesz coś innego za te rzeczy, które zainteresowały mnie u Ciebie?
Kurcze, szkoda, bo z kolei mi na nim bardziej zależało A póki co nic więcej u Ciebie nie widzę.

Cytat:
Napisane przez wink737 Pokaż wiadomość
cos u mnie za

Sally Hansen - Salon - Addicted to Red - lakier do paznokci z salonowej serii SH, kolor to takie ciemne bordo, kremowy; użyty kilka razy, zużycie 10%

Nail Tek, Intensive Therapy II - odżywka zabezpieczająca nawierzchniowa, bezbarwna;
na 100% oryginał, 15ml, zużycie ok. 30%, lakier zabarwiony lekko na czerwonawo-fioletowawo, na kolorowych lakierach w ogóle tego nie widać, na jasnych nie wiem, bo nie używam; oddaję, bo potrzebuję już innej formuły NT

Kadus - Repair Energy - profesjonalny szampon do włosów zniszczonych - 250ml - zostało jakieś 60%

Kadus - Repair Energy - profesjonalna maseczka do włosów zniszczonych - 200ml - zostało jakieś 35%

Elseve – Re Nutrition Szampon Pielęgnacyjny z regenerującym mleczkiem królewskim – włosy suche lub przesuszone – 400ml – zużycie 65%

Elseve – Cement-Ceramidy Szampon Odbudowujący przeciw łamaniu się włosów – włosy zniszczone, uszkodzone, łamliwe – 400ml – zużycie 30%

Elseve – Cement-Ceramidy Odbudowująca odżywka w kremie przeciw łamaniu się włosów – włosy zniszczone, uszkodzone, łamliwe – 200ml – zużycie 80%

odp u mnie/daj znać

Nic

Cytat:
Napisane przez paradiso perduto Pokaż wiadomość
hej, cos u mnie za:
-krem-zel lirene nowy
-kadus szampon/maseczka?

pozdrawiam
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=375832
Też nic
MagJa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-20, 18:02   #70
lilmary
BAN stały

Przekupka: 22 pkt / 96% pozyt.

znajdziesz coś u mnie w zamian za:

Revlon – Vital Radiance – Line Softening Makeup SPF15 Rehydrating for Normal/Dry Skin – 10 Vanilla Cool – 30ml – ze 3 razy użyty, mam do niego sztywny foliowy kartonik

Deborah, Sole&Co - potrójne cienie do powiek, nr 2, kolory jak na zdjęciu z załącznika (czekoladowy brąz, róż i jasny róż) - użyte kilka razy, z wymiany z OlkoLolka

?
odpowiedz proszę umnie
lilmary jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-28, 14:55   #71
little.b.blue
Zakorzenienie

Przekupka: 16 pkt / 100% pozyt.

dziękuję ale nic.

Invisalign od 20/03/2016
little.b.blue jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości