|
|
#61 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: srebrne fantazje by lookrecya
Chciałam pochwalić naszyjniczek z poprzedniego wrzutu
Bardzo mi się podoba
|
|
|
|
|
#62 |
|
Zadomowienie
|
oba ostatnie wrzuty po prostu cudowne!!!!! Aż nie wiem co najbardziej mi się podoba
|
|
#64 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja pierdzielę! Ale pikne
![]() . Może zrób jakieś owijane.
Edytowane przez viktorej Czas edycji: 2009-12-01 o 16:17 |
|
|
|
|
#65 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#66 |
|
Wtajemniczenie
|
Wow! Jako, że do techniki nie mogę się doczepić, powiem tylko: "popracuj nad balansem bieli na zdjęciach"
|
|
|
|
|
#67 |
|
Wtajemniczenie
|
Padłam po prostu
|
|
#69 |
|
Zadomowienie
|
dziekuje wszystkim za mile slowa - niestety zbiorowo bo zaraz wracam do pracy
![]() to byla rzeczywiscie czasochlonna dlubanina - mial byc naszyjnik do sukienki, ale nie starczylo czasu no i w koncu powstalo to cos ![]() zdjecia sa koszmarne, do bani i w ogole obciach to gdzies wystawiac balans bieli rzeczywiscie do bani - wszystko wychodzi zolto-brazowe zamiast srebrne - ale wszelkiew proby zwalczania sa nieudolne - nie mam czasu i checi do tego porzadnie usiasc, a ten paskudny efekt koncowy odbiera mi chec do robienia bizutkow wrzucam cosik - do kolczykow z kamieniem ksiezycowym nawt nie podeszlam z aparatem - nawet nie chce wiedziecx jaki mialyby kolor...
|
|
|
|
|
#70 |
|
Zadomowienie
|
Cały wrzcik uroczy
![]() Bransoletka bardzo mi się podoba - bo wielbię Twoje liściaste motywy... Zwiewne muszki fajniutkie....a komplecik z kianitem (też mam ten kianit ) sympatyczny, choć nie do końca podoba mi się owijanie.....No a tak poza tym to protestuję...gdzie Twoje drzewka.....? |
|
|
|
|
#71 |
|
Zakorzenienie
|
A mi się podobają bardzo dwie pierwsze prace. Pierwsze, drobniutkie kolczyki. Muszą być bardzo delikatne, chyba że masz sztyft z większą kulką, ale są urocze. I komplecik prześliczny (niesamowite kamienie).
|
|
#72 |
|
Zadomowienie
|
poppppy - dziekuje za opinie
drzewka ciagle maja byc, ale ich robienie jest dosc zmudne, a efekt zadowalajacy tylko przy fajnym kamieniu, a tych jakos brak ![]() ggagatka - kamyki rzeczywiscie sa cudne, juz czekam z niecierpliwoscia na kolejne cuda dzieki za wizyte ![]() dzisiaj 2 nowosci - kolczyki, ktore jakos nie bardzo wyszly na tym bialym tle, a na zywo cudnie opalizuja na blekitnie, i naszyjnik do ktorego ukulam kadza kulke i wzorki na nich...troche to trwalo
|
|
|
|
|
#73 |
|
Rozeznanie
|
kolczyki piękne a naszyjnik przepiękny, nie wiem jak Wy robicie te kulki ale efekt jest powalający. A skąd wziąć taki ekspozytor?
|
|
|
|
|
#74 |
|
Rozeznanie
|
Niesamowite cudeńka, co wrzut to lepsze. A naszyjnik z kuleczek filcowy - rewelacja
|
|
#75 |
|
Zadomowienie
|
Kolczyki przesliczne!!! Zwiewne i delikatne....
Ukulany naszyjnik strasznie mi się podoba i podziwiam cierpliwość....ile czasu zajmuje zrobienie takiego sznura? edit: dopiero teraz dostrzegłam poprzedni wrzucik- no bajka po prostu!!! wszystko mi się podoba Listeczki w twoim wykonaniu są niesamowicie urokliwe...
Moje próby z drucikami Moje decoupage blog ,,Rób to co lubisz a nigdy nie będziesz pracował"Konfucjusz Edytowane przez Reverie1 Czas edycji: 2009-12-09 o 15:56 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#76 |
|
Wtajemniczenie
|
Eleganckie i delikatne te kolczyki
|
|
#78 |
|
Zadomowienie
|
śliczne te ostatnie kolczyki
wsześniejszy komplecik świtezianka i takie kolczyki jeszcze wczesniejsze fiołkowe napewno czasochłonny?ale świetny
|
|
|
|
|
#79 |
|
Zadomowienie
|
dwaslonca, heurek, kasia_kati - dziekuje
![]() Reverie1 - oj czasocjonny.. kilka godzin x kilka dnixkilka tygodni->kilkadziesiat godzin? chyba wole nie liczyc ![]() ewasko - ekspozytor na allegro. dagus_gd - z tym oksydowaniem to jest roznie, przyznaje ze w Twoich kolczykach poszlo wyjatkowo dobrze, ale proporcje woda-oksyda-czas ustalam na biezaco bo to zalezy i od tego skad pochodzi srebro (w ostatnich stokrotkach mialy byc ciemne kulki ale w ogole nie zlapala, a zobacz jaki drut ciemny...) i jak stara jest oksyda, bo ona niestety wietrzeje i najpierw starcza kilka kropel na pol szklanki a na koncu to juz wogole nie rozczienczam,bo jest tylko lekko zolta... oksyda na zimno i zileona pasta polerska z szafira ![]() dzisiaj stokrotki zrobione z resztek i 3 razy zmieniane w trakcie oraz komplecik ze swarkami, ktory po przymierzeniu mnie sama zachwycil, za to na zdjeciach wyszedl fatalnie... |
|
|
|
|
#80 |
|
Wtajemniczenie
|
Jak ja uwielbiam prace z resztek
. Zawsze jak ktoś pisze, że z resztek, to wychodzą cuda. Śliczne kolczyki. Nie pasuje mi tylko srebrna satynowa kulka na górze.A komplecik jest przepiękny. Kolczyki bardzo delikatne, a wisior ach |
|
|
|
|
#82 |
|
Rozeznanie
|
Swarkowy komplecik jest piękny. A ten wisior , taki dłuuugi. Super
|
|
#83 |
|
Zadomowienie
|
Komplecik jest super
świetny.
|
|
|
|
|
#84 |
|
Zadomowienie
|
komentarze nieliczne, ale bardzo mile
- dziekuje wszystkimw sobote dostalam prezent swiateczny od TZ - biurko na moje zabawki (mama sie smieje ze mial mnie dosc bo wszedzie walaly sie koraliki - tylko te zdjecia... dzis jeszcze gorsze, choc myslalam ze to niemozliwe - poszla jedna swietlowka...
|
|
|
|
|
#85 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#86 |
|
Zakorzenienie
|
Fajne rzeczy robisz z drutem wyginając go w ten sposób. Pierwsze są perfect, napatrzeć się nie mogę. 2 i 3 też
|
|
|
|
|
#87 |
|
Zakorzenienie
|
Muszę kupić taki ekspozytor bo na uchu kolczyki wyglądaja duzo lepiej niz na leząco
![]() Te są śliczne i na uchu wygladają genialnie choć na leżąco chwile miałam wrażenie, że te dwa łańcuszki to za dużo ![]() Ten wisior robi wrażenie ![]() I te bardzo mi się podobają
|
|
#88 |
|
Rozeznanie
|
Masz własny rozpoznawalny styl, który bardzo lubię. Wszystkie pary mi się podobają, ale te pierwsze maleństwa mają w sobie najwięcej uroku i sama bym takie chciała
|
|
#89 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze, szkoda że te zdjęcia nie są do końca takie jak byc powinny, bo domyślam się że na zywo ta biżuteria wygląda rewelacyjnie. Świetne kształty.
Moi absolutni faworyci to: http://www.wizaz.pl/forum/attachment...0&d=1260350881 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...6&d=1260790511 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...7&d=1260790511 Na uszach manekina wyglądają ekstra
|
|
#90 |
|
Raczkowanie
|
Prace są coraz lepsze i coraz ciekawsze - mi też bardzo podobaja sie te Twoje eksperymenty z drucikiem... dzięki temu biżuteria, którą tworzysz jest naprawdę wyjątkowa i niepowtarzalna. Z ostatniego wrzutu dosłownie wszystko mi sie podoba, ale przy czerwonych sie totalnie rozkleiłam
Z turkusem też są super i podpisuje się pod wypowiedziami poprzedniczek - na uchu prezentują o wiele lepiej Ahhh... z niecierpliwością czekam na następne
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Biżuteria
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:10.

Bardzo mi się podoba 

. Może zrób jakieś owijane.

wrzucam cosik - do kolczykow z kamieniem ksiezycowym nawt nie podeszlam z aparatem - nawet nie chce wiedziecx jaki mialyby kolor...

jestem również