![]() |
#61 |
Lady of Harley-Davidson
|
Dot.: Oryginalne kosmetyki i nie tylko!
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-25512.htm - tu masz opisy coeur de vahine, takze moj
![]() ![]() amour de cacao calego nie oddam, ale z 5ml lekko moge odlac ![]() flakony chetnie oddam, skoro zbierasz, dla mnie nie maja wielkiej wartosci ![]() ok, odsypeczki zrobie do fioleczek szklanych 2ml, tak w sam raz na porzadne testy ![]() probeczki demeter chetnie oddam, moge zrobic jeszcze brownie, sugar cane, patchouli, fig leaf.
![]() |
#62 |
Raczkowanie
|
@Agniesia666 - probeczki demeter chetnie oddam - znaczy się wszystkie? Brownie, sugar cane, patchouli, fig leaf - jakbyś mogła zrobić, to byłabym bardzo szczęśliwa
![]() ![]() Amour de cacao 5 ml - ok. Flakony zbieram, dziękuję ![]() Pigmenty - ok. Mogłoby być dla ciebie: - Dead Sea Products - Mineral Care Spa Body Butter With Red Grapefruit, masło do ciała o zapachu czerwonego grejfruta, 500 ml. Pozostało ok. 90% - odsypka pudru Revlona, ok. 4 ml - Inter Fragrances - Sun Protect, mgiełka do włosów chroniąca przed promieniami UV, 150 ml. Pozostało ok. 2/3 opakowania LUB -Pollena-Malwa, Studio Gloria - Maska do włosów suchych, zniszczonych i farbowanych, 240 ml. Pozostało 85-90%. Produkt zbiera świetne recenzje na KWC! Ciężko ją dostać @tyska30 - Z EDM jednak zrezygnuję. Już prędzej wezmę pędzel. Chociaż skośnych pędzli mam zdecydowany nadmiar... Ale co tam, jam pędzlowy potwór! ;D Czyli na razie: dla ciebie pasta cukrowa, samoopalacz Scott Barnes i być może Gloria maska (czekam na odpowiedź od jednej Wizażanki). Dla mnie miniatura błyszczyku, odsypka pudru, pędzel. STILA Illuminating Finishing Powder 9g (Bronze), NOWY opalizujący bronzer był nie do brania, tak? Czy gdybym czegoś nie brała byłabyś skłonna wymienić się za miniaturkę Moon Beam lub High Beam? Edytowane przez nadeo Czas edycji: 2009-11-02 o 23:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Lady of Harley-Davidson
|
z tych flakonow moge Ci porobic probki, powiedzmy po 2ml: [wszystko jadalne zapachy]
Aquolina, Acqua Corpo Profumata Canditi al Cioccolato Aquolina, Acqua Corpo Profumata Latte Di Mandorla Aquolina, Pink Sugar EDT Demeter, Brownie EDC Demeter, Sugar Cane EDC Yves Rocher, Neonatura Cocon EDP razem 12ml + dorzuce probki jadalnych zapachow z mojego zbioru: serendipitous 0,2ml demeter creme brulee 1ml demeter pina colada 2ml demeter bubble gum 1ml demeter firefly 0,5ml demeter rain 1ml demeter snow 2m razem 7,7ml ![]() Amour de cacao 9 ml Flakony 2szt Pigmenty 2 odsypki za - Dead Sea Products - Mineral Care Spa Body Butter With Red Grapefruit - Inter Fragrances - Sun Protect, mgiełka do włosów - Pollena-Malwa, Studio Gloria - Maska do włosów suchych
Edytowane przez Agniesia666 Czas edycji: 2009-11-02 o 22:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Raczkowanie
|
@Agniesia666 - Jeśli mogę jeszcze prosić ^.^ (aż mi głupio, ale te nazwy...)
demeter bubble gum 1ml demeter firefly 0,5ml demeter rain 1ml lub demeter snow 2m Wzięłabyś maskę czy mgiełkę do włosów? Czy Comptoir Sud Pacifique, Vanille Mokha EDT pachnie kawą? Kawy nienawidzę, także... Edytowane przez nadeo Czas edycji: 2009-11-02 o 22:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Lady of Harley-Davidson
|
owszem, mokha pachnie kawa
![]() edytowalam liste wyzej, zeby znowu nie kopiowac [post 63] mysle, ze tak byloby sprawiedliwie. co myslisz?
![]() |
#66 |
Raczkowanie
|
@Agniesia666 - też myślę, że jest OK
![]() ---------- Dopisano o 23:28 ---------- Poprzedni post napisano o 23:26 ---------- @Donka94 - Ok, do tego sample EDM: Beige neutral i fawn, w wersji intensive są twoje. Zapraszam na PW ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I czy mogę prosić o zdjęcia błyszczyków i paletki Benefita? Kiedy była otwarta baza Essence? Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |
Raczkowanie
|
@MagJa
Cytat:
![]() Zdjęcia mogłabym zrobić, ale dopiero jutro po południu, zresztą w dziennym świetle będzie lepiej widać. Baza Essence była otwarta ok. 1 miesiąc temu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A na zdjęcia poczekam, spokojnie ![]() Poszperałam trochę w necie i widzę, że z bazy Essence mogłabym zrezygnować, za to wzięłabym najchętniej ten błyszczyk Sephory. To ten http://www.sephora.com/browse/produc...dPaginate=true , prawda? No i te 2 próbeczki Wanilii Sephorowych. Pasowałoby Ci tak wstępnie? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Raczkowanie
|
Wstępnie mi pasuje.
Tak, to ten błyszczyk z Sephory. Mam inny odcień i chętnie bym sobie ten wystawiony na wymianę zostawiła, ale one mają po 15 ml i chyba w życiu bym tego nie zużyła ;D Także mam nadzieję, że jutro zdążę zrobić zdjęcia i je wrzucić, a z fiolkami się zobaczy. Powiedz mi jeszcze, czy ten khol rzeczywiście tak strasznie się obsypuje? Czy się rozmazuje? Co z dolną powieką - trwa tam niewzruszony czy może się trochę lub bardzo rozmazuje? I czy ten brąz jest taki ciemny, że prawie czarny, czy też taki... brązowy? ;D Wiadomo, jak to czasem bywa ze zdjęciami. Edytowane przez nadeo Czas edycji: 2009-11-02 o 23:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A kolor ma mniej więcej taki jak na zdjęciach, ładny brąz ze złotymi drobinkami. Nie jest bardzo ciemny, żeby aż czarny, po prostu brąz. Nie jasny, nie ciemny. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 | |
Zadomowienie
Przekupka: 76 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
|
moze cos u mnie za
Stila - podwójny błyszczyk do ust Lip glaze doubles, odcień midnight bloom/berry, 3,9 ml. Nieużywany, nieotwierany, w oryginalnym pudełku. Sephora - Lip Gloss, odcień Sweet Berry, 15 ml. Nieużywany, nawet nieodpakowany z folii. W opakowaniu wygląda na ciemny, ale tak naprawdę nie jest bardzo kryjący, delikatnie przyciemnia usta (test w Sephorze) Sephora - Round a kiss STRASS, paletka z 4 błyszczykami, odcień 02 Pink kiss. Zużycie może z 10-15% z każdego koloru Sensique - Puder prasowany, mapka rozświetlająca, odcień 106, 13g. Pozostało ok. 95% Dr. Hauschka - Seidenpuder (puder jedwabny) - mogę trochę odsypać, bo jest wydajny Revlon - SkinLights Face Illuminator, rozświetlający puder do twarzy i ciała, odcień 01 Golden Light - mogę odsypać niewielkie ilości Revlon - SkinLights Face Illuminator, rozświetlający puder do twarzy i ciała, odcień 02 Bare Light - mogę odsypać niewielkie ilości Farouk Biosilk - Silk Therapy Gel, żel do włosów, .5 fl. oz., czyli bodajże 15 ml. Nieużywany Mogę się zastanowić nad zrobieniem odlewki z wód toaletowych Sephora Wanilia i Karmel oraz Wanilia i Czekolada, ale tu będę wybrzydzać, bo lubię te wody ![]() Oliwka Hipp, nieużywana
![]() |
#75 |
Raczkowanie
|
@Donka94 - Jednak go na razie nie wymieniam, doszłam do wniosku, że 100% przekonana nie jestem i potem mogę żałować
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Zakorzenienie
|
Dobra, a gdybym dobrała sobie coś do tej Glorii? Zaznaczam, że żel nie ma dużej pojemności - 20 ml.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Wtajemniczenie
|
cos u mnie za
pędzel rimmel oliwka hipp Dr. Hauschka - Seidenpuder (puder jedwabny) - mogę trochę odsypać, bo jest wydajny
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#80 |
Raczkowanie
|
Ponieważ mam coś problemy z wiadomościami prywatnymi (wysyłam, kopię mam w Wysłanych, a ludzie mimo to ich nie dostają) to piszę na forum, dla kogo przesyłki zostały wysłane w środę rano:
@misianka @RNG @aaaania1989 @Agniesia666. Jeśli ktoś nie dostał PW, to przepraszam, chociaż to nie moja wina ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 | |
Zadomowienie
Przekupka: 76 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
BAN stały
|
cos u mnie za
# Pollena-Malwa, Gloria, Emulsja do włosów, 200 ml. Nieużywana. Produkt zbiera świetne recenzje na KWC! Ciężko ją dostać # Babyliss - szczotka do włosów z włosiem z dzika. Używana 2 razy, umyta i wyczyszczona, stan: jak ze sklepu . KWC: Szczotka do włosów z włosiem z dzika, BaByliss ? odpowiedz prosze u mnie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za szczotkę babyliss?
![]()
![]() |
#88 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za
Pollena-Malwa, Gloria, Emulsja do włosów, 200 ml. Nieużywana. Produkt zbiera świetne recenzje na KWC! Ciężko ją dostać ![]() i masła farmony ![]() odp u mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Coś u mnie za szczotkę z włosiem dzika Babyliss i nową oliwkę Hipp??
P F C Edytowane przez maja55 Czas edycji: 2009-11-15 o 14:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Raczkowanie
|
Hej!
Podoba mi się: Sephora - Lip Gloss, odcień Sweet Berry, 15 ml. Nieużywany, nawet nieodpakowany z folii. W opakowaniu wygląda na ciemny, ale tak naprawdę nie jest bardzo kryjący, delikatnie przyciemnia usta (test w Sephorze) Zapraszam do mojego wątku!
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:49.