Wymienię Oryginalne kosmetyki i nie tylko! - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Ogłoszenia > Targowisko: kosmetyki

Notka

Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj!

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-11-02, 21:07   #61
Agniesia666
Lady of Harley-Davidson

Przekupka: 131 pkt / 100% pozyt.
Dot.: Oryginalne kosmetyki i nie tylko!

https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-25512.htm - tu masz opisy coeur de vahine, takze moj ale to trudnodostepny zapach, wiec bede go cenic - mowie z gory
amour de cacao calego nie oddam, ale z 5ml lekko moge odlac
flakony chetnie oddam, skoro zbierasz, dla mnie nie maja wielkiej wartosci
ok, odsypeczki zrobie do fioleczek szklanych 2ml, tak w sam raz na porzadne testy
probeczki demeter chetnie oddam, moge zrobic jeszcze brownie, sugar cane, patchouli, fig leaf.
Stary 2009-11-02, 21:43   #62
nadeo
Raczkowanie

Przekupka: 13 pkt / 100% pozyt.

@Agniesia666 - probeczki demeter chetnie oddam - znaczy się wszystkie? Brownie, sugar cane, patchouli, fig leaf - jakbyś mogła zrobić, to byłabym bardzo szczęśliwa Zwłaszcza intryguje mnie brownie, jako fankę wszystkiego co słodkie. Jeśli znasz jeszcze jakieś słodkie albo jadalne zapachy (oprócz Sephory) i masz próbkę, to pisz. Ja się nie znam
Amour de cacao 5 ml - ok.
Flakony zbieram, dziękuję
Pigmenty - ok.

Mogłoby być dla ciebie:
- Dead Sea Products - Mineral Care Spa Body Butter With Red Grapefruit, masło do ciała o zapachu czerwonego grejfruta, 500 ml. Pozostało ok. 90%
- odsypka pudru Revlona, ok. 4 ml
- Inter Fragrances - Sun Protect, mgiełka do włosów chroniąca przed promieniami UV, 150 ml. Pozostało ok. 2/3 opakowania
LUB
-Pollena-Malwa, Studio Gloria - Maska do włosów suchych, zniszczonych i farbowanych, 240 ml. Pozostało 85-90%. Produkt zbiera świetne recenzje na KWC! Ciężko ją dostać

@tyska30 - Z EDM jednak zrezygnuję. Już prędzej wezmę pędzel. Chociaż skośnych pędzli mam zdecydowany nadmiar... Ale co tam, jam pędzlowy potwór! ;D
Czyli na razie: dla ciebie pasta cukrowa, samoopalacz Scott Barnes i być może Gloria maska (czekam na odpowiedź od jednej Wizażanki). Dla mnie miniatura błyszczyku, odsypka pudru, pędzel.

STILA Illuminating Finishing Powder 9g (Bronze), NOWY opalizujący bronzer był nie do brania, tak?
Czy gdybym czegoś nie brała byłabyś skłonna wymienić się za miniaturkę Moon Beam lub High Beam?

Edytowane przez nadeo
Czas edycji: 2009-11-02 o 23:32
nadeo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-02, 22:03   #63
Agniesia666
Lady of Harley-Davidson

z tych flakonow moge Ci porobic probki, powiedzmy po 2ml: [wszystko jadalne zapachy]
Aquolina, Acqua Corpo Profumata Canditi al Cioccolato
Aquolina, Acqua Corpo Profumata Latte Di Mandorla
Aquolina, Pink Sugar EDT
Demeter, Brownie EDC
Demeter, Sugar Cane EDC
Yves Rocher, Neonatura Cocon EDP
razem 12ml

+ dorzuce probki jadalnych zapachow z mojego zbioru:
serendipitous 0,2ml
demeter creme brulee 1ml
demeter pina colada 2ml
demeter bubble gum 1ml
demeter firefly 0,5ml
demeter rain 1ml
demeter snow 2m

razem 7,7ml

Amour de cacao 9 ml
Flakony 2szt
Pigmenty 2 odsypki

za

- Dead Sea Products - Mineral Care Spa Body Butter With Red Grapefruit
- Inter Fragrances - Sun Protect, mgiełka do włosów
- Pollena-Malwa, Studio Gloria - Maska do włosów suchych

Edytowane przez Agniesia666
Czas edycji: 2009-11-02 o 22:21
Agniesia666 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-02, 22:09   #64
nadeo
Raczkowanie

@Agniesia666 - Jeśli mogę jeszcze prosić ^.^ (aż mi głupio, ale te nazwy...)
demeter bubble gum 1ml
demeter firefly 0,5ml
demeter rain 1ml lub demeter snow 2m

Wzięłabyś maskę czy mgiełkę do włosów?
Czy Comptoir Sud Pacifique, Vanille Mokha EDT pachnie kawą? Kawy nienawidzę, także...

Edytowane przez nadeo
Czas edycji: 2009-11-02 o 22:11
Stary 2009-11-02, 22:22   #65
Agniesia666
Lady of Harley-Davidson

owszem, mokha pachnie kawa w takim razie mokhe odwolujemy, a zamiast tego te 4 probeczki ktore wymienilas wyzej.

edytowalam liste wyzej, zeby znowu nie kopiowac [post 63]

mysle, ze tak byloby sprawiedliwie. co myslisz?
Stary 2009-11-02, 22:28   #66
nadeo
Raczkowanie

@Agniesia666 - też myślę, że jest OK To co, PW?

---------- Dopisano o 23:28 ---------- Poprzedni post napisano o 23:26 ----------

@Donka94 - Ok, do tego sample EDM: Beige neutral i fawn, w wersji intensive są twoje. Zapraszam na PW
Stary 2009-11-02, 22:33   #67
MagJa
Zakorzenienie

Przekupka: 79 pkt / 100% pozyt.

Cytat:
Napisane przez nadeo;15038263
[B
@MagJa[/B] - kusisz! Benefit Powder Pop za Khol Guerlaina + jakieś masło? I ewentualnie:
Essence - Volume Boost Base Mascara, baza pod tusz do rzęs, 7 ml. Użyta 3-4 razy
ZA
Yves Rocher - Luminelle Deligloss Truskawkowa Czerwień - 10ml - nowy
Za masło bym jednak podziękowała, a Benefita wezmę chętnie Jakoś się dogadamy, myślę. Tylko dobrałabym z niego coś z poniższej listy. A na odlewki Sephory miałabyś chociaż małe fiolki, tak na próbeczki?
I czy mogę prosić o zdjęcia błyszczyków i paletki Benefita?
Kiedy była otwarta baza Essence?

Cytat:
Napisane przez nadeo Pokaż wiadomość
  • Stila - podwójny błyszczyk do ust Lip glaze doubles, odcień midnight bloom/berry, 3,9 ml. Nieużywany, nieotwierany, w oryginalnym pudełku.
  • Sephora - Lip Gloss, odcień Sweet Berry, 15 ml. Nieużywany, nawet nieodpakowany z folii. W opakowaniu wygląda na ciemny, ale tak naprawdę nie jest bardzo kryjący, delikatnie przyciemnia usta (test w Sephorze)
  • Farouk Biosilk - Silk Therapy Gel, żel do włosów, .5 fl. oz., czyli bodajże 15 ml. Nieużywany
  • Mogę się zastanowić nad zrobieniem odlewki z wód toaletowych Sephora Wanilia i Karmel oraz Wanilia i Czekolada, ale tu będę wybrzydzać, bo lubię te wody Niestety nie posiadam atomizerków, także w tym przypadku trzeba by mi je przesłać
MagJa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-11-02, 22:44   #68
nadeo
Raczkowanie

@MagJa
Cytat:
Za masło bym jednak podziękowała, a Benefita wezmę chętnie Jakoś się dogadamy, myślę. Tylko dobrałabym z niego coś z poniższej listy. A na odlewki Sephory miałabyś chociaż małe fiolki, tak na próbeczki?
I czy mogę prosić o zdjęcia błyszczyków i paletki Benefita?
Kiedy była otwarta baza Essence?
Właśnie jest ciężko. Chyba że wyleję z próbek jakieś śmierdziuchy, wygotuję czy coś te fiolki i może nie będą mieć zapachu? Jeśli masz swoje, to mogłabym do nich nalać i ci je odesłać.
Zdjęcia mogłabym zrobić, ale dopiero jutro po południu, zresztą w dziennym świetle będzie lepiej widać.
Baza Essence była otwarta ok. 1 miesiąc temu.
Stary 2009-11-02, 23:00   #69
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
@MagJa
Właśnie jest ciężko. Chyba że wyleję z próbek jakieś śmierdziuchy, wygotuję czy coś te fiolki i może nie będą mieć zapachu? Jeśli masz swoje, to mogłabym do nich nalać i ci je odesłać.
Zdjęcia mogłabym zrobić, ale dopiero jutro po południu, zresztą w dziennym świetle będzie lepiej widać.
Baza Essence była otwarta ok. 1 miesiąc temu.
Fiolek jeszcze nie mam, ale będę mieć, z tym, że ze względu na Twój zerowy dorobek na Targowisku chciałabym, abyś Ty wysłała mi paczuszkę pierwsza. Także takie przesyłanie próbek przeze mnie byłoby kłopotliwe. Chyba, że ja Ci je najpierw wyślę, Ty napełnisz i dopiero. Zobaczymy.
A na zdjęcia poczekam, spokojnie
Poszperałam trochę w necie i widzę, że z bazy Essence mogłabym zrezygnować, za to wzięłabym najchętniej ten błyszczyk Sephory. To ten http://www.sephora.com/browse/produc...dPaginate=true , prawda? No i te 2 próbeczki Wanilii Sephorowych. Pasowałoby Ci tak wstępnie?
Stary 2009-11-02, 23:13   #70
nadeo
Raczkowanie

Wstępnie mi pasuje.
Tak, to ten błyszczyk z Sephory. Mam inny odcień i chętnie bym sobie ten wystawiony na wymianę zostawiła, ale one mają po 15 ml i chyba w życiu bym tego nie zużyła ;D Także mam nadzieję, że jutro zdążę zrobić zdjęcia i je wrzucić, a z fiolkami się zobaczy.

Powiedz mi jeszcze, czy ten khol rzeczywiście tak strasznie się obsypuje? Czy się rozmazuje? Co z dolną powieką - trwa tam niewzruszony czy może się trochę lub bardzo rozmazuje? I czy ten brąz jest taki ciemny, że prawie czarny, czy też taki... brązowy? ;D Wiadomo, jak to czasem bywa ze zdjęciami.

Edytowane przez nadeo
Czas edycji: 2009-11-02 o 23:16
Stary 2009-11-02, 23:54   #71
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
Wstępnie mi pasuje.
Tak, to ten błyszczyk z Sephory. Mam inny odcień i chętnie bym sobie ten wystawiony na wymianę zostawiła, ale one mają po 15 ml i chyba w życiu bym tego nie zużyła ;D Także mam nadzieję, że jutro zdążę zrobić zdjęcia i je wrzucić, a z fiolkami się zobaczy.

Powiedz mi jeszcze, czy ten khol rzeczywiście tak strasznie się obsypuje? Czy się rozmazuje? Co z dolną powieką - trwa tam niewzruszony czy może się trochę lub bardzo rozmazuje? I czy ten brąz jest taki ciemny, że prawie czarny, czy też taki... brązowy? ;D Wiadomo, jak to czasem bywa ze zdjęciami.
Khol wcale się tak nie osypuje, gorszy pod tym względem jest ten prawdziwy, egipski, którym sobie wiecznie policzki na czarno mazałam Ten ma wygodny aplikatorek i malowanie nim nie sprawiło mi większych problemów, ale u mnie niestety nie trzyma się od wewnętrznej strony powieki (od strony białka oka), a tam go chciałam stosować. Nic mi się tam nie trzyma, więc już w sumie się z tym pogodziłam i khola z żalem, ale oddać muszę. Stosowany jako konturówka tak normalnie na powieki jest bez zarzutu, nie przypominam sobie, aby się rozmazywał
A kolor ma mniej więcej taki jak na zdjęciach, ładny brąz ze złotymi drobinkami. Nie jest bardzo ciemny, żeby aż czarny, po prostu brąz. Nie jasny, nie ciemny.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-11-03, 07:29   #72
tyska30
Zadomowienie

Przekupka: 76 pkt / 100% pozyt.
GG do tyska30

Cytat:
Z EDM jednak zrezygnuję. Już prędzej wezmę pędzel. Chociaż skośnych pędzli mam zdecydowany nadmiar... Ale co tam, jam pędzlowy potwór! ;D
Czyli na razie: dla ciebie pasta cukrowa, samoopalacz Scott Barnes i być może Gloria maska (czekam na odpowiedź od jednej Wizażanki). Dla mnie miniatura błyszczyku, odsypka pudru, pędzel.

STILA Illuminating Finishing Powder 9g (Bronze), NOWY opalizujący bronzer był nie do brania, tak?
Czy gdybym czegoś nie brała byłabyś skłonna wymienić się za miniaturkę Moon Beam lub High Beam?
Stila jest w negocjacjach, a Benefitu nie za bardzo bym chciała rozkompletowywać, więc wolałabym żeby zostało tak jak wyżej opisałaś. Mogę dołożyć ci jakiś większy zestaw próbek gdybyś chciała i to co pisałam wcześniej za Glorię. Poza wątkiem mam jeszcze szampon Vichy Dercos do włosów przetłuszczających się ok 50% opakowania 250ml i piankę do włosów Wella.
tyska30 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-03, 08:06   #73
guniagusia
Zakorzenienie

Przekupka: 153 pkt / 100% pozyt.

moze cos u mnie za

Stila - podwójny błyszczyk do ust Lip glaze doubles, odcień midnight bloom/berry, 3,9 ml. Nieużywany, nieotwierany, w oryginalnym pudełku.
Sephora - Lip Gloss, odcień Sweet Berry, 15 ml. Nieużywany, nawet nieodpakowany z folii. W opakowaniu wygląda na ciemny, ale tak naprawdę nie jest bardzo kryjący, delikatnie przyciemnia usta (test w Sephorze)
Sephora - Round a kiss STRASS, paletka z 4 błyszczykami, odcień 02 Pink kiss. Zużycie może z 10-15% z każdego koloru
Sensique - Puder prasowany, mapka rozświetlająca, odcień 106, 13g. Pozostało ok. 95%

Dr. Hauschka - Seidenpuder (puder jedwabny) - mogę trochę odsypać, bo jest wydajny
Revlon - SkinLights Face Illuminator, rozświetlający puder do twarzy i ciała, odcień 01 Golden Light - mogę odsypać niewielkie ilości
Revlon - SkinLights Face Illuminator, rozświetlający puder do twarzy i ciała, odcień 02 Bare Light - mogę odsypać niewielkie ilości
Farouk Biosilk - Silk Therapy Gel, żel do włosów, .5 fl. oz., czyli bodajże 15 ml. Nieużywany
Mogę się zastanowić nad zrobieniem odlewki z wód toaletowych Sephora Wanilia i Karmel oraz Wanilia i Czekolada, ale tu będę wybrzydzać, bo lubię te wody Niestety nie posiadam atomizerków, także w tym przypadku trzeba by mi je przesłać
Oliwka Hipp, nieużywana
guniagusia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-03, 16:33   #74
Donka94
BAN stały

Przekupka: 44 pkt / 96% pozyt.

kochana wpadł mi w oko jeszcze pędzelek, za niego nic nie znajdziesz ? albo jakaś podmianka? bo na pędzlu, nie ukrywajmy bardzo mi zależy
Donka94 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-03, 16:55   #75
nadeo
Raczkowanie

@Donka94 - Jednak go na razie nie wymieniam, doszłam do wniosku, że 100% przekonana nie jestem i potem mogę żałować To co, adresy na PW? Pakowałabym już paczuszkę dla ciebie i jutro wysłała
Stary 2009-11-03, 17:42   #76
lwia paszcza
Zakorzenienie

Przekupka: 26 pkt / 100% pozyt.

Dobra, a gdybym dobrała sobie coś do tej Glorii? Zaznaczam, że żel nie ma dużej pojemności - 20 ml.
lwia paszcza jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-03, 19:53   #77
lemontea
Wtajemniczenie

Przekupka: 59 pkt / 100% pozyt.

cos u mnie za
pędzel rimmel
oliwka hipp
Dr. Hauschka - Seidenpuder (puder jedwabny) - mogę trochę odsypać, bo jest wydajny

"Dziecko to dar od Pana, to cząstka Nieba na Ziemi".
córeczka

Proszę odpisuj u mnie
NOWY wątek z wymianą https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post24625256
lemontea jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-03, 22:46   #78
MagJa
Zakorzenienie

nadeo - udało Ci się cyknąć fotki?
Stary 2009-11-03, 23:59   #79
nadeo
Raczkowanie

Nie, wróciłam zbyt późno. Jednak nie będę brać tego khola. Także wymiana może innym razem
Stary 2009-11-08, 16:38   #80
nadeo
Raczkowanie

Ponieważ mam coś problemy z wiadomościami prywatnymi (wysyłam, kopię mam w Wysłanych, a ludzie mimo to ich nie dostają) to piszę na forum, dla kogo przesyłki zostały wysłane w środę rano:
@misianka
@RNG
@aaaania1989
@
Agniesia666.

Jeśli ktoś nie dostał PW, to przepraszam, chociaż to nie moja wina
Stary 2009-11-08, 17:23   #81
HexeH
Raczkowanie

Przekupka: 1 pkt / 100% pozyt.

niestety, nic u Ciebie nie znalazłam dla siebie
HexeH jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-08, 17:38   #82
tyska30
Zadomowienie

Przekupka: 76 pkt / 100% pozyt.
GG do tyska30

Cytat:
Napisane przez tyska30 Pokaż wiadomość
Stila jest w negocjacjach, a Benefitu nie za bardzo bym chciała rozkompletowywać, więc wolałabym żeby zostało tak jak wyżej opisałaś. Mogę dołożyć ci jakiś większy zestaw próbek gdybyś chciała i to co pisałam wcześniej za Glorię. Poza wątkiem mam jeszcze szampon Vichy Dercos do włosów przetłuszczających się ok 50% opakowania 250ml i piankę do włosów Wella.
czy coś juz wiadomo? bo nie wiem czy mam trzymać dla ciebie pędzel z TBS?
tyska30 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-15, 11:58   #83
nadeo
Raczkowanie

Dokładka: Babyliss - szczotka do włosów z włosiem z dzika. Używana 2 razy, umyta i wyczyszczona, stan idealny.
Stary 2009-11-15, 12:04   #84
kasiaa91
BAN stały

Przekupka: 31 pkt / 100% pozyt.

Benefit - paletka pudrów do twarzy Powder Pop
oliwka hipp i emulsja Gloria
znajdziesz coś w moich wątkach?
kasiaa91 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-15, 12:18   #85
lilmary
BAN stały

Przekupka: 22 pkt / 96% pozyt.

cos u mnie za

# Pollena-Malwa, Gloria, Emulsja do włosów, 200 ml. Nieużywana. Produkt zbiera świetne recenzje na KWC! Ciężko ją dostać
# Babyliss - szczotka do włosów z włosiem z dzika. Używana 2 razy, umyta i wyczyszczona, stan: jak ze sklepu . KWC: Szczotka do włosów z włosiem z dzika, BaByliss

?
odpowiedz prosze u mnie
lilmary jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-15, 12:58   #86
króliczek
Zakorzenienie

Przekupka: 98 pkt / 100% pozyt.

coś u mnie za szczotkę babyliss?
króliczek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-15, 13:04   #87
dagmarrka
Rozeznanie

Przekupka: 30 pkt / 97% pozyt.
Wyślij wiadomość przez ICQ do dagmarrka GG do dagmarrka Wyślij wiadomość przez Yahoo do dagmarrka

cos u mnie za
Kryolan - Transparent Puder TL9, transparentny puder, nie nadaje żadnego koloru. Mogę trochę odsypać

??
dagmarrka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-15, 14:14   #88
wink737
Zakorzenienie

Przekupka: 15 pkt / 100% pozyt.

cos u mnie za
Pollena-Malwa, Gloria, Emulsja do włosów, 200 ml. Nieużywana. Produkt zbiera świetne recenzje na KWC! Ciężko ją dostać
i masła farmony

odp u mnie

Tak dla wyzwania, jakiekolwiek by nie było
wink737 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-15, 14:49   #89
maja55
Zakorzenienie

Przekupka: 38 pkt / 100% pozyt.

Cześć

Coś u mnie za szczotkę z włosiem dzika Babyliss i nową oliwkę Hipp??

Edytowane przez maja55
Czas edycji: 2009-11-15 o 14:53
maja55 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-15, 15:11   #90
silveretta
Raczkowanie

Przekupka: 3 pkt / 100% pozyt.

Hej!

Podoba mi się:

Sephora - Lip Gloss, odcień Sweet Berry, 15 ml. Nieużywany, nawet nieodpakowany z folii. W opakowaniu wygląda na ciemny, ale tak naprawdę nie jest bardzo kryjący, delikatnie przyciemnia usta (test w Sephorze)

Zapraszam do mojego wątku!

Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości