|
|
#61 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: " Zbiorowy" zachciankowy :)
Szukam:
>Gruby pasek i torebka w kolorze jasnej skóry (jasny brąz, karmel) >Mała chanelka (fajna, pikowana torebeczka na łańcuszkowym pasku) >Fajne eleganckie bluzki kolorowe i białe (mile widziany żabot, ciekawy dekold, kokardki i kobiece wiązania) >Spódnica ołówkowa z wysokim stanem czarna >Fajne (nowe) stroje kąpielowe >Kolorowe bokserki >Spódniczka na szelkach, ogrodniczka >Warstwowa, falbankowa mini sukienka (najlepiej czarna lub pudrowa) >Szorty >Fajne ozdoby do włosów (najchętniej nowe, spinki, ciekawe wsuwki, gumki, opaski) Za te rzeczy oddam naprawdę wiele- mogę też poszukać ciuszków poza wątkiem ![]() |
|
|
|
#62 |
|
Zakorzenienie
|
Szukam:
-torebki pikowane na łańcuszkach w różnych kolorach -jeansowe leginsy -pasiak -pas na talię w czarnym kolorze (gruby, z elastycznej ekoskórki, chętnie wiązany) kosmetyki: czarny tusz do rzęs (nowy) i podkład w śniednim odcieniu (średniopółkowe). Edytowane przez admirable Czas edycji: 2010-01-09 o 15:27 |
|
|
|
#63 |
|
Wtajemniczenie
|
Szukam MP4 Pilnie !!
|
|
|
|
#64 |
|
Wtajemniczenie
|
Szukam :
* koszuli w kratę dłuższej takiej do legginsów przed kolano * chanelki czarnej * długie wisiory złote i srebrne * eleganckie pumpy najlepiej z wysokim stanem * gladiatorek r.36/7 * koronkowe czarne rajstopy/legginsy * botki krótkie na obcasie czarne r. 36/7 * długie kardigany Chyba wszystko ; ) Jeśli coś macie i widzicie u mnie coś w zamian, to proszę piszcie ; ) |
|
|
|
#65 |
|
Wtajemniczenie
|
Eh, Dziewczątka, może tu znajdę pomoc
![]() Poszukuję czarnych butków na wyyysokim obcasie (minimalnie 10 cm ), chętnie na platformie, ale rozważę każdą propozycję zaokrąglony czubek, rozmiar 38
|
#66 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 158 pkt / 99% pozyt.
|
a ja szukam czarnej bokserki pilnie i szarej
ale min 59 cm, gladkichoraz minimalnych chcociaz odleweczek odzywek KREASTASE, LOREAL badz MATRIX! takich chociaz na sprobowanie
|
#68 |
|
Zakorzenienie
|
a moze ktoras z Pan ma "wspomagacze" odchudzania
thermo speed therm line linea itp przyjme wszystko Czas cwiczenia zaczac a odrobina pomocy zawsze wskazana jest
|
#69 |
|
Wtajemniczenie
Przekupka: 14 pkt / 100% pozyt.
|
Poszukuję: - książek o fotografii - białej kredki pod paznokcie - antyram (raczej nie pojedynczo, od 4-5 w górę )- Ozdób czerwonych lub niebieskich do wystroju pokoju - OGRZEWACZ DO RĄK - patrz załacznik, niekoniecznie sówka - krótkich spodenek na lato - M - balerin na płaskiej podeszwie 40-41 (chętnie z dziura na palce, lub takie z powycinanymi dziurami na całym bucie) - botków czarnych 40-41 oraz obrazów, chętnie kilka które wiesza się jeden obok drugiego, moga też być zwykłe pojedyncze ![]() i NAJWAŻNIEJSZE: pilnie szukam MILKY WAY MAGIC STARS (tych czekoladek ze śmiesznymi minkami )- może ktoś ma do nich dojście??
Edytowane przez zetakpowiem Czas edycji: 2010-01-09 o 19:10 Powód: dopisek |
|
|
|
#70 |
|
Wtajemniczenie
|
ja z checia przygarne jakies korale w roznych kolorach (procz czarnego;p) oraz cienie (odcienie brazow) ale nie te najnajtansze bo sie zle rozprowadzaja...chętnie Inglot, czy chocby Sensique z nNatury
|
#71 |
|
Wtajemniczenie
|
Pilnie poszukuję butów zimowych 36/37 , tak ok 22,5 cm, tylko nie jakies modele sprzed wojny, saszki albo botki.
Mogę oddać duzo z i spoza watku. |
|
|
|
#72 |
|
Rozeznanie
|
Szukam pilnie KURTECZKI BRĄZOWEJ Z BERSHKI (jak w załączniku) rozmiar L (ewentualnie M) - proszę o odp na PW - oddam za nią wiele
|
#73 |
|
Raczkowanie
|
SZUKAM:
# saszek skórzanych/skóropodobnych w rozmiarze 38/39, rozważę każdy kolor prócz białego i różowego ![]() # czarnego bolerka/rękawków rozmiar S-M # czarnego golfu S-M, raczej gładkiego i cienkiego # dużej torby skórzanej/skóropodobnej raczej w ciemnych kolorach # Farby do włosów Garnier nr 111 !! # FUTERKA!! Zarówno w formie kurteczki jak i kamizelki, 34-38 najchętniej w ciemnych kolorach # sandałówjezusków, rzymianek, gladiatorek, najchętniej skórzane/zamszowe, brązowe, beżowe, czarne ale inne też rozważę rozm. 38/39 # szortów 36/38 we wszelkich kolorach i fasonach # wisiorów w kształcie serca, gwiazdki, kulki na długim łańcuszku # czarnych baletek 38/39 # grubych kryjących rajstop w ciemnych kolorach (brąz, czerń, butelkowa zieleń, granat, śliwka etc.) # paska plecionego złotego i brązowego # kaszkietu w męskim stylu, w ciemnych kolorach # torby w stylu boho # kardiganów # ciekawych tanktopów/longów # złotych cienkich bransoletek # jeansów dzwonów 36/38 # kapelusza na lato, może być kowbojski ![]() # okularów - much # ubrań w stylu boho/hippie/folk - tunik, sukienek, bluzek, także biżu # ciepłej kurtki, najchętniej typu bomber, w ciemnych kolorach, nie musie być w idealnym stanie bo potrzebuję jej do jazdy konnej, byleby była ciepła i miała kaptur. # rozmaitego sprzętu jeździeckiego (czapraki, derki, bryczesy, także pasze, odżywki i preparaty pielęgnacyjne dla koni) # każdą ilość glukozaminy w dowolnej postaci oraz Therm Line II, tabletek Yasminelle oraz cukierków na gardło i preparatów witaminowych z magnezem (Asmag np.) ![]() Za te rzeczy oddam wiele, mogę także wyszukać coś poza wątkiem albo kupić ![]() Edytowane przez orzeszkowa Czas edycji: 2010-01-10 o 10:50 |
|
|
|
#74 |
|
BAN stały
|
A to moja wish:.
* cienki czarny golfik * rurki, spodnie z podwyższonym stanem. * leginsów ala jeans. * sweterek w panterkę * jakieś fajne fioletowe elementy nadające się do pokoju * ozdób, lakierów do paznokci, pędzelków do żelu itd * tuniczki, longi. * koszuli z kolekcji japan style. * oryginalnych butów o rozmiarze 40. * fajnego portfela Jak coś mnie zainteresuje mogę poszukać poza wątkiem
Edytowane przez sexysoul Czas edycji: 2010-01-10 o 11:51 |
|
|
|
#75 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny szukam dzinsowych spodni długość 30 rozmiar S/M
Może ktoś ma przypadkiem
|
|
|
|
#76 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny! Pilnie poszukuje 2 czarnych torebek:
jedna duża, do noszenia na codzien druga mala pikowana za jakas ekstra moge poszukac poza watkiem |
|
|
|
#77 |
|
BAN stały
|
Szukam pilnie:
prostych bluzek z krótkim rękawem (chodzi o to, żeby nie były całe w nadrukach, chętnie gładkie z ciekawym dekoltem albo odcinane pod biustem) ciemnych rurek rozmiar 26 ew. 27 do 84cm w biodrach |
|
|
|
#78 |
|
Wtajemniczenie
|
szukam bluzek, longow, sweterkow wszystko w kolorze GRANATOWYM/KOBALTOWYM/CHRABOWYM !!
|
#79 |
|
Zakorzenienie
|
ja szukam
CZARNEGO KOSTIUMU NA BASEN, rozmiar M, najlepiej bez zadnych zdobien, napisów, udziwnien, ale rozważe kazdy oraz CZARNEGO KOSTIUMU NA PLAŻĘ, DWUCZĘŚCIOWEGO, też rozmiar M + CZARNY MATERIAŁOWY CZEPEK
|
#81 |
|
Zakorzenienie
|
szukam różu do policzków w odcieniu mocno różowym
|
|
|
|
#82 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 56 pkt / 100% pozyt.
|
super!!! czegoś takiego mi barkowało
więc ja szukam: filiżanki ze spodkiem która dołączana była w zeszłym roku do herbat Lipton były w dwóch kolorach białym i czarnym i po złączeniu tworzyły znak Yin i Yang. Ja potrzebuję białego zestawu osoby posiadające lub znające osoby które taką posiadają i chciałyby wymienić (odsprzedać) taką filiżankę ze spodkiem proszę o kontakt. BĘDĘ WDZIĘCZNA ZA POMOC szukam również kostiumu kąpielowego jednoczęściowego i klapek najchętniej reebok, nike lub puma takich na basen ![]() I WSZYSTKIEGO CO MAM W PODPISIE ŻE SZUKAM ![]()
Edytowane przez ~iwcia~ Czas edycji: 2010-01-10 o 19:39 |
|
|
|
#83 |
|
Zakorzenienie
|
szukam pilnie:
-bransoletki w stylu h&m -naszyjnik z lancuchow -czolenka/balerinki rozmiar 38 -paletki cieni -Puma Flowing, Sheer Rose Avonu -profesjonalna prostownica ;] |
|
|
|
#84 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 124 pkt / 100% pozyt.
|
i ja się dołączam
![]() rozm M/L moja wish: * spodenki w kratkę * tunikę koszulową * wysokie trampki najlepiej eko skóra rozm 40 ![]() ![]() ![]() * czarne balerinki * balerinki wiązane na łydce ![]() ![]() ![]() * bluzę z kocimi uszami ![]() ![]() ![]() * bluzę JAPAN STYLE z uszami misia ![]() :slina :* glany do kolan czarna * tunikę na jedno ramię * sukienkę na jesień/zimę * malusieńka torebeczkę ( mieszczącą co najwyżej notes ) * bluzkę z dekoltem do pępka ![]() ![]() ![]() * spódnica ołówka z wysokim stanem * legginsy baaardzo grube * jakiś fajny golfik * sukienkę letnią w kwiatki do ziemi *sukienkę asymetryczną wielokolorową * eko skóra! rozm L jeśli któraś z was ma coś z tej listy proszę o kontakt ![]()
|
#85 |
|
Wtajemniczenie
|
szukam jeszcze wygodnej piżamki !!!
najchętniej nowej ale jak mało uzywana to też chętnie przygarnę ![]() rękawki na krótki lub długi rękaw (nie ramiączka) nogawki - obojętniej długości ![]() rozmiar około S/M
happines depends upon ourselves Edytowane przez czaroownica87 Czas edycji: 2010-01-10 o 23:09 |
|
|
|
#88 |
|
Zakorzenienie
|
Pilnie:
Sukienki na wesele 34/36, oddam wiele ![]() Poza tym: CZARNE RURKI JEANSOWE RURKI Z PODWYŻSZONYM STANEM SASZKI (ROZM 35/36) RAMONESKA CZARNA
|
#89 |
|
Zakorzenienie
|
a ja szukam bucikow zimowych rozmiar 38 pilne
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:15.

Może ktoś ma przypadkiem

osoby posiadające lub znające osoby które taką posiadają i chciałyby wymienić (odsprzedać) taką filiżankę ze spodkiem proszę o kontakt.