![]() |
#61 |
Raczkowanie
|
Dot.: Walczymy z fochem :D
To ja też się podłączam. Można nazwać mnie fochmistrzem
![]() Zawsze wynajdę najmiejszą głupote lub szczegół żeby tylko sie obrazić . ;] ale pora z tym skonczyć, bo to wszystko odbija się na związku xd
#62 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#63 |
Zakorzenienie
|
i kto by pomyślał, że tyle nas tu jest
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#64 |
Konto usunięte
|
z nas sa fochmiszcze
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#65 |
Konto usunięte
|
![]() ![]() ![]() ![]() ale tutaj trzeba przypomnieć pewną maksymę: wizaż uczy wizaż radzi wizaż nigdy Cię nie zdradzi ![]() A uczę się technologii chemicznej tj schematów 20-letnich instalacji nie używanych od 19 lat poprostu pasjonujące ![]() A tak się zapytam: jak się fochujecie to tak grzecznie, elegancko czy jakaś szklanka, wazon, encyklopedia albo chociaż gazeta też czasem poleci? |
![]() ![]() |
![]() |
#66 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#67 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
EEE to ja jestem grzeczna;D Tylko wrzeszcze;D albo ide i się nieodzywam;D |
|
![]() ![]() |
![]() |
#68 |
Konto usunięte
|
poduszka
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
Mi ciężko przeprosić zawsze :P przepraszam jak widzę że TŻtowi naprawdę jest przykro, do "głupich fochów o nic" chyba się już przyzwyczaił
![]() ![]() ![]() ![]()
#70 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
o kuźwa ale ty masz avatara ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#71 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#72 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#73 |
Konto usunięte
|
ja sie jescze klade na lozku twarza do sciany i obraza milcze
![]() a Tż - cisza, a potem "Oj Niunia no cos tam cos tam .. " ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#74 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
o Tys tak mam;D Jeju jak czytam co my wyprawiamy to mi wstyd;D |
|
![]() ![]() |
![]() |
#75 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja wszystkie swoje fochy na TŻ duszę w sobie, dlatego myśli, że jestem wyrozumiała ![]() ![]()
![]() |
#76 |
Przyczajenie
|
No masz, a ja myślałam, że jestem jakaś 'wyjątkowa' pod tym względem... Większość moich koleżanek ma bardzo wyluzowane podejście i przy nich zawsze czułam się gorzej z swoja fochowa natura!
Moje fochy po cześci zniszczyły moj ostatni związek, tzn nie rostalismy sie z tego powodu, ale przez to ze czepiałam sie głupot, nie umiałam nigdy pierwsza powiedziec przepraszam i swój honor ceniłam ponad wszystko sprawiłam, ze On zmienił do mnie swoje podejście i tak jak kiedys np. jak sie obrazilam bylo 'błaganie o wybaczenie', tak zmieniło sie to w trzaśniecie drzwiami i z kolei foch z jego strony na moj foch9błędne koło, bo wtedy ja jeszcze bardziej jak osial sie zapierałam) No coż każdemu sie kiedys konczy cierpliwość... Choć ideałem zdecydowanie to On nie był :P Ale wyniosłam lekcje z tego wszystkiego i wiem czego nie robić (a bynajmniej starać się) w przyszłym związku ( o ile Bog da!) Tylko boje sie że na przykład taki mam charakter i juz... |
![]() ![]() |
![]() |
#77 |
Wtajemniczenie
|
U mnie jest taki problem, że ja wszystko duszę w sobie. TŻ nie wie, że robi coś źle, więc się nawet nie stara poprawić. A ja robię się wkurzona coraz bardziej. Mój TŻ nie odzywa się do mnie od niedzieli
![]() Ale teraz mam wrażenie jakby coś się psuło i cholernie mi przykro
#78 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Żona 2013 ![]() Mama 2015 ![]() Mama 2016 ![]() Edytowane przez Fantasmagori Czas edycji: 2010-02-02 o 17:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#79 | ||||||||
Raczkowanie
|
Cytat:
PS: fajny masz podpis ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Właśnie wypominanie jest najgorsze. To jak odgrzewanie kotletów sprzed tygodnia - faceci tego nie lubią. Zresztą... kto lubi ![]() Od dziś staramy się laseczki! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Głupio jest, wiadomo, bo trzeba się przyznać do czegoś co jest naszą słabością. Czasem się udaje, czasem nie, zależy. Ja osobiście muszę sobie to przemyśleć (tzn sytuację) w ciszy i spokoju dopiero potem mogę z czystym sercem przyznać się do błędu. Cytat:
![]() Jeszcze nigdy TŻ nie dostał gazetą, kapciem czy czymkolwiek co miałabym wtedy pod ręką. Szczęściarz ![]() ---------- Dopisano o 18:15 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ---------- Cytat:
![]() Teraz staram się zmienić ![]() Mówić bardziej o swoich uczuciach i co mi się nie podoba.
![]() |
#80 |
Przyczajenie
|
Moj tez miał stiwerdzenia typu, że to ja go zmieniłam (jak stwierdził uczył się od najlepszych, czytaj->ode mnie). Szkoda tylko, że na przykład nie mogł sie ode mnie nauczyc jak dobrze zapamiętywać dane, i nie mowie o datach urodzin itp, ale po setki razy pytanie co robie w srode, a potem po setkach odpowiedzi w srode wielkie zdziwienie ze mam coś w planach... Ale to osobny temat rzeka:P
Ciekawe że ja zazwyczaj i praktycznie zawsze swoje fochy miałam na TŻ, nie zdarzyło mi sie obrazić na przyjaciółki o pierdoły, właściwie to w ogóle nie zdarzyło mi sie walnac na nie ostentacyjnego focha. Nawet jak cos mi nie pasowało to umialam to przemilczeć i po pol godz zapomnieć, a w przypadku własnego faceta nie umiałam popuścić niczego... |
![]() ![]() |
![]() |
#81 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Dlatego my kobiety chciałybyśmy żeby nasi partnerzy byli wyjątkowi i chcemy ich 'upiększyć' (że tak powiem) na siłę. Nie mówię oczywiście że wszystkie to robimy (są też wyjątki) ale generalnie tak jest. ---------- Dopisano o 18:21 ---------- Poprzedni post napisano o 18:19 ---------- A tak z innej beczki to cieszę się ze nam się wątek ładnie rozwinął ![]()
Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Edytowane przez Cauca guan Czas edycji: 2010-02-02 o 17:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#82 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#83 |
Przyczajenie
|
Zazwyczaj robię z siebie górę lodową, odpowiadam pól słówkami, nie pytana nie przemawiam w ogóle. Po czym po poł godziny siedzenia w milczeniu oznajmialam 'że tak własciwie to nic go tu nie trzyma i moze sobie już iść'... raz mnie poniosło, jak go wręcz popchnęłam (tak, tak przemoc domowa!) i walnęłam drzwiami z całym impetem. a tak to milcze, podejrzewam ze dlatego że nie umiem podać konkretnych i sensownych argumentów czemu się obrażam. Koszmar... heh
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#84 |
Zakorzenienie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;16910365]super avar
![]() Ha ![]() ![]() ![]() ![]() Mój foch polega na milczeniu właśnie, a jak TŻ pyta o co mi chodzi to nie mogę się powstrzymać zeby nie odburknąć " O NIC" (bo powinien wiedzieć przecież o co ![]() ![]()
Żona 2013 ![]() Mama 2015 ![]() Mama 2016 ![]() Edytowane przez Fantasmagori Czas edycji: 2010-02-02 o 17:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#85 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Miałam też o tym wspomnieć jak zakładałam ten wątek ![]() ---------- Dopisano o 18:31 ---------- Poprzedni post napisano o 18:29 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#86 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#87 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#88 |
Wtajemniczenie
|
Cauca guan Zostawił mnie na swojej 100dn samą i poszedł tańczyć z koleżankami ;( A teraz od 100dn nie dał znaku życia
#89 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() W ogóle zauważyłam, że wszystkie fochujemy sie na Tżów. Oj biedni ci nasi mężczyźni, biedni ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#90 |
Wtajemniczenie
|
Mój nie wie co to jest wizaż
![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:34.