|
|
#61 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasz portret, poznajmy się:)
tera ja
![]() Plotki na mój temat... raczej nie istnieją ![]() Nie lubię kobiet, które... są dla wszystkich słodziutkie i milutkie. Nie lubię mężczyzn, którzy... mają BMW ![]() Wolałabym.. być dzieckiem. Nie umiałabym... zasnąć bez jaśka pod głową Mam słabość do... żelek Haribo Brakuje mi... morza Pieniądze... są podstawowym elementem w życiu Pragnę... szczęścia Wierzę... w realizację postanowionych sobie celów Nigdy... żaden facet nie będzie CAŁYM moim życiem Zawsze... mówię szczerze i mam plan B Nie ma nic gorszego...niż nieumyte włosy( u obu płci) i obdrapany lakier na paznokciach Wstydzę się... swojego brzucha ![]() Macierzyństwo... to chyba nie moja bajka.. Moi rodzice... to tylko mama Boję się... dorosłego,poważnego życia Nie jestem...zawistna... do czasu ![]() Poczucie humoru... w czarnym wydaniu Mam bzika na punkcie... zadbanych paznokci. Gdy byłam dzieckiem...chciałam być sklepową Chciałabym... być sama sobie szefem Moja torebka... to mój przenośny dom ![]() Ja...to nonkonformistyczna egoistka
|
|
#62 |
|
Zakorzenienie
|
Plotki na mój temat... Nie są raniące i raczej ich nie ma.
Nie lubię kobiet, które... kreują się na barbie (zachowaniem też )Nie lubię mężczyzn, którzy... są seksistami. Wolałabym... Urodzić się i wychować w innym państwie. Nie umiałabym... Zabić kury Mam słabość do... Czekolady milki klasycznej i dołków w policzkach Brakuje mi... Mamy, rodziny, przyjaciół, domu... Pieniądze... Dzięki nim jest łatwiej, dlatego będę bogata Pragnę... Spełnienia swoich oczekiwać. Wierzę... Że zrozumiesz. Nigdy... nie zapominam, ale potrafię wybaczać. Zawsze... Analizuję, interpretuję... Za dużo i za często. I zawsze wiem, kiedy do autobusu w Krakowie wsiada kanar Nie ma nic gorszego... Niż strata bliskiej osoby. Wstydzę się... Mówić na głos to, co we mnie siedzi i tego, że nie mam prawa jazdy. Macierzyństwo... Nie mój temat, nie moja bajka ![]() Moi rodzice... Mama jest najlepsza na świecie ![]() Boję się... Pająków, uzależnień i duchów. Nie jestem... przeciętna Poczucie humoru... mam ironiczne i sarkastyczne ![]() Mam bzika na punkcie... Rolek Gdy byłam dzieckiem...Miałam nieadekwatnie dużo energii i siły do wzrostu i wagi ![]() Chciałabym... Potrafić się teleportować i mieć swoją firmę w przyszłości ![]() Moja torebka... Yyy..Ale która? ![]() Ja... nie sądziłam, że to będzie takie trudne
|
|
|
|
|
#63 |
|
Wtajemniczenie
|
Plotki na mój temat...nie obchodzą mnie,a niech sobie gadają
Nie lubię kobiet, które...są zawistne i udają głupsze niż są Nie lubię mężczyzn, którzy...nadużywają alkoholu Wolałabym..mieszkać nad morzem Nie umiałabym...zabić Mam słabość do...spaghetti Brakuje mi...przyjaciółki od serca Pieniądze...dobrze jak są Pragnę...szczęścia Wierzę...w happy end Nigdy...się nie poddaję Zawsze...robię dobra minę do złej gry Nie ma nic gorszego...od śmierci kogoś bliskiego Wstydzę się...grzeszków młodości Macierzyństwo...dziękuję, jeszcze poczekam Moi rodzice...są cudowni,kocham ich Boję się...zostać sama Nie jestem...idealna Poczucie humoru...iście angielskie Mam bzika na punkcie...mojego psa Gdy byłam dzieckiem...chciałam być wróżką Chciałabym...żeby wszyscy byli zdrowi i szczęśliwi Moja torebka...jeden wielki bałagan-wstyd Ja...niepoprawna optymistka,często z głową w chmurach..
|
|
#64 |
|
Raczkowanie
|
Plotki na mój temat... nie wiem nawet czy istnieją
![]() Nie lubię kobiet, które... kreują się na słodkie idiotki a najwyższą wartością w ich życiu jest pieniądz Nie lubię mężczyzn, którzy... przesadzają z alkoholem i są egoistami Wolałabym.. dalej mieszkać za granicą Nie umiałabym...Skrzywdzić bezbronnej osoby Mam słabość do... dzieci ,psów i mojego brata Brakuje mi...czasu tylko dla siebie Pieniądze...nie decydują o moim życiu, ale lubię je mieć Pragnę...realizować swoje marzenia, skończyć studia Wierzę...w siebie Nigdy... nie zapominam ![]() Zawsze...mówię co myślę Nie ma nic gorszego...niż strata kogoś kogo się kocha Wstydzę się... mojego braku opanowania Macierzyństwo... już niedługo Moi rodzice... najlepsi pod słońcem, ale używają za dużo soli ![]() Boję się... szerszeni ![]() Nie jestem... miłośnikiem techno Poczucie humoru... czarne ale jest Mam bzika na punkcie... skór Gdy byłam dzieckiem... chodziłam na boso i bawiłam się z chłopakami Chciałabym... pojechać do Peru Moja torebka... jest zawsze duuuuuża Ja...sama do końca nie wiem jaka jestem |
|
|
|
|
#65 |
|
Zakorzenienie
|
Plotki na mój temat... nie obchodzą mnie
Nie lubię kobiet, które... które uważają się za pępek świata Nie lubię mężczyzn, którzy... podrywają dziewczyny na motor/samochód/kasę i uważają, że tym mogą zdobyć każdą , oraz takich których celem jest,aby przespać się z dziewczyną Wolałabym.. mieszkać w większym mieście Nie umiałabym... być z kimś dla pieniędzy Mam słabość do... słodyczy ! ![]() Brakuje mi... faceta Pieniądze... to nie wszystko Pragnę... szczęścia oraz miłości Wierzę... w Boga, miłość , lepsze jutro Nigdy... się nie sprzedam Zawsze... dążę do celu Nie ma nic gorszego... zdrada Wstydzę się... nagości Macierzyństwo... marzenie Moi rodzice... są wspaniali Boję się... śmierci, pająków, choroby Nie jestem... pustą blondynką za którą niektórzy mnie uważają Poczucie humoru... mam duże Mam bzika na punkcie... moich szczurów Gdy byłam dzieckiem... chciałam być dentystką lub pracować w kiosku ![]() Chciałabym... być szczęśliwą, spełnioną kobietą przy boku ukochanego mężczyzny Moja torebka... jest pełna niepotrzebnych rzeczy Ja... jestem jaka jestem i się nie zmienię
|
|
#66 |
|
Wtajemniczenie
|
Plotki na mój temat to tylko plotki.
Nie lubię kobiet, które w zazdrości życzą źle. Nie lubię mężczyzn, którzy leją wodę. Wolałabym życ inaczej. Nie umiałabym zmienić się Mam słabość do NIEGO. Brakuje mi jw ... Pieniądze są potrzebne, niestety... Pragnę wielu, nieosiągalnyc. Wierzę w siebie. Nigdy nie mów zawsze. Zawsze żyj jak chcesz TY. Nie ma nic gorszego niż zdrada. Wstydzę się brudnyc paznokci ![]() Macierzyństwo to przyszłość, odległość... Moi rodzice są. Boję się swoic decyzji. Nie jestem sobą, TAM. Poczucie humoru, ukocana moja ![]() Mam bzika na punkcie butów, little J i NY. Gdy byłam dzieckiem to było pięknie. Chciałabym JEGO , szczęścia, dobryc decyzji. I butów od laboroutina ![]() Moja torebka - nie ma takiego numeru. Ja - kropla o brzasku, ja?
|
|
|
#67 |
|
Rozeznanie
|
Plotki na mój temat...krązą, ale nigdy ich nie dementuję
![]() Nie lubię kobiet, które...dają się poniżać Nie lubię mężczyzn, którzy...nie szanują kobiet Wolałabym..być bardziej otwarta na ludzi Nie umiałabym...zrobić krzywdy zwierzęciu Mam słabość do...cudownie pachnących mężczyzn ![]() Brakuje mi...dystansu do siebie Pieniądze...są potrzebne, ale nie najważniejsze Pragnę...na starość powiedzieć, że nie zmarnowałam młodości Wierzę...że każdy jest na swój sposób dobry (naiwne, wiem )Nigdy...nic nie planuję Zawsze...się spóźniam ![]() Nie ma nic gorszego...niż zawiedzenie samego siebie Wstydzę się...swoich emocji Macierzyństwo...jest piękne Moi rodzice...choć są uparci to są najcudowniejszymi ludźmi jakich znam Boję się...podejmowania ważnych decyzji, dorosłości, odpowiedzialności, pająków, Nie jestem...wystarczająco dobra Poczucie humoru...jest bardzo ważne Mam bzika na punkcie...gumy do żucia Gdy byłam dzieckiem...chciałam być sprzątaczką Chciałabym...być chudsza Moja torebka...jest zdecydowanie za mało pojemna Ja...jestem bardzo zamknięta w sobie Edytowane przez Ija Czas edycji: 2010-05-10 o 16:25 |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#68 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#69 |
|
Zakorzenienie
|
zgadzam się z poprzedniczką
|
|
#70 |
|
Raczkowanie
|
ja również chętnie się dołączę
![]() Plotki na mój temat... czasem mnie obchodzą. Nie lubię kobiet, które... myślą, że im wszystko wolno i pustych lalek. Nie lubię mężczyzn, którzy... są obleśni. Wolałabym... zmienić swój charakter. Nie umiałabym... okłamać bliską mi osobę. Mam słabość do... urzeźbionych, męskich klat. ![]() Brakuje mi... drugiej połówki. Pieniądze... są ważne. Pragnę... jego. ![]() Wierzę... w siebie. Nigdy... nie pójdę do łóżka z osobą, której nie kocham. Zawsze... będę sobą. Nie ma nic gorszego... niż dwulicowość. Wstydzę się... swojej figury. Macierzyństwo...we właściwym czasie. Moi rodzice...są bardzo wyrozumiali i kochani. Boję się...że nie powiedzie mi się w życiu. Nie jestem... idealna. Poczucie humoru... jest ważne w życiu. Mam bzika na punkcie... punktualności. Gdy byłam dzieckiem... aby moim mężem został mój ojciec. Chciałabym... czytać ludziom w myślach. Moja torebka... to istny śmietnik, wszystko tam się znajdzie. ![]() Ja...to tylko ja.
|
|
|
#71 |
|
Zakorzenienie
|
Plotki na mój temat...dają mi do myślenia
![]() Nie lubię kobiet, które...kokietują mojego TŻ-ta ![]() Nie lubię mężczyzn, którzy...nigdy nie dorośli ![]() Wolałabym...być niebieskooką, wysoką blondynką ![]() ![]() Nie umiałabym...skrzywdzić dziecka Mam słabość do...snickersów ![]() Brakuje mi...prawdziwej przyjaciółki ![]() Pieniądze...są ważne Pragnę...spokoju ![]() Wierzę...że mojej rodziny nic złego nie spotka Nigdy...nie wybaczyłabym zdrady ![]() Zawsze...można na mnie liczyć Nie ma nic gorszego...niż śmierć własnego dziecka... Wstydzę się...blizny na nodze Macierzyństwo...jest wspaniałe Moi rodzice...patrzą na mnie z góry... Boję się...choroby nowotworowej, bólu, śmierci ![]() Nie jestem...ideałem ![]() Poczucie humoru...mam specyficzne ![]() Mam bzika na punkcie...swojego dziecka Gdy byłam dzieckiem...wokół mnie więcej działo się złego niż dobrego... Chciałabym...żyć długo i szczęśliwie Moja torebka...jest baaardzo pojemna ![]() Ja...taka sobie zwyczajna ja
|
|
|
|
|
#72 |
|
Zakorzenienie
|
Plotki na mój temat...mnie nie obchodza.
Nie lubię kobiet, które... sa zawistne/zazdrosne itp. Nie lubię mężczyzn, którzy...obgaduja wulgarnie kobiety, bez wzgl. na relacje Wolałabym...miec 10 kg mniej. ![]() Nie umiałabym... byc podporzadkowana, zalezna Mam słabość do...imprezowania ze znajomymi Brakuje mi...szczescia Pieniądze...mam Pragnę...szczescia w sensie spelnienia [strasznie ogolnie rzecz ujmujac] Wierzę...ze osiagne to o czym marze Nigdy...nie mowie nigdy Zawsze...staram sie byc konretna Nie ma nic gorszego...kiedy odchodza bliscy, np. dziecko, rodzice, dziadkowie Wstydzę się...gadac po ang. Macierzyństwo...chyba nie dla mnie. Moi rodzice...fajni sa Boję się...utraty zdrowia Nie jestem...glupia Poczucie humoru...mam, oj duze. Mam bzika na punkcie...upiekszania sie, ale to nieszkodliwe jest. ![]() Gdy byłam dzieckiem...to chodzilam w mamy szpilkach Chciałabym...przestac tyle anazlizowac i martwic sie wszystkim dookola. wyluzowac nieco w zyciu, bo glowa muru nie przebije. Moja torebka...chyba moje torebki zaladowane-przezorny ubezpieczony![]() Ja...jestem niesamowita. inna od innych.
|
|
|
#73 |
|
Wtajemniczenie
|
Plotki na mój temat...są... niektóre pewnie słuszne... (jestem dziwna... ale tylko wariaci są coś warci
)Nie lubię kobiet, które...są feministkami Nie lubię mężczyzn, którzy...są metroseksualni...mężczyzn a musi być męski! Wolałabym...chodzić do innego liceum Nie umiałabym...żyć bez B. Mam słabość do...małych dzieci i małych zwierzątek Brakuje mi...szcześćia....jestem pechowcem strasznym Pieniądze...są ważne, ale ważniejsza jest miłość, bo jej się nie kupi... Pragnę...Do końca moich dni być z B. Wierzę...w siebie! Nigdy...się nie upiłam Zawsze...jestem pogodna Nie ma nic gorszego...od śmierci Wstydzę się...czasami ![]() Macierzyństwo... to coś o czym marze! Moi rodzice...są super !Boję się...śmierci... Nie jestem...egoistką ![]() Poczucie humoru...w normie ![]() Mam bzika na punkcie...lumpkowych zakupów ![]() Gdy byłam dzieckiem... myślałam, że gdy przed ogloszeniem przedwyborczym w telewizji była informacja, że : "ogłoszenie płatne" to będę musiała za obejrzenie zapłacic, dlatego przełączałam na inny progam ![]() Chciałabym...mieć rudego kota Moja torebka...szczotka, błyszczyk, portfel, dokumenty, cienie do powiek, sweterek, parasolka, kowadło, kula do kręgli itp.... Ja...jestem superhiperwywalonawkosmos ! I skromna też
Edytowane przez IgnisDivine Czas edycji: 2010-05-13 o 23:22 |
|
|
|
|
#74 |
|
Zakorzenienie
|
Plotki na mój temat... lekceważę
Nie lubię kobiet, które... są bezmyślne Nie lubię mężczyzn, którzy... są bezmyślni Wolałabym.. być brunetką Nie umiałabym... uciec, zniknąć bez śladu Mam słabość do... ufania ludziom Brakuje mi... poczucia mocy Pieniądze... raz są, a raz ich nie ma Pragnę... spokoju Wierzę... w niepoznane Nigdy... nie mów nigdy Zawsze... ... nic mi do głowy nie przyszło Nie ma nic gorszego... jak samotność Wstydzę się... głupoty Macierzyństwo... czekam Moi rodzice... cieszę się, że ich mam Boję się... latania Nie jestem... piękna Poczucie humoru... niewątpliwie posiadam Mam bzika na punkcie... perfum i kosmetyków Gdy byłam dzieckiem... świat był prostrzy Chciałabym... wiele Moja torebka... czego tam nie ma! Ja... to ja, tego nie zmienię. |
|
|
|
|
#75 |
|
Raczkowanie
|
Plotki na mój temat... to bzdury
![]() Nie lubię kobiet, które... zadzierają nosa Nie lubię mężczyzn, którzy... nie szanują kobiet Wolałabym.. urodzić się kilka wieków wcześniej Nie umiałabym... zdradzić Mam słabość do... czekolady i papierosów ![]() Brakuje mi... cierpliwości ![]() Pieniądze... zapewniają bezpieczeństwo, ale nie gwarantują szczęścia Pragnę... w końcu zwolnić hamulce... ![]() Wierzę... w miłość i sprawiedliwość Nigdy... nie sięgnę po narkotyki Zawsze... sypiam na brzuchu Nie ma nic gorszego... niż dźwięk budzika w poniedziałek rano Wstydzę się... gdy czegoś nie wiem Macierzyństwo... kiedyś mnie dopadnie ![]() Moi rodzice... zrobiliby dla mnie wszystko Boję się... samotnych wieczorów w pustym domu Nie jestem... mściwa Poczucie humoru... pomaga mi przetrwać ciężkie chwile Mam bzika na punkcie... książek, książek i jeszcze raz książek ![]() Gdy byłam dzieckiem... liczyłam sobie piegi na nosie Chciałabym... cofnąć czas o 5 lat i nie popełnić tego błędu Moja torebka... mroczna otchłań Ja... i tylko ja
|
|
#76 |
|
Zadomowienie
|
Plotki na mój temat...zdarzaja sie czesto.
Nie lubię kobiet, które... zachowuja sie jak mezczyzni Nie lubię mężczyzn, którzy... kłamią Wolałabym.. byc nizsza Nie umiałabym... udawac, ze kocham Mam słabość do... Lays'ów kurczakowych Brakuje mi... pewnosci siebie Pieniądze... są potrzebne Pragnę... ??? Nie wiem czego Mam wszystkoWierzę... w milosc Nigdy... juz nie zapale papierosa (Mam nadzieje) Zawsze... mowie prawde. No prawie zawsze Nie ma nic gorszego... niz placki ziemniaczane ![]() Wstydzę się... mojego balaganiarstwa Macierzyństwo... jest wyczerpujace Moi rodzice... są OK Boję się... smierci Nie jestem... brzydka Poczucie humoru... mam Mam bzika na punkcie... zespolu No Doubt - od lat. Gdy byłam dzieckiem... bylam śliczna Chciałabym... dostac 1,000,000 PLN Moja torebka... jest najładniejsza w firmie (potwierdzone certyfikatem-wygralam konkurs na najfajniejsza torebke )Ja... jestem za***ista. |
|
|
|
|
#77 |
|
Rozeznanie
|
Plotki na mój temat...zostawiam ich własnemu życiu jeśli są zabawne.
Nie lubię kobiet, które... przedkładają urodę nad intelekt a facetów nad siebie same. Nie lubię mężczyzn, którzy... boją się inteligentnych kobiet. Wolałabym.. żeby ludzie byli bardziej empatyczni i żyli skromniej Nie umiałabym...byc kompletną konformistką Mam słabość do... czasu spędzonego sam na sam Brakuje mi...niczego mi nie brakuje. Pieniądze...są nieocenione w kreowaniu życia, którym chcę życ Pragnę...wcielac swoje ideały w życie Wierzę... w sztukę umiaru Nigdy... nie mówię nigdy Zawsze... staram się życ w zgodzie ze sobą Nie ma nic gorszego... niż dac sobą rządzic Wstydzę się... mojej słabej pamięci do czysto teoretycznej wiedzy Macierzyństwo... może byc fantastyczną przygodą Moi rodzice... zawsze będą moimi rodzicami Boję się... co jakiś czas tego i owego Nie jestem... dobra w przedmiotach ścisłych Poczucie humoru... tylko ironiczne Mam bzika na punkcie... detali Gdy byłam dzieckiem... byłam szczęśliwą, śliczną dziewczynką Chciałabym... patrzeć z optymizmem w przyszłość, przeszłość, teraźniejszość Moja torebka...to moje królestwo Ja...jestem osobą, którą chcę codziennie od nowa poznawac
|
|
#78 |
|
Raczkowanie
|
Plotki na mój temat...denerwują mnie
Nie lubię kobiet, które...myślą, że są lepsze Nie lubię mężczyzn, którzy...uważają się za bogów Wolałabym..mieć ładniejszą buzie Nie umiałabym...skrzywdzić rodzinę Mam słabość do...słodyczy Brakuje mi...mężczyzny Pieniądze...są bardzo ważne dla mnie Pragnę...realizować marzenia Wierzę...ze istnieje Bóg Nigdy...nie mów nigdy Zawsze...będe kochac spanie Nie ma nic gorszego...od kłamstwa i zdrady Wstydzę się...moich wad Macierzyństwo...moze kiedyś Moi rodzice...są cudowni Boję się...samotnosci w zyciu Nie jestem...pewna siebie Poczucie humoru...mam dośc duze Mam bzika na punkcie...szpilek Gdy byłam dzieckiem...było beztrosko Chciałabym...wybić się Moja torebka...moze pomiescic 100000rzeczy Ja...staram sie byc sobą |
|
|
|
|
#79 |
|
Zakorzenienie
|
Plotki na mój temat... nie obchodzą mnie.
Nie lubię kobiet, które... podporządkowują się facetom Nie lubię mężczyzn, którzy... nie szanują kobiet. Wolałabym... być kimś innym. Nie umiałabym... całe życie mieszkać tu gdzie mieszkam. Mam słabość do... nieśmiałych facetów. ![]() Brakuje mi... czasu. Pieniądze... są ważne, ale nie najważniejsze. Pragnę... spełnić swoje marzenia. Wierzę... w siebie i przeznaczenie. Nigdy... nie zdradzę moich przyjaciół. Zawsze... chodzę z głową w chmurach. Nie ma nic gorszego... niż udawanie kogoś kim się nie jest. Wstydzę się... swoich małych głupotek. Macierzyństwo... jeszcze długo przede mną. Moi rodzice... nie przejmują się mną. Boję się... tego, że nigdy nie powiem K., że coś do niego czuje. Nie jestem... grzeczną dziewczynką. Poczucie humoru... Ci którzy mnie dobrze znają wiedzą, że je mam. Mam bzika na punkcie... sportu i muzyki. Gdy byłam dzieckiem... robiłam dziwne rzeczy. Chciałabym... utrzeć nosa wszystkim, którzy mówią, że nic nigdy nie osiągnę. Moja torebka... to jeden wielki śmietnik. Ja... jestem inna niż wszyscy. ![]() Świetny wątek.
|
|
#80 |
|
Raczkowanie
|
Fajny wątek
![]() Plotki na mój temat są zwykle tak nieprawdopodobne, że powodują napad niekontrolowanego śmiechu. Nie lubię kobiet, które uważają, że wszyscy faceci o nich marzą. Nie lubię mężczyzn, którzy przeklinają w towarzystwie kobiet. Wolałabym mieć większy biust. Nie umiałabym żyć bez muzyki. Mam słabość do rockowych gitarzystów/basistów/perkusistów Brakuje mi mojego ex. Pieniądze dają możliwości. Pragnę miłości. Wierzę w ludzi. Nigdy nie rozstaję się z komórką. Zawsze byłam trochę dziwna. Nie ma nic gorszego niż wizyta u dentysty. Wstydzę się czegoś tak bardzo, że nawet tu o tym nie napiszę. Macierzyństwo to ogromna odpowiedzialność. Moi rodzice do niczego mnie nigdy nie zmuszali. Boję się starości. Nie jestem cierpliwa. Poczucie humoru to najlepsza broń. Mam bzika na punkcie męskich włosów, powinny być gęste i średniej długości. Gdy byłam dzieckiem nigdy nie bawiłam się lalkami. Chciałabym już lato. Moja torebka kryje najdziwniejsze przedmioty, których pochodzenia często nie znam ![]() Ja jestem czasem zbyt bezpośrednia.
|
|
#81 |
|
Zadomowienie
|
Plotki na mój temat... niech sobie krążą
Nie lubię kobiet, które... adorują zajętych facetów Nie lubię mężczyzn, którzy... zgrywają cwaniaków Wolałabym.. być chuda Nie umiałabym... odmówić sobie papierosa Mam słabość do... fast foodów Brakuje mi... pieniędzy Pieniądze... raz są raz ich nie ma Pragnę... spełnić swoje marzenie Wierzę... że ludzie uczą się na błędach Nigdy... mu nie wybaczę Zawsze... śpię przy ścianie Nie ma nic gorszego... od kaca giganta ![]() Wstydzę się... swojej otyłości Macierzyństwo... nie dotyczy mnie Moi rodzice... pewnie chcą dobrze Boję się... pająków/robali Nie jestem... cudotwórcą Poczucie humoru... posiadam ogromne ![]() Mam bzika na punkcie... mojego psa Scoobiego Gdy byłam dzieckiem... odszedł ode mnie i mamy ojciec Chciałabym...żeby wkońcu zrobiło się ciepło Moja torebka... lepiej tam nie zaglądać Ja... to zwykła dziewczyna z marzeniami
|
|
#82 |
|
Konto usunięte
|
Plotki na mój temat...mnie nie interesują
Nie lubię kobiet, które...mają podobną fryzurę do mojej Nie lubię mężczyzn, którzy...się narzucają Wolałabym..mieć dready niż długie włosy Nie umiałabym...nie móc mówić Mam słabość do...długowłosych/ dreadziastych ![]() Brakuje mi...kogoś na kogo mogę wrzeszczeć Pieniądze...mogły się rozmnażać w moim portfelu Pragnę...bieć dom z basenem Wierzę...ze moje życie będzie udane Nigdy...nie zjem psa ![]() Zawsze...będę wesola Nie ma nic gorszego...niz zdrada chłopaka z przyjaciółka Wstydzę się...mojego brzucha Macierzyństwo...na pewno kiedyś. Moi rodzice...sa po rozwodzie ( i chwała Bogu) Boję się...robaków Nie jestem...głupia Poczucie humoru... mam jak mało kto Mam bzika na punkcie...kolczykówi dreadów Gdy byłam dzieckiem...miałam biale włosy Chciałabym...miec psa Moja torebka...jest duża i wielki w niej balagan Ja...jestem supcio
|
|
|
|
|
#83 |
|
Wtajemniczenie
|
Plotki na mój temat... ignoruję.
Nie lubię kobiet, które... są materialistkami. Nie lubię mężczyzn, którzy... nie szanują kobiet. Wolałabym... mieszkać w ciepłym kraju. Nie umiałabym... żyć bez bliskich. Mam słabość do... torebek. Brakuje mi... wiedzy. Pieniądze... lubię wydawać. Pragnę... aby, Ci których kocham byli szczęśliwi. Wierzę... w ludzi. Nigdy... nie mówię nigdy. Zawsze... chętnie pójdę na koncert Comy. Nie ma nic gorszego... od samotności. Wstydzę się... wielu rzeczy. Macierzyństwo... nie jestem na nie gotowa. Moi rodzice... mam tylko mamę. Boję się... pająków (owadów). Nie jestem... pesymistką. Poczucie humoru... cenię u ludzi. Mam bzika na punkcie... zakupów. Gdy byłam dzieckiem... bawiłam się w szpital psychiatryczny ![]() Chciałabym... być zawsze szczęśliwa. Moja torebka... codziennie inna Ja... niezdecydowana i roztargniona.
|
|
#84 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Pamiętam
|
|
|
|
|
|
#85 |
|
korzonek
|
Plotki na mój temat...raczej ich nie ma.
Nie lubię kobiet, które... są fałszywe, wścibskie... mogłabym wymieniać ![]() Nie lubię mężczyzn, którzy... nie są męscy Wolałabym... często być kim innym Nie umiałabym... zabić zwierzęcia Mam słabość do... zwierząt Brakuje mi...pewności siebie, ambicji, dynamiczności Pieniądze... często chciałabym mieć ich więcej Pragnę... być szczęśliwa Wierzę... w wiele dziwnych rzeczy Nigdy... nie przeżyłam prawdziwej przygody Zawsze... byłam marzycielką Nie ma nic gorszego... niż wielki wstyd i wielki strach Wstydzę się... siebie najczęściej Macierzyństwo... czasem mam przebłyski instynktu, ale jeszcze za wcześnie Moi rodzice... czasem są w porządku, czasem nie Boję się... przyszłości Nie jestem... taka, jaka bym bardzo chciała Poczucie humoru... mam, jak dla mnie niezłe Mam bzika na punkcie... różnie to bywa Gdy byłam dzieckiem... byłam ponoć bardzo śmiała i wesoła Chciałabym... pracować w antykwariacie lub starej bibliotece Moja torebka... jest zawsze założona przez ramię Ja... to ja. |
|
|
|
|
#86 |
|
Zakorzenienie
|
...no to sie dopisze
![]() Plotki na mój temat... wku*^$#ą mnie Nie lubię kobiet, które... mysla, ze sa lepsze niz ja Nie lubię mężczyzn, którzy... nie szanuja kobiet Wolałabym.. zeby zycie bylo easy Nie umiałabym... zrobic krzywdy Mam słabość do... kupowania butow Brakuje mi... ojcowskiej milosci Pieniądze...sa wazne Pragnę... szczescia Wierzę...w milosc Nigdy...nie zdradze swoich przekonan Zawsze... dochodze do celu Nie ma nic gorszego... od klamstwa Wstydzę się... mojej blizny Macierzyństwo... mysle o tym kazdego dnia Moi rodzice... jak na rodzicow sa mlodzi Boję się... smierci bliskich Nie jestem... bez serca Poczucie humoru... lubie u facetow Mam bzika na punkcie... buuuutow Gdy byłam dzieckiem... czesto patrzylam w chmury Chciałabym... byc lekarzem Moja torebka...nie nosze torebek Ja...corcia mamusi |
|
|
|
|
#87 |
|
Zakorzenienie
|
Plotki na mój temat... zawsze słysze je ostatnia
Nie lubię kobiet, które... myślą że są najpiekniejsze i maja najwiecej do powiedzenia Nie lubię mężczyzn, którzy... cwaniakują, a w razie czego uciekaja gdzie pieprz rośnie. Wolałabym.. żeby życie i wszystko wkoło było ciut łatwiejsze ![]() Nie umiałabym...zdradzić Mam słabość do... mleka Brakuje mi...niczego mi nie brakuje. Pieniądze...najważniejsze w zyciu Pragnę...układać życie po swojemu Wierzę... w siebie Nigdy... nie wejde sama o północy na cmentarz ![]() Zawsze... staram się być punktualna Nie ma nic gorszego... niż dac sobą pomiatać i manipulować Wstydzę się... moich zębów ![]() Macierzyństwo... już nie długo ![]() Moi rodzice... sa wspaniałymi ludzmi Boję się... burzy.. Nie jestem... idealna. Poczucie humoru... zawsze i wszędzie ![]() Mam bzika na punkcie... butów Gdy byłam dzieckiem... bawiłam sie z chlopakami w chowanego ![]() Chciałabym... żeby wiecznie było lato w PL Moja torebka...jest zawsze zagracona ![]() Ja...jestem sobą, zawsze i wszedzie
|
|
#88 |
|
Konto usunięte
|
Plotki na mój temat...nie przypominam sobie
Nie lubię kobiet, które...nie potrafią dochować tajemnicy Nie lubię mężczyzn, którzy...nadużywają alkoholu i chamstwa Wolałabym..oddać już pracę do dziekanatu Nie umiałabym...kogoś uderzyć Mam słabość do...mojego TŻ, Pure Poison i informatyki Brakuje mi...zaufanej przyjaciółki Pieniądze...pozwalają spełniać marzenia Pragnę...mieć własny kąt Wierzę...w moc pozytywnego myślenia Nigdy...nie mówię nigdy Zawsze...staram się być wierna sobie Nie ma nic gorszego...niż ludzie krzywdzący zwierzęta Wstydzę się...że umiałam kłamać Macierzyństwo...chcę doświadczyć Moi rodzice...nie są idealni, ale ważne, że są Boję się...chrabąszczy Nie jestem...konformistką Poczucie humoru...ubarwia świat Mam bzika na punkcie...perfum Gdy byłam dzieckiem...bawiłam się w dorosłość Chciałabym...mieć pracę Moja torebka...to wielki bałagan Ja...to całkiem fajna kobieta |
|
|
|
|
#89 |
|
Zadomowienie
|
Plotki na mój temat... to norma niestety
Nie lubię kobiet, które...udają kogoś kim nie są Nie lubię mężczyzn, którzy... udają idiotów Wolałabym... lepiej się uczyć Nie umiałabym... zabić ![]() Mam słabość do... zwierząt i słodyczy Brakuje mi...słońca Pieniądze...to coś przydatnego ale wyniszcza:/ Pragnę... miłości Wierzę...w Boga Nigdy...nie jadłam małż Zawsze... chodzę z telefonem Nie ma nic gorszego... niż robactwo Wstydzę się... okazywać uczucia rodzinie Macierzyństwo... to JESZCZE nie dla mnie Moi rodzice...kocham ich Boję się...swojej śmierci w szczególności drastycznej Nie jestem... najlepszym człowiekiem Poczucie humoru... to ja mam średnie Mam bzika na punkcie... swoich włosów Gdy byłam dzieckiem... byłam słodka ![]() Chciałabym...być szczęśliwa tak naprawdę Moja torebka...mam ich kilka Ja...jestem taka nawet zadowolona ale czegoś mi brakuje
|
|
#90 |
|
Raczkowanie
|
Plotki na mój temat... zabiłabym tych co je wymyślają
![]() Nie lubię kobiet, które... są głupie i nie mają w życiu celu Nie lubię mężczyzn, którzy... są przemądrzali Wolałabym... wcześniej zacząć studia ![]() Nie umiałabym... robić czegoś wbrew sobie Mam słabość do... zakupów (butów w szczególności) ![]() Brakuje mi... stabilizacji i poczucia bezpieczeństwa w życiu Pieniądze... chciałabym mieć ich na tyle by o nich nie myśleć ![]() Pragnę... spełnienia moich marzeń Wierzę... że się spełnią ![]() Nigdy... nie daję za wygraną Zawsze... stawiam na swoim Nie ma nic gorszego... od tego gdy coś nie idzie zgodnie z (moim) planem ![]() Wstydzę się... czegoś o czym nawet nie napiszę Macierzyństwo... chętnie za parę lat Moi rodzice... są najwspanialsi na świecie Boję się... chorób i śmierci moich bliskich i swojej własnej ![]() Nie jestem... umysłem ścisłym, a bardzo bym chciała ![]() Poczucie humoru... to coś co bardzo cenię u ludzi Mam bzika na punkcie... planowania Gdy byłam dzieckiem... chciałam być archeologiem i nigdy nie wyjść za mąż Chciałabym... napisać książkę (najlepiej bestseller )Moja torebka... to zbiór bardzo ważnych rzeczy + tysiące zużytych chusteczek i paragonów ![]() Ja... jestem specyficzna
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:58.

)

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)