My, Zdrowizny robimy wszystko,by ON SIĘ PATRZYŁ,łacznie z traceniem zbędnych kg!PART3 - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-05-18, 22:35   #61
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Dot.: My, Zdrowizny robimy wszystko,by ON SIĘ PATRZYŁ,łacznie z traceniem zbędnych kg

Cytat:
Napisane przez xxolushiaxx Pokaż wiadomość
napewno zdasz u mojego brata nie zdala jedna osoba...ale co sie dziwic... skoro nie przyszla na mature? z tym ze to koles ktory solarka i te sprawy na porzadku dziennym i jest to wazniejsze niz jakas matura pisemnych pewnie tez nie zdal wiec stwierdzil ze sie nie oplaca... ale generalnie...nie wiem jak tak mozna...wr... a reszta jakos na luzie kazdy mial stresa, zacinal sie, odpowiadal 5/10...ale zdali...a to faceci to ty napewno dasz rade

oj sunsett ja mam podworko to tylko otwieram drzwi, mowie pieskowi wynocha i pozniej ide mu otworzyc ale czasami wrednota wystawi nos za drzwi...zobaczy ze pada i sie wraca a mnie wtdedy cos strzela bo musialam sie pofatygowac i zejsc po schodach

ide spac
boże jak ja nie lubię takich ludzi rozlazłych życiowo

dobranoc
Cytat:
Napisane przez Sunsett Pokaż wiadomość
Bardzo dobrze myślisz !! Moja szkoła ! I tak masz myśleć

No już byłam szybciutko zeszło, podejrzewam, że nawet nie 2 minuty, a półtorej

Enoo , gratulejszyn to jak na jednej zrobiłaś, to na drugiej też powinnaś zrobić bez problemu

A ja sobie słucham radyjka i mi się nudzi trochę
łeee no to szyko zescie załtwiły sprawy

zrobiłam nawet fajnie wygląda

a jakiego radyjka słuchasz? internetowego?
Stary 2010-05-18, 22:44   #62
Sunsett
Zakorzenienie

Dot.: My, Zdrowizny robimy wszystko,by ON SIĘ PATRZYŁ,łacznie z traceniem zbędnych kg

Cytat:
Napisane przez Nowa_Nadzieja Pokaż wiadomość
boże jak ja nie lubię takich ludzi rozlazłych życiowo

dobranoc

łeee no to szyko zescie załtwiły sprawy

zrobiłam nawet fajnie wygląda

a jakiego radyjka słuchasz? internetowego?
Ona załatwiała Ja to wiesz Kibicowałam ,wnosiłam i znosiłam
No widzisz, mówiłam,że sobie poradzisz Czyli już nie będę potrzebna ?
Yhm , internetowego Nazywa się kiss fm i taką fajną muzykę grają, mało wymagającą, w sam raz do sprzątania, albo na zmęczony umysł

Ok ja też już lecę spać , bo mnie zbiera I tak powoli zaczynam przedawkowywać wizaż, dawniej już o 22 mnie tu nie było, a teraz północ prawie hihi dobranoc i do jutra

Aaa bym zapomniała !! I niech Ci się przyśni Twój ideał w jakiejś wymarzonej sytuacji Buziak
Sunsett jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-18, 22:49   #63
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
Ona załatwiała Ja to wiesz Kibicowałam ,wnosiłam i znosiłam
No widzisz, mówiłam,że sobie poradzisz Czyli już nie będę potrzebna ?
Yhm , internetowego Nazywa się kiss fm i taką fajną muzykę grają, mało wymagającą, w sam raz do sprzątania, albo na zmęczony umysł

Ok ja też już lecę spać , bo mnie zbiera I tak powoli zaczynam przedawkowywać wizaż, dawniej już o 22 mnie tu nie było, a teraz północ prawie hihi dobranoc i do jutra

Aaa bym zapomniała !! I niech Ci się przyśni Twój ideał w jakiejś wymarzonej sytuacji Buziak
dobre i to

a kto tak powiedział?!przecież wieczny ten lakier nie jest,wkoncu odpadnie i ktoś musi na nowo zrobić,teraz Twoja kolej

ooo to sobie załącze jutro ja słucham open.fm i nawet nawet

a co ja mam powiedziec?! ja kiedys o 22 spałam juz!

a dziękować Tobie to ja nawet nie życzę,bo i tak Ci się przyśni o Wielki D w jakiejś rubasznej sytuacji
Stary 2010-05-19, 08:19   #64
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:
dobre i to

a kto tak powiedział?!przecież wieczny ten lakier nie jest,wkoncu odpadnie i ktoś musi na nowo zrobić,teraz Twoja kolej

ooo to sobie załącze jutro ja słucham open.fm i nawet nawet

a co ja mam powiedziec?! ja kiedys o 22 spałam juz!

a dziękować Tobie to ja nawet nie życzę,bo i tak Ci się przyśni o Wielki D w jakiejś rubasznej sytuacji
No ! Już myślałam , że mnie odrzucisz !
A tego open.fm nie słuchałam nigdy ,co tam grają ciekawego

Ja tak samo , jak chodziłam do tej zasranej pracy , to o 22 już śniłam o pierdołach A teraz 22 i ja w pełni sił

No i widzisz, mogłaś życzyć, bo mi się nie śnił Nawet nie pamiętam ,co mi się śniło, ale jakieś głupoty. A D mi się nie śni już od kilku dni A Tobie co się śniło

A w ogóle to dzień dobry ! Mnie psinka obudziła już koło 8. Byłam z nią szybciutko na pseudospacerze , niestety nie da się spacerować, bo leje jak z cebra w dalszym ciągu To już jest przegięcie z tą pogodą :/

Na śniadanko zjadłam sałatkę jarzynową i dwie kromki pełnoziarnistego z twarogiem ,szczypiorkiem i wędlinką. Teraz ogarnę trochę pokój i biorę się za ten projekt, muszę go dzisiaj skończyć. Koło południa planuję skoczyć na siłownię

Miłego dnia
Stary 2010-05-19, 09:25   #65
caaalajaa
Zadomowienie

dzień dobry wczoraj mnie nie bylo bo mi siostra lapka zabrała, teraz jej komp sie popsuł a musiała zrobić jakąś tam pracę;D ja dziś na uczelni byłam hmm 5 minut? nawet nie, po wynik kolosa z niemca i dowiedziec sie o ocene koncowa;D teraz siedzę i robię notatki z psychologii;p

miłego dniaa

http://guseve.blogspot.com/

odchudzam się...

11.08.09 - mój Giee <3

caaalajaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-19, 10:29   #66
Anastazja86
Zakorzenienie

dzień dobry
u mnie na śniadanie były płatki, na drugie śniadanie mały jogurt
teraz piję sobie kawkę
ale jestem dzisiaj zamulona ta pogoda nie działa na mnie najlepiej najchętniej bym przespała cały dzień
byłam na mieście opłacić rachunki i zaszłam do koleżanki bo dziecko urodziła, słodkie są te małe dzieci co raz częściej łapię się na tym że już mogłabym mieć dziecko, ale niestety nie mamy warunków na wychowywanie dzieci, może za jakieś 3 lata
Anastazja86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-19, 10:50   #67
agusia814
Zadomowienie

Anastazja Małe dzieci są przeeeeesłodkie Ale trzeba umieć je wychować... Bo teraz coraz częściej dzieci są strasznie rozpieszczane, a dyscypliny zero

A jednak nie poszłam do szkoły. Zaspałam
Zaraz zabieram się za książkę. Bo mam jakąś po angielsku i muszę czytać, odpowiadać na pytania jakieś i zrobić po ang. streszczenie ale staram się o 6 na koniec, więc trzeba się brać do roboty
I jeszcze muszę wkuwać historie Nienawidzę tego przedmiotu!!!

Non seulement belle, mais encore sage!

zapuszczam i dbam o włosy
odchudzam się
uczę się cienko obierać ziemniaki
agusia814 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-05-19, 11:52   #68
xxolushiaxx
Zakorzenienie

GG do xxolushiaxx

anastazja uwielbiam dzieci chociaz...niektore mnie wkurzaja;/ ale wychowalam 2siostry cioteczne...tzn..pomagala m prawie non stop...to ja w sumie uczylam chodzic, mowic itp...a teraz njuz takkie duze

agusia a jednak!! ja tez jujtro mam spr z historii i tez nienawidze!!

bylam dzisiaj w planetarium fajnie bylo w sumie
a w ogole babka z polaka wystawila mi proponowana 2/3 a ja myslalam ze 1/2

xxolushiaxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-19, 12:12   #69
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
No ! Już myślałam , że mnie odrzucisz !
A tego open.fm nie słuchałam nigdy ,co tam grają ciekawego

Ja tak samo , jak chodziłam do tej zasranej pracy , to o 22 już śniłam o pierdołach A teraz 22 i ja w pełni sił

No i widzisz, mogłaś życzyć, bo mi się nie śnił Nawet nie pamiętam ,co mi się śniło, ale jakieś głupoty. A D mi się nie śni już od kilku dni A Tobie co się śniło

A w ogóle to dzień dobry ! Mnie psinka obudziła już koło 8. Byłam z nią szybciutko na pseudospacerze , niestety nie da się spacerować, bo leje jak z cebra w dalszym ciągu To już jest przegięcie z tą pogodą :/

Na śniadanko zjadłam sałatkę jarzynową i dwie kromki pełnoziarnistego z twarogiem ,szczypiorkiem i wędlinką. Teraz ogarnę trochę pokój i biorę się za ten projekt, muszę go dzisiaj skończyć. Koło południa planuję skoczyć na siłownię

Miłego dnia
zalezy jaką podstację sobie załączysz,ale najlepsza jest Impreza i MTV

też mi się M nie śnił i tez nie pamietam co mi sie sniło,ale jakies głupoty

jeszcze pada?! u mnie dzisiaj nareście przestało jest kolo 14 stopni i jest tak nawet dość przyjemnie

Anastazja-noo fajne są ale na odległość

Aga-na 6 na koniec warto się pomęczyć

Ewelina-łooo to piorunem załatwiłaś uczelnie

Ola-no widzisz Czopie a się martwiłaś ze Cię usadzi

Dzień dobry !

żeby nie robic poruty dzisiaj wstałam o 13ale i tak zasnełam o 4 nie wiem jak ja jutro wstane

na sniadanko zjadłam jednego naleśnika i wiesniaka i jest mi niedobrze tak jak bym za dużo zjadła popijam zieloną więc może przejdzie
Stary 2010-05-19, 12:22   #70
xxolushiaxx
Zakorzenienie

GG do xxolushiaxx

a no tak myslalam czopie ulala ty to masz zdrowie do snu o 13...nigdy nie stalam o takiej porze!! ale oczy mi sie zamykaja i w planetarium mi sie przysypialo
ogladam wlasnie na necie swoje zalane ulice...;/ masakra jakas, pozamykane drogi... naszczescie ja mieszkam na gorce i do mnie nie dotarlo...ale kumpela musi kombinowac z transportem szkola-dom...
a krk ja zalany...masakra jakas

Stary 2010-05-19, 13:00   #71
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
a no tak myslalam czopie ulala ty to masz zdrowie do snu o 13...nigdy nie stalam o takiej porze!! ale oczy mi sie zamykaja i w planetarium mi sie przysypialo
ogladam wlasnie na necie swoje zalane ulice...;/ masakra jakas, pozamykane drogi... naszczescie ja mieszkam na gorce i do mnie nie dotarlo...ale kumpela musi kombinowac z transportem szkola-dom...
a krk ja zalany...masakra jakas
ano mammogłabym dłużej ale pozniej bym pewnie znowu nad ranem zasneła

tez oglądam zdjecia krakowa i cos strasznego...
Stary 2010-05-19, 13:03   #72
xxolushiaxx
Zakorzenienie

GG do xxolushiaxx

Cytat:
ano mammogłabym dłużej ale pozniej bym pewnie znowu nad ranem zasneła

tez oglądam zdjecia krakowa i cos strasznego...
haha...ale w sumie..nalezalo ci sie od 4 do 13 to tylko 9h ja spalam od 24 do... 6:40(tzn o tej mialam budzik) ale mama wczesniej weszla zeby mnie obudzic i taka chodze rozwalona dzisiaj i spiaca

a moja babcia dzisiaj robi golabki

Stary 2010-05-19, 13:38   #73
Anastazja86
Zakorzenienie

Aga- na 6 trzeba sobie zapracować ale mądra z Ciebie dziewczyna więc dasz radę
Ewelinka-to faktycznie długo posiedziałaś na uczelni
Ola- widziałam foty z Krk i faktycznie masakra z tą wodą
Nadziejka- widzę że dziś standardowo zaczęłaś dzień popołudniu

u mnie na obiad to co wczoraj czyli mielone
teraz muszę wstawić pranie ale nie wiem jak mi wyschnie w taką pogodę na razie nie pada ale to kwestia czasu..
Stary 2010-05-19, 13:50   #74
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
haha...ale w sumie..nalezalo ci sie od 4 do 13 to tylko 9h ja spalam od 24 do... 6:40(tzn o tej mialam budzik) ale mama wczesniej weszla zeby mnie obudzic i taka chodze rozwalona dzisiaj i spiaca

a moja babcia dzisiaj robi golabki
jak Ty możesz funkcjonowac po tak krótkim snie
Cytat:
Napisane przez Anastazja86 Pokaż wiadomość
Aga- na 6 trzeba sobie zapracować ale mądra z Ciebie dziewczyna więc dasz radę
Ewelinka-to faktycznie długo posiedziałaś na uczelni
Ola- widziałam foty z Krk i faktycznie masakra z tą wodą
Nadziejka- widzę że dziś standardowo zaczęłaś dzień popołudniu

u mnie na obiad to co wczoraj czyli mielone
teraz muszę wstawić pranie ale nie wiem jak mi wyschnie w taką pogodę na razie nie pada ale to kwestia czasu..
no oczywiscie ze tak

u mnei słonko wychodzi

trza by było cos wykombinować na obiad ale nie mam pomysłu
Stary 2010-05-19, 14:06   #75
xxolushiaxx
Zakorzenienie

GG do xxolushiaxx

Cytat:
jak Ty możesz funkcjonowac po tak krótkim snie

no oczywiscie ze tak

u mnei słonko wychodzi

trza by było cos wykombinować na obiad ale nie mam pomysłu
haha a widzisz!! w wakacje to norma ja spie po 5-6h... rzadko kiedy zdarza sie zebym spala wiecej niz 8 w zeszlym roku przez jakies 10dni kladlam sie ok 3 a wstawalam ok 8 i jakos zyje:P

ulala...ale zazdroszcze slonka a ja obejrzalam film z mojej okolicy i normalnie 15min drogi ode mnie na nogach woda do kolan!!

Stary 2010-05-19, 14:58   #76
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:
zalezy jaką podstację sobie załączysz,ale najlepsza jest Impreza i MTV

też mi się M nie śnił i tez nie pamietam co mi sie sniło,ale jakies głupoty

jeszcze pada?! u mnie dzisiaj nareście przestało jest kolo 14 stopni i jest tak nawet dość przyjemnie

Dzień dobry !

żeby nie robic poruty dzisiaj wstałam o 13ale i tak zasnełam o 4 nie wiem jak ja jutro wstane

na sniadanko zjadłam jednego naleśnika i wiesniaka i jest mi niedobrze tak jak bym za dużo zjadła popijam zieloną więc może przejdzie
No to dupa, obydwie się obudziłyśmy niepocieszone w takim razie
U mnie na razie też przestało, ale to pewnie kwestia czasu, aż znowu zacznie Do tego jest cholernie zimno Wszyscy już mają dość tej pogody , porażka !!

O 13 Matko Nie szkoda Ci dnia na spanie ?

Aa ja też miałam naleśniki dzisiaj ,ze serkiem

Właśnie wróciłam z siłowni , nawet ładnie poćwiczyłam 35 minut na rowerku , 15 na stepperze i później robiłam przysiady ze sztangą ze zmianą obciążenia, umordowałam się okrutnie Poćwiczyłam jeszcze nogi i ręce na atlasie, porobiłam jakieś ćwiczenia na nogi , porozciągałam się i na dzisiaj wystarczy

Po siłowni zjadłam jednego naleśnika, dwie kromki takie małe z wędlinką i mały jogurt owocowy

Teraz idę z psem na spacer bo wariuje i na 19 ugadałam się z koleżanką
Stary 2010-05-19, 15:12   #77
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
No to dupa, obydwie się obudziłyśmy niepocieszone w takim razie
U mnie na razie też przestało, ale to pewnie kwestia czasu, aż znowu zacznie Do tego jest cholernie zimno Wszyscy już mają dość tej pogody , porażka !!

O 13 Matko Nie szkoda Ci dnia na spanie ?

Aa ja też miałam naleśniki dzisiaj ,ze serkiem

Właśnie wróciłam z siłowni , nawet ładnie poćwiczyłam 35 minut na rowerku , 15 na stepperze i później robiłam przysiady ze sztangą ze zmianą obciążenia, umordowałam się okrutnie Poćwiczyłam jeszcze nogi i ręce na atlasie, porobiłam jakieś ćwiczenia na nogi , porozciągałam się i na dzisiaj wystarczy

Po siłowni zjadłam jednego naleśnika, dwie kromki takie małe z wędlinką i mały jogurt owocowy

Teraz idę z psem na spacer bo wariuje i na 19 ugadałam się z koleżanką
takiego dnia nie jak było ładnie to i owszem a tak to to nie

no slicznie

ja zjadałm na sniadanie 2 naleśniki i zrobiłam sobie nowego frencha na łapkach bo widziałam ze jednem mi lekko odprysnął

zostało mi jeszcze zakonczenie do nauki
Stary 2010-05-19, 15:47   #78
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:
takiego dnia nie jak było ładnie to i owszem a tak to to nie

no slicznie

ja zjadałm na sniadanie 2 naleśniki i zrobiłam sobie nowego frencha na łapkach bo widziałam ze jednem mi lekko odprysnął

zostało mi jeszcze zakonczenie do nauki
No w sumie masz rację, gdyby mnie pies nie budził tak rano, to pewnie też bym spała do południa
A z czym miałaś naleśniki ?
Moje paznokcie nadal czekają na Ciebie Zmyłam już ten lakier, który odprysnął , bo wstyd
Enoo to szybciutko się uwinęłaś A w ogóle to jak się czujesz Stresik jest, czy na luzaczka ?

Ja właśnie wyszłam z wanieny , dzisiaj potraktowałam syreną również dekolt i moje maleństwa I powiem Wam, że całkiem całkiem Super się balsam wchłania po takim masażu
Stary 2010-05-19, 16:01   #79
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
No w sumie masz rację, gdyby mnie pies nie budził tak rano, to pewnie też bym spała do południa
A z czym miałaś naleśniki ?
Moje paznokcie nadal czekają na Ciebie Zmyłam już ten lakier, który odprysnął , bo wstyd
Enoo to szybciutko się uwinęłaś A w ogóle to jak się czujesz Stresik jest, czy na luzaczka ?

Ja właśnie wyszłam z wanieny , dzisiaj potraktowałam syreną również dekolt i moje maleństwa I powiem Wam, że całkiem całkiem Super się balsam wchłania po takim masażu
a z moim najukochańszym dżemem gruszkowym

już lece albo Ty przylec przy okazji obaliły flachę

zero stresu luz kompletny najwyżej nie zdam

kusisz musze w koncu zakupić ja

właśnie mama była u mnie w pokoju i patrz na pulpit,a tam mam JEGO zdjęcie i mówi" kto to?" a ja "niewazne" a mama" wazne,nie ważne ale jest co przelizać" moja matka taki tekst!? już mnie w życiu nic nie zdziwi

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-05-19, 16:09   #80
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:
a z moim najukochańszym dżemem gruszkowym

już lece albo Ty przylec przy okazji obaliły flachę

zero stresu luz kompletny najwyżej nie zdam

kusisz musze w koncu zakupić ja

właśnie mama była u mnie w pokoju i patrz na pulpit,a tam mam JEGO zdjęcie i mówi" kto to?" a ja "niewazne" a mama" wazne,nie ważne ale jest co przelizać" moja matka taki tekst!? już mnie w życiu nic nie zdziwi
Chyba nie jadłam jeszcze dżemu gruszkowego

Ee tylko jedną ? Od mniej niż dwóch to nawet nie zaczynam

Zakup, zakup

O jaaa , to ładną masz mamkę Uważaj , żeby Ci go nie poderwała hihih

Przepatrzyłam tą stronę , gdzie ponoć grał D , ale nie znalazłam go na żadnym zdjęciu
Stary 2010-05-19, 16:31   #81
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
Chyba nie jadłam jeszcze dżemu gruszkowego

Ee tylko jedną ? Od mniej niż dwóch to nawet nie zaczynam

Zakup, zakup

O jaaa , to ładną masz mamkę Uważaj , żeby Ci go nie poderwała hihih

Przepatrzyłam tą stronę , gdzie ponoć grał D , ale nie znalazłam go na żadnym zdjęciu
a bo to własnej roboty dżemik pisiota

no wiesz nie chciałam pisac ze 2 bo wiesz teraz duzo osob nas podglada i pomysla ze co za chlejusy

niech się goni! on jest mój! no może nie do konca ale tak jakby

uuuu a tak na wolnej przestrzeni google? moze z jakis zawodów będa?

---------- Dopisano o 17:31 ---------- Poprzedni post napisano o 17:29 ----------

a co to za avatar?
Stary 2010-05-19, 16:33   #82
xxolushiaxx
Zakorzenienie

GG do xxolushiaxx

nadziejka ale mama tekst wywalila

a ja wlasnie wrocilam do domu..bylam 15min ode mnie tam gdzie zalalo...jejuuu..masakra: ( patrzylam na to jak ludzie lodkami plywaja i to zalalo takie za***iste osiedle, super nowe domki... z aut ktore stoja to tylko dachy w sumie widac... porobilam pare fotek, nie wchodzilam za daleko bo i tak mi buty przemokly....ale nie wierzylam w to co widzialam.... wspolczuje tym ludziom...

Stary 2010-05-19, 16:37   #83
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:
a bo to własnej roboty dżemik pisiota

no wiesz nie chciałam pisac ze 2 bo wiesz teraz duzo osob nas podglada i pomysla ze co za chlejusy

niech się goni! on jest mój! no może nie do konca ale tak jakby

uuuu a tak na wolnej przestrzeni google? moze z jakis zawodów będa?

---------- Dopisano o 17:31 ---------- Poprzedni post napisano o 17:29 ----------

a co to za avatar?
A widzisz TO ładnie sobie dogadzasz

Haha a co , źle sobie pomyślą ? Nie ma się co czaić, prawda i tak by wyszła na jaw

Jest jest Bardzo dobrze mówisz, moja szkoła ! I bardzo ładny podpis !!

A przepatrzyłam całe google wzdłuż i wszerz , nigdzie go nie ma niestety Ale to nic ,niedługo mu będę sama fotki pstrykać !

A avatar jakiś tam był , chciałam jakiś zmienić nareszcie bo ten obecny mi już bokiem wychodzi. Ale wizaż mi go zmniejszał i tracił na jakości i wyglądał do dupy, więc wstawiłam znowu ten stary jak będę mieć więcej czasu to poszukam

Ok ja się lecę robić na bóstwo , jeszcze coś zjem i pryskam , więc do spisania wieczorkiem ślicznotki

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-05-19, 16:54   #84
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
nadziejka ale mama tekst wywalila

a ja wlasnie wrocilam do domu..bylam 15min ode mnie tam gdzie zalalo...jejuuu..masakra: ( patrzylam na to jak ludzie lodkami plywaja i to zalalo takie za***iste osiedle, super nowe domki... z aut ktore stoja to tylko dachy w sumie widac... porobilam pare fotek, nie wchodzilam za daleko bo i tak mi buty przemokly....ale nie wierzylam w to co widzialam.... wspolczuje tym ludziom...
wielka tragedia!
Cytat:
A widzisz TO ładnie sobie dogadzasz

Haha a co , źle sobie pomyślą ? Nie ma się co czaić, prawda i tak by wyszła na jaw

Jest jest Bardzo dobrze mówisz, moja szkoła ! I bardzo ładny podpis !!

A przepatrzyłam całe google wzdłuż i wszerz , nigdzie go nie ma niestety Ale to nic ,niedługo mu będę sama fotki pstrykać !

A avatar jakiś tam był , chciałam jakiś zmienić nareszcie bo ten obecny mi już bokiem wychodzi. Ale wizaż mi go zmniejszał i tracił na jakości i wyglądał do dupy, więc wstawiłam znowu ten stary jak będę mieć więcej czasu to poszukam

Ok ja się lecę robić na bóstwo , jeszcze coś zjem i pryskam , więc do spisania wieczorkiem ślicznotki

co racja to racja

a dziękuję dążę do tego

szkoda,ale jak mówisz ze nie długo bedzie Twoim prywatnym modelem to jakos wytrzymam

przeciez nie musisz sie na nie robic,skoro jesteś bóstwo baw się mega dobrzei szukaj D

a ja własnie zjadłam kanapeczki z grahamki i serka wiejskiego
Stary 2010-05-19, 16:57   #85
xxolushiaxx
Zakorzenienie

GG do xxolushiaxx

najgorsze jest to ze jak nam zbiornik pojdzie to cala czewa i okolice pojda w****u....

a ja czekolade kasztankowa i siedze z gegra

Stary 2010-05-19, 17:40   #86
agusia814
Zadomowienie

Nadziejka No to fajna mamuśka Moja też nieraz za***istymi tekstami sypie
Sunset No to mam nadzieję, że spotkasz gdzieś D

A u mnie nareszcie przestało padać!
I wkuwam tą historię i wkuwaaaam! Aż mi MUSK paruje

Non seulement belle, mais encore sage!

zapuszczam i dbam o włosy
odchudzam się
uczę się cienko obierać ziemniaki
agusia814 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-19, 17:42   #87
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
najgorsze jest to ze jak nam zbiornik pojdzie to cala czewa i okolice pojda w****u....

miejmy nadzieje,że nic takiego się nie stanie

a sobie dogadzasz

ja chyba umiem już prezentację tzn mysli mi się trochę,ale jakby co to coś już tam wydukam

właśnie sobie wyliczyłam i wychodzi,że jutro dostanę okres zawsze jak nie trzeba to ta s*ka się pojawia

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-05-19, 17:45   #88
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:
wielka tragedia!

co racja to racja

a dziękuję dążę do tego

szkoda,ale jak mówisz ze nie długo bedzie Twoim prywatnym modelem to jakos wytrzymam

przeciez nie musisz sie na nie robic,skoro jesteś bóstwo baw się mega dobrzei szukaj D

a ja własnie zjadłam kanapeczki z grahamki i serka wiejskiego
No będzie Będę mu pstrykać fotki , a on będzie pstrykał mnie W różnych pozycjach Najczęściej na jeźdźca
Ooo ale przysłodziłaś Chyba się zaczerwieniłam Będę szukać Jak go dzisiaj nigdzie nie znajdę, to chyba zacznę się martwić

Cytat:

Ooosz Ty Mój kasztanek ukochany , nie jadłam tej czekolady już chyba ze dwa miesiące
Cytat:
Napisane przez agusia814 Pokaż wiadomość

Ja też mam taką nadzieję

Na kolacyjkę zjadłam sobie trzy mikro kromki z wędliną i trochę wieśniaka Zrobiłam się na bóstwo , byłam z psiakiem na spacerze i się będę zbierać No to jeszcze raz buzi i do później
Stary 2010-05-19, 17:50   #89
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agusia814 Pokaż wiadomość

a z jakiej ksiązki się uczysz? bo jesli z operonu to wiem co czujesz najgorsza ksiazka swiata!

---------- Dopisano o 18:50 ---------- Poprzedni post napisano o 18:46 ----------

Cytat:
No będzie Będę mu pstrykać fotki , a on będzie pstrykał mnie W różnych pozycjach Najczęściej na jeźdźca
Ooo ale przysłodziłaś Chyba się zaczerwieniłam Będę szukać Jak go dzisiaj nigdzie nie znajdę, to chyba zacznę się martwić

Ooosz Ty Mój kasztanek ukochany , nie jadłam tej czekolady już chyba ze dwa miesiące

Ja też mam taką nadzieję

Na kolacyjkę zjadłam sobie trzy mikro kromki z wędliną i trochę wieśniaka Zrobiłam się na bóstwo , byłam z psiakiem na spacerze i się będę zbierać No to jeszcze raz buzi i do później
na jezdzca mówisz Ty czubie

może akurat dzisiaj to Wasz dzien miejmy taka nadzieje

baw się dobrze
Stary 2010-05-19, 17:51   #90
Anastazja86
Zakorzenienie

Aga- jak móżg paruje to dobrze nie można się przeuczyć
Ola- współczuję teh sytuacji z wodą, teraz się cieszę że mieszkam na północy..
Nadziejka- to ładnie mama dałano ale fakt jest faktem super że już umiesz a co do okresu to zawsze przychodzi w nieodpowiednim momencie
Sunset- ładnie poćwiczyłaś baw się dobrze i wypatruj D

u mnie na kolację kanapki z polędwicą twarożkiem, sałatą, rzodkiewką i szczypiorkiem
dzisiaj nie biegałam bo mój tata do późna pracował a samej buegać nie lubię
byłam u koleżanki na plotach i był jej kuzyn, ale ciacho ale z Poznania więc trochę daleko...no ale popatrzeć było na co a był w samych bokserkach
byłam na solarium i znowu spotkałam to ciacho o które się otarłam jakiś czas temu patrzył się i uśmiechał no to wiadomo że też się uśmiechnęłam i puściłam mu oczko dzisiaj jakiś ciasteczkowy dzień
zaraz idę do wanny i koniecznie muszę sobie zrobić paznokcie bo wyglądam jakbym z roli wróciła

Edytowane przez Anastazja86
Czas edycji: 2010-05-19 o 17:54
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości