|
|
#61 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: *Różności kosmetyczne :)*
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1275469071
również tym byłabym zainteresowana |
|
|
|
|
#62 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#63 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie za prasowańca edm? Robiłam dokładki
|
|
|
|
|
#64 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo dziękuję, obecnie nic nie wybrałam |
|
|
|
|
#65 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() Czy znajdziesz coś u mnie za: =GIVENCHY- Prismissime Eyes 9 Colors Eyeshadow 53 Arty Palette- paletka 9 cieni do powiek, kasetka z lusterkiem wewnątrz 3 aplikatory, kod 6M01, przetestowana 3x. Za coś fajnego ![]() https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-19554-opis-Givenchy-Prismissime-Eyes-9-Colors-Eyeshadow-Palette-Limitowane-palety-cieni-do-powiek.htm ???
|
|
#67 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Witaj dzięki, ale ..może wybrałabym jakąś szminkę, jednak wolę większe zamianki
|
|
|
|
|
|
#68 |
|
Raczkowanie
|
Przykro mi, ale nie znalazłam czegos dla siebie
|
|
#69 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#70 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj
U Ciebie interesują mnie :Vichy, Essentielles, Emulsion Visage Lekki krem nowe 50ml Stara Mydlarnia żel czekoladowy do kąpieli i pod prysznic Avon, SuperShock Mascara - Tusz do rzęs Avon, PROVibe Roll-on MEN nowe Chi Organics, Tone&Shine, Platinum (for blonde and beige), 350 ml (ilość na foto) Jakbyś widziała ew. zamiankę? Nic więcej nie widzisz u mnie ?
Edytowane przez tompola Czas edycji: 2010-06-23 o 14:03 |
|
|
|
|
#71 |
|
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Coś tym razem za:
=EVERYDAY MINERALS- Fairly Light Pressed- =YVES ROCHER Neonatura Souffle EDP- 47/50ml, =BIOCHEMIA URODY- Serum Olejek Regulujący LEMON =A.T.W. ACNE BLOCKER- =L'OREAL-pędzel do różu, skośny, użyty 3x i wyprany =DONEGAL- duzy pędzel do pudru, używany, ale wyczyszczony( dł. ok 13 cm) |
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#72 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#73 | |
|
Zakorzenienie
|
Cashmeree
![]() Ech, przepraszam ale fotki nie zrobię GloMinerals...cięzkawy dzień i światło już nie takie..ale on jest taki po prostu ...beżowy Dla bardzo ciemnej karnacji nie bedzie odpowiedni, choć wydaje mi się,że może też nawet fajnie się wtopić,nie robiąc maski, raczej jasno-średni odcień. To tester 2g, nie chcę za niego wiele Jeśli nie masz atyperspirantu Avon- mogą być jakieś próbki zapachów dla męża ![]() Poza tym ciewawią mnie: Vichy, Essentielles, Emulsion Visage Lekki krem nowy 50ml Avon, SuperShock Mascara - Tusz do rzęs Chi Organics, Tone&Shine, 350 ml (ilość na foto) Avon, Anew Clinical, Laser for Legs nowe w folii Farouk, Silver Lights Shampoo,50 ml (ilość na foto) Na pewno mogę oddać poniższe i jeszcze coś podokładam od siebie ![]() =GUERLAIN- Meteoryties Poudre de Perles, 03 Beige Lumineux. =GloMinerals- tester podkładu w kamieniu. Odcień natural Medium. Uzyty 3x. EDM Happines Bronze- spora próbka sypkiego brązerka mineralnego w strunie LAURESS - Soft Tan , sampel słoiczek, zafoliowany Jakbyś to widziała? Może coś jeszcze ode mnie?---------- Dopisano o 19:45 ---------- Poprzedni post napisano o 19:41 ---------- Cytat:
Bardzo dziękuję, ale mimo szczerych chęci- nic nie wypatrzyłam Edytowane przez tompola Czas edycji: 2010-06-23 o 21:14 Powód: dopisek |
|
|
|
|
|
#75 |
|
Zakorzenienie
|
Masz dużo fajnych rzeczy, ale za MAC i Clinique nic niestety...
Tylko to co wypisałam, inaczej nikomu nie oddam.
|
|
#76 |
|
Zakorzenienie
|
Kochana napewno coś zkleimy jakąś wymiankę ale ja muszę mieć fotki odcieni bo w ciemno nie wezmę bo się boje że będzie za jasny/ciemny także jak dasz rade zrobić fotki to wrzuć mi w wątek i wtedy będziemy rozmawiać nad wymianką
|
|
#77 |
|
Zakorzenienie
|
Odpisałam u Ciebie
|
|
|
|
|
#78 |
|
Zakorzenienie
|
A więc na pewno Guerlain i ten testerek bym chciała bo ten ciemniejszy boje się że będzie za ciemny więc nie będę ryzykować i teraz tak mdlarnia nadal w negocjacjach , vichy essentielles na tą chwilę również reszta jest, co do próbek męskich nic więcej niż to co w wątku nie posiadam proponuj
|
|
#79 |
|
Zakorzenienie
|
za któręs z tych
![]() =YVES ROCHER Neonatura Souffle EDP- 47/50ml, kartonik https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-20438-opis-Yves-Rocher-Neonatura-Souffle-EDP.htm =CELINE DION- Sensational EDT, 50 ml, ubytek 1 ml. Kod 7362. Kartonik. http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=23861 ????
|
|
#80 |
|
Zakorzenienie
|
Sukienka jest zielona, nawet bardziej ciemna zieleń, ale aparat z lampą nie może tego odcienia wydobyć, tym bardziej bez
![]() W ciuszkach nic nie znalazłam, w kosmetykach raczej też co bym bardzo potrzebowała. Pozdrawiam
|
|
#81 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie za:
=CELINE DION- Sensational EDT, 50 ml, ubytek 1 ml. Kod 7362. Kartonik. http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=23861 ?? ![]() P.S. nie wszystko jeszcze opisałam, no i przewiduję dokładki.
|
|
|
#82 |
|
Zakorzenienie
|
na pewno chętnie przygarnę minerały
oraz:=TOŁPA HUMINEA Strefa T - matujący krem korygujący 40 ml. Uzyty 2x.Data 01.2011. http://torebka.kafeteria.pl/index.ph...=view&id=13338 =TOŁPA HUMINEA Strefa T Maska korygująca, ok. 3/4 z 50 ml. data 09.2010 co Ci sie u mnie jeszcze podoba?
|
|
|
|
|
#83 |
|
Zakorzenienie
|
chyba jednak bikini wymienię z kims innym
a nic Ci się więcej nie podoba? zaglądnij do nowego kosmetycznego
|
|
|
|
|
#84 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziękuję, ale nic innego nie widzę |
|
|
|
|
|
#85 |
|
Wtajemniczenie
|
Coś u mnie za:
=BIOCHEMIA URODY- Serum Olejek Regulujący LEMON, data 10.2010 (zrobione, odpowiednio przechowywane) ?
|
|
|
|
|
#86 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję, obecnie nic nie wybrałam |
|
|
|
|
|
#87 |
|
Rozeznanie
|
Napisane przez OlkoLolka
Tompola Kryolanik jest w oryginalnym opakowaniu (przezroczyste ze srebrnym wieczkiem), pudełeczko jest zakręcane i ma siteczko. U Ciebie podobają mi się cienie Clinique i róż Cliniqe - tylko, że obydwa datę produkcji mają z 2006 roku (jeden z lipca drugi z marca) ---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ---------- A mimo to - łatwo tych kolorowych kosmetyków nie oddam Bardzo lubię markę Clinique, jeszcze do niedawna używałam w niedużym stopniu oba kosmetyki- wszystko bez zman Teraz mam kolejne pdobne kosmetyki i tylko dlatego zamieniam Nie namawiam, ale daj znać![]() ps. mam jasny podkład w kompakcie -mineralny Everyday Minerlas Fairly Light. Polecam Zero zapychania, smug ..ja zamawiam teraz kolejny, tylko inny odcień![]() Za podkład dziękuję. Ale na "Kliniczki" jestem w stanie się skusić Hey nie wiem czy zauważyłaś moją odpowiedź u mnie w wątku. Jeśli nadal jesteś zainteresowana wymianką to poproszę o info u mnie w wątku. Pozdrawiam
|
|
#88 |
|
Zakorzenienie
|
hej
u ciebie spodobalo mi sie to: =CELINE DION- Sensational EDT, 50 ml, ubytek 1 ml. Kod 7362. Kartonik. http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=23861 pytalas u mnie o kosmetyki do wlosow https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=441352&page=5 - moj watek
|
|
#89 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 175 pkt / 100% pozyt.
|
coś u mnie za =VICHY AQUALIA ANTIOX- Antyoksydacyjny fluid nawilżający 24h, spf 12, UVA. Zawartość OK. 3/4 z 40 ml, data 04.2012.
|
|
#90 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo dziekuję, obecnie nic... |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:57.

Dla bardzo ciemnej karnacji nie bedzie odpowiedni, choć wydaje mi się,że może też nawet fajnie się wtopić,nie robiąc maski, raczej jasno-średni odcień. To tester 2g, nie chcę za niego wiele