![]() |
#62 |
Zadomowienie
|
Dot.: ♥♥♥ Pędzle do makijażu, prostownica TONI&GUY, puder L'Oreal Infallible i inne ♥
Waham sie, bo nie wiem czy mi podpasuja te perfumki, nigdy nie wymieniałam się tak w ciemno.A sprawdzic zapachu też nie mam gdzie. Ale jesli dorzuciłabyś mi ta 1/4 opakowania balsamu to bym sie skusiła. Co Ty na to?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ♥♥♥ Pędzle do makijażu, prostownica TONI&GUY, puder L'Oreal Infallible i inne ♥
Sephora Cream Lipstick - szminka kremowa, odcień 061G, świetnie nawilża, ubytek niewielki, ślicznie pachnie, wartość 30zł
Pianka do włosów Nivea Hair Care Skręt Fal i Loków - bez alkoholu, utrwalenie i sprężystość, pojemność 150ml, użyta 2 razy, zgubiłam zatyczkę Tusz do rzęs Maybelline Lash Stiletto - kolor czarny, użyty kilkanaście razy, świeży coś u mnie za któreś z tych rzeczy? Odpisz proszę u mnie. Jak niczego nie znajdziesz to podaj jakąś wish, poszukam poza wątkiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Zadomowienie
|
LACOSTE, przyspieszacz opalania Ziaja SopotSun, żel wybielający Biała Perła za tusz Lash Stiletto, Henna Treatment Wax, Perfumy Victoria's Secret i 1/4 milky lotion. Pasowałoby Ci?
![]() ---------- Dopisano o 19:14 ---------- Poprzedni post napisano o 18:30 ---------- Kochana to dołoże Ci maseczkę oczyszczającą. I wtedy bedzie LACOSTE, przyspieszacz opalania Ziaja SopotSun, żel wybielający Biała Perła i maseczka oczyszczajaca za tusz Lash Stiletto, Henna Treatment Wax, Perfumy Victoria's Secret i 1/4 milky lotion. Jeśli tak to czekam na pw ![]() ---------- Dopisano o 19:15 ---------- Poprzedni post napisano o 19:14 ---------- A widze ze masz watek ksiazkowy, to przy okazji spytam czy masz na wymianke którąś z cześci sagi "Zmierzch" bo poszukuje i duzo za nie dam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Zakorzenienie
|
podoba mi sie tylko błyszczyk, a moze masz jakies lakiery do panokci ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
|
Zapraszam na dokładkę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Zakorzenienie
|
lakierki nie bardzo moje kolory ale skusiłabym sie na sally hansen, 3 od lewej, czy on jest kryjący czy raczej daje tylko blask?
co chciałabys za błyszczyk eau de glos i ten lakierek? ---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ---------- i jeszcze wypatrzyłam rurki amisu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#68 |
Zadomowienie
|
No rzeczywiście nasza wymianka jest większa i paczki zarówno Twoja, jak i moja będą więcej ważyć. Ja wolałabym, żebyś nie przelewała ich. Jeśli już chcesz coś przelewać, to wolałabym, żebyś przelała w mniejsze opakowanie balsam Milky Lotion. Perfumki chciałabym mieć w oryginalnej buteleczce.(Moje też są w szklanej butece i prawie całe pełne).
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
odpisane
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Zakorzenienie
|
Sorki, że tak późno piszę, ale nie miałam czasu na wizaż. Co do prostownicy to na zdjęciu powłoka ceramiczna jest w jednym miejscu jaśniejsza, wygląda jakby była wytarta(???)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Rozeznanie
|
hym np jeden z nich "Dwa błyszczyki kostki lodu"
Bluzka troche mnie kosztowała wiec wymieniłabym ją za np polerke i jeden z błyszczyków
"Some people believe in God, I believe in Music. Some people pray, I turn up the radio. " Edytowane przez MakaronSwiderek Czas edycji: 2010-08-25 o 21:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
odpisane
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
|
hop
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Zakorzenienie
|
odpisane
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Zakorzenienie
|
up
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Zakorzenienie
|
zapraszam na dokładkę :P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Zadomowienie
Przekupka: 76 pkt / 100% pozyt.
|
podoba mi się szminka SEphory, błyszczyk Dior Addict i kula do prania, może coś u mnie, mam np inny odcień błyszczyka Dior
---------- Dopisano o 18:11 ---------- Poprzedni post napisano o 18:06 ---------- hehe ale numer, napisałyśmy do siebie jednocześnie, ja chętnie błyszczyk za błyszczyk, ale napisz mi jaki jest efekt czy barwi usta na różowo? bo mój raczej mocno nabłyszcza i podkreśla naturalny kolor ust |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
BAN stały
|
coś za Sephora Cream Lipstick - szminka kremowa, odcień 061G, świetnie nawilża, ubytek niewielki, ślicznie pachnie, wartość 30zł?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Rozeznanie
|
Witaj znajdziesz cos za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...d=1280593359??
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
moze cos u mnie za
prostownice super deo pilniczek szklany Oryginalne skarpetki stopki PUMA - 2pary Koszulka marki Yves Saint Laurent - kupiona w Londynie, kolor kremowy, stan bdb, rozmiar L/XL ---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ---------- hej niemam cm ale moje 118 w biuscie włazi ![]()
![]() |
#83 |
Rozeznanie
|
Moze dobralabys sobie cos jeszcze bo z checia bym przygarnela jeszcze te buciki z watku ciuszkowego :
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1280416081 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Zakorzenienie
|
odpisane
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Zadomowienie
Przekupka: 76 pkt / 100% pozyt.
|
nie trzymaj, wolałabym diora za diora więc gdyby się jednak zwolnił to daj znać
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Rozeznanie
|
Dot.: Pędzle do makijażu, prostownica TONI&GUY, puder L'Oreal Infallible i inne
Skoro bucikow juz nie ma, to moze ten sweterek;
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1280415655 Bo podoba mi sie jeszcze ta torebka pumy, ale na nia chyba mam nikle szanse co? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Zakorzenienie
|
Hey, znajdziesz cos u mnie za blyszczyk diora?
![]() odpisz proszę u mnie ![]()
kosmetyki + różności okazjonalnie ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=835212 madzialenn bloguje o kosmetykach i modzie ![]() Kosmetyki i codzienne stylizacje ![]() http://madzialennx.blogspot.com/2014...ine-shawl.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Zakorzenienie
|
odpisane
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Rozeznanie
|
Szkoda.. za te szczotke moglabym oddac korektor plus ewentualnie jakis kosmetyk, bluzeczka jest wiecej warta niz ta szczotka. Jezeli jestes zainteresowana korektor+jakis kosmetyk za te szczotke to pisz. Pozdrawiam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:05.