![]() |
#61 |
Raczkowanie
|
Dot.: -Perfumy i in.- Duży wybór
ok, jak już przetestujesz to daj znać
![]() ja osobiście nigdy nie miałam perfum YR z tej serii więc nie mogę porównać z mleczkiem. Puder też chętnie oddam. Mam nadzieję że uda Ci się znaleźć ten sam odcień (kupiłam go w Anglii i nie wiem czy w Polsce jest identyczna gama kolorystyczna). |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Zadomowienie
|
lolita w oryginalnym opakowaniu by mnie interesowala :P
tylko nie wiem czy masz takie cos do zaoferowania ![]() sztuk mam juz ok 15 moim zdaniemten EL (SPF 10) jest oznaczeniem koloru wszystkie odcienei takie same sa ![]() to ja bym była zainteresowa Baby Doll YSL ok. 45ml jesli to jest oryginalne opakowanie to takie rozowe? ![]()
Mrazo---->Kubico---->Houso----> manka ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=828103 -> wymianka Edytowane przez tusiaczek6 Czas edycji: 2010-08-30 o 18:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Zadomowienie
|
spodobały mi się próbki:
- Kyoto - Palisander - Avignion - Fig Leaf - Chocolate Covered Cherries - Creme Brule - Serge Noir - Bois Orientale - Un bois vanille - Capri Fig Frangipani nie wiem ile jest w każdej próbce, więc określ proszę jaką mają dla ciebie wartość - wtedy moge szukać czegoś co by pasowalo do tej wartości z twojej wish listy ![]()
![]() |
#66 |
Zadomowienie
|
Wiesz co najbardziej podoba mi się Lavender Martini( chyba najbardziej) i Hawaiian Surf, ty już mi powiesz co mi możesz oddac, bo ja Ci moge dac wszystko co chcesz
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Zadomowienie
|
z Twoich Wish mam 19 kuleczek Beige Chic
![]() a nie pokusiłabyś się na oddanie flaszki Serge Noir za sypkie pryzmy ![]() ---------- Dopisano o 01:26 ---------- Poprzedni post napisano o 00:42 ---------- a czy meteorki za próbeczki byłby ok ?
![]() |
#68 |
Zadomowienie
|
Hej i co z nami?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Zakorzenienie
|
29cm x2 bez rozciągania, rozciągają się do 39 cm x2 (te czarne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() kulki z poprzedniego watku juz wymieniłam ale po 27 wrzesnia będe miała na wymiane imperiale - odezwę się ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
|
bardziej błyszczące są welurki - tylko ja je juz wymieniłam (zaraz je wyrzuce z watku).
imperiale są moim zdaniem aksamitne przez co efekt jest bardziej wyrafinowany. nic mi nie rezerwuj. najwazniejsze żebym je szczęśliwie dostała i wtedy będziemy sie dogadywać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
BAN stały
|
![]() Wybacz poślizg, ale w ogóle zapomniałam, że założyłam wątek ![]() ![]() ![]() Co to za matowy błyszczyk Guerlain? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Zadomowienie
|
coś za celebre?
![]() |
#77 |
Zadomowienie
|
więc zostały takie podkłady:
- puder matujący w kremie LIRENE kolor 01 pastel - puder matujący w kremie LIRENE kolor 02 jasny - puder matujący w kremie LIRENE kolor 04 naturalny - Fluid matująco-wygładzający LIRENE kolor beżowy - Podkład ASTOR kolor 004 (raczej naturalny) - Podkład AA matujący - kolor 3 miód (tu data ważności jest do września tego roku,ale jest mały więc da radę go zużyć ![]()
![]() |
#78 |
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Znalazłam takie :
YSL Paris Jardins Romantiques Jest to bardzo zwiewna, kobieca kompozycja. Stworzona dla kobiety romantycznej, subtelnej. Nuty głowy: bergamot, pelargonie, hiacynt, róża, fiołek, konwalia Nuty serca: mimoza, jaśmin, ylang-ylang, kwiat pomarańczy Baza: kwiat lipy, głóg, nasturcja, drzewo cedrowe i sandałowe Ja osobiście odbieram ten zapach jako Róża+ cytrusy+ lipa |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Zakorzenienie
|
niestety nic nie znajdę dla siebie
![]()
![]() |
![]() |
#80 |
Raczkowanie
|
póki co nic
![]()
![]() |
#81 |
A cobra on my left...
|
Póki co nic nie znalazłam.
Szukam głównie kwasu hialuronowego 1,5% (Naturalis) i codziennych kosmetyków, jak np. dezodorant w sztyfcie, płyn do płukania ust, etc. Daj znac, jakbys coś miała. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Zadomowienie
|
jestem juz zdecydowana
![]() chcialabym napewno angela, powiedz mi ile probek badz odlewek moge jeszcze dobrac by bylo ok. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic nie znalazłam, masz dużo fajnych perfum, ale za ten podkład wolałabym inny podkład
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Zadomowienie
|
hej
![]() podoba mi się Czech&Speake Oxford&Cambridge I Hate Perfume: Cedarwood Tea Demeter-Wet Garden-10ml PAZNOKCIE: Essence. Lakier beżowy z limitowanej serii Creamylicious. czytałam na twoim blogu ( który notabene jest super) że lubisz zmierzch więc mam na wymiankę go na dvd ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Zakorzenienie
|
up
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:58.