|
|
#61 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: -Perfumy i in.- Duży wybór
ok, jak już przetestujesz to daj znać
![]() ja osobiście nigdy nie miałam perfum YR z tej serii więc nie mogę porównać z mleczkiem. Puder też chętnie oddam. Mam nadzieję że uda Ci się znaleźć ten sam odcień (kupiłam go w Anglii i nie wiem czy w Polsce jest identyczna gama kolorystyczna). |
|
|
|
#62 |
|
Zadomowienie
|
lolita w oryginalnym opakowaniu by mnie interesowala :P
tylko nie wiem czy masz takie cos do zaoferowania ![]() sztuk mam juz ok 15 moim zdaniemten EL (SPF 10) jest oznaczeniem koloru wszystkie odcienei takie same sa ![]() to ja bym była zainteresowa Baby Doll YSL ok. 45ml jesli to jest oryginalne opakowanie to takie rozowe?
Mrazo---->Kubico---->Houso----> manka ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=828103 -> wymianka Edytowane przez tusiaczek6 Czas edycji: 2010-08-30 o 19:12 |
|
|
|
#65 |
|
Zadomowienie
|
spodobały mi się próbki:
- Kyoto - Palisander - Avignion - Fig Leaf - Chocolate Covered Cherries - Creme Brule - Serge Noir - Bois Orientale - Un bois vanille - Capri Fig Frangipani nie wiem ile jest w każdej próbce, więc określ proszę jaką mają dla ciebie wartość - wtedy moge szukać czegoś co by pasowalo do tej wartości z twojej wish listy ![]()
|
#66 |
|
Zadomowienie
|
Wiesz co najbardziej podoba mi się Lavender Martini( chyba najbardziej) i Hawaiian Surf, ty już mi powiesz co mi możesz oddac, bo ja Ci moge dac wszystko co chcesz
|
|
|
|
#67 |
|
Zadomowienie
|
z Twoich Wish mam 19 kuleczek Beige Chic
![]() a nie pokusiłabyś się na oddanie flaszki Serge Noir za sypkie pryzmy ?---------- Dopisano o 01:26 ---------- Poprzedni post napisano o 00:42 ---------- a czy meteorki za próbeczki byłby ok ?
|
#68 |
|
Zadomowienie
|
Hej i co z nami?
|
|
|
|
#71 |
|
Zakorzenienie
|
29cm x2 bez rozciągania, rozciągają się do 39 cm x2 (te czarne
)
|
|
|
|
#72 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() kulki z poprzedniego watku juz wymieniłam ale po 27 wrzesnia będe miała na wymiane imperiale - odezwę się |
|
|
|
#73 |
|
Zakorzenienie
|
bardziej błyszczące są welurki - tylko ja je juz wymieniłam (zaraz je wyrzuce z watku).
imperiale są moim zdaniem aksamitne przez co efekt jest bardziej wyrafinowany. nic mi nie rezerwuj. najwazniejsze żebym je szczęśliwie dostała i wtedy będziemy sie dogadywać
|
|
|
|
#74 |
|
BAN stały
|
Wybacz poślizg, ale w ogóle zapomniałam, że założyłam wątek Ok, jeśli jesteś jeszcze zainteresowana, to mogę wymienić ten błyszczyk za lakier (Na róż CaH już chyba nie mam co liczyć Co to za matowy błyszczyk Guerlain?
|
|
|
|
#75 |
|
Zadomowienie
|
coś za celebre?
|
#77 |
|
Zadomowienie
|
więc zostały takie podkłady:
- puder matujący w kremie LIRENE kolor 01 pastel - puder matujący w kremie LIRENE kolor 02 jasny - puder matujący w kremie LIRENE kolor 04 naturalny - Fluid matująco-wygładzający LIRENE kolor beżowy - Podkład ASTOR kolor 004 (raczej naturalny) - Podkład AA matujący - kolor 3 miód (tu data ważności jest do września tego roku,ale jest mały więc da radę go zużyć
|
#78 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Znalazłam takie :
YSL Paris Jardins Romantiques Jest to bardzo zwiewna, kobieca kompozycja. Stworzona dla kobiety romantycznej, subtelnej. Nuty głowy: bergamot, pelargonie, hiacynt, róża, fiołek, konwalia Nuty serca: mimoza, jaśmin, ylang-ylang, kwiat pomarańczy Baza: kwiat lipy, głóg, nasturcja, drzewo cedrowe i sandałowe Ja osobiście odbieram ten zapach jako Róża+ cytrusy+ lipa |
|
|
|
#79 |
|
Zakorzenienie
|
niestety nic nie znajdę dla siebie
|
|
#80 |
|
Raczkowanie
|
póki co nic
|
#81 |
|
A cobra on my left...
|
Póki co nic nie znalazłam.
Szukam głównie kwasu hialuronowego 1,5% (Naturalis) i codziennych kosmetyków, jak np. dezodorant w sztyfcie, płyn do płukania ust, etc. Daj znac, jakbys coś miała.
|
|
|
|
#84 |
|
Zadomowienie
|
jestem juz zdecydowana
przepraszam ze tak pozno ale mialam egzaminy i nie mialam na nic czasu ani glowy, probek dermalbendu jest jednak 8. chcialabym napewno angela, powiedz mi ile probek badz odlewek moge jeszcze dobrac by bylo ok. |
|
|
|
#85 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety nic nie znalazłam, masz dużo fajnych perfum, ale za ten podkład wolałabym inny podkład
|
|
|
|
#86 |
|
Zadomowienie
|
hej
może znajdziesz coś u mnie za te rzeczy wiem że nam raz nie wyszło więc może terazpodoba mi się Czech&Speake Oxford&Cambridge I Hate Perfume: Cedarwood Tea Demeter-Wet Garden-10ml PAZNOKCIE: Essence. Lakier beżowy z limitowanej serii Creamylicious. czytałam na twoim blogu ( który notabene jest super) że lubisz zmierzch więc mam na wymiankę go na dvd i mam 4 część samej książki
|
|
|
|
#87 |
|
Zakorzenienie
|
up
|
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:54.

Ok, jeśli jesteś jeszcze zainteresowana, to mogę wymienić ten błyszczyk za lakier
(Na róż CaH już chyba nie mam co liczyć