Zaginęła iwona - trójmiasto - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-08, 12:05   #61
aktaga13
Zakorzenienie

Dot.: Zaginęła iwona - trójmiasto

skoro brakuje osób, to może warto poszukać ich na portalach społecznościowych? nie mam konta na facebooku, ale tam się chyba da założyć coś w rodzaju grupy o jakimś evencie? poprawcie mnie, jeśli się mylę. wtedy można by przedstawić cel takiego czegoś, pozapraszać ludzi z 3miasta, założyć forum i odpowiadać na ewentualne pytania, wątpliwości. też czerpać pomysły
Stary 2010-08-08, 12:06   #62
moooniaaaa
Zakorzenienie

Bez jaj, na serio nikt się nie zgłosił?
Nawet tu na wątkach było wielu ludzi z okolic Trójmiasta. Może hasło o zgłaszaniu się do Janusza warto umieścić w podpisie, wtedy może więcej osób to zauważy?
Bo sama przyznam, że nie miałam dostępu do neta kilka dni, weszłam na poprzedni wątek i zanim coś ogarnęłam to musiałam przebrnąć przez x naspamowanych stron, trudno było znaleźć jakieś sensowne informacje.
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-08, 12:07   #63
aktaga13
Zakorzenienie

z tym podpisem, to dobry pomysł. ale musiałabyś mi pomóc ze znalezieniem tamtej wiadomości

może warto też uderzyć na fora 3 miasta? gazeta.pl lub serwisy typowo lokalne?
Stary 2010-08-08, 12:07   #64
Wroclovianka
Zakorzenienie

Co do marszu na razie bym nie panikowała - dopiero wczoraj padł pomysł - w temacie raczej wielu osób z Trójmiasta nie ma, więc inni jakby chcieli muszą to jakoś rozplanować.

P.S Następnym razem dajcie post Muszynianki w cytat to się rzucać może nie będzie Dziecinada takie rzeczy się wykłócać w takim wątku.

Wizaż rządzi, Wizaż radzi, Wizaż nigdy Cię nie zdradzi
Wroclovianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-08, 12:08   #65
muszynianka
Zakorzenienie

moja propozycja to wybłagać redakcję by podwiesiła informacje na zasadzie tej:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=400828
czyli krótkie info na które nie można odpowiadać, podwieszone u góry z zapisami u Janusza i wybranych osób.
ach i tak autorko wątku jak już tak się zajmujesz wszystkim i troszczysz się o to (mimo że od rana siedziałam przy kompie) to poproś proszę by odwiesili poprzedni wątek i zadbaj o podwieszenie informacji o ile się na nią zdecydujemy
muszynianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-08, 12:09   #66
Spaza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mia_bianca Pokaż wiadomość
Tak, wiemy jak zorganizować impreze masową (przemarsz) i nie trzeba osoby do załatwienia tego.
Nie jest także potrzebna osoba do projektowania plakatów czy jakichś ulotek (jeśli takie będa potrzebne)

Wiecie, kto jest potrzebny??
Osoby do przemarszu!!!!
A takich niestety - nie ma.
Janusz czeka od wczoraj i nikt sie nie zdeklarował.

Na pewno będzie potrzebna pomoc w wydrukowaniu plakatów z panem Ręcznikiem i ewentualnych ulotek.
Oraz osoba do zalaminowania plakatów, ale nie jest to konieczność, bo mamy pełno koszulek i w tym plakat też wytrzyma, a nie zakładamy, że będzie to potrzebne miesiącami.

ja się deklaruję

a co drukowania to niestety nie pomogę, ale mogę pokryć np. koszty kserowania nawet dużej ilości plakatów
Spaza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-08, 12:10   #67
Mia_bianca
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Snake76 Pokaż wiadomość
Co tutaj się dzieje?!
Co do ulotek tak jak wspomniałem moge pokryć koszt druku, druk plakatów w formacie B1 czy B2 jest bardzo kosztowny więc się nie podejmę.

Jak dla mnie to Iwony ulotki mogą się poniewierać po całym Pomorzu byle odnaleziono tą dziewczynę!

Plakaty mają być w formacie A4.
Skąd się wzięło jakieś B1 albo B2??

Ok, to już żyje własnym życiem.

Informuję, że powstała oficjalna strona o Iwonie
http://zaginelaiwonawieczorek.npx.pl/news.php

Wszelkie ustalenia nt. przemarszu, plakatów itd. będą tam.
pozdrawiam
Mia_bianca jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-08-08, 12:10   #68
WhiteCherry
Zakorzenienie

hm, a jaki jest sens rozdawania ulotek w innych miejscach niż północ Polski?
jeśli faktycznie Iwona jest przetrzymywana - to pewnie gdzieś na terenie Trójmiasta. A na pewno na północy Polski.
gdybym chciała takie ulotki rozdawać w Krakowie, to tak naprawdę nic by to nie dało - podobnie wyglądających do Iwony dziewczyn w centrum Krk może przewijać się setki.

Edytowane przez WhiteCherry
Czas edycji: 2010-08-08 o 12:16
WhiteCherry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-08, 12:12   #69
visionAM
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aktaga13 Pokaż wiadomość
skoro brakuje osób, to może warto poszukać ich na portalach społecznościowych? nie mam konta na facebooku, ale tam się chyba da założyć coś w rodzaju grupy o jakimś evencie? poprawcie mnie, jeśli się mylę. wtedy można by przedstawić cel takiego czegoś, pozapraszać ludzi z 3miasta, założyć forum i odpowiadać na ewentualne pytania, wątpliwości. też czerpać pomysły
na FB ktoś założył wg mnie trochę nieudolną grupę dotyczącą Iwony, tam można na bierząco dodawać nowe informacje i każdy, kto dopisał się widzi co nowego się dzieje w sprawie, niestety osób zainteresowanych jest bodajże 30 :/
visionAM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-08, 12:13   #70
aktaga13
Zakorzenienie

Cytat:
Plakaty mają być w formacie A4.
Skąd się wzięło jakieś B1 albo B2??

Ok, to już żyje własnym życiem.

Informuję, że powstała oficjalna strona o Iwonie
http://zaginelaiwonawieczorek.npx.pl/news.php

Wszelkie ustalenia nt. przemarszu, plakatów itd. będą tam.
pozdrawiam
jeśli mogę coś zaproponować, to zdjęcie iwony na stronie. duże, rzucające się w oczy. + kilka słów kluczy większymi literami. coś, co przykuje uwagę

(moim skromnym zdaniem)
Stary 2010-08-08, 12:13   #71
cotynato
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to cotynato

Cytat:
Napisane przez dudipopka Pokaż wiadomość
każdy ma prawo do założenia wątku
chodzi raczej o to ze skoro 2 wątki prowadziła jedna osoba to ludzie spodziewają sie raczej ze poprowadzi 3 i następne(o ile takie będą potrzebne)
tyle ..wg mnie nieładnie i już ale skupmy sie raczej na temacie
Jak dla mnie, nie nieładnie , ale normalnie.
Na wizażu już tak jest - jeżeli jakiś temat jest zamknięty a jest dużo osób które w temacie uczestniczą to oczywistym jest , że nikt nie będzie czekał . Nie spotkałam się jeszcze z wątkiem który miałby wszystkie części założone przez jedną osobę - przecież to jest najmniej ważne. Najważniejsza jest dyskusja.
Nie przesadzajmy.

Co do Iwony... Dziwne jest to wszystko. Tak samo jak sprawa Bartka którego zaginięcie dalej nie jest rozwiązane. Też wyszedł z klubu o 3 i też zaginął bez śladu .

Wymianka.

Edytowane przez cotynato
Czas edycji: 2010-08-08 o 12:15
cotynato jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-08, 12:15   #72
muszynianka
Zakorzenienie

Nie chodzi że założone przez jedną osobę, ale od rana byłam na forum i napisać "hej kopiuję post zakładam nową część" i heja, a tutaj nie dość że nic takiego nie usłyszałam to jeszcze się na mnie drze, no błagam. nic wielkiego, wystarczyło "sory nie wiedziałam że to dla ciebie istotne" zamiast BOŻE ALE Z CIEBIE GÓWNIARA JESTEM NA FORUM TRZY RAZY DŁUŻEJ

właśnie pracujemy nad stronką.
Stary 2010-08-08, 12:15   #73
aktaga13
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez visionAM Pokaż wiadomość
na FB ktoś założył wg mnie trochę nieudolną grupę dotyczącą Iwony, tam można na bierząco dodawać nowe informacje i każdy, kto dopisał się widzi co nowego się dzieje w sprawie, niestety osób zainteresowanych jest bodajże 30 :/
a czy do takiej grupy można samodzielnie zapraszać osoby? jeśli tak, to szkoda, że twórca nie pomyslal, zeby dotrzec do jak najwiekszej liczby osob z 3miasta..
Stary 2010-08-08, 12:18   #74
visionAM
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez WhiteCherry Pokaż wiadomość
hm, a jaki jest sens rozdawania ulotek w innych miejscach niż północ Polski?
jeśli faktycznie Iwona jest przetrzymywana - to pewnie gdzieś na terenie Trójmiasta. A na pewno na północy Polski.
gdybym chciała takie ulotki rozdawać w Krakowie, to tak naprawdę nic to by nie dało - podobnie wyglądających do Iwony dziewczyn w centrum Krk może przewijać się setki.
Dokładnie... dlatego ja tez zrezygnowałam z wieszania plakatów w Krakowie...

---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ----------

Cytat:
a czy do takiej grupy można samodzielnie zapraszać osoby? jeśli tak, to szkoda, że twórca nie pomyslal, zeby dotrzec do jak najwiekszej liczby osob z 3miasta..
Nie wiem na jakiej zasadzie to działa, bo na FB jestem od niedawna i sama nie zakładałam nigdy takiej grupy. Ja jako osoba, która do niej należy mogłam wysłać zaproszenia swoim znajomym i to zrobiłam - niestety nikt się nie zainteresował
Stary 2010-08-08, 12:19   #75
aktaga13
Zakorzenienie

Cytat:
Dokładnie... dlatego ja tez zrezygnowałam z wieszania plakatów w Krakowie...

---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ----------

Nie wiem na jakiej zasadzie to działa, bo na FB jestem od niedawna i sama nie zakładałam nigdy takiej grupy. Ja jako osoba, która do niej należy mogłam wysłać zaproszenia swoim znajomym i to zrobiłam - niestety nikt się nie zainteresował
dobrze, że chociaż spróbowałaś.. kurcze, taka znieczulica. z drugiej strony ludzie mają własne problemy, a takich zaginięć jak widziałyśmy są dziesiątki. ehh.. ;(
Stary 2010-08-08, 12:20   #76
visionAM
Zakorzenienie

Muszynianka - mam nadzieję, że nas szatą graficzną strony też pracujecie, jest trochę mało czytelna, ale pewnie działacie w tym kierunku
Stary 2010-08-08, 12:21   #77
muszynianka
Zakorzenienie

wiem.. jak przejdę na kompa roboczego to może coś zmajstruję w gimpie
ale
URWA ... znowu jakiś problem...
Cytat:
Rejestracja nie powiodła się z następujących przyczyn:

Niestety, ten adres email xxxxxxxxxxxxxxxx jest już używany.
albo ktoś sobie pożyczył maila albo coś nie działa, macie taki problem z rejestracją?
Stary 2010-08-08, 12:21   #78
visionAM
Zakorzenienie

Cytat:
dobrze, że chociaż spróbowałaś.. kurcze, taka znieczulica. z drugiej strony ludzie mają własne problemy, a takich zaginięć jak widziałyśmy są dziesiątki. ehh.. ;(
wydaje mi się, że wynika to z faktu, że moim znajomi są z drugiego końca Polski i po prostu uważają, że ich chyba sprawa nie dotyczy i nie pomogą w niczym dziewczynie z Trójmiasta...

Muszynianka - ja się elegancko zarejestrowałam, bez problemów

Edytowane przez visionAM
Czas edycji: 2010-08-08 o 12:22
Stary 2010-08-08, 12:22   #79
aktaga13
Zakorzenienie

Cytat:
wydaje mi się, że wynika to z faktu, że moim znajomi są z drugiego końca Polski i po prostu uważają, że ich chyba sprawa nie dotyczy i nie pomogą w niczym dziewczynie z Trójmiasta...
nie miałam na myśli tylko Twoich znajomych, tak jakoś niefortunnie to sformułowałam. pewnie masz rację/
Stary 2010-08-08, 12:24   #80
EciaPecia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez muszynianka Pokaż wiadomość
Nie chodzi że założone przez jedną osobę, ale od rana byłam na forum i napisać "hej kopiuję post zakładam nową część" i heja, a tutaj nie dość że nic takiego nie usłyszałam to jeszcze się na mnie drze, no błagam. nic wielkiego, wystarczyło "sory nie wiedziałam że to dla ciebie istotne" zamiast BOŻE ALE Z CIEBIE GÓWNIARA JESTEM NA FORUM TRZY RAZY DŁUŻEJ

właśnie pracujemy nad stronką.
Wystarczy wejść i sprawdzić czy ktoś założył nowy wątek, tak jak to większość z nas zrobiła. Myślę też, że właśnie psujesz wątek o Iwonie. Szkoda, bo ja tu zaglądam by dowiedzieć się czy jest coś nowego w jej sprawie, jak mogę pomóc, a tym czasem czytam takie coś....

Adaś 28.03.2010
Zuzia 21.02.2012

Edytowane przez EciaPecia
Czas edycji: 2010-08-08 o 12:26
EciaPecia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-08, 12:27   #81
muszynianka
Zakorzenienie

dobra jest, kurde ;p

bardzo bym prosiłą o wklejanie tutaj zdjęć, linków do artykułów na temat Iwony ułatwi to konstruowanie strony czy kilka osób mogłoby powklejać tutaj artykuły?
super by było gdyby to było chronologicznie
pierwszy o zaginięciu, drugi o monitoringu z sanatorium, potem o tym z bacówki, znalezienie ręcznika mężczyzny - fałzsywy trop i czegoś o pozsukiwaniach
Stary 2010-08-08, 12:28   #82
takaja13
Zakorzenienie

Cytat:
Po prostu nieładnie że ktoś kopiuje moje posty i nie raczy powiedzieć mi o tym na PW
i tak dla mnie to jest istotne.

i tyle, a autorka wątku zamiast wydzierać się jak frustratka powinna powiedzieć "sory, nie pomyślałam że chciałabyś wiedzieć"
No bez przesady nikt tutaj sie nie drze jak frustratka a raczej znowy Ty zaczynasz,nie znaczy,ze jak prowadzilas tamta czesc to i ta musisz ,jest wiele watkow ktore maja po kilka czesci i prawie kazdy kto inny prowadzil,ja mam odczucie,ze chcesz byc pepkiem a tu chodzi o Iwone,o przemarsz,o pomoc a nie drazeniu dziury w calym,zalozyla i jest,jest super ,ze mozna dalej ciagnac sprawe.

http://www.youtube.com/watch?v=cAk34...watch_response
takaja13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-08, 12:31   #83
muszynianka
Zakorzenienie

takaja13 ja już dawno temat skonczyłam to ty teraz bóg raczy wiedzieć czemu znów o tym gadasz to co mówisz jest żałosne, w sumie to jest mi cholernie przykro że tak jestem potraktowana. wielkie dzięki po prostu.

czy działa u was galeria?
http://zaginelaiwonawieczorek.npx.pl...php?album_id=9
wraz z miniaturką?
Stary 2010-08-08, 12:31   #84
visionAM
Zakorzenienie

Może warto rozesłać link do strony o Iwonie wszystkim jej znajomym z naszej-klasy?
Co wy na to... dobry pomysł czy nie bardzo?
Stary 2010-08-08, 12:34   #85
Lavaza
Raczkowanie

Ej babska kłotliwe wszystkie naraz macie zespół napięcia ;-) !!! Przestańcie drzeć koty
Podajcie raz jeszcze adres strony !!!
I apel z mojej strony do Wrocławianek !!! Która jeszcze planuje wybrać się do Gdańska na marsz??? Może byśmy się zorganizowały w jakąś większą grupę ???
Lavaza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-08, 12:34   #86
sandrunia88
Raczkowanie

Cytat:
takaja13 ja już dawno temat skonczyłam to ty teraz bóg raczy wiedzieć czemu znów o tym gadasz to co mówisz jest żałosne, w sumie to jest mi cholernie przykro że tak jestem potraktowana. wielkie dzięki po prostu.

czy działa u was galeria?
http://zaginelaiwonawieczorek.npx.pl...php?album_id=9
wraz z miniaturką?
U mnie działa

Cytat:
Napisane przez takaja13 Pokaż wiadomość
No bez przesady nikt tutaj sie nie drze jak frustratka a raczej znowy Ty zaczynasz,nie znaczy,ze jak prowadzilas tamta czesc to i ta musisz ,jest wiele watkow ktore maja po kilka czesci i prawie kazdy kto inny prowadzil,ja mam odczucie,ze chcesz byc pepkiem a tu chodzi o Iwone,o przemarsz,o pomoc a nie drazeniu dziury w calym,zalozyla i jest,jest super ,ze mozna dalej ciagnac sprawe.
Stary 2010-08-08, 12:35   #87
aktaga13
Zakorzenienie

Cytat:
Może warto rozesłać link do strony o Iwonie wszystkim jej znajomym z naszej-klasy?
Co wy na to... dobry pomysł czy nie bardzo?
uwazam, ze bardzo dobry. kurcze, że też oni nie podejmują żadnych inicjatyw, tylko Wy tu działacie. obce osoby...
Stary 2010-08-08, 12:38   #88
inc0rrect
Zakorzenienie

Cytat:
uwazam, ze bardzo dobry. kurcze, że też oni nie podejmują żadnych inicjatyw, tylko Wy tu działacie. obce osoby...

wlasnie dawno zwrocilam na to uwage, czemu nie miala prawdziwych przyjaciol i czemu jej znajomi (jej a nie jej matki) sie nie udzielaja tak bardzo

mysle że to swiadczy o niej jako o czlowieku, ale nie chce nic wiecej pisac, bo zaraz bedzie że oczerniam, ale wysuwam wnioski i mi tu śmierdzi jej podejrzanymi znajomosciami i jej podejrzanym towazystwem, albo ryzykownym zachowaniem
(a nie naglym przypadkowym porwaniem, czy przypadkowa napascia)
inc0rrect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-08, 12:38   #89
muszynianka
Zakorzenienie

Powtarzam, czy jest ktoś kto ma chwilę i zgromadzi mi tu linku do artykułów?
Bo ja właśnie ogarniam galerię na stronie.
Stary 2010-08-08, 12:38   #90
titina
Zakorzenienie

Cytat:
Wiecie, kto jest potrzebny??
Osoby do przemarszu!!!!
A takich niestety - nie ma.
Janusz czeka od wczoraj i nikt sie nie zdeklarował.

Głupoty wypisujesz:

Cytat:
Napisane przez Spaza Pokaż wiadomość
aha, jeśli chodzi o temat marszu poruszony w poprzedniej części wątku- jestem z trójmiasta i oczywiście postaram się być
Cytat:
Napisane przez titina Pokaż wiadomość
Wstępnie deklaruję swoją pomoc przy rozgłoszeniu informacji o planowanym marszu i jeśli tylko będę mogła to wezmę w nim udział.
Cytat:
Napisane przez sandrunia88 Pokaż wiadomość
Jeśli do tego czasu zdążę wyzdrowieć to też się piszę na marsz (na razie mam grypę )
Temat przemarszu nagłośnię wśród znajomych i na trójmiejskich portalach i forach jak już ustalimy datę i trasę. Na pewno zbierze sie spora grupa osób. Jak na razie nie mamy żadnych konkretów wiec nie ma sensu rozsyłać info.

I spent my whole childhood wishing I was older. Now I'm older, it sucks.

Edytowane przez titina
Czas edycji: 2010-08-08 o 12:41
titina jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości