Morderstwo w biurze PiS - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-10-19, 15:06   #61
Nektaryna
Zadomowienie

Dot.: Morderstwo w biurze PiS

Cytat:
Napisane przez Lea_ Pokaż wiadomość
Sam Kaczynski jest jednym "wielkim " powodem
Po napisaniu takiego tekstu powinnaś się wstydzić. Jak tak można powiedzieć?! Może też jesteś taka chora z nienawiści, że tłumaczysz psychola? Zastanów się dziewczynko zabito człowieka i nie obchodzi mnie z jakiej opcji politycznej pochodzi. Mamy demokrację, państwo prawa i każdy może sobie mówić co chce i może mi się to nie podobać ale zabić za to że ktoś ma inne poglądy
Idz do lekarza jak najszybciej.
Nektaryna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-19, 15:07   #62
muszynianka
Zakorzenienie

Cytat:
Przy calej niecheci dla SLD - to jakos nie pamietam tekstow o zabijaniu Kaczynskiego z ust przedstawicieli tej partii.
Oczywiście tekstów na tak marnym poziomie nie było, jednak nie zapominajmy że są to polityczni "przeciwnicy"
muszynianka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-19, 15:09   #63
karolynka90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Wyrak Pokaż wiadomość
Przy calej niecheci dla SLD - to jakos nie pamietam tekstow o zabijaniu Kaczynskiego z ust przedstawicieli tej partii.
Ale pytanie nie brzmiało "Kto rzuca najbardziej żenującymi tekstami w stronę PiSu", bo tu rzeczywiście Palikot bije wszystkich na głowe, tylko:
Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
a niby kto, poza PO, by miał coś do PiSu ?
Stary 2010-10-19, 15:11   #64
Deede
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
no tak, już macie okazję do żarcików o krzyżu wyborne po prostu... a któraś kobieta została bez męża. Weźcie czasem włóżcie sobie mydła do buzi zamiast klekotać takie rzeczy.
Nie znam powodu ale mogę się założyć z kim sympatyzował napastnik
Mydło wsadzane w inną część ciała niektórym przynosi ulgę - też mogę polecić co bardziej spiętym..

Chodzi o coś innego - ten, co zabił ma zapewne albo żółte papiery, albo był w stanie wskazującym. Nikt NORMALNY nie dokonuje morderstwa, to chyba oczywiste. Wariaci są w każdej frakcji politycznej - czy raczej wśród ich sympatyków (chociaż pewnie nie tylko ). Chodzi o to, jak to teraz będzie wykorzystane - już zaczyna być.
Co do krzyża - o tak, bo to miało cokolwiek wspólnego z Bogiem, religią itd., jasne ...

Deede jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-19, 15:12   #65
Nektaryna
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Lea_ Pokaż wiadomość
Ja nikogo nie usprawiedliwiam, nie wmawiaj mi.
To przeczytaj jeszcze raz co napisałaś, chyba że masz rozdwojenie jaźni i nie wiesz co piszesz.

Nie wtrącam się z wami w żadne gadki polityczne ponieważ na takie tematy rozmawiam tylko w realu ale powiem wam, że za dużo spraw jest nakręcanych przez media i pokazywanych w "krzywym zwierciadle".

Natomiast takie dziewczynki usprawiedliwiają psycholi bo nie lubią kogoś i to jest powód do morderstwa powinny się leczyć.
Stary 2010-10-19, 15:18   #66
Dzikun
Zakorzenienie

Cytat:

To jest faktycznie dziwne - tez mnie to zastanowilo
Nie ma się co tu zastanawiać - nikt o zdrowych zmysłach nie zrobiłby czegoś takiego. Facet jest niespełna rozumu, więc wybrał sobie, załóżmy Łódź. Nasłuchał się taki w telewizji za dużo Wojewódzkiego, wywodów Palikota, wziął myśl do serca i... mamy co mamy.

---------- Dopisano o 15:18 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ----------

Cytat:
Napisane przez muszynianka Pokaż wiadomość
A ja wam mówię z tego będzie wojna nie tylko na tle religijnym
Jakim znowu tle religijnym?
Dzikun jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-19, 15:18   #67
13aa9d55ec6ef8489ab3852d90deb2979ef9d608
Konto usunięte

To co się dzieje w naszej polityce to jest komedia która pomału zamienia się w dramat. Dopóki będzie się toczyła walka między partiami w Polsce lepiej nie będzie powiem więcej będzie dramat za dramatem. Ile jeszcze musi się zdarzyć żeby polityków w jakiś sposób oświecić. Ciekawe jak daleko tą nie nawiścią dojdą.
13aa9d55ec6ef8489ab3852d90deb2979ef9d608 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-19, 15:21   #68
Deede
Zakorzenienie

Cytat:

Wg mnie nie. Nie mowie nigdzie, ze Palikot swiadomie cos takiego inspirowal. Tylko, ze ktos z problemami z glowa uslyszal taki tekst Palikota, inne wypowiedzi o np. Kaczynskim i to to bylo jednym z katalizatorow. To oczywiscie tylko zgadywanie, ale z powietrza mu sie to chyba nie wzielo?

Nas tu też mogą czytać ludzie z problemami psychicznymi - i co z tym zrobisz?
A zwłaszcza w polityce wszelkie zarzuty itp. trzeba brać bardzo ostrożne, bo to zawsze jest swego rodzaju gra, czy raczej "pogrywanie". Palikot nieraz powie coś sensownie, nieraz walnie jak łysy warkoczem o beton, ale Kaczyński nie jest święty. Pamiętasz zapewne ostatnie przemówienie Jarka na wiecu pod Pałacem - nie mów mi, że to łagodna istota dążąca do pokoju.. I szkoda, że pomijasz działania fanatycznych wyznawców Jarka (bo dla nich PiS to Jarek) - ci często ze względu na wiek nie są zbyt szkodliwi, ale już się człowiek trochę tego naoglądał i nasłuchał.
Nie mam teraz czasu ci wyławiać i wypisywać tekstów ludzi z PiSu świadczących o tym, że Palikotowi to do nich daleko w tej "agresji" - a trochę by się tego uzbierało.

Edytowane przez Deede
Czas edycji: 2010-10-19 o 15:22
Stary 2010-10-19, 15:26   #69
muszynianka
Zakorzenienie

Cytat:
Ateiści coraz głośniej i bardziej się wyłamują a kościół coraz bardziej naciska - ostatnio planuje nakładać ekskomuniki na posłów
Stary 2010-10-19, 15:34   #70
Deede
Zakorzenienie

[1=13aa9d55ec6ef8489ab3852 d90deb2979ef9d608;2275602 2]To co się dzieje w naszej polityce to jest komedia która pomału zamienia się w dramat. Dopóki będzie się toczyła walka między partiami w Polsce lepiej nie będzie powiem więcej będzie dramat za dramatem. Ile jeszcze musi się zdarzyć żeby polityków w jakiś sposób oświecić. Ciekawe jak daleko tą nie nawiścią dojdą.[/QUOTE]

Napiszę brzydko, ale - jak ktoś ma mentalność świni, to koryto zawsze stawia na pierwszym planie.. (a to, co się teraz dzieje, jeszcze wykorzysta, a nie zmusi się do refleksji nad sobą)
(nie ubliżając świniom, bo to bardzo inteligentne zwierzęta, ale jak lecą do koryta, to chyba niektórzy widzieli..)

---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ----------

Cytat:
Ateiści coraz głośniej i bardziej się wyłamują a kościół coraz bardziej naciska - ostatnio planuje nakładać ekskomuniki na posłów
A tak w ogóle to co kościołowi do prawa dotycz. in vitro? Co robią jego owieczki to inna sprawa, ale PRAWO jest dla wszystkich, a nie tylko dla katolików.

Stary 2010-10-19, 15:35   #71
Nektaryna
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Deede Pokaż wiadomość
A zwłaszcza w polityce wszelkie zarzuty itp. trzeba brać bardzo ostrożne, bo to zawsze jest swego rodzaju gra, czy raczej "pogrywanie". Palikot nieraz powie coś sensownie, nieraz walnie jak łysy warkoczem o beton, ale Kaczyński nie jest święty. Pamiętasz zapewne ostatnie przemówienie Jarka na wiecu pod Pałacem - nie mów mi, że to łagodna istota dążąca do pokoju.. I szkoda, że pomijasz działania fanatycznych wyznawców Jarka (bo dla nich PiS to Jarek) - ci często ze względu na wiek nie są zbyt szkodliwi, ale już się człowiek trochę tego naoglądał i nasłuchał.
Nie mam teraz czasu ci wyławiać i wypisywać tekstów ludzi z PiSu świadczących o tym, że Palikotowi to do nich daleko w tej "agresji" - a trochę by się tego uzbierało.
Nie do końca tak jest. Forum to forum i ludzie tu piszą różne rzeczy, a osoba publiczna nie powinna wyrażać się o kimś że go wykończy czy zabije itd. W normalnym kraju już dawno byłoby po Palikocie bo tego ile osób on obraził i jakie pierdoły gadał. Tak samo jak naśmiewał się z rodziny Gosiewskich jak mama Gosiewskiego powiedziała, że wysłała garnitur syna i jej odesłano, nie ubrano go w niego (jaka tragedia to w jakim kawałku on musiał być że tak to było, a Palikot zaczął się naśmiewać na tym swoim marnym blogu, że zaraz pewnie ekshumacja bedzie). Niech coś powie o reformach czy podatkach bo jeszcze żadnych propozycji do zmiany sytuacji w Polsce z jego ust nie słyszałam tylko lans i nabijanie się z innych.
I później pokazywanie takich wypowiedzi w mediach... To od czego w takim razie jest ta Rada etyki mediów czy jak to się nazywa....

Obojętnie członka jakiej partii psychol by zaatakował to zawsze jest nieszczęście, takich rzeczy nie mozna tłumaczyć ani przyklaskiwać bo ten ktoś nie myślał tak jak ja. Tak było w totalitaryźmie "moja racja jest najmojsza" i kulka w łeb.

I ja nie dopisywałabym żadnych teorii spiskowych do tego. Po prostu komus się we łbie pomieszało i teraz zamknąć to dożywotnio w jakimś szpitalu żeby nikomu krzywdy nie zrobiło.
Stary 2010-10-19, 15:35   #72
evita peron
Raczkowanie

Po tym, co ostatnio wyrabia PiS, a zwłaszcza prezes tej parti, w końcu musiało stać się coś strasznego. Oglądając telewizję czasem sama nie wieżę w to, co widzę, a zwłaszcza słyszę. Nie rozumiem tylko, dlaczego nikt dotąd nie pozwał Pana Kaczyńskiego za pomówienia, czy coś podobnego. Gdyby takie teksty leciały w przeciwną stronę, to jakiś pozew na pweno dawno by w prokuraturze leżał...
evita peron jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-19, 15:36   #73
pamfilia
Zakorzenienie

No i już mamy komisję ws. ataku na biuro PiS...
pamfilia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-19, 15:37   #74
karolynka90
Zakorzenienie

Cytat:
A tak w ogóle to co kościołowi do prawa dotycz. in vitro? Co robią jego owieczki to inna sprawa, ale PRAWO jest dla wszystkich, a nie tylko dla katolików.
Niestety wielu przedstawicieli KK tego nie rozumie..
Stary 2010-10-19, 15:39   #75
muszynianka
Zakorzenienie

Cytat:
Tego to ja nie wiem
z drugiej strony to przyznam rację KK - to jest ich kodeks, kto chce się do niego stosuje i jeśli KK ma kaprys może nałożyć ekskomunikę na osoby które się do tego nie stosują.
No trzeba coś wybrać, albo cmokamy się w kolana z KK albo rozdzielamy twardą ręką. Nic dobrego z tego nie wyniknie
Stary 2010-10-19, 15:40   #76
pamfilia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nektaryna Pokaż wiadomość
Niech coś powie o reformach czy podatkach bo jeszcze żadnych propozycji do zmiany sytuacji w Polsce z jego ust nie słyszałam tylko lans i nabijanie się z innych.
Bo nie chcesz słyszeć zaproponował kilkanaście postulatów reform dla Polski, więc nie mów że ich nie ma. Jakie są takie są, ale są. Najfajniej nie wiedzieć i krzyczeć że tego nie ma.

Jeśli chodzi o Kaczyńskiego, to on jest na tyle sprytny że swoje oskarżenia ubiera w taki sposób, że nie można go o pomówienia oskarżyć. Tutaj akurat Palikot itd są bardziej bezpośredni. Ale poziom nienawiści jest taki sam. Trzeba umieć czytać także między słowami, a nie tylko ślepo cytować i wyrywać słowa z kontekstu.
Stary 2010-10-19, 15:42   #77
Nektaryna
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez evita peron Pokaż wiadomość
Po tym, co ostatnio wyrabia PiS, a zwłaszcza prezes tej parti, w końcu musiało stać się coś strasznego. Oglądając telewizję czasem sama nie wieżę w to, co widzę, a zwłaszcza słyszę. Nie rozumiem tylko, dlaczego nikt dotąd nie pozwał Pana Kaczyńskiego za pomówienia, czy coś podobnego. Gdyby takie teksty leciały w przeciwną stronę, to jakiś pozew na pweno dawno by w prokuraturze leżał...
Powiedz mi co wyrabia PiS i czym różni się od PO i SLD bo oni tez by mogli ciebie o pozew czy pomówienie posądzić

Sorki ale jak już macie jakieś stanowisko to wyjaśnijcie bo ja nie lubie takiego obgadywania bez argumentów.
Stary 2010-10-19, 15:44   #78
karolynka90
Zakorzenienie

Cytat:
Powiedz mi co wyrabia PiS i czym różni się od PO i SLD bo oni tez by mogli ciebie o pozew czy pomówienie posądzić

Sorki ale jak już macie jakieś stanowisko to wyjaśnijcie bo ja nie lubie takiego obgadywania bez argumentów.
SLD? A cóż robi takiego SLD?
Stary 2010-10-19, 15:45   #79
muszynianka
Zakorzenienie

Nie mogę słuchać ani wujka feflunka ani Kaczyńskiego... a o Czeczeni jakoś cicho.
Stary 2010-10-19, 15:46   #80
Nektaryna
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pamfilia Pokaż wiadomość
Bo nie chcesz słyszeć zaproponował kilkanaście postulatów reform dla Polski, więc nie mów że ich nie ma. Jakie są takie są, ale są. Najfajniej nie wiedzieć i krzyczeć że tego nie ma.

Jeśli chodzi o Kaczyńskiego, to on jest na tyle sprytny że swoje oskarżenia ubiera w taki sposób, że nie można go o pomówienia oskarżyć. Tutaj akurat Palikot itd są bardziej bezpośredni. Ale poziom nienawiści jest taki sam. Trzeba umieć czytać także między słowami, a nie tylko ślepo cytować i wyrywać słowa z kontekstu.
Nie słuszałam, nie czytałam a często zaglądam na jego bloga. Jak cos wiesz to może napisz albo podeślij linka. Bo to co napisałaś "Jakie są takie są ale są" to do mnie nie przemawia ale rozbawiłaś mnie
Nie zamierzam czytać "miedzy słowami" pana Palikota i szukać ikrytych przesłań bo on jest politykiem, a nie poetą.
Stary 2010-10-19, 15:47   #81
Deede
Zakorzenienie

Cytat:
Nie do końca tak jest. Forum to forum i ludzie tu piszą różne rzeczy, a osoba publiczna nie powinna wyrażać się o kimś że go wykończy czy zabije itd. W normalnym kraju już dawno byłoby po Palikocie bo tego ile osób on obraził i jakie pierdoły gadał. Tak samo jak naśmiewał się z rodziny Gosiewskich jak mama Gosiewskiego powiedziała, że wysłała garnitur syna i jej odesłano, nie ubrano go w niego (jaka tragedia to w jakim kawałku on musiał być że tak to było, a Palikot zaczął się naśmiewać na tym swoim marnym blogu, że zaraz pewnie ekshumacja bedzie). Niech coś powie o reformach czy podatkach bo jeszcze żadnych propozycji do zmiany sytuacji w Polsce z jego ust nie słyszałam tylko lans i nabijanie się z innych.
I później pokazywanie takich wypowiedzi w mediach... To od czego w takim razie jest ta Rada etyki mediów czy jak to się nazywa....

Obojętnie członka jakiej partii psychol by zaatakował to zawsze jest nieszczęście, takich rzeczy nie mozna tłumaczyć ani przyklaskiwać bo ten ktoś nie myślał tak jak ja. Tak było w totalitaryźmie "moja racja jest najmojsza" i kulka w łeb.

I ja nie dopisywałabym żadnych teorii spiskowych do tego. Po prostu komus się we łbie pomieszało i teraz zamknąć to dożywotnio w jakimś szpitalu żeby nikomu krzywdy nie zrobiło.
Ja tak naprawdę też nie dorabiam do tego żadnej teorii spiskowej (w przeciwieństwie do Jarka..) i też uważam, że jakiś psychol się nakręcił i narobił nieszczęścia. I tyle. Tylko szlag mnie trafia, jak już słyszę to, co słyszę, bo akurat radyjko mi gra..
Co do gadania polityków - w innych krajach chyba nie jest lepiej pod tym względem. I zgadzam się z tym, że lepiej by się zajęli gospodarką (wszyscy), a nie robili zawody w pluciu na odległość. Tylko my sobie możemy tu popisać, a potem najwyżej wybory olać ciepłym moczem, bo znowu dostaniemy w pakiecie to samo, co zwykle.
Ale to, co mnie w tej kwestii wk.. potwornie to perfidne wykorzystywanie nieszczęśliwych wypadków, katastrof itp. do gry politycznej - no a sorry bardzo, ale w tym roku to PiS miał nieszczęście pokazać, na co go stać (a pod Smoleńskiem nie lecieli tylko ludzie z PiSu, ale o tym cicho sza). A dzisiejsze zabójstwo będzie wywlekane przy każdej możliwej okazji, wałkowane i będzie czymś na rodzaj szantażu, co w sumie Jareczek już powiedział. Zwłaszcza, że czekają nas wybory x 2..

Stary 2010-10-19, 15:49   #82
Nektaryna
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez karolynka90 Pokaż wiadomość
SLD? A cóż robi takiego SLD?
No to samo co PiS i PO

Mówie wam jak bedzie rządziło SLD to Polska bedzie mlekiem i miodem płynąca. A jak PO to trufle za darmo! A jak PiS to dla każdego worek złota.

Trzeba się modlić o ten gaz łupkowy to wtedy może coś się zmieni.
Stary 2010-10-19, 15:50   #83
Deede
Zakorzenienie

Cytat:
Tego to ja nie wiem
z drugiej strony to przyznam rację KK - to jest ich kodeks, kto chce się do niego stosuje i jeśli KK ma kaprys może nałożyć ekskomunikę na osoby które się do tego nie stosują.
No trzeba coś wybrać, albo cmokamy się w kolana z KK albo rozdzielamy twardą ręką. Nic dobrego z tego nie wyniknie
Tak, ale to jest szantaż w stos. do posłów, a posłowie ustalają prawo dla państwa LAICKIEGO. Co katolik robi sobie w 4 ścianach to inna sprawa. Właśnie o to chodzi - rozumiem, że chcą rozliczać "swoich", ale kurna - tu chodzi o prawo, które jest dla wszystkich.

Stary 2010-10-19, 15:51   #84
wannabe
Raczkowanie

GG do wannabe

Z tego co kojarze to Kaczynski pierwszy wyszedl z propozycja walki na noze ("Ale przestrzegam, jeśli będzie trzeba - choć bardzo tego nie chcemy - podejmiemy tę walkę na noże i zobaczymy wtedy, kto potrafi lepiej walczyćhttp://www.pis.org.pl/article.php?id=3762 ). Nie wiem co sie niektorzy tak Palikota uczepili.
Kaczynskiemu az piana z ust bije (nie w doslownym znaczeniu oczywiscie) z nienawisci. Rzuca pogardliwe i obrazliwe slowa na lewo i prawo i sie dziwi potem ze jakis psychol to doslownie bierze i ludzi niewinnych atakuje....

Edytowane przez wannabe
Czas edycji: 2010-10-19 o 15:52
wannabe jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-19, 15:51   #85
pamfilia
Zakorzenienie

Cytat:
Nie słuszałam, nie czytałam a często zaglądam na jego bloga. Jak cos wiesz to może napisz albo podeślij linka. Bo to co napisałaś "Jakie są takie są ale są" to do mnie nie przemawia ale rozbawiłaś mnie
Nie zamierzam czytać "miedzy słowami" pana Palikota i szukać ikrytych przesłań bo on jest politykiem, a nie poetą.
Chyba masz dostęp do Google, wystarczy wpisać "15 postulatów Palikota" czy coś podobnego i znajdziesz

Widzę że masz chyba problem z czytaniem ze zrozumieniem prostego przekazu bo napisałam że Palikot jest bezpośredni a nienawiść Kaczyńskiego jest między słowami.
Stary 2010-10-19, 15:51   #86
Deede
Zakorzenienie

Cytat:
No to samo co PiS i PO

Mówie wam jak bedzie rządziło SLD to Polska bedzie mlekiem i miodem płynąca. A jak PO to trufle za darmo! A jak PiS to dla każdego worek złota.

Trzeba się modlić o ten gaz łupkowy to wtedy może coś się zmieni.
Tak, spartaczą kolejne umowy, a my będziemy pisać tu to samo co teraz..

Stary 2010-10-19, 15:54   #87
muszynianka
Zakorzenienie

Cytat:
Tak, ale to jest szantaż w stos. do posłów, a posłowie ustalają prawo dla państwa LAICKIEGO. Co katolik robi sobie w 4 ścianach to inna sprawa. Właśnie o to chodzi - rozumiem, że chcą rozliczać "swoich", ale kurna - tu chodzi o prawo, które jest dla wszystkich.
Moim zdaniem póki nie robią problemów w stylu "ja wielki KK zabraniam koniec kropka won spalę ten kraj" jest ok, to że sobie ukarzę wiernych posłów publicznie - no cóż, coś za coś:P niech politycy pokażą że mają jaja.
Stary 2010-10-19, 15:59   #88
Nektaryna
Zadomowienie

Cytat:
Chyba masz dostęp do Google, wystarczy wpisać "15 postulatów Palikota" czy coś podobnego i znajdziesz

Widzę że masz chyba problem z czytaniem ze zrozumieniem prostego przekazu bo napisałam że Palikot jest bezpośredni a nienawiść Kaczyńskiego jest między słowami.
Propozycje reform, podatków itd. a nie takie bzdetne gadanie! Przeczytałam te 15 postulatów Palikota. Populizm, populizm, populizm. Rozdział państwa od kościoła, prawo do aborcji, powszechny dostęp do internetu, jawność dokumentow rzadowych?? O tym co drugi polityk gada, Lepper tez o tym mówił!
Ja chce propozycji reform poważnych np. służba zdrowia, co zrobić z finansami publicznymi i jak walczyć z zadłużeniem, a nie jakieś głupoty i gadanie co bym zrobił gdybym rządził.
Aaaaaa apropo rzadzenia to prezydent wisi mi 50% zniżki!!!!
Stary 2010-10-19, 16:00   #89
Wyrak
Zakorzenienie

Cytat:
Po napisaniu takiego tekstu powinnaś się wstydzić. Jak tak można powiedzieć?! Może też jesteś taka chora z nienawiści, że tłumaczysz psychola? Zastanów się dziewczynko zabito człowieka i nie obchodzi mnie z jakiej opcji politycznej pochodzi. Mamy demokrację, państwo prawa i każdy może sobie mówić co chce i może mi się to nie podobać ale zabić za to że ktoś ma inne poglądy
Idz do lekarza jak najszybciej.
Zgadzam sie Lekko szokujace, do jakich tekstow sie niektorzy posuwaja.

Cytat:
Oczywiście tekstów na tak marnym poziomie nie było, jednak nie zapominajmy że są to polityczni "przeciwnicy"
Zagdza sie. Tyle, ze SLD ani dla PO ani dla PiS powaznym przeciwnikiem nie jest i odbydwu najwiekszym partiom to pasuje - a SLD z kolei bardzo nie (co oczywiscie zrozumiale).

Cytat:
Napisane przez karolynka90 Pokaż wiadomość
Ale pytanie nie brzmiało "Kto rzuca najbardziej żenującymi tekstami w stronę PiSu", bo tu rzeczywiście Palikot bije wszystkich na głowe, tylko:
A to juz nie do mnie. Wg mnie tylko taki psychol mial czego sluchac ze strony niektorych przedstawicieli PO i tyle. Taka woda na mlyn.

Cytat:
Mydło wsadzane w inną część ciała niektórym przynosi ulgę - też mogę polecić co bardziej spiętym..

Chodzi o coś innego - ten, co zabił ma zapewne albo żółte papiery, albo był w stanie wskazującym. Nikt NORMALNY nie dokonuje morderstwa, to chyba oczywiste. Wariaci są w każdej frakcji politycznej - czy raczej wśród ich sympatyków (chociaż pewnie nie tylko ). Chodzi o to, jak to teraz będzie wykorzystane - już zaczyna być.
Co do krzyża - o tak, bo to miało cokolwiek wspólnego z Bogiem, religią itd., jasne ...
Deede - fajnie ze uspokajasz, ale dlaczego tylko pare osob, a tych osob, ktore puszczaja naprawde zenujace teksty juz nie?

Cytat:
Napisane przez Dzikun Pokaż wiadomość
Nie ma się co tu zastanawiać - nikt o zdrowych zmysłach nie zrobiłby czegoś takiego. Facet jest niespełna rozumu, więc wybrał sobie, załóżmy Łódź. Nasłuchał się taki w telewizji za dużo Wojewódzkiego, wywodów Palikota, wziął myśl do serca i... mamy co mamy.
Widze to podobnie.

Cytat:
Napisane przez Dzikun Pokaż wiadomość
Ja sie cofne o krok i zapytam: jaka znowuz wojna?

Cytat:
Ja tam biore odpowiedzialnosc za to co pisze; nie mowie, ze nielubianych politykow nalezy zabic; nie mowie, ze nie lubie ludzi glosujacych na dana opcje; nie usprawiedliwiam zachowan psycholi.

Palikot, czy Tusk, to osoby publiczne i poprzeczka dla nich powinna byc zdecydowanie wyzej. Nie mowiac o tym, ze to juz nawet nie zadne polslowka czy cos, tylko wprost: Kaczynskiego trzeba zabic i wypatroszyc.
A masa osoba w watku jak jakas ogupiala - widzi tylko jakas nienawisc plynaca pod adresem PO

Cytat:
A zwłaszcza w polityce wszelkie zarzuty itp. trzeba brać bardzo ostrożne, bo to zawsze jest swego rodzaju gra, czy raczej "pogrywanie". Palikot nieraz powie coś sensownie, nieraz walnie jak łysy warkoczem o beton, ale Kaczyński nie jest święty. Pamiętasz zapewne ostatnie przemówienie Jarka na wiecu pod Pałacem - nie mów mi, że to łagodna istota dążąca do pokoju..
Deede - wijesz sie jak piskorz - Palikot powiedzial "trzeba zabic Kaczynskiego". Doslownie. Pare miesiecy pozniej ktos z tym haslem strzela do czlonkow PiS. Tylko ktos, kto nie chce przez swoje uprzedzenia dostrzec zwiazku, nie dostrzega.

Cytat:
I szkoda, że pomijasz działania fanatycznych wyznawców Jarka (bo dla nich PiS to Jarek) - ci często ze względu na wiek nie są zbyt szkodliwi, ale już się człowiek trochę tego naoglądał i nasłuchał.
Jak to pomijam? Przeciez sie juz do tego odnosilem: jak cos zrobia jego zwolennicy - wina Kaczynskiego, jak zrobia jego przeciwnicy - wina Kaczynskiego. Niektorzy nawet swojej obludy nie potrafia zauwazyc i sila sie na pseudozarciki pod moim adresem.

Cytat:
Dawaj - sprobuj znalezc jakikolwiek tekst nawolujacy do zabicia szefa przeciwnej partii. Bo tym sie popisla tylko przedstawiciel PO

Cytat:
Napisane przez evita peron Pokaż wiadomość
Nastepna

Deede - popatrz sie na post wyzej - jak to jest, ze Ci sie nie podoba laczenie Palikota z dzialaniami tego szalenca, a laczenie Kaczynskiego przemilczasz?

Cytat:
Bez zartow, ze te jego "15 punktow" to jest kilkanascie projektow reform

Cytat:
Po pierwsze - wypraszam sobie bzdure, ze ja tu cokolwiek wyrywam z kontekstu. To byl caly kontekst - zabic i wypatroszyc.

Ty za to pokaz, gdzie niby Kaczynski miedzy slowami cos takiego proponuje. Bo jak na razie jestes goloslowna.

Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437

OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow.

Edytowane przez Wyrak
Czas edycji: 2010-10-19 o 16:02
Wyrak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-19, 16:01   #90
Nektaryna
Zadomowienie

Cytat:
Tak, spartaczą kolejne umowy, a my będziemy pisać tu to samo co teraz..
Musimy mieć nadzieję, że w końcu coś się w naszym kraju uda.
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości