|
|
#61 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Morderstwo w biurze PiS
Po napisaniu takiego tekstu powinnaś się wstydzić. Jak tak można powiedzieć?! Może też jesteś taka chora z nienawiści, że tłumaczysz psychola? Zastanów się dziewczynko zabito człowieka i nie obchodzi mnie z jakiej opcji politycznej pochodzi. Mamy demokrację, państwo prawa i każdy może sobie mówić co chce i może mi się to nie podobać ale zabić za to że ktoś ma inne poglądy
![]() Idz do lekarza jak najszybciej. |
|
|
|
|
#62 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#63 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#64 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chodzi o coś innego - ten, co zabił ma zapewne albo żółte papiery, albo był w stanie wskazującym. Nikt NORMALNY nie dokonuje morderstwa, to chyba oczywiste. Wariaci są w każdej frakcji politycznej - czy raczej wśród ich sympatyków (chociaż pewnie nie tylko ). Chodzi o to, jak to teraz będzie wykorzystane - już zaczyna być.Co do krzyża - o tak, bo to miało cokolwiek wspólnego z Bogiem, religią itd., jasne ...
|
|
|
#65 |
|
Zadomowienie
|
To przeczytaj jeszcze raz co napisałaś, chyba że masz rozdwojenie jaźni i nie wiesz co piszesz.
Nie wtrącam się z wami w żadne gadki polityczne ponieważ na takie tematy rozmawiam tylko w realu ale powiem wam, że za dużo spraw jest nakręcanych przez media i pokazywanych w "krzywym zwierciadle". Natomiast takie dziewczynki usprawiedliwiają psycholi bo nie lubią kogoś i to jest powód do morderstwa powinny się leczyć. |
|
|
|
|
#66 |
|
Zakorzenienie
|
Nie ma się co tu zastanawiać - nikt o zdrowych zmysłach nie zrobiłby czegoś takiego. Facet jest niespełna rozumu, więc wybrał sobie, załóżmy Łódź. Nasłuchał się taki w telewizji za dużo Wojewódzkiego, wywodów Palikota, wziął myśl do serca i... mamy co mamy.
---------- Dopisano o 15:18 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ---------- Jakim znowu tle religijnym? |
|
|
|
|
#67 |
|
Konto usunięte
|
To co się dzieje w naszej polityce to jest komedia która pomału zamienia się w dramat. Dopóki będzie się toczyła walka między partiami w Polsce lepiej nie będzie powiem więcej będzie dramat za dramatem. Ile jeszcze musi się zdarzyć żeby polityków w jakiś sposób oświecić. Ciekawe jak daleko tą nie nawiścią dojdą.
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#68 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A zwłaszcza w polityce wszelkie zarzuty itp. trzeba brać bardzo ostrożne, bo to zawsze jest swego rodzaju gra, czy raczej "pogrywanie". Palikot nieraz powie coś sensownie, nieraz walnie jak łysy warkoczem o beton, ale Kaczyński nie jest święty. Pamiętasz zapewne ostatnie przemówienie Jarka na wiecu pod Pałacem - nie mów mi, że to łagodna istota dążąca do pokoju.. I szkoda, że pomijasz działania fanatycznych wyznawców Jarka (bo dla nich PiS to Jarek) - ci często ze względu na wiek nie są zbyt szkodliwi, ale już się człowiek trochę tego naoglądał i nasłuchał. Nie mam teraz czasu ci wyławiać i wypisywać tekstów ludzi z PiSu świadczących o tym, że Palikotowi to do nich daleko w tej "agresji" - a trochę by się tego uzbierało.
Edytowane przez Deede Czas edycji: 2010-10-19 o 15:22 |
|
|
|
|
|
#69 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#70 |
|
Zakorzenienie
|
[1=13aa9d55ec6ef8489ab3852 d90deb2979ef9d608;2275602 2]To co się dzieje w naszej polityce to jest komedia która pomału zamienia się w dramat. Dopóki będzie się toczyła walka między partiami w Polsce lepiej nie będzie powiem więcej będzie dramat za dramatem. Ile jeszcze musi się zdarzyć żeby polityków w jakiś sposób oświecić. Ciekawe jak daleko tą nie nawiścią dojdą.[/QUOTE]
Napiszę brzydko, ale - jak ktoś ma mentalność świni, to koryto zawsze stawia na pierwszym planie.. (a to, co się teraz dzieje, jeszcze wykorzysta, a nie zmusi się do refleksji nad sobą) (nie ubliżając świniom, bo to bardzo inteligentne zwierzęta, ale jak lecą do koryta, to chyba niektórzy widzieli.. )---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ---------- A tak w ogóle to co kościołowi do prawa dotycz. in vitro? Co robią jego owieczki to inna sprawa, ale PRAWO jest dla wszystkich, a nie tylko dla katolików.
|
|
#71 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I później pokazywanie takich wypowiedzi w mediach... To od czego w takim razie jest ta Rada etyki mediów czy jak to się nazywa.... Obojętnie członka jakiej partii psychol by zaatakował to zawsze jest nieszczęście, takich rzeczy nie mozna tłumaczyć ani przyklaskiwać bo ten ktoś nie myślał tak jak ja. Tak było w totalitaryźmie "moja racja jest najmojsza" i kulka w łeb. I ja nie dopisywałabym żadnych teorii spiskowych do tego. Po prostu komus się we łbie pomieszało i teraz zamknąć to dożywotnio w jakimś szpitalu żeby nikomu krzywdy nie zrobiło. |
|
|
|
|
|
#72 |
|
Raczkowanie
|
Po tym, co ostatnio wyrabia PiS, a zwłaszcza prezes tej parti, w końcu musiało stać się coś strasznego. Oglądając telewizję czasem sama nie wieżę w to, co widzę, a zwłaszcza słyszę. Nie rozumiem tylko, dlaczego nikt dotąd nie pozwał Pana Kaczyńskiego za pomówienia, czy coś podobnego. Gdyby takie teksty leciały w przeciwną stronę, to jakiś pozew na pweno dawno by w prokuraturze leżał...
|
|
|
|
|
#73 |
|
Zakorzenienie
|
No i już mamy komisję ws. ataku na biuro PiS...
|
|
|
|
|
#74 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#75 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() z drugiej strony to przyznam rację KK - to jest ich kodeks, kto chce się do niego stosuje i jeśli KK ma kaprys może nałożyć ekskomunikę na osoby które się do tego nie stosują. No trzeba coś wybrać, albo cmokamy się w kolana z KK albo rozdzielamy twardą ręką. Nic dobrego z tego nie wyniknie |
|
|
|
|
|
#76 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zaproponował kilkanaście postulatów reform dla Polski, więc nie mów że ich nie ma. Jakie są takie są, ale są. Najfajniej nie wiedzieć i krzyczeć że tego nie ma.Jeśli chodzi o Kaczyńskiego, to on jest na tyle sprytny że swoje oskarżenia ubiera w taki sposób, że nie można go o pomówienia oskarżyć. Tutaj akurat Palikot itd są bardziej bezpośredni. Ale poziom nienawiści jest taki sam. Trzeba umieć czytać także między słowami, a nie tylko ślepo cytować i wyrywać słowa z kontekstu. |
|
|
|
|
|
#77 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Sorki ale jak już macie jakieś stanowisko to wyjaśnijcie bo ja nie lubie takiego obgadywania bez argumentów.
|
|
|
|
|
|
#78 |
|
Zakorzenienie
|
SLD? A cóż robi takiego SLD?
|
|
|
|
|
#79 |
|
Zakorzenienie
|
Nie mogę słuchać ani wujka feflunka ani Kaczyńskiego... a o Czeczeni jakoś cicho.
|
|
|
|
|
#80 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie zamierzam czytać "miedzy słowami" pana Palikota i szukać ikrytych przesłań bo on jest politykiem, a nie poetą. |
|
|
|
|
|
#81 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do gadania polityków - w innych krajach chyba nie jest lepiej pod tym względem. I zgadzam się z tym, że lepiej by się zajęli gospodarką (wszyscy), a nie robili zawody w pluciu na odległość. Tylko my sobie możemy tu popisać, a potem najwyżej wybory olać ciepłym moczem, bo znowu dostaniemy w pakiecie to samo, co zwykle. Ale to, co mnie w tej kwestii wk.. potwornie to perfidne wykorzystywanie nieszczęśliwych wypadków, katastrof itp. do gry politycznej - no a sorry bardzo, ale w tym roku to PiS miał nieszczęście pokazać, na co go stać (a pod Smoleńskiem nie lecieli tylko ludzie z PiSu, ale o tym cicho sza). A dzisiejsze zabójstwo będzie wywlekane przy każdej możliwej okazji, wałkowane i będzie czymś na rodzaj szantażu, co w sumie Jareczek już powiedział. Zwłaszcza, że czekają nas wybory x 2..
|
|
|
#82 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#83 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#84 |
|
Raczkowanie
|
Z tego co kojarze to Kaczynski pierwszy wyszedl z propozycja walki na noze ("Ale przestrzegam, jeśli będzie trzeba - choć bardzo tego nie chcemy - podejmiemy tę walkę na noże i zobaczymy wtedy, kto potrafi lepiej walczyć” http://www.pis.org.pl/article.php?id=3762 ). Nie wiem co sie niektorzy tak Palikota uczepili.
Kaczynskiemu az piana z ust bije (nie w doslownym znaczeniu oczywiscie) z nienawisci. Rzuca pogardliwe i obrazliwe slowa na lewo i prawo i sie dziwi potem ze jakis psychol to doslownie bierze i ludzi niewinnych atakuje.... Edytowane przez wannabe Czas edycji: 2010-10-19 o 15:52 |
|
|
|
|
#85 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Widzę że masz chyba problem z czytaniem ze zrozumieniem prostego przekazu bo napisałam że Palikot jest bezpośredni a nienawiść Kaczyńskiego jest między słowami. |
|
|
|
|
|
#86 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#87 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#88 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja chce propozycji reform poważnych np. służba zdrowia, co zrobić z finansami publicznymi i jak walczyć z zadłużeniem, a nie jakieś głupoty i gadanie co bym zrobił gdybym rządził. Aaaaaa apropo rzadzenia to prezydent wisi mi 50% zniżki!!!! |
|
|
|
|
|
#89 | ||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja sie cofne o krok i zapytam: jaka znowuz wojna? Cytat:
Palikot, czy Tusk, to osoby publiczne i poprzeczka dla nich powinna byc zdecydowanie wyzej. Nie mowiac o tym, ze to juz nawet nie zadne polslowka czy cos, tylko wprost: Kaczynskiego trzeba zabic i wypatroszyc. A masa osoba w watku jak jakas ogupiala - widzi tylko jakas nienawisc plynaca pod adresem PO ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Deede - popatrz sie na post wyzej - jak to jest, ze Ci sie nie podoba laczenie Palikota z dzialaniami tego szalenca, a laczenie Kaczynskiego przemilczasz? Cytat:
Cytat:
Ty za to pokaz, gdzie niby Kaczynski miedzy slowami cos takiego proponuje. Bo jak na razie jestes goloslowna.
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. Edytowane przez Wyrak Czas edycji: 2010-10-19 o 16:02 |
||||||||||||
|
|
|
|
#90 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:58.

). Chodzi o to, jak to teraz będzie wykorzystane - już zaczyna być.