|
|
#62 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Chanel, mac , clinique , bb cream
witaj, znajdziesz cos u mnie za błyszczyk MAC - double dare?
|
|
|
|
|
#63 |
|
Zadomowienie
|
podobaja mi się cienie clinique - jednak o ile pamiętam, składaki mają malusią gramaturę
i tak myślę nad wymianką 5tek
|
|
#64 |
|
Raczkowanie
|
Christian Dior Effets d'Ombre, nie pamiętam jaki to numer kolorów
wymiana? https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post23200156 *czarne tusze do rzęs podkłady matujące, kryjące, w srednim kolorze samoopalacze w sprayu ładne swieze zapachy, lub cos w stylu Mexx black ampułki do włosów zniszczonych Lancome AROMA TONIC <33 |
|
|
|
|
#65 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny niestety nic u was nie znalazlam
|
|
#66 |
|
Wtajemniczenie
|
Zobacze sobie swatche szminki i blyszczyka MAC i dam znac
PS. Boski podpis ![]() ---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 18:40 ---------- Szkoda ze tamte szminki w negocjacjach bo tylko ta Intricate to akurat cos dla mnie, reszta niestety ale nie moje klimaty . Jakby sie zwolnila to daj znac
|
|
|
|
|
#67 |
|
Wtajemniczenie
|
Jestem zainteresowana
Tylko tez czekam na odpowiedz innej wizazanki, jesli nie bedzie chciala szminki to moze bysmy sie wymienily szminka za szminke
Edytowane przez lexxie Czas edycji: 2010-11-19 o 10:15 |
|
|
|
|
#68 |
|
Wtajemniczenie
|
Wkład yogurt poleci do innej dziewczyny, szminka wolna jesli bys chciala to mozemy sie wymienic szminka za szmnike
|
|
|
|
|
#69 |
|
Zadomowienie
|
dziękuję za fotkę
zużycie paletki jest wieksze niż diorkowej - gdybym sie zdecydowała na wymiankę dorzucisz coś jeszcze? ![]() ---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ---------- a co takiego masz? fotki? kolorki?to ja jestem zainteresowana i trzymam paletkę ![]() no oddaj - Ty już wiesz co
kolorówka (Dior, Lancome, meteoryty Guerlain) szukam: ciekawych charmsów - najchętniej yes i apart proszę odpisz u mnie Edytowane przez kamelya Czas edycji: 2010-11-20 o 14:45 |
|
|
|
|
#70 |
|
Zadomowienie
|
Paletka pancernie zapakowana poleciała dzisiaj priorytetem
|
|
#71 |
|
Zakorzenienie
|
Valentino mogę capnąć, jak coś znajdziesz
---------- Dopisano o 17:38 ---------- Poprzedni post napisano o 17:30 ---------- Anarchio, a jakiegoś bronzera nie masz na zbyciu ![]() ---------- Dopisano o 17:44 ---------- Poprzedni post napisano o 17:38 ---------- Ja potrzebuję czegoś, czym podkreślę kości policzkowe, nie musi być brązowe, ale też nie różowe Ale i nie chcę Cię skubać z czegoś, co używasz i lubisz A za Valentino nic więcej nie wylookasz ![]() ---------- Dopisano o 17:59 ---------- Poprzedni post napisano o 17:44 ---------- Kurcze... fajny on ![]() Anarchio, to teraz błagam o czas na zastanowienie... bo się zarzekałam, że wymieniam tylko na perfumy z wisha... ale strasznie mnie Valentino kusi, bo od dawna chcę go poznać No i ten Clinique jest śliczny ---------- Dopisano o 18:03 ---------- Poprzedni post napisano o 17:59 ---------- Chcem... to już mnie masz Kochana, za tą Organzę to Cię wycałuję ---------- Dopisano o 18:10 ---------- Poprzedni post napisano o 18:03 ---------- Nie będzie To teraz jeszcze powiedz, co mi dasz za diamencik, bo ja wiem, że na pewno chcę organzę i nie wiem, co dobrać ---------- Dopisano o 18:17 ---------- Poprzedni post napisano o 18:10 ---------- To co powiesz na błyszczyk MAC'a ![]() I ja daję Diamenty i paletkę, a ty błyszczyk, Organzę i Valentino ![]() Jak za dużo chcę, to mów A zdjęcia gites, proszę się nie martwić ![]() ---------- Dopisano o 18:25 ---------- Poprzedni post napisano o 18:17 ---------- Jak mogem chcieć to bardzo chcem, bo chyba będzie dla mnie idealny Wydaje mi się, że to chłodny odcień, a ja takiego szukam I odleweczkę dostaniesz A jak się podoba ta, co dostałaś? To lecim na PW Już wszystko zaznaczam i zbieram w kupkę, żeby nic nie zapomnieć
|
|
#72 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety, nie chcę robić tak małej wymiany z wysyłką do UK.
Przykro mi, nie gniewaj się ;( |
|
|
|
|
#73 |
|
BAN stały
|
CK obsession ile jest?
i czy masz real zdjęcie różu MAC?edit: kochana Valentino już nie ma? Pozwól, że ja sobie obwącham te Obsession i dam Ci znać co z tym podkładzikiem? Edytowane przez LikeTheChocolate Czas edycji: 2010-12-03 o 08:16 |
|
|
|
|
#75 |
|
BAN stały
|
Oryginalne etui na pędzle M.A.C. !!!
Kochane wizażanki, mam etui na pędzle i kosmetyki, oryginalne, praktycznie nieużywane, polecam gorąco, żal się rozstawać, ale dostałam w prezencie inne, większe
![]() Wiem, że tu dużo znawczyń tematu co docenią ten diamencik! Zapraszam na aukcję: http://allegro.pl/oryginalne-etui-na...345814939.html |
|
|
|
|
#78 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Na wymianę mam to co w wątku, z paint potów mam Coral Crepe, raz tylko przetestowany, z fluidlinów np. fiolet Macroviolet. No i wiele kolorów szminek i błyszczyków, napisz proszę jakiego typu kolory Cię interesują, a na pewno coś znajdę...może też serie czy lipglass, lustreglass, dazzleglass...?
|
|
|
#79 |
|
Wtajemniczenie
|
Niestety wishów Twoich nie mam, ale zapraszam mimo to do mojego wątku. Może akurat coś wypatrzysz za Guerlain'a i białą czekoladkę.
Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#80 |
|
Zakorzenienie
|
Bozesz daj bale
|
|
|
|
|
#81 |
|
Zakorzenienie
|
Anarsia zlituj sie i daj bale.. cos czuje ze podstepnie mi tu je wystawilas zeby pomeczyc mnie troszeczke
![]()
|
|
|
|
|
#82 |
|
Zakorzenienie
|
Agato, wedlug umowy przesylka z MACkiem i pedzlem wyleci niebawem do Ciebie
![]() edit - zrzut z ekranu dot. mozliwoscie sledzenia przesylki wyslanej do Ciebie ( nadana 20 grudnia, z kraju wyleciala juz 22 grudnia ) zapisanej w PDF : Edytowane przez Dorota-Coco Czas edycji: 2010-12-30 o 09:36 |
|
|
|
|
#83 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Czy jest to wersja limitowana? Musiałabym przetestować, bo akurat tych kolorów nie znam. ![]() ---------- Dopisano o 00:19 ---------- Poprzedni post napisano o 00:13 ---------- W takim razie sprawdzę w naszych perfumeriach i ewentualnie w necie. Tymczasem pozdrawiam
|
|
|
|
|
#84 |
|
Zakorzenienie
|
Agato, w poscie powyzej wkleilam zrzut z ekranu przesylki wyslanej do Ciebie w PDF, tutaj sprobuje wkleic zrzut obrazu
poprosze rowniez o nr nadania oraz dane wyslanej przesylki do mnie
Edytowane przez Dorota-Coco Czas edycji: 2010-12-30 o 09:55 |
|
|
|
|
#85 |
|
Wtajemniczenie
|
witaj, znajdziesz coś za białą czekoladkę? pozdrawiam
|
|
#86 |
|
Zakorzenienie
|
Wpadlam z wpisikiem
wiec klecimy wymiancie Dla Anarsi: Mac honorable Dior Night Diamond 002, Givenchy prisme again, Dla lili: Baleczki cieniaski diamonds 30ml i 3 pigmenciki .... cos przegapilam ^^ |
|
|
|
|
#87 |
|
Zakorzenienie
|
z tego co mi wiadomo to nic ^^
|
|
#88 |
|
Zakorzenienie
|
to sie ciesze... wysylamy po Nowym Roku obawiam sie ze moja paczucha bedzie mogal poleciec dopiero 7 stycznia
|
|
|
|
|
#89 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#90 |
|
Zadomowienie
|
paletka guerlain jest jeszcze free?
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:14.

i tak myślę nad wymianką 5tek