|
|
#62 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Troszkę biochemii,tradycjnej kolorówki i innych różności
hej
mam jadwige i inne różności interesuje mnie u ciebie bell korektor, kwas hialuronowy i krem do stop oriflame jakie maja daty wazności i kiedy były otwarte? żel trzy,many był w lodówce? |
|
|
|
|
#63 |
|
Zadomowienie
|
Hej.
Podoba mi się u Ciebie: * Avon,Color Trend,korektor perfekcjonista odcień light (zużycie na zdjęciu) * ProfiSilk,odżywka z proteinami jedwabiu i macicy perłowej do włosów łamliwych,matowych,trudny ch do ułożenia - połowa opakowania,jest również na zdjeciu. Obłędny zapach!! (coś w stylu kallosa al latte,taki mleczno-kokosowy) Znajdziesz coś u mnie?
|
|
#64 |
|
Zakorzenienie
|
na podkładach z buff'd się nie znam i dlatego się pytałam o odcienie jakie masz
![]() humektanu narazie nie potrzebuję jadwigi oddam połowę? czy więcej chcesz?
kosmetyki stroje karnawałowe dla dziewczynki same dziecięce! ciuszki twory i potwory Edytowane przez gothika Czas edycji: 2011-07-25 o 22:15 |
|
|
|
|
#65 |
|
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie za odsypkę korundu i kwasu hialuronowego??
|
|
#66 |
|
Zakorzenienie
|
załączam zdjęcia lakieru, tych samych mam kilka
jest on wydaje mi się nieco jaśniejszy niż na zdjęciu i połyskuje nieco na różne odcienie w opakowaniu, bardzo ciekawy kolor ![]() a odsypkę jadwigi - nie wiem, sama zaproponuj, tego pudru jest tak dużo, że nigdy go nie skończę ;p
|
|
#68 |
|
Raczkowanie
|
ok,
to ja bym ten bell wziela i żelu 10 ml za jadwigę - odsypka 10g? |
|
|
|
|
#69 |
|
Zadomowienie
|
Podoba mi się bardzo:
* Bell,korektor Multi Mineral,odcień 2,czyli ten z żółtymi tonami,bo 'jedynka' jest z różowymi - zużycie minimalne,ok 5 razy. Hit na wizażu! Polowałam na niego baardzo długo, ale nigdzie nie znalazłam. * również podoba mi się pudełeczko z Giordani Gold Może znajdziesz coś u mnie? Mam np. Żel aloesowy z Gorvity, chwalony na wizażu nawilżacz(w połączeniu z HA).
|
|
#70 |
|
Raczkowanie
|
* Bell,korektor Multi Mineral,odcień 2,czyli ten z żółtymi tonami,bo 'jedynka' jest z różowymi - zużycie minimalne,ok 5 razy. Hit na wizażu!
* BeBauty,peeling drobnoziarnisty oczyszczjąco-wygładzający (jest to dokłądnie ten sam zachwalany peeling daxa (https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,26273,oczyszczani e-peeling-drobnoziarnisty-z-mineralami-morskimi-i-krzemionka.html &sort=4&next=41) tyle że produkowany dla sieci Biedronki Dziewczyny wiele razy porównyały tu już skład,który jest identyczny,tak samo jak działanie,zapach i konsystencja - ok. połowa opakowania * Bourjois żelowy podkład healthy mix serum NOWOŚĆ na rynku! (odcień 53) coś u mnie? ![]() || V |
|
|
|
|
#71 |
|
Zakorzenienie
|
puder już będzie nieaktualny
|
|
|
|
|
#72 |
|
Raczkowanie
|
jadwiga wazna do 08.2012.
otwarta ok 6 mies temu, nie zmieniła konsystencji czy koloru itp. regulranie uzywam to co wymianiamy się? |
|
|
|
|
#73 |
|
Zakorzenienie
|
jadwiga ważna do 14.12.2012, kupiłam ją miesiąc temu jakiś
---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ---------- ilość naprawdę nie wiem jaką, ostatnio wysyłałam odsypkę w formie pełnego woreczka strunowego, mogę zrobić mniej, mogę zrobić więcej ![]() Czy lakier był używany trudno mi stwierdzić, ale wątpię, nie mniej nie jest jakoś fabrycznie zafoliowany. Ja je dostałam od byłej kosmetyczki, ona je kupowała partiami w takich właśnie kosmetyczkach jak na zdjęciu ze stanów, one są olejowe, więc w środku jest kulka, żeby je wstrząsnąć przed użyciem, żeby była jednolita warstwa (żebyś się nie przestraszyła i pomyślała, że są np stare, one takie są od nowości, stąd ich kuleczka )spróbuj mi coś zaproponować patrząc w moje wishe, ja jestem zainteresowana różnymi nawilżającymi składnikami do robienia kremów (zsk), minerałami, pudełkami na puder z sitkiem, rzeczy nadające się do suchej cery, szersze wishe mam w wątku z podpisu ![]() aha no i na pędzle mnie łatwo złamać ;] ---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ---------- wiesz, nie mam wagi na tyle dokładnej, żeby Ci go zważyć, ale wątpię, że będzie to 10g, bo to wbrew pozorom spor (po 10g sprzedaje lucy minerals np pełnowymiarowe podkłady ;]) może ujmijmy to na zasadzie ile byś chciała łyzeczek, to będzie dla mnie dobrze dostępna miarka ;p ja bym chciała mocznik kwas hialuronowy, korund i olej tez mogą być ;] a masz może puste pudełka z sitkiem? podobają mi się też sample buff'd (podkłady nadają się dla bladziochów?) ---------- Dopisano o 23:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ---------- 5g to bedzie jedna łyżeczka? łyżeczka to 5ml ale ok, do struny spokojnie zmieszczą się dwie łyżeczki jak nie więcej, zobaczę ile się zmieści ![]() ja bym chciała jeszcze twoje sample minerałów buff'd, jeśli Ci pasuje, to chodź na pw
|
|
#74 |
|
Rozeznanie
|
coś u mnie za:
Coastal Scents,puder ryżowy,mogę zrobić odsypki Lorys, krem do włosów z masłem karite ProfiSilk,odżywka z proteinami jedwabiu i macicy perłowej?
|
|
#75 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję, niczego dla siebie nie znalazłam
|
|
|
|
|
#77 |
|
Zakorzenienie
|
znajdziesz coś u mnie za kwas hialuronowy??
|
|
#78 |
|
Zadomowienie
|
cześć, znajdziesz coś u mnie za kwas hialuronowy?
link do wątku: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=560557 Edytowane przez biala17a Czas edycji: 2011-09-18 o 00:30 |
|
|
|
|
#80 |
|
Zadomowienie
|
cos za Naturalis ,roślinny kwas hialuronowy 1%,żel 100 ml,cała buteleczka
mocznik i konserwant?
|
|
|
|
|
#81 |
|
Raczkowanie
|
coś zażel hialuronowy?
Jakby nic nie pasowało to napisz, co Cię interesuje, może będę miała żeby naodsypkę czy coś ^^
|
|
|
|
|
#85 |
|
Zakorzenienie
|
Wiem,bo jeden słoiczek poszedł w świat a drugi został
|
|
#86 |
|
Zakorzenienie
|
Coś za:
Lorys, krem do włosów z masłem karite (włosy szorstkie i zniszczone) 500g. z 1000g Joanna sensual plastry z woskiem do depilacji twarzy (sześć-trzy podwójne + oliwka) Biochemia Urody,Mleczko jedwabne do włosów,nowa wersja z dodatkiem keratyny Bourjois podkład Healthy Mix odcień 52 (zużycie na zdjęciu) Buff'd Róże: * Chilled * Tricky Bronzer: * Toast ?
|
|
|
|
|
#87 |
|
Raczkowanie
|
Czyli co, odsypka peelingu za butelkę żelu? Czy może zrobić mi odlewkę, bo w sumie dużo jest chętnych, a ja sama całej nie zużyję.Podoba mi się też strasznie zielona glinka argiletz :3
![]() ---------- Dopisano o 15:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ---------- Nie wiem, szczerze mówiąc już mi tak bardzo nie zależy, bo zdążyłam sobie kupić żel, więc nie ma parcia Zależałoby mi na odsypce glinki+odlewce żelu/odsypka glinki+krem herba studio przeciwtrądzikowy
|
|
|
|
|
#88 |
|
Zakorzenienie
|
hej, cos za:
* Gorvita - żel aloesowy - odlewka * Argiletz,zielona glinka - odsypki * Profarm,olej z nasion winogron-mogę zrobić odlewkę * Naturalis ,roślinny kwas hialuronowy 1%,żel 100 ml,cała buteleczka,ważny do 15.11.2011r! ? pozdrawiam
|
|
#89 |
|
Wtajemniczenie
|
Może znajdziesz coś u mnie za :
*Herba Studio, Best,krem do cery trądzikowej *Gorvita - żel aloesowy - odlewka *Biochemia Urody,Mleczko jedwabne do włosów,nowa wersja z dodatkiem keratyny *Coastal Scents,puder ryżowy,mogę zrobić odsypki
|
|
#90 |
|
Klientka w krawacie
|
Coś u mnie za: Bourjois podkład Healthy Mix odcień 52 (zużycie na zdjęciu)?
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:05.

Podoba mi się sporo 

Jeden szary, drugi czarny.

Zależałoby mi na odsypce glinki+odlewce żelu/odsypka glinki+krem herba studio przeciwtrądzikowy