![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
Dot.: przeważnie minerały na tradycyjną kolorówkę bądź pielęgnację!
Hmm. Nie mam kremu ani pudru...
Mogę jeszcze zaproponować wymianę taką , że wezmę meow PP i Lumiere VV light neutral a oddam Ci to co wypisałaś poza tuszem, jeżeli go nie chcesz. Wtedy trochę więcej będzie z mojej strony, ale wyrówna Ci to stratę w sensie "chodności" produktów (ich atrakcyjności). Zastanów się jeszcze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Wtajemniczenie
|
Hej, wąchałam dziś Slip Into u koleżanki [moje jest 100% nowe] i takie oto mam wrażenia po nim: jest to lekki zapach, kwiatowy, ja tam wyczuwałam fiołki, odrobinę podobny do tego niebieskiego zapachu z serii Simple Elements (on coś Cotton coś tam się nazywał). Powiedziałabym że taki niegroźny zapach, niedrażniący. Na mój nos to może być [jest na wymianę bo mam już swój zapach ulubiony a bardziej mi teraz zależy na minerałach niż kolejnych perfumach
![]() ![]()
![]() |
#64 |
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Interesuje mnie Light Netural podkład mineralny
Pojemniczek z sitkiem (ten mniejszy z sitkiem zamykanym) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Wtajemniczenie
|
![]() |
#67 |
Zakorzenienie
|
wszystkie sample już poszły?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
no oki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
kurczę, szkoda że tylko te rzeczy Ci się podobają bo myślałam raczej o wiekszej wymiance. Tak to może lepiej odpuśćmy bo 2 kremów i cienia nie opłaca się raczej wysyłać a te rzeczy to i tak mało abyś oddała coś z tego co mi się podobało. No nic poczekam aż może coś więcej z moich zbiorków Ci się spodoba.
A za gratulacje dziękuję ![]()
![]() |
![]() |
#70 |
Wtajemniczenie
|
witam
moze cos u mnie za pojemniczki puste do podkładów,te z zaślepkami? ![]()
![]() |
#71 |
Przyczajenie
|
wszystkie trzy użyte raz, tylko wypróbowane, ubytek minimalny
nie podam teraz dokładnych terminów ważności bo nie mam tych kosmetyków akurat pod ręką (postaram sie dosłać jutro: ) ale podkład Max Factora jest świeży kupiony kilka mies temu, nowość za granicą u nas jeszcze chyba niedostępny, pozostałe kremiki również były kupione niedawno więc napewno jeszcze z długa datą ważności ![]()
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=497546 Edytowane przez majek9 Czas edycji: 2011-01-11 o 18:48 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
a masz jakieś porównanie do olive fair? chyba zaryzykuję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Przyczajenie
|
odcień zdecydowanie najjaśniejszy spośród wszystkich które posiadam, (jaśniejszy od Astora)
mnie głownie interesuje Podkład mineralny 1-Sleek Sphynx, formuła FF, 8g, Meow - użyty 4 razy, jest jeszcze folia zabezpieczjąca sitko ale myślę, że bym coś jeszcze u ciebie znalazła ![]()
![]() |
#74 |
Raczkowanie
|
Niestety, nie znalazłam nic dla siebie
Pozdrawiam
![]() |
#75 |
Zakorzenienie
|
9. Róż mineralny Poppy, 4g, Lumiere - nowy, z zaklejonym sitkiem
11. Róż mineralny Soft Touch, 5,5g, EDM - ubytek jakieś 20% albo nawet mniej 14. Pełny wymiar cienia Live Austin Live, Shimmer eyes, 2,5g, EDM - użyty 2 razy, jest jeszcze folia zabezpieczjąca sitko coś u mnie? ![]() zależy mi szczególnie na Poppy |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 |
Zakorzenienie
|
Hej
mogę oddać 2 błyszczole za pędzel , woreczki i 1 sampel meow . Ania
![]() |
#77 |
Zakorzenienie
|
Albo Lumiere, albo MF Experience, jutro przejrzę swatche i dam Ci znać, ok?
![]()
![]() |
#78 |
Zakorzenienie
|
Niestety pudru w kamieniu nie mam, to może Roxanko błyszczyk i krem za róż ?
![]() |
![]() |
#80 |
Zakorzenienie
|
Pełny wymiar cienia Live Austin Live, Shimmer eyes, 2,5g, EDM - użyty 2 razy, jest jeszcze folia zabezpieczjąca sitko- jaki to jest kolor, jakiego kolory są drobinki błyszczace,? Głównie chodzi mi o to czy on jest taki bardziej transparentny błyszczacy, czy nadaje konkretny kolor, bo znalazłam zdjecie tylko na stronie edm. 16. Odsypka cienia Smokey pink, EDM 17. 1/2 cienia mineralnego Cliche, EDM-to jest połowa sampla, czy normalnego pudełeczka, w strunie czy pudeleczku oddajesz? ---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ---------- To ja bym była wstępnie zainteresowana malutką odsypką Smokey pink, EDM i 1/2 cienia mineralnego Cliche, tylko to trochę mało, a możesz napisać jakie to odsypki cieni mineralnych masz, tak kolorami?
Edytowane przez narjia Czas edycji: 2011-01-12 o 11:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za
3. Podkład mineralny Light Medium Neutral, formuła VV, 12g, Lumiere - nowy, z zaklejonym sitkiem 4. Podkład mineralny Light Neutral, formuła VV, 12g, Lumiere - nowy, z zaklejonym sitkiem ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Zakorzenienie
|
Hejka
jasne --rozumiem ![]() Tylko ciężko Mi coś jeszcze z Twojego karmiku wybierać/dobrać --bo nie ma zaznaczone co wymienione/zarezerwowane. a może masz coś poza jeszcze ? Ania
![]() |
#83 |
Zakorzenienie
|
Miałam na myśli to, że ja chce tylko małą odsypkę ok 0,5 ml, bo raczej nie jestem przekonana do tego koloru smokey pink, i to będzie raczej mało, chyba, że masz cos poza wątkiem np jakąś książkę kryminal np? Chyba, że bym np pędzel wzięla?
![]() |
#84 |
Zakorzenienie
|
Rozumiem, poczekam zatem do jutro --może bedzie już wiadomo na stówkę to jest a co poleci.
A jaki płyn masz? ![]() Ania
![]() |
#85 |
Zakorzenienie
|
Tak. Chyba, że jeszcze dorzuciłabyś mi 1 opakowanie, bo bardzo potrzebuję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Zadomowienie
Przekupka: 15 pkt / 100% pozyt.
|
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=496700
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=496240 pedzel i tusz miss sporty |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Rozeznanie
|
niestety nic;(
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
BAN stały
|
hej bardzo mnie interesuja minerały lumiere moze spodoba Ci sie cos z tego??
Rozne lakiery do paznokci: creative nail kolor: asphalt, maybelline, astor inglot Cacharel noa balsam perfumowany do ciała LRP effaclar M LRP volumizing mascara czarna nowa SVR XERIAL 50 extreme 30ml oriflame visions soul mattes eye shadow bourjois contour no color konturówka nie dajaca koloru, dopasowuje sie do koloru ust Essence mulit aciotn false lashes mascara Sally Hansen airbrush legs (rajstopy w sprayu) Sally Hansen intense firming shimmering body lotion Avon kulki rozświetlające COVERMARK- mocno kryjący podklad https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-2...w-sloiczku.htm Maybelline super silky- trwały podklad 21 nude nivea spray unoszacy włosy u nasady volume sensation Lumene -podwoje cienie bez+brzoskwinia AVON ideal shade fresh and light foundation Zara – shimmer oil / zlocisty olejek Garnier beach look spray zostalo 40% ze 150ml DEPILATOR BRAUN rozowo-bialy Neutrogena formuła norweska lip balm Essence cutice care gel Oriflamme lip balm Clinique shimmering tones powder nr 02 blushing bronze (różo-rozświetlacz) Isa dora-blush bronzer nr 83 sparkling sun The body shop – face&body pędzel HR błyszczyk podwojny stellaires nr 40 milion Lancome Juicy Tubes pop nr 47 lolipop Mac emote matte powder blush Clinique simply- miniaturka z atomizerem ok 3ml EL pure white linen z atomizerkiem ok. 3ml Givenchy amarige mariaże ok. 5ml z 50ml Probki perfum: Ouarzazate cdg Historie de parfums 1740 marquis de sade Diptique essence of john galliano L’artisan Timbuktu Coze L’eau trios Etro shaal nur Heeley fine leather |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:46.