![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nouba, EL, inglot itp u brzozki
ślicznie dziękuje za zdjecia Nouby
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
dużo oddam za podkład guerlain - w wątku mało zostało ale może podpowiesz czego szukac poza watkiem ?
![]() |
#63 |
BAN stały
|
Wyszukasz coś u mnie za:
podkład lingerie guearlain 02, kupiony 2 tygodnie temu, caly czas go uzxywam, tylko na inny podkład, mile widziany dior - Brązer Nouba, earth powder nr 5, zuzycie jak widac ? Zapraszam do obu wątków. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
BAN stały
|
hej interesuje mnie pare rzeczy u ciebie min cien rouge bunny, bronzer nouba, podklad guerlain moze zainteresuje cie cos z listy ponizej?
Probki perfum: Ouarzazate cdg Coze Heeley fine leather Clinique shimmering tones powder nr 02 blushing bronze (różo-rozświetlacz) HR błyszczyk podwojny stellaires nr 40 milion Dior maximizer lash plumping serum diorshow Smashbox lip paint , kolor: virtuoso 15ml nowy Benefit bo-ing nr 01 nowy w kartoniku Mac glaze pervette szminka Inglot blush- róz dający naturalny efekt rumieńca Natur medicin- lerosett exclusive -> krem bardzo dobre recenzje na kwc ze 100ml zostalo jakies 40ml Sephora maniac liner-konturowka z pedzelkiem nr 02 rose psychose barry m - shimmering eye lip crayon - kredka do oczu w kolorze jasnego deliktanego różu CK- intense eyeshadow nr 109 darkened green matowy cien w kolorze zgniłej zieleni KUFEReK NA kosmetyki , bardzo ladny i ciekawy wzor dysponuje foto Dermika true magiq nowość tej firmy link do kwc: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...cy.html&next=1 Posiadam nr 04 natural begie z 15ml posiadam ok. 5ml Maybelline pure mineral podklad 001 Max Factor lasting performance 102 pastelle SEPHORA paleta do makijażu The BODY SHOP OCEANUS body powder talc 50g Oriflame Summer solutions leave-in spray uv filters 150ml Rimmel watercool shadow , ombretto in cremo nr 051 angel Avon – ideal shade (fresh and light foundation) nowy kolor: creamy natural Sally Hansen- rajstopy w sprayu nowe Creative nail kolor: asphalt jest to ciemny popiel mat Oraz lakiery innych marek joko, astro, maybelline GRASHKA tusz do rzęs czarny COVERMARK- mocno kryjący podklad https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-28592-opis-Farmeco-Covermark-Foundation-Podklad-kamuflujacy-w-sloiczku.htm Maybelline super silky- trwały podklad 21 nude nivea spray unoszacy włosy u nasady volume sensation Lumene -podwoje cienie bez+brzoskwinia Oriflame lip balm |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za brązer nouba?
![]() |
#68 |
Zadomowienie
|
tysiulko, niestety nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
z fioletow guerlain mam tylko butterfly limitowaną edycje.
![]() |
#71 |
Zakorzenienie
|
mam jeszcze diora paletke elegante i ..cos jeszcze chyba by sie znalazlo.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#72 |
Zadomowienie
|
anarchia, a powiedz mi ta paletka fioletow z jakiego roku jest? bo jakos nigdy nie zwracalam uwagi na limitowanki guerlain. no i jaki jest stan zuzycia? z jakiego zrodla pochodza?
---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ---------- summer, niestety te kolory do mnnei nei pasuja |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() maja lekko starty ale wciaz widoczny wzorek jeden kolorek ma delikatne uszczerbienie w jednym kaciku. Pochadza z pewnego zrodla bo od desti ![]() jesli bylabys zainteresowana zdjecie bede mogla zrobic dopiero w niedziele i moge cos dodac do cieni drobnego ![]()
![]() |
![]() |
#75 |
Zakorzenienie
|
ślicznie dziękuje za fotki, ja swoje cienie obfoce jutro bo dzis juz kiepskie światło:/
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 |
Zakorzenienie
|
nie wiem jeszcze co mam na mysli ale cos by sie pewnie znalazlo - moze jakis blyszczyk na przyklad ??
jezeli to ma Ci pomoc to cienie sa raczej do dziennego makijazu - oko jest pieknie otoczone widoczna mgielka koloru - chociaz na bazie ( ja nie uzywam) i nakladajac troche wiecej produktu pewnie da sie bardziej podkreslic oko. kolory sa dosyc delikatne ale widoczne i kazdy jest inny ( bo napewno znasz cienie ktore sa tak delikatne, ze zlewaja sie w jedna plame) wiec jesli lubisz cieniowac i bawic sie przejsciami kolorow - ta paletka mozna uzyskac taki efekt ![]()
![]() |
#77 |
Zakorzenienie
|
hej, dorwałam jednak aparat i udało mi się zrobić fotki- mam nadzieje że cos tam widać
![]() cienie mam z wymianki od naszego Pingwinka, więc na bank to oryginał.. Paletka to limitowanka, więc nie do nabycia w sklepach.. gramatura to 10g, więc jest ich więcej niz np standardowych piątek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Zakorzenienie
|
dziś jadę do Debenhams i tam mam nadzieję sprawdzic kolorek - jeśli bedzie ok ( lub minimalnie za ciemny to na lato będze) to tez bede jak najabrdziej za taka wymianką
![]() I nie będę się czuła stratna ![]() oczywiscie zdjęcia pstrykne i wstawie jutro żebys mogła zobaczyc rzeczywisty stan paletki ![]()
![]() |
#79 |
Zakorzenienie
|
to super
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Zakorzenienie
|
witaj - wstawiam obiecane zdjecie
![]() ale szczerze mowiac nie jest one zbyt udane - poniewaz paletka na tych zdj. wyglada na o wiele bardziej zuzyta niz jest w rzeczywistosci ![]()
![]() |
#81 |
Zakorzenienie
|
Kochana niestety anarchia capnęła meteorki i ciężko by było z odsypką
![]() ---------- Dopisano o 16:00 ---------- Poprzedni post napisano o 15:54 ---------- Kochana a co powiesz na wymiankę brązerek nouba i biała kredka nouba za diorki? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Zakorzenienie
|
trudno - pozdrawiam
![]()
![]() |
#83 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Wtajemniczenie
|
Czyli sie spoznilam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Raczkowanie
|
Hej
A jak oceniasz zużycie tego guerlain? i czy rozświetla buzię? Mi się u Ciebie podoba jeszcze korektor nouba ![]() Jestem chętna na lingerie i noube. Nie potrzeba więcej zdjęć, chciałam wiedzieć orientacyjnie ![]() Daj znać czy chciałabyś wymienić to na diorskin nude i może jeszcze jakiś drobiazg? ![]() Okej, Opik też mogę dać. To mi jeszcze dorzucisz jakiś drobiażdżek(mały cień czy cuś)i będzie okej ![]() ![]()
Kosmetyki na wymianę : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=509049 Mój kosmetyczny blog : http://baterflajek.blogspot.com/ Edytowane przez baterflajek Czas edycji: 2011-03-23 o 21:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za podkład revlon colorstay buff, ok. 1/2
odpisz u mnie kochana https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post26018520 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:13.