![]() |
#61 |
BAN stały
|
Dot.: Pielęgnacja apteczna, minerały, kolorówka, EDM, CS, Pharmaceris ZAPRASZAM!!
niestety nic nie znalazłam za ziemię, ale może wypatrzysz coś za -NYX, pomadka kolor echo, zużycie niewielkie, mam z wymianki ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pielęgnacja apteczna, minerały, kolorówka, EDM, CS, Pharmaceris ZAPRASZAM!!
Niestety nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Rozeznanie
|
Hej, podoba mi się
-EDM, róż Game Show, zużycie ok. 5% -CS, Diva Defense Primer, użyta kilka razy zużycie max 10% -EDM próbki róży, Wild Vines, All Smiles, obie po 1 ml ![]()
![]() |
#66 |
Rozeznanie
|
Ok zgadzam się
![]()
![]() |
#67 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za
TBS, mleczko do ciała migdałowe, piękny zapach, kupiony ok roku temu... uważam, że nic mu nie jest pachnie tak samo cały czas. zużycie max 5% odpisz u mnie w wątku ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post25882385 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
-Seboradin, niger lotion, odżywka do włosów z czarną rzepą, dla włosów przetłuszczających się, skłonnych do wypadania. kupiona... jakieś 2 msc temu zużycie nieznaczne -TBS, mleczko do ciała migdałowe, piękny zapach, kupiony ok roku temu... uważam, że nic mu nie jest pachnie tak samo cały czas. zużycie max 5% ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=25679843 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
![]() |
#70 |
Zakorzenienie
|
Hej, teraz szukam w sumie tylko tego co w wish w tym wątku:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=518123 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
w wątku niestety nic
![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:54 ---------- hmm, nie znam tego zapachu, może najwyższy czas poznać ![]() a nic więcej u mnie w wątkach nie znajdziesz;> może jakąś większą wymianę byśmy przeprowadziły ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
|
chętnie oddałabym wake up call za game show, długo będzie jeszcze w rezerwacji?
![]() ---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ---------- nie jestem przekonana do tych perfum... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Zakorzenienie
|
przepraszam za zwłokę, ale ciągle nie jestem przekonana do tego zapachu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za:
PIELĘGNACJA -Seboradin, niger lotion, odżywka do włosów z czarną rzepą, dla włosów przetłuszczających się, skłonnych do wypadania. kupiona... jakieś 2 msc temu zużycie nieznaczne -Inglot Matrix 323 (nie wiem, kiedy był kupiony – mam z wymianki) -Maxfactor creme puff, medium beige, zużycie max 10%,tarł się napis u góry od noszenia w torebce, kupiony pod koniec lata -Avon, kulki brązujące, została ok. połowa kulek -EDM, podkład, kolor winged butter, formuła o glo, ok.60% zostało (wersja już z LL), chętnie na inny podkład, może być z innej firmy,ale w innej, bardziej kryjącej i matującej formule. ?
![]() |
#79 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic,pzdr
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#80 |
Zakorzenienie
|
nie mam już tressele.. połączono mi wątki i tam były kosmetyki nieaktualne..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za mleczko migdałowe, lakier essence wild i inglota szary?
![]() ![]() Ewcikowa wymiana: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=520117 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Mogłabys podac linka do tej odżywki lorys? shea butter ile masz
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ---------- Pierwsze słysze o takiej odzywce ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Pomadka Nyxa taaak, właśnie zamawiam, chcialam a już nie mają na stanie
![]() I peeling, peelingów nigdy dosyć ![]() I truly tiger też chcę ![]() I jeśli nie przesadzam to chetnie TBS ![]() No i ten lakier z essence brąz. Jeśli przesadziłam to mogę odpuścić peeling ![]() ---------- Dopisano o 23:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ---------- W sumie bez niczego mogłabym dorzucic, ale skoro się oferujesz to przygarnę babyderma ewentualnie ![]() I choc na pw z adresikiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Zakorzenienie
|
kochana coś u mnie za Oriflame Amethyst fatale z Twojej wish listy z pielęgnacji aptecznej mam nowy 200ml la roche posay świeżutki nowa formuła czyli ten najnowszy zapraszam i odp u mnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Zakorzenienie
|
Podoba mi się u Ciebie Oriflame Amethyst fatale
znalazłabyś coś u mnie? Jak nie znajdziesz to napisz czym Ciebie mogę kusić, bo chętnie poszukam czegoś poza wątkiem?
![]() |
#87 |
Zadomowienie
|
A ja może seboradin bym chciała
![]() Proszę zerknąć ![]() ---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ---------- Obejrzała osoba zdjęcia, czy trzeba więcej (inne) dla lepszego rozeznania? ![]() ![]() Za dużo zachodu z używaniem tych róży i tylko leży te całe cholerstwo i się kurzy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Wtajemniczenie
|
coś za kulki brązujące avon?
![]()
![]() |
#89 |
Zakorzenienie
|
Poza wątkiem mam:
Z zapachów oprócz tych co w wątku mam avonową little black dress 30 ml nówkę w kartoniku, Krem do ciala oriflame precious, używany troche do rąk hydrolat oczarowy 200 ml srebrne pierścionki krem iwostin spf 50 no nie wiem, co Ci mam proponować...
![]() |
#90 |
Wtajemniczenie
|
oddam je za kulki i ten żółty lakier z essence?
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:27.