|
|
#61 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: różne kosmetyki ;)
Mam taką odżywkę do paznokci (pozostało ponad połowa):
|
|
|
|
|
#64 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 73 pkt / 100% pozyt.
|
Hello
![]() Chętnie przygarnę: 26. Emulsja do higieny intymnej Lactacyd Femina, 200ml - nowy 32. Peelingi do ciała Joanna Naturia, 100ml - truskawka, grejpfrut, kiwi (nowe czy z ubytkiem?) tonik nagietkowy Ziaji Blubel (nowy? jaki smak?) Peeling St.Ives niedawno kupiłam i wystarczy mi na dłuugo, więc podziękuję. Żelu Ziaji nie potrzebuję, muszę uaktualnić moją wishlistę...bo wprowadzam w błąd..:/ A może masz coś z tych rzeczy poza wątkiem: - pasty do zębów wybielające - lakier do włosów Nivea - apteczne kremy przeciwzmarszczkowe/nawilżające do skóry normalnej, suchej, wrażliwej na dzień/na noc/pod oczy (próbki też chętnie) - antyperspirant w kulce Garnier - Ziaja, płyn dwufazowy do demakijażu oczu - cienie do powiek w odcieniach niebieskiego - owocowe mgiełki do ciała - wkładki Discreet waterlily multiform, podpaski always ultra night - męskie - Nivea: antyperspirant spray silver protect, krem do golenia, balsam po goleniu, krem do twarzy z Q10/DNAge lift - podkolanówki/skarpetki beżowe/czarne - esotiq - biustonosze z push-up 75B - kappahl - majtasy: szorty rozm. 40/42, figi/stringi 42/44 - męskie skarpetki na stopę 45 (czarne) i 42 (brąz, beż, granat, czerń) - legginsy do kostek/rajstopy w różnych kolorach, rozm. 3 - herbaty czerwone/zielone/owocowe (najchętniej Vitax, Herbapol ale niekoniecznie) - szampony Clear, Ziaja (oprócz lawendowego), Pantene Nature Fusion - żele/mydła pod prysznic przeróżne, byle nie z avonu (chętnie Ziaja, Palmolive, Johnson's, Nivea, Dove, Fa i inne) - Tusz Astor Big&Beautiful i Maybelline Define a-lash - balsam wyszczuplający i antycellulitowy/ujędrniający Cztery Pory Roku - Balsam do ust Tisane - pomadka Nivea milk&honey - Selen z wit. E - Saridon - Aspiryna Bayer - płatki kosmetyczne - torebki listonoszki na długim pasku ?
|
|
|
|
|
#65 |
|
BAN stały
|
wiesz ja jednak z niego zrezygnuje bo czytała opinie i nie sa najlepsze za to podoba mi sie peeling i dezodorant ja mam maseczke avon na zniszczine wlosy jakies 80
% moze ciut wiecej |
|
|
|
|
#66 |
|
Zakorzenienie
|
- odżywka do paznokci - cena 7zł - połowa, czyli 3,5zł
- Nivea For Man Silver Protect -cena 5zł - Rival De Loop Age Performance - 15zł, ponad połowa 8zł - Plaster na nos Nivea Visage Clear-up Strip - przeciw wągrom - 2zł - Krem Nivea - nowy, w folii - 4zł co daje razem: 22,5zł, a peeling joanny kosztuje 4zł, czyli to sie nie kalkuluje zupełnie |
|
|
|
|
#68 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 73 pkt / 100% pozyt.
|
Właśnie biorę się za aktualizację listy..
), Ziaja Dwufazowa, a nad żelem Yves Rocher jeszcze się zastanowię. A cienie tylko prasowane, to dla mojej mamy akurat. To w poniedziałek lub wtorek pogadamy
|
|
|
|
|
#70 |
|
Zadomowienie
|
22. Rozświetlający podkład Healthy Skin SPF 20, odcień 10 Classic Ivory, Neutrogena - ubytek 20-30% (oddam tylko za coś co mnie bardzo zainteresuje)
witaj, znajdziesz coś u mnie? ![]() EDIT: wlasnie widze, ze napisalas - podoba mi sie ten podklad, ale nie mam pojęcia w jakiej kategorii 'kosztowej' on jest ![]() EDIT2: krem mi zapachowo nie bardzo odpowiada ale daj znać jaki masz krem nawilżający ![]() A gdzie zakupiłas podklad? na allegro, czy jakis sklep internetowy? bo mnie kusi ^^
fun in the sun Edytowane przez viera Czas edycji: 2011-02-18 o 23:15 Powód: dopisek :) |
|
|
|
|
#71 |
|
Zakorzenienie
|
Za 3 peelingi mogę oddać krem, wodę po goleniu i plaster, albo za 4 peelingi - krem, wodę po goleniu, plaster i odżywkę.
|
|
|
|
|
#72 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#73 |
|
Zakorzenienie
|
Podoba mi się lactacyd i peeling joanna owocowy
![]() ---------- Dopisano o 00:38 ---------- Poprzedni post napisano o 00:37 ---------- A link do wish jest w pierwszym poście
|
|
|
|
|
#75 |
|
Zakorzenienie
|
Nie bardzo już mam coś z Twojej wish
![]() ---------- Dopisano o 13:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ---------- Mogłabym oddać, bo go nie lubię, ale nie opłaca mi się to ze względu na koszty wysyłki. To mydło jest bardzo ciężkie i za wysyłkę zapłacę dużo więcej niż on sam jest warty. |
|
|
|
|
#76 |
|
Rozeznanie
|
Niestety nic, pozdrawiam
|
|
#77 |
|
Zakorzenienie
|
mam 28 i moze tez inne ale musiala bym poszukac tyle ze mi najbardziej na mat morphose zalezalo a jego juz nie masz
(((---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:44 ---------- interesuje tyle ze pracuje w obuwniczym i musiala bym zaplacic za buciki cene hurtowa ale jednak dlatego na nie nie oplaci mi sie o to mi chodzilo )---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:55 ---------- w domku mam tylko jeden dla dzieci 28 zwykle granatowo zielone tenisowki bez metek ale nowe po nich widac biala podeszwa w poniedzialke moge podeslac foto jesli cie interesuja bo aparat bede miec dopiero w pon
|
|
#78 |
|
Zakorzenienie
|
Ok, pozdrawiam w takim razie.
|
|
|
|
|
#79 |
|
Przyczajenie
|
Hej : )
U ciebie podobają mi się : 3. Olśniewający cień do powiek SuperSHOCK VIVID Liquid Eye Shadow odcień Chromed Cocoa, Avon - nowy, zafoliowany 8. Puder antybakteryjny, odcień 03 Sand (najjaśniejszy!!) - zużycie ok. 25% 30. Matujący podkład w musie, odcień 01, Basic - mam z wymiany, ubytek oceniam na 10% (dla zainteresowanych postaram się zrobić dokładne zdjęcie) |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#80 |
|
Zadomowienie
|
Krem do twarzy by mnie interesował, tylko kiedy był kupiony no i jakie jest zużycie? ;-)
Rezerwuje Olaya dla Ciebie
|
|
#82 |
|
Zadomowienie
|
podoba mi sie jeszcze Lactacyd, tylko daj znac jak z jego wartoscią
Jezeli on by mogl wchodzic w gre ![]() Teraz mam zagwozdke, czy bourjois healthy mix (sprawdzony, dobry) czy Neutrogena ... hm
|
|
#84 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 0 pkt / 0% pozyt.
|
tym byłabym zainteresowana - 6. Odżywczy balsam do ciała z wyciągiem z migdałów i masłem kakaowym do skóry suchej, 400ml, Avon - nowy
|
|
#85 |
|
Zadomowienie
|
To jezeli Ci pasowaloby takie cos, to chetnie wymienie krem(kosztowal 19,90 , moge dodac paragon, jakims cudem go nie wyrzucilam/zgubilam ;DD) za Lactacyd
HM nie matuje, zostawia lekki 'glow', wiec na tlustej cerze moze sie nie sprawdzic , mnie sie nos po nim swieci, ale wystarczy go przypudrowac po jakichs 2-3 godzinach i jest OK Lubie miec uczucie lekkosci, a ten podklad jest b. lekki, nie robi maski i co ważne nie zapycha. Ja nie lubie mocnego makijazu, podklad nakladam w celu drobnego ujednolicenia koloru i tu HM się sprawdza Teraz testuje bb kremy, są OK, ale nie chce ryzykowac zakupu za 60-70 zl na ebay i trafic na podrobke albo w ogole nie dostac przesylki ("kradziejstwo" sie szerzy ;p), wole kupić coś na miejscu ![]()
|
|
#87 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 0 pkt / 0% pozyt.
|
mogę dać odżywkę lub dezodorant
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:40.

), Ziaja Dwufazowa, a nad żelem Yves Rocher jeszcze się zastanowię. A cienie tylko prasowane, to dla mojej mamy akurat. To w poniedziałek lub wtorek pogadamy
bo mnie kusi ^^