![]() |
#61 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jak ujedrnić piersi ?
Cytat:
![]() Mój kręgosłup się przyzwyczaił chyba. Cierpiałam bardziej, gdy młody ważył 5kg. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Nie mając czasu na regularne odwiedziny siłowni, ok przynaję się, że czasem poprostu w braku ochoty, siły i chęci. Próbując wszystkich innych domowych sposobów typu: ćwieczenia jak sobie przypomniałam, prysznic naprzemian zimny i ciepły i w sumie niewidząc większych rezultatów, za namową mojej koleżanki sięgnęłam też po te tabletki. Zażywam Bustello ok. 2 tygodni i od tego momentu staram się też regularnie ćwiczyć w domu i czekam na jakieś efekty ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Zakorzenienie
|
Wczoraj w tv widziałam reklamę na jakieś naturalne środku poprawiające biust, w tabletkach.
Kosmos ![]() Że niby wypełniają. ![]() Nie znam środków niehormonalnych, które by wpływały na gruczoł. Nie znam środków niesterydowych, które by wpływały na mięśnie. Nie znam żadnych, które by wpływały na tłuszcz gromadząc go. ![]() A cycki to gruczoł + tłuszcz, a wokół mięsień. Jak dla mnie jaja jakieś. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Przyczajenie
|
ja tez na Bustello juz dwa tyg -prawde mowiac troche sie zmuszam zeby je regularnie zazywac (przy wypadajacych wlosach pani w aptece powiedziala ze efekty to dopiero po co najmniej 3-4 miesiacach brania suplementu).
ja tez dodatkowo cwicze, masuje na rolleticu i wklepuje krem ![]() ![]() ale co najlepsze - cera mi sie poprawila - pewnie po pokrzywie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Zakorzenienie
|
Taaa, temat dla mnie.
Mam podobnie jak hihi - jako nastolatka nawet nie miałam jakiegoś super biustu... Winie początkowo źle dobrany stanik, ale może to jest genetyczne. ![]() ![]() Eveline stosowałam - widzialam poprawe w stanie skóry to fakt. I ładnie pachnie. Ostatnio dostałam te bustello, ale na tym napisane jest, ze efekt powiekszenia i ujedrnienia.. W skladzie kukurydza i takie takie, nie wiem, co by tam mogło pomóc. Nie zażywam tego, bo w to nie wierzę, a jednak też się tego powiększenia obawiam ![]() Teraz mam przynajmniej dobre staniki w super rozmiarze 65G tudzież 70F ![]()
![]() |
#66 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Z ćwiczeń w domu wykonuję takie: Czy jeszcze jakieś polecacie? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
Witajcie,
Przetestowałam ostatnio zachwalany tutaj produkt Bustello. I powiem Wam tak, jestem w trakcie odchudzania, za mną już 14kg, przede mną jeszcze 12, wiadomo pierwsze co leci z piersi. Po tych tabletkach raczej nic nie urosły, przynajmniej nie zauważyłam. Ale są o wiele bardziej jędrne i jakby bardziej podniesione. Fajna sprawa ![]() ![]() Ale po tych tabletkach (ziołowa kombinacja) mam o wiele twardsze paznokcie i się nie łamią...i ktoś chyba ot ym już wspomniał, cera o wiele ładniejsza |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Przyczajenie
|
hehe - fajnie ze sa efekty - ale najfajniej byloby zeby rzeczywiscie dzialalo na biuscie.
Dobrze ze piszecie, ze widzicie zmiane - bo ja w sumie chyba tez widze - ale boje sie ze po 2-3 tyg zazywania Bustello to chyba na razie tylko widze bo bardzo chce. no ale łykam nadal - zostały dwa blistry. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
no mi też gdzieś tyle zostało i zastanawiam się czy zamówić kolejne opakowanie Bustello...hmmmm....mam jeszcze tydzień czasu do namysłu. Ja na bank zauważyłam poprawę paznokci po tych tabletkach. Są twardsze i mniej łamiące. No ale bardziej cieszyła bym się z poprawy górnych partii mojego ciała ![]() Teraz właśnie wertuję KWC w poszukiwaniu jakiegoś naprawdę dobrego balsamu ujędrniającego do biustu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Przyczajenie
|
Na szczęście mandarynki w skarpetkach to jeszcze nie mój problem (tfu tfu) ale rozmiar moich piersi zawsze był powodem kompleksów. W sumie im byłam starsza tym z ta samoakceptacja lepiej ale kilka dodatkowych centymetrów zawsze przyjęłabym z radością!
Też zaczęłam brać Bustello, bo zaszkodzić nie zaszkodzi (wszystko ziołowe) a może pomoże. I... chyba pomogło, bo jakoś tak ciaśniej w staniu się zrobiło, biust pełniejszy. No i skóra jakas taka jakby lepsza, nie tylko dekoltu ale twarzy też, napięta, fajna - to pewnie akurat zasługa skrzypu i pokrzywy. Polecam małobiuściastym i tym które chcą się ujędrnić. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny. Ja też łykałam Bustello. Biustu mi nie podniosły tak jak biustonosz ,czy operacja plastyczna,ale pięknie go ujędrniły ,przez co zmienił delikatnie swój kształt. Skóra na piersiach jak i dekolcie wyraznie wygładzona. Jest to preparat ziołowy ,więc bezpieczny dla zdrowia. Plusem Bustello jest też to że działa na paznokcie i włosy,a minusem zbyt wysoka cena,ale za piękno się płaci
![]() Myślę że niebawem powtórzę kurację. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
♥
|
a ja polecam ćwiczenia z hantlekami , rozpiętki, wyciskanie na skos- poprawa wyglądu piersi genialna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#76 |
Rzabbocop
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#78 |
Przyczajenie
|
Ćwiczyć i ćwiczyć, dobry jest basem, ja z gimnastyki polecam ćwiczenia, których piszą np tu: xxx
Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2015-07-30 o 11:27 Powód: reklama |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
BAN stały
|
...
Edytowane przez 16184d9cda3dc635ef8643ffabb5c91037618a00 Czas edycji: 2017-05-05 o 20:35 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#80 |
Rozeznanie
|
Rozpiętki na maszynie i efekt murowany.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Przyczajenie
|
Mały %bf plus trochę mięsni (bez przesady) to jest klucz do jędrnych mięśni :P Żadne specyfiki na to nie pomogą.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Przyczajenie
|
Dzięki wielkie za porady
![]()
Najłatwiej oczywiście zwalić wszystko na diabła i powiedzieć, że to on osobiście jest odpowiedzialny, że zło wstrzykiwane jest naszemu gatunkowi przez jakieś osobowe Belzebuby. Mnie się zdaje, że ono jednak siedzi w nas i że całkowicie go usunąć nigdy nie zdołamy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Przyczajenie
|
Hej, dziewczyny!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#84 |
Przyczajenie
|
Dokładnie - ćwiczenia + jakieś dobre serum ujędrniające np. xxx = ładniejsze piersi!
Sama przetestowałam, polecam! : ) Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2018-03-21 o 21:02 Powód: Reklama. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Przyczajenie
|
Ćwiczenia, dieta, balsamy to dobre sposoby i jeszcze dodatkowo polecam naprzemienne zimne i ciepłe prysznice, które poprawiaja krążenie :P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Przyczajenie
|
Nie wiem jaki w sumie dieta ma wpływ na piersi ale na pewno można poprawić wygląd piersi poprzez ćwiczenia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Przyczajenie
|
No właśnie w tym kremie Frashe jest zawarta kofeina, która ma bardzo dobre właściwości, opóźnia procesy starzenia, odmładza, a skóra szara i zmęczona pod jej wpływem zyskuje zdrowy wygląd
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Wtajemniczenie
|
Mi pomogło bardzo wyciskanie na ławce poziomej i zmniejszenie % tłuszczu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Przyczajenie
|
To prawda, wyciskanie bardzo pomaga
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Przyczajenie
|
ja ostatnio smarowalam elancylem i mialam wrazenie ze sa bardziej jedrne
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:44.