Pracujemy, gotujemy, kochamy i czatu (non-stop) nie uskuteczniamy :] - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-05, 08:59   #61
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja
Dot.: Pracujemy, gotujemy, kochamy i czatu (non-stop) nie uskuteczniamy :]

Cytat:
Napisane przez ssnowdrop Pokaż wiadomość
czy Wam też tak szybko mijają dni?
Zdecydowanie tak i bardzo mnie to martwi. Zaraz połowa lipca

Cytat:
Napisane przez kraven Pokaż wiadomość
Ijaa zaczęłam odchudzanie takie pół Sb pół racjonalne żywienie i mam juz 1 kg w dół Tak się tylko chciałam pochwalic

Cytat:
Napisane przez ijaa Pokaż wiadomość
Przypomnij mi kochana, kiedy dokładnie się bronisz - co bym kciuki zapodała.
Piątek, 8 lipca Moja grupa zaczyna się bronić od 8, ale że jestem przedostatnia to kciuki tak między 9.30 a 10

Cytat:
Napisane przez kaarooo Pokaż wiadomość
Ekhem... czy ja się mogę przyłączyć, czy nie bardzo?
Cześć

Cytat:
Napisane przez kashmirka Pokaż wiadomość
Laaaaski!!! Bóg istnieje spotkałam się wczoraj z M. , który był wczoraj bardzo elegancki, wyglądał jeszcze lepiej niż zwykle (nie sądziłam, że to możliwe!) i dostałam od niego piękne małe czerwone goździki i zgadnijcie kogo spotkaliśmy na Starym Rynku jak szliśmy za rękę do knajpy

P. we własnej osobie! mina jego bezcenna! za wszystko inne zapłacisz kartą mastercard powiedziałam mu cześć mimo, że nawet na cześć nie zasłużył po tej ostatniej akcji jaką zrobił mi na fejsie ale był bardzo zdziwiony i bardzo w szoku dooobrze mu tak! teraz jego teoria o tym, ze pewnie siedze w domu i płaczę po nim bo jestem tak beznadziejna, ze nikt mnie nie bedzie chciał upadła a ja miałam takiego banana na twarzy, że nie pytajcie, czaaaad, po prostu czaaad! Góra z górą się nie zejdzie a człowiek z człowiekiem
Padłam
Jego mina musiała być bezcenna

Dzień dobry Kochane

Ja wstałam wcześnie rano z tż, naszykowałam mu pyszne śniadanko, starałam się odstresować choć on i tak mega spokojny był Choć przy wyjściu i buziaku stwierdził, że bardzo się stresuje. Ale zdolny z niego chłopak i sobie dobrze poradzi

Marzy mi się jakiś wypad chociaż dwudniowy gdzieś z tż, bo ostatnie tygodnie były ciężkie. Niestety nic na to się nie zapowiada. Zaraz w sobotę po obronie zaczynam dziesięciodniowy maraton z pracą Pieniędzy nie ma zbyt wiele i jakoś tak wciąż chciałoby się coś zaplanować, a tak naprawdę nie ma jak. Mam nadzieje, że teraz po obronie tż coś się ruszy.

Miłego dnia
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-05, 09:11   #62
kaarooo
Zakorzenienie

To ja Was zaproszę na zupę cebulową, piankę z porzeczkami i zawijańca z agrestem ^^

Tak na wkupne

I dziękuję za życzenia

kaarooo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-05, 09:18   #63
aaby
Zakorzenienie

Cytat:
To ja Was zaproszę na zupę cebulową, piankę z porzeczkami i zawijańca z agrestem ^^

Tak na wkupne
Zupkę zostawiam dla reszty , ale pianką i zawijańcem bardzo chętnie się zaopiekuję

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

aaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-05, 09:23   #64
ssnowdrop
Zadomowienie

Dzień doberek

Cytat:
Napisane przez aaby Pokaż wiadomość
Temat mojej mamy (bo zabraliśmy nasze mamy - niech im będzie miło) pozostawiam bez komentarza. Nie omieszkałam jej później powiedzieć, co mnie boli, na co usłyszałam "Ależ przesadzasz! Uspokój się!" I obrażona, jak ja w ogóle mogłam jej takie coś powiedzieć.
w życiu bym mamy nie zabrała ona to taki typ 'wszystko wiem lepiej' więc po 10 minutach mielibyśmy wielką kłotnie. tym bardziej że nasze gusty są w 100% inne
cieszę się że z zespołem wszystko pozałatwiane i jedzonko smaczne- to podstawy weselicha

Cytat:
mi dni uciekaja w zastraszającym tempie dwie prace i randkowanie na pełen etat są głównym tego powodem M. sie ostatnio śmiał, że jak chce mieć więcej czasu to mam z tej drugiej pracy zrezygnować, innego wyjścia nie widzi ale w sumie cieszę się, że mam go za mało niż miałabym mieć za dużo, siedzieć w domu i zamulać

P. we własnej osobie! mina jego bezcenna! teraz jego teoria o tym, ze pewnie siedze w domu i płaczę po nim bo jestem tak beznadziejna, ze nikt mnie nie bedzie chciał upadła
święte słowa kash, święte
a co do P. to ala dobrze napisała- niech się w zadek ugryzie teraz to co najwyżej zdjęcia na fejsbuku może pooglądać

Cytat:
Napisane przez alazkrainy Pokaż wiadomość
Wczoraj Tż dzwonił do swoich rodziców to bardzo dopytywali się co to za okazja, że ich zapraszamy jakby nie mogli zrozumieć, że od tak zapraszamy ich, bo do syna nie raczą przyjechać. Ehhh szkoda słów.
masakra, żeby własni rodzice nie przyjeżdżali... ale może po tym obiedzie się coś zmieni?

Cytat:
Hmmm... coś o sobie.
Lat 25 mężata, antydzieciata, słomiana wdowa aktualnie (jeszcze 10 dni), pracuję jako kasjerka, aczkolwiek nie wiem jak długo jeszcze, mam trzy chomiki, stadko kubeczków, jestem pocztówkomaniaczką, lubię pociągi, rzucam palenie, ale ciągnie mnie ostatnio strasznie, mieszkam w Jaworznie, studiowałam dziennikarstwo i administrację wymiaru sprawiedliwości, jestem leniem straszliwym, nie lubię sobie utrudniać życia, jak we mnie diabeł wstąpi to masakra, moje włosy żyją własnym życiem i nigdy nie wiem jaki mają kolor (znaczy wiem, że mimo farbowania wyjdą rude, ponoć od charakteru ), a poza tym to jestem miłym, spokojnym, nudnym koziorożcem

Może być? Bo nie umiem pisać o sobie, a reszta wyjdzie w praniu (tudzież prasowaniu...)
tego bym na pewno o Tobie ni powiedziała dziennikarstwo? bardzo ciekawy kierunek

Cytat:
Ach, a świnia jestem.. Karolina mnie ochrzcili i dzisiaj, 5 lipca "obchodzę" imieniny
no i jest impreza
najlepszego!

Cytat:
daj przepis na piankę, daj!

dodaja- tżtowi na pewno świetnie pójdzie daj znać co i jak
iija- współczuje obitego biodra kapelusze widziałąm też w realu nawet całkiem fajne a w domu mody tesco widziałam kalosze po 36 zł i chyba się wybiorę po nie
my feet run out of ground
i gotta find my place
i wanna hear my sound
don't care about other pain infront of me
cause im just tryin be happy
ssnowdrop jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-05, 09:30   #65
kraven
Zakorzenienie

Cześć. Ja w pracy siedze. Mnie z kolei to dni się dłużą, bo mamy 2 dzieci na oddziale i jak zrobie obchód, popisze wszystko w papierach to jest 10 i tak poźniej dogorywam do 15.

Ijaa ja jem owsianke rano z suszonymi owocami i orzechami, na drugie śniadanie kanapki, a obiad i kolacje robie z diety SB. Oczywiście czas od czasu zdarzy się jakiś jogurt czy ciastko, ale staram się hamować.

Kash uwielbiam takie sytuacje.
Kiedyś taką też przeżyłam. W liceum podobał mi się pewien chłopak, był moim dobrym kumplem, ale nigdy nic z tego nie wyszło. Na studiach bardzo się zmieniłam i kiedys, chyba po 2 roku studiów spotkałam znajomych, którzy mówią, że jest małą imprezka i żebym z Nimi poszła. Wchodze do klubu, siadamy, a tu za chwile przychodzi ten mój kolega i nie poznał mnie!!! Podszed do mnie i się przedstawił!!! Znałam go na tyle, że widziałam zachwyt w Jego oczach. Siadł na przeciwko, uśmiecha się do mnie. Ja zaczęłam rozmawiać z innymi znajomymi i wtedy mnie poznał po głosie. Dziewczyny Jego oczy robiły się coraz większe i naprawdę pierwszy raz widziałam, zeby Mu szczeka opadła. A ja wtedy powiedziałam, że musze już iść i wyszłam.
Pisał do mnie później ale Mu nie odpisałam.

Jestem żonką

Dwa szczęścia:
Jaś - 08.11.2012
Hania - 06.11.2015

Edytowane przez kraven
Czas edycji: 2011-07-05 o 09:33
kraven jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-05, 09:38   #66
alazkrainy
Zakorzenienie

Cytat:
masakra, żeby własni rodzice nie przyjeżdżali... ale może po tym obiedzie się coś zmieni?
nie sądzę niestety te typy tak mają

karoo sto lat i ja wbijam na ciastko

Cytat:
Ijaa ja jem owsianke rano z suszonymi owocami i orzechami, na drugie śniadanie kanapki, a obiad i kolacje robie z diety SB. Oczywiście czas od czasu zdarzy się jakiś jogurt czy ciastko, ale staram się hamować.
Chyba i ja muszę mocniej się hamować i ograniczać, ale może niedługo i ja się pochwalę, grunt to się nie poddawać

Ale mam dziś złote mysli

alazkrainy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-05, 10:00   #67
201604250957
Konto usunięte

Cytat:

Kash uwielbiam takie sytuacje.
Kiedyś taką też przeżyłam. W liceum podobał mi się pewien chłopak, był moim dobrym kumplem, ale nigdy nic z tego nie wyszło. Na studiach bardzo się zmieniłam i kiedys, chyba po 2 roku studiów spotkałam znajomych, którzy mówią, że jest małą imprezka i żebym z Nimi poszła. Wchodze do klubu, siadamy, a tu za chwile przychodzi ten mój kolega i nie poznał mnie!!! Podszed do mnie i się przedstawił!!! Znałam go na tyle, że widziałam zachwyt w Jego oczach. Siadł na przeciwko, uśmiecha się do mnie. Ja zaczęłam rozmawiać z innymi znajomymi i wtedy mnie poznał po głosie. Dziewczyny Jego oczy robiły się coraz większe i naprawdę pierwszy raz widziałam, zeby Mu szczeka opadła. A ja wtedy powiedziałam, że musze już iść i wyszłam.
Pisał do mnie później ale Mu nie odpisałam.
aż miałam ciary jak czytałam no to wiesz co wczoraj czułam dobrze, że mu nie odpisałaś popaprańcy na Madagaskar!

a P. po ostatniej akcji mam zablokowanego na fb, ale przyznam, że spodziewam się niebawem jakiejś wiadomości w stylu, że tak się szybko pocieszyłam albo co lepsze- zostawiłam go dla nowego faceta, on jest zdolny do takich urojeń!

Dodaja w piątek mam urlop i w tych godzinach będę miała pewnie wizytę u gina ale kciuki pościskam- pro forma! bo na pewno świetnie sobie poradzisz i za Tż też 3mam

Ssnow przeczytałam koszule zamiast kalosze

Karoo wszystkiego najlepszego!

Aaby byłaś dzielna! najważniejsze, że to już za Tobą

Ijaa Ty ciągle owoce kupujesz i ciągle na diecie

Alaa ja mam ostatnio wilczy apetyt, ciągle chodzę głodna boje się że przytyje, chyba pora sie znowu zakochać
201604250957 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-05, 11:02   #68
kaarooo
Zakorzenienie

Cytat:
Zupkę zostawiam dla reszty , ale pianką i zawijańcem bardzo chętnie się zaopiekuję
Ciekawe co na to reszta

Cytat:
Czy ja wiem? Mój teść nie przyjechał na nasz ślub, a ogólnie z moimi rodzicami też są przeboje, że wstyd mówić

Cytat:
tego bym na pewno o Tobie ni powiedziała dziennikarstwo? bardzo ciekawy kierunek
Ciekawy? Fakt, niektóre rzeczy ciekawe były. Ale moja uczelnia wzięła się i zbankrutowała na trzecim moim roku, więc zostałam w czarnej pupie u murzynka bez papierka.. Za to z trzyletnim doświadczeniem w gazecie

Cytat:
no i jest impreza
najlepszego!
A dziękować, dziękować

Cytat:
daj przepis na piankę, daj!
Jak mi wyjdzie, to się pochwale, bo jak niedobre dziadostwo, to co będę dawać?

Cytat:
Karoo wszystkiego najlepszego!
Dziękuję
Cytat:
karoo sto lat i ja wbijam na ciastko
To trzeba się spieszyć

Stary 2011-07-05, 11:05   #69
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
Ijaa Ty ciągle owoce kupujesz i ciągle na diecie
No, co Ty mówisz, ostatnio w zeszłym tygodniu jadłam gruszkę. Ja bez owoców nawet mogę żyć. Chyba, że mam zakaz, to wtedy ciągnie mnie niemożliwie.

Aaaa co do diety, no w końcu II faza trwa prawda - co prawda luźniejsza, ale jednak.
Jemy pieczywko, owoce, ale obiady nadal mięso + warzywa i białko na kolację.
A wagi (obie) póki co stoją. Ja zwalam na @, a TŻ twierdzi, że jemu też on też się tym przejmuje i to dlatego.

Normalnie!! Pokonałam drukarkę!
Ha! Żadna mi nie podskoczy. Nawet brytyjska etykietowa!

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!

Edytowane przez ijaa
Czas edycji: 2011-07-05 o 11:08
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-05, 18:06   #70
201701300931
Konto usunięte

Przepraszam z góry, ze nie czytuję, ale touchpad mi siada po ostatniej aktualizacji

kash dostałam się na staż do Sądu Rejonowego. Z głupia frant złożyłam papiery i wygrałam konkurs Nie dość, że zarabiam odrobinę więcej (chociaż i tak beznadziejnie ), to jeszcze mam o wiele bliżej. Dzisiaj zjechałam godzinę wcześniej do pracy, bo jeszcze nie wyczułam autobusów :P

dodaja gratulacje kilogramów!

ijaa pochwal się kapelusikiem jak znajdziesz. Też mi się jakiś marzy, ale pewnie na marzeniach się skończy.

karo witamy
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-05, 18:34   #71
Anastazja86
Zakorzenienie

Karo- witaj i wszystkiego najlepszego z okazji imienin

Danaee- gratuluję stażu

witam

ja dzisiaj cały dzień byłam u rodziców, dopiero nie dawno wróciłam
wezwaliśmy pogotowie do mamy bo miała straszne skurcze, przyjechali zbadali ciśnienie, cukier i osłuchali i powiedzieli że to stan przedpadaczkowy jednostronny jestem załamana, cały czas jakieś negatywne informacje czy ja się kiedyś doczekam jakiejś pozytywnej?
szkoda gadać w ogóle, jestem znowu załamana
Anastazja86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-05, 18:38   #72
kraven
Zakorzenienie

Danae gratuluje stażu.

Anastazja

Jestem żonką

Dwa szczęścia:
Jaś - 08.11.2012
Hania - 06.11.2015
kraven jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-05, 18:43   #73
marcia45
Zadomowienie

Anastazja nie poddawaj się, same widziałyśmy, ile Twój upór i wiara zdziałały. Złe prognozy i wcześniej były i daliście radę. Żeby było dobrze

Czesc dziewczyny Dziękuje za info. I się chwalę Dostałam pracę w zawodzie I już pracuje dwa dni i jest bardzo fajnie Muszę się starać, bo narazie okres próbny i płaca mała, ale jest szansa na dalszą współpracę już na normalnych warunkach.

Miłego dnia i dziewczyny I powiedzcie mi jak wy wyrabiacie się z obiadami wracając po 17?? Niby cały czas siedzę przy kompie, ale wracam padnięta.

Tak to jest zawsze było,że za złotem goni cały świat. A ja wiem Twoja miłość -To jest skarb jedyny jaki znam

7.7.2012 godz 17
7.3.2015 moje druga miłość

Anioły nie mają przecież chandry, gorszego dnia, zmarszczek i okresu
marcia45 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-05, 18:57   #74
alazkrainy
Zakorzenienie

Anastazja dużo siły

marcia brawo za pracę
a co do obiadów to w naszym przypadku robi się coś na dwa czy trzy dni, aby w tygodniu nie gotować za dużo, albo jakies szybkie obiady typu cycki z patelni grilowej plus surówka

Stary 2011-07-05, 19:29   #75
201701300931
Konto usunięte

anastazja Nie wiem, co mogę powiedzieć

marcia A co za praca? Pochwal się!

Właśnie zliczyłam wydatki za czerwiec i jest dobrze. Ciągle wydajemy za dużo, ale jest spora tendencja spadkowa Nawet biorąc pod uwagę nasz wyjazd na długi weekend. Teraz nam trochę pieniędzy poszło na kwiaty, ale oszczędzamy w tym tygodniu na jedzeniu, bo mamusia wszystko kupuje (wkurza mnie to trochę, bo w końcu jest gościem, ale walczyć się z Nią nie da )

Teraz wracam do porządków, bo się sporo papierów nazbierało i od miesiąca leżą na biurku i czekają na poukładanie. A że zaczynam chodzić spać o 22:30, a nie o 21:30, to mama podejrzanie dużo czasu
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-05, 20:10   #76
aaby
Zakorzenienie

Anastazja, przykro mi Wiem jednak, że wiele takich pogorszeń przetrwaliście i zawsze było lepiej Wierzę, że i tym razem tak będzie
Dużo sił!

Marcia
, gratulacje pracy, zwłaszcza, że w zawodzie Samych sukcesów życzę!

Danaeee
, gratuluję tendencji spadkowej Też mi się kiedyś marzy

Dziewczęta, które były ciekawe panieńskiego look'u, zapraszam na fb Niestety foty z mojego aparatu, więc kiepska jakość i nieciekawe ujęcia. Czekam na te z klubu

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

Stary 2011-07-05, 20:27   #77
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Tż obronił się oczywiście na 5 Jestem taka dumna!

Aaby kobieto jak Ty wyglądasz Naprwdę ślicznie i sexownie Świetna marnarka Skąd jest ?
Stary 2011-07-05, 20:29   #78
alazkrainy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość

Aaby kobieto jak Ty wyglądasz Naprwdę ślicznie i sexownie Świetna marnarka Skąd jest ?
A nie mówiłam że zda Gratulacje

aaby wysłałam Ci zaproszenie na fb bo nie wiem jak to się stało, ale ja Ciebie nie mam w znajomych

Stary 2011-07-05, 20:59   #79
aaby
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość

No! Zuch chłopak!

Kochana, z tym pięknem to się zapędziłaś Aczkolwiek wprowadzając zmiany - pokornie za komplement dziękuję
Marynarka ma już z dwa lata, niestety to widać, bo na brzegach jest już lekko szara Pochodzi z h&m'owej wyprzedaży.

Cytat:
aaby wysłałam Ci zaproszenie na fb bo nie wiem jak to się stało, ale ja Ciebie nie mam w znajomych
Pędzę przyjąć

---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ----------

Dziewczyny, zmykam pod prysznic, a potem do łóżeczka. Dziś spałam niespełna 5h i cały dzień oczy mnie piekły, zatem muszę trochę nadrobić (choć i tak dużo snu mi nie zostało).
Miłego wieczorku i dobrej nocy!

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-07-05, 21:08   #80
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Ja też zmykam do spania. Jutro od 7 wstaję, kończę maksymalne powtarzanie. Później jak zwykle, zastrzyk, kawka u rodziców, zakup stanika i rajstop, powrót i obiad

Pewnie po południu jeszcze przeczytam to wszystko raz, żeby być spokojna.

Dobrej nocy
Stary 2011-07-05, 21:13   #81
201604250957
Konto usunięte

Dobry wieczór dzisiaj mieliśmy w telemarketingu awarie połączeń więc popracowałam niespełna 2h ale udało mi się sprzedać 3 prenumeraty

Dodaja gratulacje dla Tż, Ty w piątek powtórzysz jego sukces

Anastazja cholernie mi przykro ale kciuki ściskam mocno!

Marcia gratuluję pracy w zawodzie wiedziałam, że Cie w końcu ktoś doceni! no i witam na wątku miło że do nas zawitałaś

Danae to Ci się udało z tym stażem, widzisz jak się człowiek nie spodziewa to życie potrafi mile zaskoczyć mam nadzieję, że bedzie Ci się tam dobrze pracowało

Aaby ślicznie wyglądałaś, pięknie Ci w tych wyprostowanych włosach
no i w ogóle laski nie chce się powtarzać, ale ja już po spotkaniu w BDG pisałam, że Aaby śliczna jest!

Z newsów rodzina mi doniosła, że P. przejeżdżał dzisiaj przez moją rodzinną miejscowość- śmieszny zbieg okoliczności prawda?

Też padam na pyszczek więc się żegnam, życzę dobrej nocy i do przeczytania jutro
Stary 2011-07-05, 21:26   #82
ssnowdrop
Zadomowienie

Hej Piękne witam Was wieczorowo
dodaja- gratulacje dla tż! zuch chłopak
marcia- cieszę się że dostałaś pracę w zawodzie i trzymam kciuki żeby się udało z etatem
anastazja-nie trać wiary. wszystko się poukłada. kochana trzeba wierzyć.
kash- niezły zbieg okoliczności z P. i widzę że skuteczna w telemarketingu jesteś i chcę powiedzieć że fejsbukową piosenką wymiotłaś- słucham jej w kółko
aaby- ślicznoto jedna! super fotki i Ty super na fotkach :yes: mogłabyś zapodać kilka szczegółów z panieńskiego? co Cię najbardziej spodobało? co robiłyście? bo ja teraz też będę robić i chciałabym merytorycznie się jakoś przygotować
my feet run out of ground
i gotta find my place
i wanna hear my sound
don't care about other pain infront of me
cause im just tryin be happy
ssnowdrop jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-05, 22:39   #83
kaarooo
Zakorzenienie

Częstujcie się dziewczyny ciastem

Już się nie mogę doczekać 15 lipca
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC03903.jpg (139,4 KB, 31 załadowań)

Stary 2011-07-06, 06:11   #84
201604250957
Konto usunięte

Cytat:
kash- niezły zbieg okoliczności z P. i widzę że skuteczna w telemarketingu jesteś i chcę powiedzieć że fejsbukową piosenką wymiotłaś- słucham jej w kółko
nie wierzę w takie zbiegi okoliczności co do telemarketingu to kwestia szczęścia, rolnik albo chce czytać tą gazetę i prenumerować albo nie, raczej trudno go zareklamować, specyficzny ten telemarketing, na szczęscie nie nachalny i niageresywny

cieszę się, że Ci się piosenka podoba, polecam twórczość Ingrid Michaelson jest niesamowicie pozytywną i pogodną osobą i robi fajną dziewczyńską jak ja to mówię muzykę

Cytat:

Już się nie mogę doczekać 15 lipca
minaaaam to chyba przepis możesz podać co będzie 15lipca???

Dzień dobry piękne słońce u mnie, chyba wraca lato z miłych rzeczy dostałam wczoraj śliczną brązową skórzaną torbę od współlokatorki już ją lubię (i torbę i współlokatorkę ) okazało się, że A. ma pół szafy świetnych torebek, których nie nosi, ta którą mam wołała do mnie Mamo, więc ją wzięłam, przygarnęłam no i mam
z rzeczy niemiłych pękła mi wczoraj pięta i to tak, że nie mogłam chodzić, pęknięcie długie na 1cm i na 1cm głębokie normalnie mogłam sobie do środka stopy zajrzeć niestety to u nas rodzinne i nawet częste spotkania z pumeksem i odpowiednie nawilżanie nie są mnie w stanie uchronić od tego musiałabym chodzić całe lato w pełnych butach a to raczej niewykonalne

Edytowane przez 201604250957
Czas edycji: 2011-07-06 o 06:12
Stary 2011-07-06, 06:19   #85
aaby
Zakorzenienie

Cytat:

Aaby ślicznie wyglądałaś, pięknie Ci w tych wyprostowanych włosach
no i w ogóle laski nie chce się powtarzać, ale ja już po spotkaniu w BDG pisałam, że Aaby śliczna jest!
Cytat:
aaby- ślicznoto jedna! super fotki i Ty super na fotkach :yes: mogłabyś zapodać kilka szczegółów z panieńskiego? co Cię najbardziej spodobało? co robiłyście? bo ja teraz też będę robić i chciałabym merytorycznie się jakoś przygotować
Obrastam w piórka Dziewczyny

ssnow, panieński wyglądał następująco: moje siostry przyjechały po mnie i pojechałyśmy z szalonym taxi driverem (naszym tatą ) do restauracji nieopodal klubu. Tam już czekała reszta dziewczyn. Kolacja była zamówiona i opłacona, wszamałyśmy i spacerkiem do klubu, gdzie czekała zarezerwowana loża Tańczyłyśmy i drinki sączyłyśmy
I tyle, żadnych "atrakcji" Ja bardzo cieszyłam się z takiego obrotu sprawy, ponieważ nie kręcą mnie panieńskie w stylu biegających po mieście diabełków i lasce wykonującej różniaste zadania (typu pocałować w ciągu minuty jak najwięcej facetów ). Kręcący tyłkiem przed moim nosem facet też nie jest w moim stylu, także panieński baaardzo mi się podobał - taki ze smakiem
Aczkolwiek byłam w ostatnim czasie na kilku i zazwyczaj wyglądało to tak, że spotykałyśmy się najpierw w domu (najczęściej panny młodej), tam jadłyśmy, ona wykonywała różne zadania (obrać banana bez użycia rąk itp.), a potem do klubu.

No i bardzo często jest motyw przewodni w ubiorze - np. wszystkie dziewczyny na czarno, a panna młoda na czerwono/biało/nie_czarno Aczkolwiek mnie cieszyła dowolność Wszystko zależy od panny młodej.

Poza tym przyjęło się, że panna młoda nie powinna za nic płacić - to dziewczyny urządzają jej wieczór ze świadkiem na czele

Cytat:

Dzień dobry Dziołchy
Wstałam dziś dość lekko - aż podejrzanie Czeka mnie dziś spotkanie z szefem - tu już chyba nie będzie tak kolorowo, jak to ostatnio bywało Poza tym plecy straaasznie mi dziś dokuczają, obwiniałabym 8h siedzenia przed komputerem w niekoniecznie zalecanej pozycji Moja wina, że prosto wysiedzieć nie umiem

Na obiad dziś... Ha! No właśnie, nic nie wyjęłam... Będzie improwizacja.

Lenia mam.

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

Edytowane przez aaby
Czas edycji: 2011-07-06 o 06:21
Stary 2011-07-06, 06:25   #86
aaby
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry piękne słońce u mnie, chyba wraca lato z miłych rzeczy dostałam wczoraj śliczną brązową skórzaną torbę od współlokatorki już ją lubię (i torbę i współlokatorkę ) okazało się, że A. ma pół szafy świetnych torebek, których nie nosi, ta którą mam wołała do mnie Mamo, więc ją wzięłam, przygarnęłam no i mam
z rzeczy niemiłych pękła mi wczoraj pięta i to tak, że nie mogłam chodzić, pęknięcie długie na 1cm i na 1cm głębokie normalnie mogłam sobie do środka stopy zajrzeć niestety to u nas rodzinne i nawet częste spotkania z pumeksem i odpowiednie nawilżanie nie są mnie w stanie uchronić od tego musiałabym chodzić całe lato w pełnych butach a to raczej niewykonalne
Jak to słońce? Skąd słońce? Gdzie?

O torebce pisać nie powinnaś, tylko foto wstawiać
A pięty baaardzo współczuję Mi ostatnio zrobił się taki duuuży pęcherz na samym "szczycie" pięty (wkładka się zawinęła), i tak sobie był, i był... aż wczoraj pumeksem zrobiłam w nim dziurę. No to go wycięłam, co będzie wisiał I teraz mam - boli przy każdym kroku
Moja mama też ma problemy z suchymi piętami. Co prawda nigdy jej nie pękła tak spektakularnie, jak mówisz, ale bardzo chwali sobie krem Sholl'a. Wiadomo, cena oscyluje w granicach 20-30zł, ale podobno dobry.

I gratuluję firmie tak dochodowego pracownika!
A P. niech spada na Madagaskar z tymi swoimi szpiegowskimi akcjami

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

Stary 2011-07-06, 06:42   #87
201604250957
Konto usunięte

Aaby z tego co piszesz miałaś idealny wieczór Panieński też nie jestem fanką tych wszystkich zabaw, zadań a widok piszczących lasek obwieszczających całemu miastu, że uczestniczą w wieczorze panieńskim mnie zazwyczaj żenuje no ale każdemu wedle potrzeb

Zdjęcie torebki bedzie przy chwili czasu, podobnie jak zdjęcie kostiumu w ogóle to mam strasze duże sinoróżowe ślady na udach po słynnej wywrotce na rolkach Kraven może powinnam czymś to smarować żeby trochę złagodniały? nie wygląda to atrakcyjnie

Co do pięt Aaby to też mam całe pudło cudownych i drogich kremów z mocznikiem bo tylko one pomagają, tyle że nie chronią przed pęknieciami a jedynie leczą i pozwalają szybko zasklepić się ranom

Też mi się nie chce ale jak pomyślę, że jeszcze tylko dziś i jutro i weekend to mi od razu lepiej

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-07-06, 07:01   #88
aaby
Zakorzenienie

Cytat:
Też mi się nie chce ale jak pomyślę, że jeszcze tylko dziś i jutro i weekend to mi od razu lepiej
Kochana, czy Ty znów masz piątek wolny?!

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

Stary 2011-07-06, 07:18   #89
kaarooo
Zakorzenienie

Cytat:
minaaaam to chyba przepis możesz podać co będzie 15lipca???
Niom, teraz mogę Tu, czy na priv?
15 lipca - rocznica bitwy pod grunwaldem któraś tam... a na poważnie mąż mi przyjeżdża po dwóch miesiącach na urlop do domu Bo aktualnie siedzi w Finlandii ^^

Cytat:
Smakuje tak samo

Jak pamiętam mój panieński, to siedziałyśmy i piłyśmy w barze Ale kto płacił to nie pamiętam, pamiętam tylko, że upijali mnie takimi fajnymi drinkami

Poza tym, nie za wcześnie?

Stary 2011-07-06, 07:26   #90
201604250957
Konto usunięte

Cytat:
Kochana, czy Ty znów masz piątek wolny?!

ale mam wizytę u gina i Mama ma imieniny wiec będę jej pomagać szykować jadło na imprezkę

Cytat:
Niom, teraz mogę Tu, czy na priv?
15 lipca - rocznica bitwy pod grunwaldem któraś tam... a na poważnie mąż mi przyjeżdża po dwóch miesiącach na urlop do domu Bo aktualnie siedzi w Finlandii ^^

to już widzę jaka jesteś stęskniona
a przepis dawaj tu, wszak wątek też o gotowaniu!
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości