![]() |
#61 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Pracujemy, gotujemy, kochamy i czatu (non-stop) nie uskuteczniamy :]
Zdecydowanie tak i bardzo mnie to martwi. Zaraz połowa lipca
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cześć ![]() Cytat:
![]() Jego mina musiała być bezcenna ![]() Dzień dobry Kochane ![]() Ja wstałam wcześnie rano z tż, naszykowałam mu pyszne śniadanko, starałam się odstresować choć on i tak mega spokojny był ![]() ![]() Marzy mi się jakiś wypad chociaż dwudniowy gdzieś z tż, bo ostatnie tygodnie były ciężkie. Niestety nic na to się nie zapowiada. Zaraz w sobotę po obronie zaczynam dziesięciodniowy maraton z pracą ![]() Miłego dnia ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
To ja Was zaproszę na zupę cebulową, piankę z porzeczkami i zawijańca z agrestem ^^
Tak na wkupne ![]() I dziękuję za życzenia ![]()
#63 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#64 | ||||||
Zadomowienie
|
Dzień doberek
![]() Cytat:
![]() ![]() cieszę się że z zespołem wszystko pozałatwiane i jedzonko smaczne- to podstawy weselicha ![]() Cytat:
![]() a co do P. to ala dobrze napisała- niech się w zadek ugryzie ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() najlepszego! Cytat:
![]() dodaja- tżtowi na pewno świetnie pójdzie ![]() ![]() iija- współczuje obitego biodra ![]() ![]() ![]() ![]()
so what if i break down so what if this world just throws me off the edge my feet run out of ground i gotta find my place i wanna hear my sound don't care about other pain infront of me cause im just tryin be happy |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#65 |
Zakorzenienie
|
Cześć. Ja w pracy siedze. Mnie z kolei to dni się dłużą, bo mamy 2 dzieci na oddziale i jak zrobie obchód, popisze wszystko w papierach to jest 10 i tak poźniej dogorywam do 15.
Ijaa ja jem owsianke rano z suszonymi owocami i orzechami, na drugie śniadanie kanapki, a obiad i kolacje robie z diety SB. Oczywiście czas od czasu zdarzy się jakiś jogurt czy ciastko, ale staram się hamować. Kash uwielbiam takie sytuacje. Kiedyś taką też przeżyłam. W liceum podobał mi się pewien chłopak, był moim dobrym kumplem, ale nigdy nic z tego nie wyszło. Na studiach bardzo się zmieniłam i kiedys, chyba po 2 roku studiów spotkałam znajomych, którzy mówią, że jest małą imprezka i żebym z Nimi poszła. Wchodze do klubu, siadamy, a tu za chwile przychodzi ten mój kolega i nie poznał mnie!!! Podszed do mnie i się przedstawił!!! Znałam go na tyle, że widziałam zachwyt w Jego oczach. Siadł na przeciwko, uśmiecha się do mnie. Ja zaczęłam rozmawiać z innymi znajomymi i wtedy mnie poznał po głosie. Dziewczyny Jego oczy robiły się coraz większe i naprawdę pierwszy raz widziałam, zeby Mu szczeka opadła. A ja wtedy powiedziałam, że musze już iść i wyszłam. Pisał do mnie później ale Mu nie odpisałam. ![]()
Bo szczęście jest tam, gdzie jesteś Ty... ![]() ![]() ![]() Dwa szczęścia: Jaś - 08.11.2012 ![]() Hania - 06.11.2015 ![]() Edytowane przez kraven Czas edycji: 2011-07-05 o 09:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#66 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
karoo sto lat ![]() Cytat:
![]() Ale mam dziś złote mysli ![]()
![]() |
#67 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a P. po ostatniej akcji mam zablokowanego na fb, ale przyznam, że spodziewam się niebawem jakiejś wiadomości w stylu, że tak się szybko pocieszyłam albo co lepsze- zostawiłam go dla nowego faceta, on jest zdolny do takich urojeń! ![]() Dodaja w piątek mam urlop i w tych godzinach będę miała pewnie wizytę u gina ale kciuki pościskam- pro forma! bo na pewno świetnie sobie poradzisz ![]() ![]() Ssnow przeczytałam koszule zamiast kalosze ![]() Karoo wszystkiego najlepszego! ![]() Aaby byłaś dzielna! najważniejsze, że to już za Tobą ![]() Ijaa Ty ciągle owoce kupujesz ![]() ![]() Alaa ja mam ostatnio wilczy apetyt, ciągle chodzę głodna ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#68 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Dziękuję ![]() To trzeba się spieszyć ![]()
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
No, co Ty mówisz, ostatnio w zeszłym tygodniu jadłam gruszkę.
![]() ![]() Aaaa co do diety, no w końcu II faza trwa prawda ![]() ![]() Jemy pieczywko, owoce, ale obiady nadal mięso + warzywa i białko na kolację. ![]() A wagi (obie) póki co stoją. Ja zwalam na @, a TŻ twierdzi, że jemu też on też się tym przejmuje i to dlatego. ![]() Normalnie!! Pokonałam drukarkę! Ha! Żadna mi nie podskoczy. Nawet brytyjska etykietowa! ![]()
![]() Edytowane przez ijaa Czas edycji: 2011-07-05 o 11:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#70 |
Konto usunięte
|
Przepraszam z góry, ze nie czytuję, ale touchpad mi siada po ostatniej aktualizacji
![]() kash dostałam się na staż do Sądu Rejonowego. Z głupia frant złożyłam papiery i wygrałam konkurs ![]() ![]() dodaja gratulacje kilogramów! ijaa pochwal się kapelusikiem jak znajdziesz. Też mi się jakiś marzy, ale pewnie na marzeniach się skończy. karo witamy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#71 |
Zakorzenienie
|
Karo- witaj i wszystkiego najlepszego z okazji imienin
![]() Danaee- gratuluję stażu ![]() witam ![]() ja dzisiaj cały dzień byłam u rodziców, dopiero nie dawno wróciłam wezwaliśmy pogotowie do mamy bo miała straszne skurcze, przyjechali zbadali ciśnienie, cukier i osłuchali i powiedzieli że to stan przedpadaczkowy jednostronny ![]() ![]() ![]() szkoda gadać w ogóle, jestem znowu załamana |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
Danae gratuluje stażu.
![]() Anastazja ![]()
#73 |
Zadomowienie
|
Anastazja nie poddawaj się, same widziałyśmy, ile Twój upór i wiara zdziałały. Złe prognozy i wcześniej były i daliście radę. Żeby było dobrze
![]() Czesc dziewczyny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Miłego dnia i dziewczyny ![]()
Tak to jest zawsze było,że za złotem goni cały świat. A ja wiem Twoja miłość -To jest skarb jedyny jaki znam ![]() 7.7.2012 godz 17 ![]() 7.3.2015 moje druga miłość ![]() Anioły nie mają przecież chandry, gorszego dnia, zmarszczek i okresu
|
![]() ![]() |
![]() |
#74 |
Zakorzenienie
|
Anastazja dużo siły
![]() marcia brawo za pracę ![]() a co do obiadów to w naszym przypadku robi się coś na dwa czy trzy dni, aby w tygodniu nie gotować za dużo, albo jakies szybkie obiady typu cycki z patelni grilowej plus surówka
#75 |
Konto usunięte
|
anastazja
![]() ![]() marcia ![]() Właśnie zliczyłam wydatki za czerwiec i jest dobrze. Ciągle wydajemy za dużo, ale jest spora tendencja spadkowa ![]() ![]() Teraz wracam do porządków, bo się sporo papierów nazbierało i od miesiąca leżą na biurku i czekają na poukładanie. A że zaczynam chodzić spać o 22:30, a nie o 21:30, to mama podejrzanie dużo czasu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#76 |
Zakorzenienie
|
Anastazja, przykro mi
![]() ![]() ![]() Dużo sił! Marcia, gratulacje pracy, zwłaszcza, że w zawodzie ![]() Danaeee, gratuluję tendencji spadkowej ![]() ![]() Dziewczęta, które były ciekawe panieńskiego look'u, zapraszam na fb ![]() ![]()
#77 |
Zakorzenienie
|
Tż obronił się oczywiście na 5
![]() ![]() Aaby kobieto jak Ty wyglądasz ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#78 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() aaby wysłałam Ci zaproszenie na fb bo nie wiem jak to się stało, ale ja Ciebie nie mam w znajomych ![]()
![]() |
#79 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kochana, z tym pięknem to się zapędziłaś ![]() ![]() Marynarka ma już z dwa lata, niestety to widać, bo na brzegach jest już lekko szara ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ---------- Dziewczyny, zmykam pod prysznic, a potem do łóżeczka. Dziś spałam niespełna 5h i cały dzień oczy mnie piekły, zatem muszę trochę nadrobić (choć i tak dużo snu mi nie zostało). Miłego wieczorku i dobrej nocy! ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#80 |
Zakorzenienie
|
Ja też zmykam do spania. Jutro od 7 wstaję, kończę maksymalne powtarzanie. Później jak zwykle, zastrzyk, kawka u rodziców, zakup stanika i rajstop, powrót i obiad
![]() Pewnie po południu jeszcze przeczytam to wszystko raz, żeby być spokojna. Dobrej nocy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#81 |
Konto usunięte
|
Dobry wieczór
![]() ![]() Dodaja gratulacje dla Tż, Ty w piątek powtórzysz jego sukces ![]() Anastazja cholernie mi przykro ![]() ![]() Marcia gratuluję pracy w zawodzie wiedziałam, że Cie w końcu ktoś doceni! ![]() ![]() Danae to Ci się udało z tym stażem, widzisz jak się człowiek nie spodziewa to życie potrafi mile zaskoczyć ![]() ![]() Aaby ślicznie wyglądałaś, pięknie Ci w tych wyprostowanych włosach ![]() no i w ogóle laski nie chce się powtarzać, ale ja już po spotkaniu w BDG pisałam, że Aaby śliczna jest! ![]() Z newsów rodzina mi doniosła, że P. przejeżdżał dzisiaj przez moją rodzinną miejscowość- śmieszny zbieg okoliczności prawda? ![]() Też padam na pyszczek więc się żegnam, życzę dobrej nocy i do przeczytania jutro ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#82 |
Zadomowienie
|
Hej Piękne
![]() ![]() dodaja- gratulacje dla tż! zuch chłopak ![]() marcia- cieszę się że dostałaś pracę w zawodzie i trzymam kciuki żeby się udało z etatem ![]() anastazja-nie trać wiary. wszystko się poukłada. kochana trzeba wierzyć. kash- niezły zbieg okoliczności z P. ![]() ![]() ![]() aaby- ślicznoto jedna! super fotki i Ty super na fotkach :yes: mogłabyś zapodać kilka szczegółów z panieńskiego? co Cię najbardziej spodobało? co robiłyście? bo ja teraz też będę robić i chciałabym merytorycznie się jakoś przygotować ![]() ![]()
so what if i break down so what if this world just throws me off the edge my feet run out of ground i gotta find my place i wanna hear my sound don't care about other pain infront of me cause im just tryin be happy |
![]() ![]() |
![]() |
#83 |
Zakorzenienie
|
Częstujcie się dziewczyny ciastem
![]() Już się nie mogę doczekać 15 lipca ![]()
#84 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() cieszę się, że Ci się piosenka podoba, polecam twórczość Ingrid Michaelson jest niesamowicie pozytywną i pogodną osobą i robi fajną dziewczyńską jak ja to mówię muzykę ![]() minaaaam ![]() ![]() ![]() Dzień dobry ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() z rzeczy niemiłych pękła mi wczoraj pięta ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez 201604250957 Czas edycji: 2011-07-06 o 06:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#85 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ssnow, panieński wyglądał następująco: moje siostry przyjechały po mnie i pojechałyśmy z szalonym taxi driverem (naszym tatą ![]() ![]() ![]() I tyle, żadnych "atrakcji" ![]() ![]() ![]() Aczkolwiek byłam w ostatnim czasie na kilku i zazwyczaj wyglądało to tak, że spotykałyśmy się najpierw w domu (najczęściej panny młodej), tam jadłyśmy, ona wykonywała różne zadania (obrać banana bez użycia rąk itp.), a potem do klubu. No i bardzo często jest motyw przewodni w ubiorze - np. wszystkie dziewczyny na czarno, a panna młoda na czerwono/biało/nie_czarno ![]() ![]() Poza tym przyjęło się, że panna młoda nie powinna za nic płacić - to dziewczyny urządzają jej wieczór ze świadkiem na czele ![]() ![]() Dzień dobry Dziołchy ![]() Wstałam dziś dość lekko - aż podejrzanie ![]() ![]() ![]() ![]() Na obiad dziś... Ha! No właśnie, nic nie wyjęłam... Będzie improwizacja. Lenia mam. ![]()
Odtąd MY - już nigdy JA. W duecie siła. Edytowane przez aaby Czas edycji: 2011-07-06 o 06:21 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#86 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() O torebce pisać nie powinnaś, tylko foto wstawiać ![]() A pięty baaardzo współczuję ![]() ![]() ![]() Moja mama też ma problemy z suchymi piętami. Co prawda nigdy jej nie pękła tak spektakularnie, jak mówisz, ale bardzo chwali sobie krem Sholl'a. Wiadomo, cena oscyluje w granicach 20-30zł, ale podobno dobry. I gratuluję firmie tak dochodowego pracownika! ![]() ![]() A P. niech spada na Madagaskar z tymi swoimi szpiegowskimi akcjami ![]()
![]() |
#87 |
Konto usunięte
|
Aaby z tego co piszesz miałaś idealny wieczór Panieński
![]() ![]() Zdjęcie torebki bedzie przy chwili czasu, podobnie jak zdjęcie kostiumu ![]() ![]() ![]() Co do pięt Aaby to też mam całe pudło cudownych i drogich kremów z mocznikiem bo tylko one pomagają, tyle że nie chronią przed pęknieciami a jedynie leczą i pozwalają szybko zasklepić się ranom ![]() Też mi się nie chce ale jak pomyślę, że jeszcze tylko dziś i jutro i weekend to mi od razu lepiej ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#88 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#89 |
Zakorzenienie
|
Niom, teraz mogę
![]() 15 lipca - rocznica bitwy pod grunwaldem któraś tam... a na poważnie mąż mi przyjeżdża po dwóch miesiącach na urlop do domu ![]() Smakuje tak samo ![]() Jak pamiętam mój panieński, to siedziałyśmy i piłyśmy w barze ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Poza tym, nie za wcześnie? ![]()
#90 | |
Konto usunięte
|
![]() ![]() ![]() ale mam wizytę u gina i Mama ma imieniny wiec będę jej pomagać szykować jadło na imprezkę ![]() Cytat:
![]() to już widzę jaka jesteś stęskniona ![]() a przepis dawaj tu, wszak wątek też o gotowaniu! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:50.