![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpniowy wątek u Słonia :)
Hejka
![]()
![]() |
![]() |
#62 | ||
Zakorzenienie
|
Byłabym zainteresowana kolczykami, jeśli kamień jest wielkości 22 mm
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Zakorzenienie
|
A jakie inne masz jeszcze podwóje... te masełka do wus, może jakiś inny mi przypadnie do gustu...a w ostateczności wziełabym mango, też ładnie pachnie ale mocniej niż papaya
![]() ---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ---------- A arbuzowy jest taki naturalny czy mocno chemiczny?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
|
Ktore z cieni TBS Shimmer cubes masz na wydaniu?
![]() Interesuje mnie jeszcze: Orly - Thorned rose - raz malowany Orly- ubytek minimalny Blushing Bud Lush - Smitten 45g z pompką - krem do rąk, użyty ok. 3 razy Lush - Fair trade foot lotion - ubytek może 10%, zapach mięty z czekoladką Pozdrawiam! ![]()
![]() |
#65 |
Zakorzenienie
|
Czekam na wytyczne Beyza i mozemy ustalac co i jak
![]() ![]()
![]() |
#67 |
Wtajemniczenie
|
Wszystkie próbki mogłabym oddać za paletkę cieni Sleek i serum z Lancome.Odp.czy by Ci odpowiadała taka wymiana?Poza wątkiem mam też Hydrabio Creme Gommante z Biodermy i jeśli byś była nim zainteresowana to chętnie wymienię.Użyłam go 3-krotnie,ubytek jest mały.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
hej, przepraszam bardzo, ze nie odpisalam, ale mialam sajgon w domu.
Przypatrzylam sie kremom i zaznaczylam ile ich jest pod swiatlo. Jesli wciaz by Ci wymianka pasowala, chcialabym: Lancome Genifique serum 7 ml z pipetką, nowe sweetsc nude - na sprawdzenie lucy minerals -cream na przetestowanie lumiere - light golden (VV), fair golden (cash) Lauress gentle ivory elem. found. Meow: flawless 1-sleek korat i charteux Pixie:aubrey 1 pozdrawiam! ![]()
![]() |
#69 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To mozemy sie wymieniac adresami. Pozdrawiam! ![]()
![]() |
![]() |
#70 |
Zakorzenienie
|
kochana coś za bad girl?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Wtajemniczenie
|
W takim razie będę szukała czegoś innego na wymianę
![]() ---------- Dopisano o 16:48 ---------- Poprzedni post napisano o 16:34 ---------- Próbki bym mogła wymienić za odsypkę pigmentu Mac i za Sweetscents - Hide-a-pore - Sweetscents - Green Tea overnight lub za odsypkę korektorów. ---------- Dopisano o 17:56 ---------- Poprzedni post napisano o 16:48 ---------- Tak,tak na pore też jestem chętna i na próbkę żółtego korektora z Pixie,interesują mnie 1,5-2 g odsypki.A gdzie mogę zobaczyć odcienie pigmentów MAC? ---------- Dopisano o 18:49 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ---------- Spodobały mi się odcienie 52,49,73,35 Jest któryś z nich dostępny? ![]() ---------- Dopisano o 19:12 ---------- Poprzedni post napisano o 18:49 ---------- W takim razie jestem chętna na 52 ![]() Edytowane przez blackangel88 Czas edycji: 2011-08-06 o 17:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Zadomowienie
Przekupka: 32 pkt / 100% pozyt.
|
Jestem wróciłam
![]() Dla mnie : Lush - Snow fairy - balsam nawilżający do ust, nowy The Body Shop - nowe balsamy/masełka do ust: - jolly orange - świąteczna pomarańcza - papaya - arbuz / watermelon - mango - cytryna - sweet lemon - passionberry The Body Shop - Spiced wanilia - masło do ciała 200 ml świąteczna wanilia - nowe, zafoliowane - tylko za wish The Body Shop - wypiekane róże do policzków nowe kolor Coral Chcę jeszcze paletę Sleek , jak tam sprawa z nią stoi ? Dla Ciebie : 1. Paleta Smashbox z kolekcji Masquerade - NOWA 2. Smashbox Brow Tech Go - Brunette, cień i żel do brwi - NOWE 3. Mini baza pod cienie Smashbox 0,5 ml 4. Korektor Smashbox Camera Ready Full Coverage, korektor pod oczy, kolor nr 1 jasny ( chyba najjaśniejszy), użyty dwa razy 5. dwustronny błyszczyk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
|
The Body Shop - Żurawinowe masło
cos u mnie? ![]()
![]() |
#74 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Losy paletki sleek jeszcze się ważą, ale jest duże prawdopodobieństwo, że się zwolni ![]() Róż tbs coral jest niestety nieaktualny - udało mi się sprzedać i został mi tylko petal ![]() Nie wiem również, co będzie z cytrynowym masełkiem tbs do ust, ale w razie czego mogę dorzucić w zamian inne ![]() Hej, niestety nic nie znalazłam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Więc poczekam z paletką. A co masz jeszcze poza wątkiem ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 |
Zakorzenienie
|
hej, ja wysle albo dzis albo jutro, bo mam urwanie glowy. pozdrawiam!
![]()
![]() |
#77 |
Raczkowanie
|
Hej!
Coś u mnie za tusz Max Faktor?
![]() |
#78 |
Zakorzenienie
|
hej, kosmetyki wyslane poleconym priorytetem. pozdrawiam!
![]()
![]() |
#79 |
Zakorzenienie
|
Oki, do jutra będę wiedzieć
![]() ![]() Poza wątkiem mam trochę, ale na razie wolałabym wymienić to, co w wątku ![]() niestety sama go poszukuję, nie mam go w wątku ![]() Hej, śeietnie, dzięki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#80 |
Zakorzenienie
|
To ja bym jednak wolała to mango
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Zadomowienie
|
Dla mnie :
-Lush - Snow fairy - balsam nawilżający do ust, nowy The Body Shop - nowe balsamy/masełka do ust: - jolly orange - świąteczna pomarańcza - papaya - arbuz / watermelon - mango - passionberry -The Body Shop - Spiced wanilia - masło do ciała 200 ml świąteczna wanilia - nowe, zafoliowane - tylko za wish -Paleta Sleek ( na razie ją też uwzględnię ) - cytryna - sweet lemon - jak tego już nie masz a napisałaś że możesz dać inne to chcę inne ![]() Dla Ciebie : 1. Paleta Smashbox z kolekcji Masquerade - NOWA 2. Smashbox Brow Tech Go - Brunette, cień i żel do brwi - NOWE 3. Mini baza pod cienie Smashbox 0,5 ml 4. Korektor Smashbox Camera Ready Full Coverage, korektor pod oczy, kolor nr 1 jasny ( chyba najjaśniejszy), użyty dwa razy 5. dwustronny błyszczyk Jeżeli liczyć cenowo wg. Allegro to Ty wychodzisz na tym korzystniej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Zakorzenienie
|
Słoniku i jak?
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#84 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Zakorzenienie
|
Podjelas moze decyzje?bo odpisalam u siebie jak to wyglada z mojej strony
![]() Jestem otwarta ![]()
![]() |
#89 |
Zakorzenienie
|
Ten rozświetlacz burlesque, tak? O tym mowa?
A widzisz coś jeszcze w wątku? Czy mam szperać poza? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:06.