|
|
#61 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pomysły na gorącą randkę ;)
melduję się z placu boju
świętowanie trwałoby chyba nadal, gdyby nie to, że jednak trzeba się było ogarnąć i dziecko dzisiaj odebrać od dziadków ![]() Wszystko wyszło MEGA! kolacja, deser (poszłam na łatwiznę i były mrożone banany w czekoladzie, wyszły extra, polecam ) no i to co potem i potem i jeszcze raz potem TŻ oszalał już na wstępie, jak mnie zobaczył w moim "stroju", a potem było tylko lepiej za Waszymi radami udawałam, że "nie wiem o co mu chodzi" w związku z tym atmosfera była coraz bardziej gorąca, a jak już doszło do masażu świecą, to obydwoje odlatywaliśmy dzięki za Wszystkie sugestie, Wasza pomoc była nieoceniona aaa i nakładki z cyrkonii to był strzał w dziesiątkę - polecam wszystkim dziewczynom, które chcą powalić swoich facetów na kolana
|
|
|
|
|
#62 |
|
Zakorzenienie
|
No to dałaś czadu dziewczyno, gratuluję!
![]()
|
|
|
|
|
#63 |
|
Zakorzenienie
|
Prosze podaj przepis na banana mrożonego i powiedz o co chodzi z tym masażem świecą...
![]() Śledziłam uwaznie wątek i ciesze się, że wam wszytsko wyszło
|
|
|
#64 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w jednym z linków, które podawała Black Cashmere, z przepisami na japońskie desery, były mrożone banany w czekoladzie - i tylko ktoś tam napisał, że robi się tak samo, jak się czyta czyli się tapla banany w rozpuszczonej czekoladzie, a następnie zamraża, można nadziać je na patyczki od szaszłyków. ja do rozpuszczonej w kąpieli wodnej czekolady dodałam trochę mleka (na oko, nie wiem, z 50-100ml na tabliczkę czekolady), bo wtedy czekolada ma bardziej kremową konsystencję i nie kruszy się tak. no i jak ta czekolada już przestygła trochę, to oblałam nią banany, a potem całość wsadziłam do zamrażalnika - tuż przed podaniem udekorowałam świeżą miętą. deser smakował świetnie, a w przygotowaniu jest mega prosty ![]() co do masażu świecą - wspominałam już, że kupiłam świecę do masażu (dokładnie taką: http://hotlady.pl/product-pol-187-Sw...titgrain-.html, ślicznie pachnie), i postępowaliśmy zgodnie z instrukcją - świecę trzeba rozpalić, po pewnym czasie zgasić i odczekać, żeby ten wosk się trochę wystudził - z niego robi się taki jakby olejek do masażu. super sprawa, masowaliśmy siebie oboje wzajemnie, niesamowite uczucie no i ten zapach... chętnie bym wypróbowała też inne
|
|
|
|
|
|
#65 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Super, że tak wyszło fajnie .
|
|
|
|
|
|
#66 |
|
Zadomowienie
|
silesianna, cieszę się, że mogłam choć trochę pomóc i że weekend był naprawdę gorący
więcej takich udanych wieczorów z Ukochanym życzę muszę spróbowac tych mrożonych bananów (dobry pomysł z tym mlekiem
|
|
#67 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki za odpowiedź
![]() Te banany brzmią pysznie! ![]() Ogólnie chętnie bym takie coś zaplanowała dla mojego TŻa, ale myślę, że 100 razy więcej ja bym z tego miała uciechy niż on, bo nie wydaje mi się żeby taki sexi wieczór zrobił na nim wrażenie, niestety
|
|
|
#68 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a może TŻ Cię zaskoczy? u nas wiadomo, jak to jest, dziecko, praca, dom, obowiązku, rutyna niestety, i często po prostu się nie chce NIC. bywa tak, że wieczory spędzamy wlepione każde w swój komputer albo komórkę, niestety. i tak naprawdę ten jeden wieczór wywrócił właśnie wszystko do góry nogami, o 180stopni. fakt, z miesiąc wszystko przygotowywałam i planowałam, ale czuję, że nasz związek przeżywa drugą młodość więc polecam wszystkim
|
|
|
|
|
|
#69 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#70 |
|
Zakorzenienie
|
odświeżę mój wątek, bo z okazji mikołajek powtórzyłam niespodziankową inicjatywę
TŻ chyba wiedział, że coś się szykuje, tzn. podejrzewał, wypytywał mnie jakie mam plany mikołajkowe etc. ale nie puściłam pary z ust rano i po jego powrocie z pracy udawałam głupią, on już się chyba lekko irytował, bo ja swój prezent znalazłam w bucie rano, a u niego było pusto tymczasem po kolacji, jak już dzicię spało, odwiedziła go jedyna w swoim rodzaju "śnieżynka" http://hotlady.pl/product-pol-607-Santa-Lady-dress.html i przyniosła mu nowego pendrive'a. nie muszę chyba mówic, że pendrive'a olał całkowicie? nie miałam pojęcia, że taką frajdę będę miała z zabaw przebierankowych! aż żal, że mamy już zaklepanego sylwestra u znajomych, bo też bym chyba mu zrobiła domową "imprezkę" a tak to trzeba czekać do walentynek chyba |
|
|
|
|
#71 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie wątpię, że był zadowolony każdy facet na pewno jest happy, gdy jego kobieta umie wykazać sie inicjatywą pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
#72 |
|
Zadomowienie
|
Ale super! Gratuluję pomysłu i cieszę się,że się udało. My mieszkamy razem z bratem i mamą i ciężko mi coś takiego przeprowadzić, choć baaardzo bym chciała, więc trochę zazdroszcze. Oby więcej takich zaradnych żon było
|
|
|
|
|
#73 |
|
Rozeznanie
|
świetne pomysły
|
|
|
|
|
#74 |
|
BAN stały
|
odświeżam wątek, bo świetny
|
|
|
|
|
#75 |
|
Przyczajenie
|
Ja coś dodam w kwestii zawiązywania oczu facetom - całkiem niedawno kolega wyżalał się, że kobita mu oczy podczas seksu zawiązała, przypomniały mu się jakieś dziwne filmy i motywy z horrorów, po czym po parunastu sekundach nie miał już czym wojować
![]() Może pojedyncze jednostki to podnieca, ale zdecydowana większość facetów - z tego, co od nich słyszę - wolałaby uniknąć zawiązywania oczu, chyba że mowa o zawiązywaniu oczu kobicie
|
|
|
|
|
#76 |
|
astro-loszka
|
Mnie też deprymowało zawiązanie oczu
totalnie nie moje klimaty.A propos wyłączenia zmysłu zmroku, przypomniał mi się jeden z moich niedoszłych, który miał fantazję, aby uprawiać seks w absolutnych ciemnościach, najlepiej w jakiejś ciemnej piwnicy ale co kto lubi
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:48.

świętowanie trwałoby chyba nadal, gdyby nie to, że jednak trzeba się było ogarnąć i dziecko dzisiaj odebrać od dziadków
) no i to co potem