![]() |
#61 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: SIERPIEŃ NIE ZNAM REGULAMINU Wymienię: próbki perfum,biochemia
Witaj
![]() Na razie czekam na swoje wish. U ciebie przykuł moją uwagę Dali, ale to chyba za dużo za dwie miniatury??? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 1 pkt / 100% pozyt.
|
britney juz raczej wymieniam na cos innego
![]()
![]() |
#63 |
Wtajemniczenie
|
Dzięki za odpowiedź. Na razie się wstrzymuję, poczekam jeszcze na wish.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
|
posiadam jakies 2-2,5ml Echo Davidoffa we flakoniku
![]() ![]() nie udało mi sie znaleźć nic na lolę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
|
chętna byłabym na Insolence limitowanka z drobinkami-odlewka do 15 ml
![]() czy to edp czy edt?
![]() |
#67 |
Zakorzenienie
|
a czy pasuje Ci 15ml brit we flakonie oryginalnym za 15ml insolence w odlewce?
i chciałam zapytać gdzie zakupiony był Twój guerlain (wybacz, że pytam, ale zbyt wiele podróbek na wizażu mi się trafiło... ![]()
![]() |
#68 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
kurcze, jakoś nic nie widzę dla siebie
![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:49 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ---------- no to możemy się umówić tak: 8ml DV za 8ml MP a za tego Wisha 4ml wybierz sobie jakieś próbki, żeby się zgadzało w mililitrach ![]() edit: mogę oddać to wszystko za 4ml Wisha - Laura Biagiotti Mistero di Roma (f) - D&G The One (f) (zostało 0,5ml) -Lolita Lempicka Si Lolita (r) 1ml -Dior Addict (r) 1ml -Cacharel Eden (r) 1ml może być? ---------- Dopisano o 16:03 ---------- Poprzedni post napisano o 15:49 ---------- mogę oddać 2ml Chloe, za dodatkowe dwa ml MP ![]() ![]() ![]()
"Obie ręce oparłszy o poręcz drewnianą, rzekł z uporem, że ducha zobaczył dziś rano." Edytowane przez lexxi Czas edycji: 2011-09-09 o 14:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Zakorzenienie
|
podoba mi się u Ciebie:
Lolita Lempicka EDP-odlewka do 10 ml. Versace Red Jeans-8-10 ml z flaszką Salvador Dali Purplelight-flaszka 16-18 ml. no i eternity naturalnie a czy kapke Loli znalazłabyś? chociażby na papierek ![]() ---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ---------- czyli jak? ![]() bo nie wiem czy rozumiem te 3 Lolita Lempicka EDP-odlewka do 10 ml. Versace Red Jeans-8-10 ml z flaszką Salvador Dali Purplelight-flaszka 16-18 ml. 2,5 eternity i lola? a ile tej loli moge dostac? ![]() ---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ---------- dobra, odpowiada mi ![]() ![]()
![]() |
#72 |
🦄
|
Hej hej, byłoby fajnie jakbyś jakiś miała, ale jeżeli nie to coś będę kombinować. Jakby co pozostają ostatecznie apteczne pojemniczki na mocz- mało to może fajnie brzmi, ale sterylnie
![]() ![]()
Ban na zakupy kosmetyczne! 12.03.2023 r.- 12.06.2023 r. Edytowane przez Marigold19 Czas edycji: 2011-09-10 o 07:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:57 ---------- Ferragamo i Muglera (ok.2ml zostało) mogłabym wymienić za Tresora bez problemu oczywiście, ale za Sisley 5ml HP to zdecydowanie za mało. Coco mam, ale raczej nie robię już odlewek z niej, bo planuję kiedyś wymienić cały flakon ![]() ---------- Dopisano o 17:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:28 ---------- Sisley jest ok.15ml. Mogę je wymienić za 15ml Hypnotic Poison, ale nie za tresorka. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Zakorzenienie
|
no nie wiem jak to sklecić. Możemy ponegocjować z tym co wybrałaś, ale w takim razie bez Soir de lune. Zapłaciłam trochę za nie i chciałabym coś konkretnego w zamian, np. właśnie Diora, który zresztą jest moim wish.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Konto usunięte
|
No to super
![]() A czego szukasz w zamian? Może coś wybierzesz ode mnie? ![]() ---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:09 ---------- Encre Noire jest gdzieś 0.5 zapomniałem poprawić ![]() a HP ile masz? ![]() ---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ---------- I kropelkę Anais Anais na poznanie ![]() ---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ---------- A Szulca ile masz? ---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ---------- Za szulca i anais tak ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Zakorzenienie
|
a co powiesz o poeme + np. tresor za ferragamo plus tamte odlewki co wybrałaś? oczywiście pojemności do dogadania, u mnie są juz zdjęcia jakby co
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Zakorzenienie
|
wiesz co, wolałabym wymieniać w całości, bo jak się rozdrobnię, to później też żadnych konkretów nie będę miała, tylko znów mnóstwo buteleczek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Konto usunięte
|
Kochana znalazłem tylko Midnight Poison w wersji elixir jakieś 0,2ml.
![]() ---------- Dopisano o 23:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ---------- Czyli tak: Insolence EdT z drobinkami HP Anais Anais Szulc za: Madness J'adore Encre Noire Chanel No.5 EdT MP Elixir Pusta mini Casmir Jeżeli coś przeoczyłem to pisz ![]() Jeżeli wszystko się zgadza to zapraszam na PW. ![]() --- EDIT: A no i jeszcze Lolita ![]() Człowiek młody a głupi ![]() Edytowane przez 5ed20e359c6e02ff4b6d2343033f9068648c91fd_610b1bf2637d5 Czas edycji: 2011-09-15 o 22:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Zakorzenienie
Przekupka: 27 pkt / 100% pozyt.
|
Hej
![]() Znajdziesz cos u mnie za Pure White Linen EL? ![]() Poza wątkiem mam miniaturkę Organzy. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Zakorzenienie
|
cos z tego by mnie interesowalo
Euphoria CK-5 Britney Spears Fantasy-10 BS Midnight Fantasy-10 Jakie to pojemnosci? natomiast pamietam ze jeszcze kiedys mi mowilas ze masz 3 ml midnight poison? nie ukrywam ze najchetniej robie wieksze wymianki Takze moge jeszcze z probek zaproponowac nina ricci nina, ang'n'demon oraz Rome ---------- Dopisano o 18:31 ---------- Poprzedni post napisano o 18:12 ---------- bardzo chetnie przyjme 8ml euphorii chyba najchetniej ![]() posiadam jeszcze jedynie resztke Beyonce heat troche urban motion woman pumy i resztki laura by Laura Bagiotti i Femme Boss ---------- Dopisano o 18:37 ---------- Poprzedni post napisano o 18:31 ---------- jeszcze cos dpisalam do poprzedniego postu ![]() co do instatnt to sa pelne probki sephorowe Bo robilam wymianke dziewczyna nie miala atomizerka i mi dala 10ml w probkach bodajze ---------- Dopisano o 18:39 ---------- Poprzedni post napisano o 18:37 ---------- a moze interesuje Cie odlewka sephorowej vanilla? ---------- Dopisano o 19:16 ---------- Poprzedni post napisano o 18:39 ---------- hmm a ile czego mozesz odlac ? ja mam tej vanilli sporo Dostalam odlewke 20ml z tego co pamietam i zuzylam troche Zostalo na moje oko z 15ml ale moglabym zrobic zdjecie i opis tej butelki zebys miala wyobrazenie o ilosci bo nie chce tez tak zgadywac ilosci ml Co do Laury to niestety reszteczka w sumie na sprawdzenie ---------- Dopisano o 19:32 ---------- Poprzedni post napisano o 19:16 ---------- a umialabys swoimi slowami opisac ronice miedzy nimi? sama nie wiem ktory wybrac bo nie znam tych zapachow chyba ze 10ml jednego a 5ml drugiego ![]() ---------- Dopisano o 19:50 ---------- Poprzedni post napisano o 19:32 ---------- a bedziesz miala atomizerki? czyli rozumiem ze Twoje Midnight Poison ok 2,8, Euphoria 8ml, 15ml (w dowolnych proporcjach Midniht Fantasy i Fantasy) za moje vanilla sephory odlewka ok15ml 6probek sephorowych l' instant reszteke probki oryginalnej Laura by Laura Bagiotti probka oryg. w atomizerku The One D&G i resztka Beyonce HEat ---------- Dopisano o 20:14 ---------- Poprzedni post napisano o 19:50 ---------- chodzilo mi o twoje zapachy takze spoko Mam jeszcze 1/3 z 20ml truskawki YR i jakies 1/7z 20ml maliny YR i resztke Jenifer Lopez Live w duzej butli Heheh moze jeszcze cos Cie skusi z mojej kolekcji bo domyslam sie ze FM Cie nie interesuje? ---------- Dopisano o 20:32 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ---------- ojej ale nie znal zapachu nie mam pojecia jaki to typ? co do innych rzeczy to czesc Twoich zapachow mnie interesuje ale nie wiem ile czego mozesz oddac a nie przepadam za malymi probeczkami jeszcze bez atomizerkow.. ---------- Dopisano o 20:40 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ---------- niestety raczej nic wiecej nie mam na wydaniu (poze tym co napisalam i mam w watku) mnie u Cienie Rodriguez for her by interesowal ewentualnie Tresor in Love
CIUCHY, BUTY, KSIĄŻKI https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...3#post86727593 KOSMETYKI, SUPLEMENTY, HERBATY https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...8#post88990878 fragrantica Edytowane przez guniagusia Czas edycji: 2011-09-18 o 17:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Zakorzenienie
|
dobrze, mi to bardzo pasuje
![]() ![]() Ja oddam Ci za ta nasza ostatnia czesc wymiany to co napisalam maline i truskawke YR oraz resztke Live JLo w ilosciach jakie wypisalam Fajosko ze poznam parę nowych zapachów ![]()
CIUCHY, BUTY, KSIĄŻKI https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...3#post86727593 KOSMETYKI, SUPLEMENTY, HERBATY https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...8#post88990878 fragrantica Edytowane przez guniagusia Czas edycji: 2011-09-19 o 07:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Wtajemniczenie
|
Witaj,
U Ciebie podoba mi się : Pure Poison-5 Euphoria CK-5 Givenchy Eoudemoiselle-5 M.Szulc-1,5 Hermes Jardin sur le Nil-5 Versace Crystal Noir-12 ml ![]()
![]() |
#87 |
Wtajemniczenie
|
Co mogłabyś zatem oddać za dwie rzeczy ode mnie?
![]() Zawsze chętnie Pure oraz Versace. ---------- Dopisano o 18:40 ---------- Poprzedni post napisano o 18:19 ---------- To moze: Pure-sampler Crystal noir -10 ml. Ogródek Nilowy-5 ml. ---------- Dopisano o 18:52 ---------- Poprzedni post napisano o 18:40 ---------- Z wymienionych przez Ciebie perfum nie mam ![]() Gdzies miałam chyba CD Midnight ale musze popatrzec bo nie wiem na pewno, nie chciałabym w błąd wprowadzić. Pamietam , ze kiedys chyba w sephorze dostałam fiolkę. Poszukam i napiszę, zgoda? Byłabym chetna na taką wymianę i jesli Tobie pasuje to fajnie. Kukne tylko za tym cd znaczy zasoby przeszperam ![]() ---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ---------- A dałabyś 5 ml tego pure? ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ---------- ![]() Kurcze nie mam juz żelu żadnego. Miałam tego mase kiedys i zanim sie zorientowałam, ze jest cos takiego jak wymianki to rozdałam. Nie długo zamykam kramik bo wysyłają mnie na fuchę to nazwoże jakiś rzeczy - tym razem nie rozdam ![]() ---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ---------- Musze wyskoczyc teraz. Jesli więc Tobie pasuje to sprawa wyglada tak: ja oddaję Tobie dezodorant Kaos , żel Diora oraz 3/4 fiolki z sephory Midgniht CD. Ja od Ciebie dostaję: 10ml versace noir 5ml ogródka nilowego 5 ml pure poison Jesli Tobie pasuje , prosze o dane na pw to jutro wysle , wysyłam pierwsza. ![]() ---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 20:33 ---------- Balsam z chęcią bym oddała ale za co bo nie bardzo rozumiem jak by to miało wygladać? Póki co od Ciebie miałabym dostać: 10 ml versace 5 ml ogródek 5 ml pure czy zle zrozumiałam coś? ![]() Oczywiscie jestem za wymianką, adres Twój juz mam tylko nie kumam ile pure bym dostala gdybym dołozyła balsam. ![]() ---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ---------- Triumfy królestwa niebieskiego- trzeba było tak od razu ![]() Wybacz moje mało lotne rozumowanie dzisiejszego wieczora. Nie wiem po co zbieram pure zamiast próbowac sie w innych zapachach ![]() A wiec jak najbardziej na tak jestem ![]() Aby wiec grało: ja Tobie -dezodorant Kaos -zel Dior -balsam Gosh -odelwka cd midnight 3/4 fiolka Ty: 10 ml versace 5 ml ogródek 10 ml cd pure Czekam na znaka znaczy sie na potwierdzenie i jutro wysyłam paczkę. Prosze tylko o informacje czy wysyłamy ekonomicznymi czy priorytet (dla mnie obojętne, wybierz Ty zatem) ![]() ---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:25 ---------- Podoba mi sie jak najbardziej ![]() Chodzi o to , ze używam mydła protex a to z tego powodu ze po pracy biegam i musze porzadnie sie zmyc, nie bede robiła szału na fitnesie bo za chwilę piec dam zechciało by sie pure umyć ![]() ![]() ![]() ![]() Kurcze miałam jeszcze kiedy balsam pure 20 ml ale cholera juz nie mam ![]() Dobrze ja jutro wysyłam prio ![]() ![]()
kosmetykowo : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=781581 książkowo: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post48544136 Edytowane przez Seraffina Czas edycji: 2011-09-19 o 17:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Zakorzenienie
|
hej sorki, ze sie nie odzywałam, ale byłam poza miastem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Zakorzenienie
|
a nie masz nic z Comme des Garcons?
![]() ![]()
![]() |
#90 |
Zakorzenienie
|
babydoll mnie jedynie zainteresowało
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:46.