![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: SIERPIEŃ Escada, Isa Dora, Kobo, BeYu + lakiery do paznokci
Hej, dopiero teraz znalazłam fotki Twojej Escady, bo sugerowałam sie tym, ze jest jej 25 ml. Pod spodem masz na porównanie fotki mojej i Twojej i wydaje mi sie, ze jest ich porównywalna ilośc, a powiedziałabym, ze Twojej moze byc minimalnie mniej nawet.
Czy mozesz zrobic fotke escady napisami do przodu w trzymając ją bokiem? Wtedy bedzie widac ile jej tam zostalo. Bo po butelce stojącej ocenienie tego jest praktycznie niemozliwe ![]() https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1294618885 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1314212833
It's so important to say these things when you can because when it's over, it's over ...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. (Coco Chanel) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Escada, Isa Dora, Kobo, BeYu + lakiery do paznokci
Zajrzyj do mojego wątku i może tym razem znajdziesz coś za Escadę
![]()
![]() |
#63 |
Rozeznanie
|
Dot.: SIERPIEŃ Escada, MAC, Isa Dora, Kobo, BeYu + lakiery do paznokci
Zestaw próbek się zwolnił, więc chętnie go wymienię na jakąś większą odlewkę Angel
![]()
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
Chyba jednak podziekuje, kosmetyków mi zupełnie w tej chwili nie trzeba
![]()
It's so important to say these things when you can because when it's over, it's over ...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. (Coco Chanel) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Perfume Lover
|
witaj
Mogłabym oddać Ci cienie APC, czekoladkę, Tesori D'oriente Africa-5ml odlewka w atomizerze i ileś tam próbek za Escadę. Pozdrawiam
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
kurczę nie masz nic więcej z zapachów?
![]()
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
|
LL mam
![]() a która Demeter Cię interesuje? Magnetism kiedyś miałam próbeczkę , była przyjemna ![]() masz może coś z Diora, Chanel etc? Szukam raczej klasyków, chociaż czasami skuszę się na coś innego ![]() ---------- Dopisano o 23:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ---------- a poza ll i magnetism mialabys cos jeszcze? ![]() interesuje mnie póki co magnetism powiem Ci że saddle jest fajne, inne ale ja zakochałam się w salt air, z tym że po 2h już go w ogóle nie czuję ![]() mój nochal mi taką niespodziankę brzydką sprawił ![]()
![]() |
#74 |
Perfume Lover
|
Hmm Explosive są bardzo trudno dostępne i nie wiem czy chcę je puścić w świat za Escadę, daj mi proszę dzień na przemyślenie tej wymianki. Ile byś chciała Margaretha Ley?
![]() |
#75 |
Raczkowanie
|
kurcze, niestety z przykrością muszę napisać, że nie znalazłam nic dla siebie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Zakorzenienie
|
oddam
Cos u mnie za cokolwiek z tego: L'oreal Colour Appeal Trio - tester cieni nr 401 Blonde Harmonie - brązy/beże zestaw składa się z 3 cieni - nowy zapakowany RIMMEL Stay Matte - 001 transparent - tester pudru prasowanego - nowy L'oreal Blush - odcień 150 Rose Boudoir - tester różu do policzków - nowy zapakowany L'oreal Accord parfait rolle - tester (chyba tego podkładu z gąbeczką rolującą) nie wiem bo nie chcę otwierać odcień Vanille Rose - nowy zapakowany KOBO - cień wypiekany do stosowania na sucho i na mokro odcień 308 INDIA ROSE Jadwiga - puder do cery tłustej i trądzikowej - zostało 1/2 opakowania EDM - połowa sampla różu w kolorze SNUGGLE ??????? za escadę co Ty na to? możesz coś dobrać np z ciuchów bo bez może i bym oddała ale niestety jest on mojej mamy a ona jest teraz na wakacjach za granicą ![]() odp u mnie ![]()
![]() |
#77 |
Zadomowienie
|
niestety nic.
![]() |
#78 |
Ekspert GotowaniaNaGazie
Przekupka: 39 pkt / 100% pozyt.
|
Podoba mi się
- róż do policzków BeYu (marka dostępna tylko w Douglasie) Mineral Blusher, nr 2 Ile był otwarty, ile go zostało, to pełnowymiarowa wersja rozumiem? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Ekspert GotowaniaNaGazie
|
Kiedy go kupiłaś? Może tak sobie przypomnisz?
Jeśli chodzi o kolor, to jest jasny, czysty róż? Wymieniłabym go za oba cienie z Avonu, szminkę Astor też oddam, konturówkę do niej też mam. ---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ---------- No strasznie mnie kusi ten Twój róż ![]() ![]() P.S Nie mogę go znaleźć nigdzie w necie, on jest mineralny? Mają tylko zwykły. Może pomogłabyś? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Zakorzenienie
|
jak mówiłam bzu nie mogę oddać dopiero za dwa tygodnie mogę się w ogóle zapytać mamy czy mogę je wymienić, jak chcesz wybierz sobie inne perfumy
![]() |
#82 |
Zakorzenienie
|
interesuje mnie w takim razie magtetism i givenchy
![]() wolałabym nie odlewać z odlewek bo to doatkowe koszty atomków których nie mam ![]() jakie pojemności możesz mi zaproponować ![]()
![]() |
#83 |
Ekspert GotowaniaNaGazie
|
Ja za Inglota dałam 60 zł, a widziałam pudry i róże BeYu za 40 zł, więc nie do końca to tak jest.
Oba nasze opakowania są napoczęte, więc zniżka ceny ta sama. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Zakorzenienie
|
a ile tego Givenchy chciałabyś mi dać ?
![]() zależy mi żeby było z "psikaczem" bo inaczej później nie używam ![]()
![]() |
#85 |
Zakorzenienie
|
chętnie przygarnę fluid z maca
![]()
LadyChwila blog lifestylowy ♥ Edytowane przez lady_chwila Czas edycji: 2011-09-07 o 12:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Zakorzenienie
|
a masz takie atomki 2,5 ml? bardzo je lubię
![]() jestem w stanie zrezygnować z 1 ml magnetism na rzecz 0,5 givenchy ;d ---------- Dopisano o 14:03 ---------- Poprzedni post napisano o 14:02 ---------- czy to taka próbeczka jak np w sephorze daja? najważniejsze żeby miała psikacza, reszta mało ważna ;d
![]() |
#87 |
Zakorzenienie
|
no czasami w sephorze dają psikacza (w sensie te od producenta jako gratis
![]() ja proponuję: moje demeterki za 10ml magnetism i 2 ml Givenchy vi lub 9ml magnertism i 2,5 ml givenchy jeżeli masz takiego atoma ![]()
![]() |
#88 |
Ekspert GotowaniaNaGazie
|
Niestety nic innego nie znalazłam, miałaś fajną szminkę Isadory
![]() Więc róż za cienie i moją szminkę czy jednak nie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Zakorzenienie
|
kolory cieni GR 105 106 i 109 Na powiece wyglądaja o wiele lepiej niz na fotce...
Niebbieski moge oddać cały (użuwałam tylko 3 razy go) żółto-złotego mogę oddac połowę, a beżowego tylko troszkę mogę odsypac My secret to kolor brązowy Użyty max 5 razy Mogę oddać wszystko http://daysincolours.blogspot.com/20...ye-shadow.html Top coat oddam bez problemu eyeliner Essence też bez problemu To co chyba zauwazyłąś na fotce to jest nowy eyeliner a nie cień ![]() a nad mozajką z nyxa to sie zastanawiam U Ciebie bardzo podoba mi się escada Moge jeszcze dużo oddać za nią |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:01.