![]() |
#62 |
Rozeznanie
|
Dot.: WRZESIEŃ Ciekawe perfumy, naturalna pielęgnacja, pędzle i inne
[1=daf502bc9430c04b8cbdbd9 4f51a8624bed02f84_61e0bd2 ac4d4e;29148008]Przejrzyj, przejrzyj, bo mnie w sumie kilka rzeczy interesuje : )[/QUOTE]
To bardzo chętnie Vanille Galante, Kyoto, Tea for Two, Wonderwood, Patchouli, może jeszcze Rush i Meteoryty ![]() A co Tobie się podoba?
![]() |
#63 |
Konto usunięte
|
Muszę zacząć wykasowywać rzeczy wymienione... ; ) Wszystkie te rzeczy prócz Rush są od dawna wymienione (zaznaczone na szaro) : ) A mi podobają się Eternity, Classique, z zestawu próbek Coco, Insolence, Malabah i Aqua di Gioia : )
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Rozeznanie
|
[1=daf502bc9430c04b8cbdbd9 4f51a8624bed02f84_61e0bd2 ac4d4e;29148479]Muszę zacząć wykasowywać rzeczy wymienione... ; ) Wszystkie te rzeczy prócz Rush są od dawna wymienione (zaznaczone na szaro) : ) A mi podobają się Eternity, Classique, z zestawu próbek Coco, Insolence, Malabah i Aqua di Gioia : )[/QUOTE]
Zestawu próbek nie rozbiorę...Ale możemy pogadać o reszcie. A masz coś jeszcze poza wątkiem? W kwestii technicznej - może jak zaznaczysz jeszcze jaśniejszym szarym, to będzie wyraźniej ![]()
![]() |
#66 |
Rozeznanie
|
[1=daf502bc9430c04b8cbdbd9 4f51a8624bed02f84_61e0bd2 ac4d4e;29148586]A ile ml Rush by Cię interesowało? Chciałabyś, jak rozumiem, żebyśmy wysłały równą ilość mililitrów? : )[/QUOTE]
Hmm...Jeśli chodzi o mililitry, to sama nie wiem, jak to ocenić. W kwestii Eternity zdecydowanie nie, bo to czyste perfumy, do tego w oryginalnym flakoniku i nie wymienię ich na równowartość mililitrową odlewki. Trochę mnie swego czasu kosztowały upolowane na Allegro ![]() JPG już prędzej, ale chciałabym je oddać w zestawie z kremem, żeby znów się nie rozdrabniać. Przemyślę Rush ![]()
![]() |
#67 |
Raczkowanie
|
Ja tam jestem chętna dalej
![]() Więc jeśli Ci się eyeliner podoba to pisz pw z adresem ![]()
Ooh, look at the little-dittle-wittle kitty-poo! Edytowane przez jassjass Czas edycji: 2011-09-02 o 17:20 Powód: zapomniałam o zdjęciu |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#68 |
BAN stały
|
L'Eau par Kenzo, wyjściowo 30ml ?? ILE go zostalo ? Możesz oddać za meteoryty ;>?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Staram sie wymieniac na rzeczy o podobnej wartosci, wiec 1/3 meteorytow bez oryginalnego opakowania nie do konca mi sie kalkuluje...Mialabym natomiast poczucie rownej wymiany, jesli bylaby to 1/3 w oryginalnym pudeleczku albo 1/2 (15g) w opakowaniu zastepczym. Wtedy chetniej ![]() Powiedz mi jeszcze, czy wybierasz jakichs konkretny odcien kulek, czy byloby wszystkiego po trochu?
![]() |
![]() |
#70 |
Zakorzenienie
|
Czy bierzesz pod uwagę wymianę samych próbek, bez odlewek? Byłabym mocno zainteresowana.
A oto co mam do zaoferowania w zamian: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=532007
![]() |
#71 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Mogłabym oczywiście rozważyć wymianę bez odlewek, chociaż chętniej wszystko za jednym zamachem ![]() Aha, do zestawu dochodzi jeszcze kilka rzeczy z ostatnich wymian - Annick Goutal Songes, więcej Malabah, CK Beauty, dołożyłam też większą odlewkę Tendre Poison.
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
Nie wykluczam wymiany pudru na coś innego, ale z pewnością nie za zestaw próbek, a raczej za jeden kosmetyk o podobnej wartości
![]()
![]() |
#73 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#75 |
Rozeznanie
|
[1=daf502bc9430c04b8cbdbd9 4f51a8624bed02f84_61e0bd2 ac4d4e;29182860]Niestety raczej nic ; ) Choć Classique mnie interesuje : )[/QUOTE]
A mogłabyś mi odlać trochę więcej, niż 3ml Rush? Wtedy mogłybyśmy pokombinować ![]()
![]() |
#76 |
Wtajemniczenie
|
Coś u mnie?
15. Lancome Creme Radiance, Clarifying Cream-to-Foam Cleanser, 60ml, raz przetestowana pianka do demakijażu + Shiseido Exfoliating Disk, gadżet złuszczający 17. Smashbox, potrójne cienie do powiek, nowe |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#79 |
Rozeznanie
|
Fajnie
![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#80 |
Konto usunięte
|
Okej, w sumie pasowałoby mi to, z tym, że Galante mam 1 ml już tylko, bo 1 poszedł : )
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Rozeznanie
|
[1=daf502bc9430c04b8cbdbd9 4f51a8624bed02f84_61e0bd2 ac4d4e;29188097]Okej, w sumie pasowałoby mi to, z tym, że Galante mam 1 ml już tylko, bo 1 poszedł : )[/QUOTE]
Dobrze, to ja już ten 1ml rezerwuję ![]()
![]() |
#82 |
Zakorzenienie
|
podoba mi się:
Calvin Klein Eternity, mini czystych perfum, wyjściowo 4ml Vera Wang, mini czystych perfum, wyjściowo 4ml L'Eau par Kenzo, wyjściowo 30ml JPG Classique edt, mini 3,5ml i odlewka 50ml kremu do ciała 10. Zestaw próbek i odlewek, wymienię jako całość. Naprawdę zależy mi na tym, żeby już się z próbkami nie rozdrabniać ![]() nie mogę się zdecydować ![]() ---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ---------- doskonale rozumiem ![]() jedno pytanie": czy ma atomizer? u mnie nie sprawdzaja sie bez pozdraiwma ---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ---------- w sumie będę miała po TM ![]() a oddałabyś jakieś próbeczki? ![]()
![]() |
#83 |
Rozeznanie
|
Hmm...zestawu próbek w sumie nie planowałam rozbierać. A co by Cię ewentualnie interesowało?
![]() |
#84 |
Przyczajenie
|
ja moge sie wymienic ale tylko na wieksza wymianke nie na 1 na/ za 1 etc takie cacki zabawki sa dobre dla dzieci....
wiec wieksza wymianka no i ja mam do zaoferowania tylko ksiazki nawet po 120 zl 100 zl albumy tez po anielsku ksiazki turystyczne psychologiczne magazyny psychologiczne no i magazyny 2 sussses paltne bon prix etc z moda rozne i katalogi tez z zagranicy plus platne o domach wystroj wnetrz projekty etc z bizuteria mapy atlasy no i agd porcelane kubki bizu tylko serce wisior wart 80 zl proba zlota z anglii ale proba 5 i kolczyki ale fashion jewerly zlote kola plus nowa mini maszyne do szycia i do waty cukowej plus i gofrownice i wage laz. i 2 wielkie krysztalowe kufle do piwa ogromne i drewniane szkatulki - pojemniki mozna je przerobic na decoupage etc i cukiernice krysztal rosja i inna rosja lampy kule i nocna rosja z daimencikow lsni jak zloto! plus rosja akordeon do gry dla dzieci inne akordeony hamak recznie dzierany! przez prababcie co sie tym trudnila plus inne rzeczy z prl retro powojenne przedwojenne i jak ktos kolekcjonuje srebrne monety pilkarskie zelazne syfon rosja obraz przedwojenny scienny religijny plus rama retro powojenna i inne rzeczy ale z prl krzyze popelniczka swinka obraz religijny i kinkiey w stylu krolewskim wiktorisnkim retro.... plus taboret obity z prl.... pufa tez.... plus inne srebrne monety pocztowki stare znaczki i kalendarz z 1944 roku.... tyle mam.... i krysztaly /polska rosja anglia /popielnica i porcelane z prl /polska rosja anglia/ .... tylko to mam ......................... //// plus plyty vinylowe..... 2 ale ludowe...z prl....mazowsze slask..... i filmy z gazet wyborcza dziennik ze 25 czy 30..... i 4 inne filmy 2 na vhs.... plus zbyt duzo roznych ksiazek..... nowe stare.... bardzo stare.... i serie oblicza wojny te 1rwsze tomy...z tym 1rwszym segregatorem..... tyle................ foty dam jak sie ktos czyms zainteresuje............. . etc.............. pozdrawiam szczerze zachecam do wymianki ale wiekszej...............:l ove: |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Przyczajenie
|
a jak bym chciala pedzle i jpg perf. albo all odkupic to????
---------- Dopisano o 00:06 ---------- Poprzedni post napisano o 00:05 ---------- ja moge sie wymienic ale tylko na wieksza wymianke nie na 1 na/ za 1 etc takie cacki zabawki sa dobre dla dzieci.... wiec wieksza wymianka no i ja mam do zaoferowania tylko ksiazki nawet po 120 zl 100 zl albumy tez po anielsku ksiazki turystyczne psychologiczne magazyny psychologiczne no i magazyny 2 sussses paltne bon prix etc z moda rozne i katalogi tez z zagranicy plus platne o domach wystroj wnetrz projekty etc z bizuteria mapy atlasy no i agd porcelane kubki bizu tylko serce wisior wart 80 zl proba zlota z anglii ale proba 5 i kolczyki ale fashion jewerly zlote kola plus nowa mini maszyne do szycia i do waty cukowej plus i gofrownice i wage laz. i 2 wielkie krysztalowe kufle do piwa ogromne i drewniane szkatulki - pojemniki mozna je przerobic na decoupage etc i cukiernice krysztal rosja i inna rosja lampy kule i nocna rosja z daimencikow lsni jak zloto! plus rosja akordeon do gry dla dzieci inne akordeony hamak recznie dzierany! przez prababcie co sie tym trudnila plus inne rzeczy z prl retro powojenne przedwojenne i jak ktos kolekcjonuje srebrne monety pilkarskie zelazne syfon rosja obraz przedwojenny scienny religijny plus rama retro powojenna i inne rzeczy ale z prl krzyze popelniczka swinka obraz religijny i kinkiey w stylu krolewskim wiktorisnkim retro.... plus taboret obity z prl.... pufa tez.... plus inne srebrne monety pocztowki stare znaczki i kalendarz z 1944 roku.... tyle mam.... i krysztaly /polska rosja anglia /popielnica i porcelane z prl /polska rosja anglia/ .... tylko to mam ......................... //// plus plyty vinylowe..... 2 ale ludowe...z prl....mazowsze slask..... i filmy z gazet wyborcza dziennik ze 25 czy 30..... i 4 inne filmy 2 na vhs.... plus zbyt duzo roznych ksiazek..... nowe stare.... bardzo stare.... i serie oblicza wojny te 1rwsze tomy...z tym 1rwszym segregatorem..... tyle................ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Rozeznanie
|
Arabella8, mnie w sumie tylko kosmetyki interesuja
![]()
![]() |
#87 |
Zakorzenienie
|
może coś u mnie za :
L'Eau par Kenzo, wyjściowo 30ml ??
![]() |
#88 |
Rozeznanie
|
Niestety, nic nie znalazłam
![]()
![]() |
#89 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Byłabym jeszcze chętna na małą próbkę perfum (ja mogę zrobić odlewki swoich - parz mój wątek). Może teraz piszemy privem? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:19.