![]() |
#63 |
Zadomowienie
|
Dot.: PAŹDZIERNIK *mac, the body shop, essence*
tak jak pisałam- konada oddam za paletki sleeka, pędzle maestro, hakuro, jakąś fajną rzecz z maca, bazę pod cienie urban decay albo pout paint'y i róże sleeka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Raczkowanie
|
dodałam u siebie w pierwszym poście. W dolnym rzędzie jest jeszcze jeden sprasowany pigment (ten najjaśniejszy)zostało go ok połowa.
---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ---------- jezeli nie beierzesz pod uwagę oddana peelingu to ja chyba rezygnuję, bo w sumie na nim mi zalezy. Błyszczyk i lakier z limt. mnie nie int, a co do różu to trochę boję się, że nie bedzie u mnie widoczny, bo mam srednio jasną karnację, no ale wolałabym niż błyszczyk. Najchetniej przygarnełabym tbs peeling i balsam + cos jeszcze ---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ---------- kolczyki fajne, ale ja też wolę wkrętki. Cienie kobo + peeling i 2 lakiery mieta i czarny, co Ty na to?
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
|
Tak jest.. Róż i lakier jak najbardziej..
A nie mogłabyś do tego małej odsypki pigmentu MAC dorzucić? nigdy nie miałam nic z tej firmy a strasznie chciałabym spróbować ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
Wysłałam PW
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() Edytowane przez kalacytrynka Czas edycji: 2011-10-09 o 15:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Oddam wszystko za drobiazg :)
Coś u mnie
![]() Mój wątek: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=549637 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Zakorzenienie
|
kredka MAC jest oryginalna? coś u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie? Zajrzyj, mam sporo rzeczy
![]() |
#77 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie? łdnie proszę
![]() chodzi mi o bransoletki, eyeliner, czerwoną szminkę i czarna kredkę ![]() ---------- Dopisano o 14:30 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ---------- ok, moglabym oddac micela i pedzelek za: 3 bransoletki kredke mac czerwona szminke eyeliner zalotka i zauwazylam w watku wymiankowym: kredke catrice może być? Edytowane przez wypad Czas edycji: 2011-10-09 o 13:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Zakorzenienie
|
podoba mi sie tylko Mam też Juicy Tube i masło do ciała TBS. Oddam za coś ekstra, co mi się strasznie spodoba..
masło wiśniowe - 50ml, nieotwierane juicy tube - niewielki ubytek, użyy może 4 razy]] ale zdaje sobie sprawe ze za podkladki sie nie wymienisz
![]() |
#80 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Wtajemniczenie
|
pędzelek dostałam jako gratis w jakiejś drogerii. nie mam pojęcia co to za włosie, niezbyt się na tym znam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Zakorzenienie
|
czyli oddalabys te 2 rzeczy za 10 podkladek tak? Dobrze rozumiem?
![]() |
#85 |
Raczkowanie
|
Hej
![]() Podoba mi się u Ciebie kilka rzeczy. Zapraszam do mojego wątku: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=486109
![]() |
#87 |
Raczkowanie
|
Niestety nie mam żadnych zbędnych pędzli.
![]()
![]() |
#89 |
Zakorzenienie
|
ale jak naciskam twoj watek oddam to otwiera mi sie caly czas twoj normalny watek... nie wiem czemu...
![]() |
#90 |
Wtajemniczenie
|
masło wiśniowe - 50ml, nieotwierane
juicy tube - niewielki ubytek, użyy może 4 razy te dwie rzeczy mi się podobają możemy sie za jedną wymienić może coś dobierzesz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:02.