![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczeń Dior YSL Mexx & dużo MINERAŁÓW
to rezerwuje dla ciebie:
Audacious Yes to tomatoes - maseczka -20ml nowa be beauty - peelin borówka 160/200ml TBS - tonik teatree 60ml -minaturka NOWY a co oddasz za to? ![]()
![]() |
#64 | |
Wtajemniczenie
Przekupka: 81 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
Poniżej dokładne zdjęcia opakowania YSL. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
nie ma za co przepraszać
szkoda, ze tak Ci się trafiło słyszałam, że stamtąd przysyłają wiele staroci niestety ![]() póki co rezygnuję z obu rozświetlaczy ale chętnie wymieniłabym te rzeczy, które Tobie się podobają może jeszcze będziesz mieć coś na wymianę w najbliższym czasie wtedy daj mi znać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz cos u m nie za ktorys podklad Meow?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
Wtajemniczenie
|
To są tylko sample - chcesz wymieniać jeden sampel? Dla mnie to nie problem, ale nie widzę dla siebie nic - mogę się wymienić 1:1 gdybyś miała sampel jakiegoś cienia albo różu np AWGM?
---------- Dopisano o 17:51 ---------- Poprzedni post napisano o 17:48 ---------- Cytat:
![]() Szkoda, że nie interesują Cię żadne cienie ani róże mineralne spośród tych które mam. Ale jak będę miała coś nowego to na pewno zapukam do Ciebie po Orchida ponownie - a co Cię najbardziej interesuje właściwie, tak ogólnie, bo co masz w wish to wiem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Zakorzenienie
|
przepraszam, uciekło mi
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
|
Niestety nie mam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Zakorzenienie
|
sprawdziłam meow, jak dla mnie to;
róż LushBlush, kolor Obsessed, woreczek strunowy róż Ingenue, VIP Blush, woreczek strunowy cień Rose z Winter Spirits, piękny brudny róż, zgaszony szarym fioletem cień Sirah z Winter Spirits, spokojny nasycony Crownbeard z Ice Blossoms, mocno rozświetlający cielisty cień Ice Blossom z Ice Blossoms, mocno Podkłady: formuła Pampered Puss, 1Sleek Mau formuła Purrfect Puss, 2Frisky Manx formuła Purrfect Puss, 2Frisky Chartreux formuła Pampered, 2Frisky Chartreux formuła Purrfect Puss, 2Frisky Chausie formuła Purrfect Puss, 1Sleek Siamese formuła Purrfect Puss, 2Frisky Siamese formuła Purrfect Puss, 3Naughty Korat formuła Purrfect Puss, 1Sleek Abyssinian formuła Pampered, 1Sleek Abyssinian formuła Purrfect Puss, 2Frisky Abyssinian formuła Purrfect Puss, 3Naughty Ocicat
![]() |
#75 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#76 |
Zakorzenienie
|
rozumiem, a czy przystałabyś na wersję bez żelu i i ile wtedy próbek byłabyś skłonna oddać?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ale chętnie w ramach gratisu dołożę Ci kawałek mydełka, żebyś sprawdziła na sobie jak Ci pasuje ![]() ---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ---------- Cytat:
Za: 3. Nuxe - Suchy olejek z drobinkami złota, 10ml miniatura, użyty raz 4. Nuxe, Creme nirvanesque x 2 5. Nuxe, serum merveillance x 2 mogę Ci oddać wszystkie róże, czyli: róż LushBlush, kolor Obsessed, woreczek strunowy róż Taboo Blush, kolor Exhibitionist, woreczek strunowy róż Blush, kolor Cat Lover, woreczek strunowy róż Dolphin, PINK Inc. , woreczek strunowy róż Future, Ghost Stories, woreczek strunowy róż/bronzer/rozświetlacz Margay z linii Wildcats oraz 2 podkłady. Liczę po samplu za sample kremów i 4 sample za olejek. Jak myślisz? |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Rozeznanie
|
Hej, u Ciebie podobają mi się:
Lily lolo: Juicy Peach, woreczek strunowy Cherry Blossom – zrobię odsypkę Puder wykończeniowy Flawless Silk słoiczek samplowy 5ml jak możesz, odpisz prosze u mnie. ---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ---------- No i koniecznie ten Butterscotch! ---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ---------- Glinki 20 g starczyłoby Ci? Podkładu w woreczku nie jest za dużo - tak na kilka razy, za to tego Dippersa jest sporo. Tego różu to nie wiem, ile bym chciała, daj tyle, ile uznasz za stosowne ![]()
Wymiana mineralna - naturalna https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post28276464 Edytowane przez Joasia Be Czas edycji: 2012-01-08 o 20:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Zakorzenienie
|
Witaj po dłuższej przerwie
![]() ![]() u Ciebie chciałabym *Lily Lolo Oh la la woreczek strunowy + troszkę Clementynki ![]() *Meow Skinny Dippers Light Ocicat hmmm...i jeszcze coś może wymyślę... pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#82 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ---------- Świetnie, poproszę więc Twój adres na PW. ---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ---------- Cytat:
![]() - LUSH odlewka 20 g pasty peelingującej Dark Angels Do kiedy jest ważna? No i niezmiennie, to już trzecie podejście, może tym razem się nam uda ![]() - EVELINE Push up skoncentrowane serum modelujące do pośladków - 3 razy użyte - EVELINE Push up skoncentrowane serum modelujące do biustu - 5 razy użyte |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Pasta ważna do 7 lutego tego roku. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Zakorzenienie
|
o wiele bardziej zależałoby mi na podkładach, dałoby radę np. 5 sampli podkładów + 3 róży?
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#88 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Widziałam w zachciankowym, że szukasz organizera. Masz jakieś szczególne wymagania? Edytowane przez cynaamonka Czas edycji: 2012-01-10 o 09:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Zakorzenienie
|
hmm mogłabym Ci oddać w sumie ten cookie sheet za nick nack, tylko napisalaś, że oddasz połowę, a tego mojego jest tak około 60-70 % i oddałabym Ci go w orginalnym opakowaniu, a Ty bys pewnie zrobiła odsypkę tak?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Wtajemniczenie
|
Najchętniej oddałabym odsypkę za odsypkę bo faktycznie oryginalne opakowanie chciałabym sobie zostawić. Ale kupiłam ostatnio pudełka EDM - może zgodziłabyś się oddać jeśli przesypię połowę Nick Nacka do takiego pudełka po podkładzie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:03.