![]() |
#61 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Cieply, ale nie za slodki
Cytat:
Napisz jeszcze, że kochasz pure poison....a będę mysleć, że wystepuję tu w dwóch osobach ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Zadomowienie
|
Moje typy:
Theorema, Smok Cartier, Noa, Noa Perł i moja ostatnia nowa-stara miłość - OMNIA. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Raczkowanie
|
Omnia Crystalline BVLGARI
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
|
A moze The One D&G.Bardzo piekny, otulajacy, lekko slodki i ogrzewajacy zapach.Bardzo udana nowosc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Raczkowanie
|
Bardzo fajny, cieplutkli zapach na zimę to Amor Amor (cacharel) Polecam. Jest niezwykle trwały.
![]() Chance Chanel nie jest ciepłym zapachem. To mój ulubiony zapach ale wg mnie jest "dystyngowany" ale nie "przytulny". Edytowane przez tulipanka Czas edycji: 2007-08-12 o 11:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Raczkowanie
|
Dot.: Ciepłe perfumy :)
Addict Dior
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Raczkowanie
|
Moje ocieplacze to:
Neonatura Cocoon Hypnotic Poison Addict (rumieniec murowany) Anglomania (pikantne przyprawy)
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
Ja sie dzis docieplilam Alchimie Rochas... przedziwne...
Typowe docieplacze - szczegolnie z nuta czekolady (jak Neonatura lub Omnia) wywoluja u mnie migrene. Moze nie "tradycyjnie docieplajace" ale odbieram je jako "przytulne" sa For Her NR. Lyk koniaku (Gucci EDP brazowe) albo sherry (Youth Dew Amber Nude) tez dobrze dociepla - te ostatnie to moje niedawne odkrycie. Pieknie wibruja a w nucie glowy wyczuwam wlasnie sherry (moje ukochane z winogron Pedro Ximenez) i szampana ![]() Nat
![]() |
#69 |
Raczkowanie
|
inside trussardi- ciepłe, słodkie, otulające. zachwycające (przynajmniej dla mnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() z ciepłych zapachów polecam też niezastąpione dla mnie Extraordinary ![]() Cytat:
![]() Edytowane przez tulipanka Czas edycji: 2007-08-12 o 11:08 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Zakorzenienie
|
podpinam się pod wątek i liczę na pomoc
![]() szukam dla siebie ciepłego, nienachalnego i nieprzesłodzonego zapachu, z lekką nutką wanilii, przeglądając forum wpadło mi w oko kilka perfum: - Shalimar - L'or - Cinema Summer - Samsara - Cristobal niestety u mnie w mieście nie ma Sephory ani Douglasa, więc nie mam możliwości ich powąchania. Bardzo bym prosiła o jakąś radę, który ewentualnie zapach odpowiadałby moim wczęsniejszym wymaganiom ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#72 |
Zadomowienie
|
Smerfeto...... uwielbiam Cristobala, którego z w/w szczerze polecam wypróbować, dodam jeszcze Desnudę.
Na mnie są bardziej orientalne niż słodkie ![]() ![]()
![]() |
#73 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() po przejrzeniu KWC i allegro znalazłam jeszcze klasyczną wersję Cinema EDP, z opisu bardzo mi sie spodobała ![]() ![]() Desnuda jest dla mnie zbyt delikatna... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Raczkowanie
|
smerfetko ja preferuję świeże zapachy, ale w związku z tym, że lata mamy tak malutko zachciało mi się cieplutkich, troszkę słodkich otulających perfum.I kilka dni temu przez przypadek odkryłam świetną wodę perfumowaną Isabelli Rossellini Isabella ( w czerwonej butelce) i jestem pod wrażeniem, jest właśnie na mnie cieplutka,otulająca, słodkawa. Nie wiem czy posiada wanilię, ale ja ją wyczuwam. Duży plus tego, że jest nie droga , a zapach przylega do ciała i utrzymuje się bardzo długo. Polecam wypróbować
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Zakorzenienie
|
Smerfeto - Cinema jest ciepły, otulający, migdałowy, doskonały na jesień i zimę, podobnie jak kawowy, rozleniwiający L'or. Oba zapachy są na mojej Wish List. Na pewno nie są nachalnie orientalne i bardziej intensywne niż Desnuda (ładna, ale prawie niewyczuwalna). Cristobal też jest wspaniały a przy tym bardzo elegancki.
Shalimara nie cierpię, Samsara jest dla mnie zbyt delikatna i w sumie trochę nijaka. Polecam Ci doać do Twojej listy Glorię ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Zakorzenienie
|
Dla mnie super cieplutka jest Mira Bai (ale bardzo słodka). Bardzo lubię ją w chłodne wieczory pod kocykiem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A widzisz, dal mnie Gloria też na początku była za słodka ![]() A z wymienionych chyba Cinema jest trwalsza i intensywniejsza. L'or jest w super cenie na truskawie 84zł/50ml |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie kupowałam tam jeszcze, ale dziewczyny piszą, że oni cło zwracają ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Zakorzenienie
|
DLa mnie najcieplejsze na świecie sa Ombre Bleue - Brosseau
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Zakorzenienie
|
dzis wybieram się do sklepu wolnocłowego, więc na pewno przetestuję Cinemę i inne cieplaki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Przyczajenie
|
Droga wizażanko ja pachne dziś właśnie takim cieplym zapachem: Versace Chrystal Noir.................Hmmm mmmmm....polecam też Dior Hypnotic Poison-ah te gorzkie migdały.....polecam na wieczór ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Zakorzenienie
|
Hypnotic Poison na mnie pachnie mdło, natomiast Versace jest malo wyczuwalny
![]() testowalam dziś również Cinemę - edp i edt ale wersja edt zbyt krótkotrwała, natomiast edp bardzo przypominała mi jakiś inny zapach, nie spodobała mi się, brak jej jakiegoś pazura. Coś czuję że zostanę przy moim ukochanym Dolce&Gabbana Red ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Zakorzenienie
|
Dla mnie takim ciepłym zapachem jest Tresor - stosowany latem był niemalże nie do wytrzymania, ale jak poczekał do chłodniejszych dni, wtedy pięknie sie rozwijał.
![]() |
#87 |
Zadomowienie
|
Dla mnie, z zapachów które aktualnie posiadam zdecydowanie do ciepłych mogę zaliczyć Code
![]()
![]() |
#88 |
Zakorzenienie
|
Sensi Armaniego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Wtajemniczenie
|
Moje typy:
Shalimar Angel Lolita Lempicka edp NR for her- edt Sensations Jil Sander Allure Dolce Vita Burberry Brit Mystery Naomi Campbell Uwielbiam ciepłe, otulające, kobiece, zmysłowe zapachy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Zakorzenienie
|
To ja dopiszę kilka ciepłych pozycji, przy czym od razu zaznaczę, że są to zapachy ambrowe... jestem maniaczką ambry i ambra jest dla mnie najcieplejszym ze składników perfum
![]() - Profvmo, Ambre D'or - YR, Voile d'Ambre - L'occitane, Amber - S. Lutens, Ambre Sultan - L'Artisan Parfumeur, Ambre Extrême - Hermes, 24 Faubourg To te które znam, na pewno jest ich więcej ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:43.