|
Notka |
|
Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne Forum dla osób, które lubią tworzyć coś własnymi rękami. Miejsce dla początkujących oraz zaawansowanych. Rozmawiamy o rękodziele i DIY. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Fantazja to wieczna wiosna - wiosenna wymianka recyklingowa
Asiu, to tak jak moja
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Wtajemniczenie
|
fajnie, że coraz więcej osób. już nie mogę się doczekać kiedy będę mogła robić niespodziewajkę
![]()
Wybierz rodzinę, której podarujesz na święta paczkę z najpotrzebniejszymi rzeczami. Wykorzystaj szansę jaką daje Ci los. Może dzięki Tobie te święta będą dla kogoś lepsze od poprzednich? www.szlachetnapaczka.pl Preferencje Moje próby tworzenia -wątek wizażowy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Rozeznanie
|
Przemyślałam sprawę i dopisz mnie prosze Aniu.Wiem na czym to polega bo juz nie raz brałam udział
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
|
A można gdzieś pooglądać Twoje prace?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Rozeznanie
|
Tak, próbuj Pergaminart ,babskie hobby/między innymi/ Tesa57
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
|
ok, popatrzę i myślę - inne wizażanki też. I wtedy hop Ciebie na listę
![]() hmm, w obu trzeba się rejestrować, no nic, może później...
Moje różniste różności Zabawki dla naszych milusińskich Preferencje Moja galeria Niewędraś Ani - Szczęście jest kobietą Edytowane przez AnnaOstapiuk Czas edycji: 2012-03-29 o 09:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Zakorzenienie
|
tmacek gdybyś miała wątek na wizażu było by łatwiej...
![]() |
![]() |
#68 |
Rozeznanie
|
Ja wątek na wizażu mam , wprawdzie tu na razie nie pokazuję prac ale czasem piszę komentarz / no ale nic na siłę/
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
Aniu to mnie dopisz, bo jeśli pojadę to prawdopodobnie końcem maja więc jeszcze dam radę wysłać
![]()
![]() |
#70 |
Wtajemniczenie
|
to pokazuj wątek i udzielaj się w nim...
Wybierz rodzinę, której podarujesz na święta paczkę z najpotrzebniejszymi rzeczami. Wykorzystaj szansę jaką daje Ci los. Może dzięki Tobie te święta będą dla kogoś lepsze od poprzednich? www.szlachetnapaczka.pl Preferencje Moje próby tworzenia -wątek wizażowy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Zakorzenienie
|
tmacek - jako pomysłodawczyni chyba moge wyrazić swoje zdanie - masz b. mało postów, wątku wizażowego nie podałaś, a co za tym idzie - nie znamy Cię. A w wymiankach chodzi o dobrą zabawę przede wszystkim. Dlatego z chęcią przyjmiemy Cię do grona (kazdy w końcu kiedyś uczestniczył w wymiance po raz pierwszy), bo im nas więcej, tym lepiej. Ale daj się trochę poznać
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#72 |
Rozeznanie
|
tmacek: Takie podstawowe pytanie bo niedoczytalem, czym sie wogle zajmujesz?
![]() ![]()
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
|
Cocci dokładnie sprecyzowała to, o czym pisaliśmy - przyjmiemy Cię z radością do grona wymiankowego, tylko pokaż, czym się zajmujesz. Chcemy Cię poznać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Wtajemniczenie
|
Tak, tak... chcemy poznać... lubimy poznawać nowych ludzi...
Wybierz rodzinę, której podarujesz na święta paczkę z najpotrzebniejszymi rzeczami. Wykorzystaj szansę jaką daje Ci los. Może dzięki Tobie te święta będą dla kogoś lepsze od poprzednich? www.szlachetnapaczka.pl Preferencje Moje próby tworzenia -wątek wizażowy Edytowane przez Biedroneczk4 Czas edycji: 2012-03-29 o 22:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Zakorzenienie
|
Basiu, dopisałam, podrzuć tylko, proszę, link do preferek.
----edit-- Biedroneczk4 dziękuję ![]() ![]()
Moje różniste różności Zabawki dla naszych milusińskich Preferencje Moja galeria Niewędraś Ani - Szczęście jest kobietą Edytowane przez AnnaOstapiuk Czas edycji: 2012-03-29 o 23:12 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 |
Zakorzenienie
|
biedroneczk4 ale masz BOSKI awatar
![]()
![]() |
![]() |
#77 |
Rozeznanie
|
Jeśli pozwoli mi czas to pokaże swoje prace w decu , hafcie krzyżykowym, i /obrazy,kartki/ i pergamine .Właśnie te prace mozna oglądać w babskim hobby, maranciaki, zlote rączki itp. To co że trzeba się rejestrować na tych forach, przeciez na wizażu też się trzeba rejestrować
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Rozeznanie
|
Racja, że na Wizażu trzeba, ale my tu jesteśmy u siebie, już zarejestrowani. Wszyscy mamy tu swoje wątki, pokazujemy swoje prace, dlatego nas Ciekawią i Twoje
![]() ![]() ![]()
![]() |
#79 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
dziewczyny w waszych rekach inwigilacja.
![]() |
![]() |
#80 |
Wtajemniczenie
|
ale Ty masz tu konto a my tam nie mamy. więc może warto założyć swój wątek?
---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 23:15 ---------- a dziękuję. długo szukałam aż znajdę jakiś porządny ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Zakorzenienie
|
No właśnie ta biedrona jest boska
![]() Jaku ja tez za leniwa aby logować się gdzie indziej a potem jeszcze amiętaj gdzie jaki nick lub hasło. A i jak dziewczyny pisały he, he to "śmieciuchów" będziesz miał wystarczająco dużo aby którąś uraczyć. Tyle desek czy listewek z budowy aż marzenie zrobić rameczkę małą i w nią powbijać gwoździki ![]() ![]() Dobra już nic nie piszę bo mnie zjesz ![]() Iwonko Ty się śmiejesz z papieru toaletowego z tych rolek a ja mam właśnie odłożyć bo nasza niania coś z małą będzie z tego robić. Dostałam też raz korale od syna z kolorowego makaronu. Najgorsze było to że gdy ubierałam się do pracy "pech" chciał że mały się obudził szybko i było - mama zapomniałaś nałożyć korale bo do tego ubrania ci pasują. Założyłam i wiecie że pierwsze pytanie koleżanki było - " o ale masz fajne korale, wyglądają jak makaron, gdzie je kupiłaś bo są super" - no właśnie bo to jest makaron ![]() Aniu dopisz mnie ![]() ![]()
Świąteczna wymianka pudełkowa - zapisy do 15.11. https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=37513922 #post37513922 Zajączek, jajeczko, baranek - wymianka Wielkanocna zapisy do 31.01.https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=38467042 #post38467042 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Wtajemniczenie
|
dziewczęta, może rzeczywiście należy uzupełnić/doszczegółowić regulamin wymianki o punkt / w punkcie, że miejsce, w którym są dostępne twory ma być albo na wizazu (bo tu wszyscy biorący udział już konta mają) albo gdzieś, gdzie nie trzeba się rejestrować, żeby prace obejrzeć - w sumie to wymianka WIZAZOWA jest...
prace można wrzucić nawet w google albums, czy te picasowe... określić ograniczenie, że tylko ci, którzy linka bezpośredniego wpiszą to wejdą (w ten sposób nie wyskoczy w wyszukiwarce) i dać linka.... to nie jest takie trudne hm...
![]() |
#83 |
Zakorzenienie
|
Magda dopisana, cieszę się bardzo, że do nas dołączyłaś
![]() Biorąc pod uwagę wszelkie Wasze uwagi dotyczące udziału w wymiance tmacek57 podjęłam decyzję: kochana, zapraszamy Cię do kolejnych wymianek, kiedy już założysz swój wątek na wizażu, tak byśmy mogli oglądać Twoje prace, natomiast w tej wymiance niestety nie weźmiesz udziału. Nikt z nas nie ma czasu na poszukiwanie Twoich prac po innych forach, bo wymianka jest na wizażu i tu też powinny być one dostępne. Ja nie mam ochoty rejestrować się na forach tylko po to, by zajrzeć tam raz i nigdy potem. I nie jest to chyba tylko moje zdanie. Zachęcam do założenia własnego wątku i udzielania się częściej na tym forum, bo 38 wiadomości od 2009 r. to jakby ciut za mało. Ja osobiście nie narażę żadnego uczestnika (piszę z rodzajem męskim, bo może jednak Yaku się skusi ![]() Decyzja jest ostateczna. Wszelkie uwagi proszę kierować na priv. Temat uważam za zakończony.
Moje różniste różności Zabawki dla naszych milusińskich Preferencje Moja galeria Niewędraś Ani - Szczęście jest kobietą Edytowane przez AnnaOstapiuk Czas edycji: 2012-03-31 o 13:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Rozeznanie
|
No , ale narobiłam zamieszania, bez potrzeby /Jaku nie trzeba mnie inwigilować/ i tak od kilku miesięcy tu zaglądam, podziwiam wasze prace i mam około 40 postów, równiez w wątku decu, hafcie krzyzykowym.Na innych forach robótkowych jestem bardzo czynna, pokazuję prace, i pomagam nowicjuszom, biorę udział w wymiankach.Jeszcze nikt na mnie się nie zawiódł.No cóz nie chcecie mnie przyjąć do siebie ,to przeżyjemy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Rozeznanie
|
zastanawiam się nad wzięciem udziału w tej wymiance...początkowo nie miałam zamiaru, ale uzależnienie działa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Zakorzenienie
|
Pomyśl, pomyśl
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Rozeznanie
|
A ja sie wlasnie bije z myslami zglaszac sie czy nie zglaszac
![]() ![]()
http://swiatkasiuleczki.blogspot.com/ moj blogasek https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=470992 roznosci https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=504246 decoupage https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post28598210 SUTASZ ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=587735 szydelko Edytowane przez kasiuleczka25 Czas edycji: 2012-03-31 o 17:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Zakorzenienie
|
up up
no i nie ma nowych chętnych??? ktoś czekana ostatnią chwilę?
![]() |
![]() |
#89 |
Wtajemniczenie
|
ja pierwszą wymiankę też miałam świąteczną... z tym, że z kartkami... i wciągnęło...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Zakorzenienie
|
Może reszta zapisze się przed północą w ostatnim dniu zapisów
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:58.