![]() |
#62 |
Raczkowanie
|
Dot.: Kwiecień z groooszkiem ;) - pielęgnacja i kolorówka.
Pytałaś u mnie co bym chciała za podkład bourjois to mogłabym chciec to 4. L'oreal Bare Naturale - puder mineralny kolor 401 translucent - używany, został 1 z 1,2 g
to jest kolor transparentny? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Raczkowanie
|
Jadwiga naturalny puder cera tłusta i trądzikowa, użyty kilka razy, zerowy ubytek
E.L.F. High Definition Powder z oryginalnym czystym puszkiem, uzyty 3-4 razy i Essence baza pod cienie I stage, użyta 2-3 razy za 6. Essence, Vampire's Love - puder rozświetlający - niewielki ubytek 6. ZSK - ekstrakt z soku granatu - 6 g 7. ZSK - zestaw witamin all-in-one - odsypię 10 g 9. ZSK - glinka biała "porcelanowa" - 10 ml hyrdolat migdałowy olej z krokosza barwiarskieg 1. Innisfree, Eco natural green tea BB cream SPF 25 x 2 2. Innisfree, Eco natural cover BB cream SPF 45 ??? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Raczkowanie
|
A byłabyś skłonna za ten podkład z bourjois dać mi dwa kosmetyki?
![]() ---------- Dopisano o 16:43 ---------- Poprzedni post napisano o 16:25 ---------- To ja bym chciała ten puder loreal i podkład rimmel wake me up ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Zadomowienie
|
coś za Mrs. Potter's - balsam aloes i jedwab odbudowa i nawilżanie - odlewka do 200 ml i Rimmel, Wake Me Up - podkład SPF 15 kolor 100 Ivory ?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=33448082 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#68 |
Raczkowanie
|
Właśnie myślałam o tej wymiance, ale dobrze, że napisałaś
![]() To tak, weryfikacja: Essence, Vampire's Love - puder rozświetlający - niewielki ubytek ZSK - ekstrakt z soku granatu - 6 g ZSK - zestaw witamin all-in-one - odsypię 10 g ZSK - glinka biała "porcelanowa" - 10 ml hyrdolat migdałowy olej z krokosza barwiarskieg Innisfree, Eco natural green tea BB cream SPF 25 x 2 Innisfree, Eco natural cover BB cream SPF 45 Lakier Catrice jest perłowy czy matowy? Jeśli matowy to chętnie przygarnę ![]() Przejrzyj moją listę po edycji i będziemy dogadywać szczegóły ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
Coś za:
3. Profarm - olej z nasion winogron - używany, zostało 25/30 ze 100 ml 4. SESA - ajurwedyjski olejek do włosów i skóry głowy - odlewka do 15 ml leci do kkasikka 5. ZSK - spirulina, algi morskie - odsypię 3-4 g 7. ZSK - zestaw witamin all-in-one - odsypię 10 g 8. ZSK - kwas mlekowy - 15 ml ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Wtajemniczenie
|
wymienię te dwie rzeczy za 9. Organic Aid - ziołowy szampon z witaminą E - nowy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#72 |
Wtajemniczenie
|
Odleję 150 ml za
11. Lovely - serum wzmacniające z wapniem i wit C - nowe 5. Q by Colour Alike - lakier do paznokci nr 101 (Trele Morele) 11. Lioele, Vita Shake Pack - maseczka BLUEBERRY - 5 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Wtajemniczenie
|
Dobra, to może zamiast lakieru
1. ZSK - hydrolat z nasion słodkich migdałów - odlewka do 50 ml ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Zadomowienie
|
chętnie przygarnę :
1. Rimmel, Wake Me Up - podkład SPF 15 kolor 100 Ivory - użyty 5 razy (za ciemny) |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 |
Zakorzenienie
|
Podobają mi się u ciebie:
Bioderma, Matricium (Biomimetyczny koncentrat w ampułkach przeciwdziałający procesom starzenia) 1. Ziaja med - kuracja nawilżająca, krem redukujący podrażnienia na dzień SPF 6 2. Marion SPA - głębokie nawilżenie, serum błyskawiczne z algami 6. Under Twenty, kremowy żel do mycia twarzy 7. Essence, Sun Club - puder nabłyszczający nr 02 miami heat 1. Johnson's baby - oliwka - używana, zostało 150 z 300 ml 7. DOVE visible care - kremowy żel pod prysznic - nowy 55 ml 5. Oriflame nature secrets - olejek na gorąco z pszenicą i kokosem - nowy, 15 ml 6. Garnier Fructis Color Resist - szampon wzmacniający - używany, zostało 100 z 250 ml 7. Garnier Fructis Color Resist - ekspresowa odżywka podwójna pielęgnacja - testowany, zostało 140 ze 150 ml 2. Profarm - olej ze słodkich migdałów - używany, zostało 50 ze 100 ml 3. Profarm - olej z nasion winogron - używany, zostało 25/30 ze 100 ml 9. Katherine - naszyjnik złoty białe oczko Może znajdziesz coś jeszcze ?
![]() |
![]() |
#77 |
Zakorzenienie
|
Hej, podoba mi się ta odżywka 1. Enliven - odżywka do włosów kokos i wanilia - nowa, 400 ml (całość lub odlewki) ale olejek i krem bb jeszcze z kimś negocjuję. Celię mogłabym oddać
![]() ---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ---------- Okej, dam znać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
moze cos u mnie za
3. Clean&Cleear - głęboko oczyszczający, chłodzący tonik - nowy 200 ml 10. Avon naturals - mgiełka do ciała soczysty arbuz - używana, zostało 100 ze 125 ml 8. Schwarzkopf Gliss Kur hair repair - ekspresowa odżywka regeneracyjna total repair - używana, zostało 175 z 200 ml 4. Oriflame Love Potion - olejek do masażu - nowy, 150 ml 5. Oriflame Love Potion - żel do okolic intymnych - nowy, 75 ml (opakowanie nie było pełne od nowości) 6. Essence Vampire's Love - róż do policzków w żelu, używany ilość jak na foto
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#80 |
Raczkowanie
|
Jednak rezygnuję.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Wtajemniczenie
|
miałam dokładkę, możesz znajdziesz coś teraz za lakiery do paznokci, żel vichy i róż w żelu essence?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Zadomowienie
|
Podoba mi się:
4. L'oreal Bare Naturale - puder mineralny kolor 401 translucent - używany, został 1 z 1,2 g 8. Schwarzkopf Gliss Kur hair repair - ekspresowa odżywka regeneracyjna total repair - używana, zostało 175 z 200 ml mgiełka Avon arbuz ---------- Dopisano o 22:40 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ---------- myślę, że taka wymianka mi odpowiada ![]()
![]() |
#83 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za :
1. Vichy Normaderm - żel do mycia twarzy - używany, została ponad połowa z 200 ml 6. Essence Vampire's Love - róż do policzków w żelu, używany ilość jak na foto
![]() |
#85 |
Raczkowanie
|
Hej
![]() za 3 maseczki może 2. Profarm - olej ze słodkich migdałów - używany, zostało 50 ze 100 ml 3. Profarm - olej z nasion winogron - używany, zostało 25/30 ze 100 ml 4. SESA - ajurwedyjski olejek do włosów i skóry głowy - odlewka do 15 ml 5.ZSK - spirulina, algi morskie - odsypię 3-4 g 9. ZSK - glinka biała "porcelanowa" - 10 ml 10. Vipera, Jumpy - lakier do paznokci nr 161 - zostało 5 z 5,5 ml nie wiem, czy to nie za dużo, daj znać. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Zakorzenienie
|
W wątku nic dla siebie nie widzę, ale jak najbardziej byłabym zainteresowana wodą termalną Avene i Vatiką (to jest ta wersja stała?)
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Wieczne Kutango
|
znalazłabyś coś u mnie? U Ciebie podoba mi się kilka rzeczy
![]() |
![]() |
#88 |
Raczkowanie
|
Wymiana za jedną czy dwie maseczki dalej mi odpowiada, napisz mi co z tego byłabyś w stanie oddać :
2. Profarm - olej ze słodkich migdałów - używany, zostało 50 ze 100 ml 3. Profarm - olej z nasion winogron - używany, zostało 25/30 ze 100 ml 4. SESA - ajurwedyjski olejek do włosów i skóry głowy - odlewka do 15 ml 5.ZSK - spirulina, algi morskie - odsypię 3-4 g 9. ZSK - glinka biała "porcelanowa" - 10 ml 10. Vipera, Jumpy - lakier do paznokci nr 161 - zostało 5 z 5,5 ml najbardziej zależałoby mi na olejach, albo odlewce sesy. Ok, za TheFaceShop i algową bingo? Edytowane przez pukpuk Czas edycji: 2012-04-16 o 20:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Lux Mundi
|
Cześć
![]() Nadal zależy Ci na kremie Effaclar? ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:30.