![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Kwiecień z groooszkiem ;) - pielęgnacja i kolorówka.
Kilka zasad na dobry początek:
1. Odpisuję u Ciebie i proszę odpisz u mnie ![]() 2. Nie wymieniam się na siłę. 3. Przesyłki wysyłam listem poleconym ekonomicznym/priorytetowym w kopercie bąbelkowej lub paczką zazwyczaj w następnym tygodniu po ustaleniu szczegółów wymiany. 4. W Lublinie chętnie wymienię się osobiście. 5. Wymieniam się na rzeczy o podobnej wartości (niekoniecznie 1:1), chyba że jest to coś z wish listy ![]() 6. Zastrzegam sobie prawo do negocjacji jednej rzeczy z wieloma osobami, by wymiana była jak najbardziej korzystna. dostępne wymienione rezerwacja dokładka WISH: - paletki cieni sleek'a ![]() - filtry to twarzy wszelkiej maści 50+, również próbki - oddam wiele - maski, odżywki, sera do włosów bez SLS i parabenów - nawilżające, regenerujące, odżywiające - ajurwedyjskie oleje (heenara, amla zwykła/jasmine/gold, bhiringharaj) - naturalna pielęgnacja - oleje, masła, półprodukty, hydrolaty, akcesoria - mineralne cienie, róże, bronzery - również sample - tusz do rzęs 2000 Calorie lub Masterpiece Max Max Factor (nowy) - LRP Effaclar K - każda ilość - wymienię się głównie za wish, ale jestem podatna na kuszenie ![]() Dokładka 8.04. Bioderma , Matricium (Biomimetyczny koncentrat w ampułkach przeciwdziałający procesom starzenia) - 5 ampułekbrak foto - jednak zostawiłam mamie Pielęgnacja - twarz 1. Ziaja med - kuracja nawilżająca, krem redukujący podrażnienia na dzień SPF 6 - testowany, zostało 45 z 50 ml, termin ważności 09.2013 wrona891 2. Marion SPA - głębokie nawilżenie, serum błyskawiczne z algami - testowane, zostało 25 z 30 ml, termin ważności 05.2013 3. Clean&Cleear - głęboko oczyszczający, chłodzący tonik - nowy 200 ml 4.Uriage, Hyseac, Soin Actif aux AHA - krem z kwasami AHA - używany, zostało mniej niż połowa ok 15-18 ml, termin ważności 05.2013 5. Ziaja Kozie Mleko - mleczny kompres, krem pod oczy - używany, zostało ok 13 ml, termin ważności 12.2012 6. Under Twenty, kremowy żel do mycia twarzy - testowany, zostało 130/150 ml, termin ważności 08.2014 7. EVA natura - krem pod oczy i na powieki z ekstraktem z ziela świetlika - używany, zostało ok 20 ml termin ważności 11.2012 8. Under Twenty, Tonik antybakteryjny przeciwko zaskórnikom, używany, zostało180 z 200 ml, termin ważności 08.2014 9. Dermosan N+R - krem półtłusty - używany, zostało 5 z 40 g, termin ważności 05.2012 (dorzucę do większej wymiany) 10. Dermosan - krem tłusty - używany, zostało 35 z 40 g, termin ważności 11.2012 11. Lioele, Vita Shake Pack - maseczka BLUEBERRY - 5 ml leci do Nolley próbki: 1. IWOSTIN Purritin - krem przywracający nawilżenie - 2 x 3 ml 2. Ziaja de-makijaż - chusteczka do demakijażu 3.VICHY Normaderm - krem nawilżający zwalczający niedoskonałości skóry - 4 x 1,5 ml wrona891 4. Ziaja 30+ - krem nawilżający z kwasem hialuronowym - Kolorówka - twarz 1. Rimmel, Wake Me Up - podkład SPF 15 kolor 100 Ivory - użyty 5 razy (za ciemny) ![]() 2. Bourjois, Healthy Mix - podkład kolor 51 light vanilla - zostało ok 3-4 ml na wypróbowanie leci do kkasikka 3. Skinfood - Peach Sake Pore BB Cream SPF20 PA+ - używany, zostało 10/15 z 30 ml leci do Kimiko666 4. L'oreal Bare Naturale - puder mineralny kolor 401 translucent - używany, został 1 z 1,2 g leci do lawendowa1 5. NYX Lip Smacking Fun Colors - pomadka nr 588 Orange Soda - 1 testowe użycie leci do CzerwoneUsta 6. Essence, Vampire's Love - puder rozświetlający - niewielki ubytek leci do CzerwoneUsta 7. Essence, Sun Club - puder nabłyszczający nr 02 miami heat (wersja dla brunetek) - używany, zostało ok 6 z 8 g leci do psiotka90 8. Essence metallic - kredka do oczu 05 heavy metal - jedno ostrzenie próbki: 1. Innisfree, Eco natural green tea BB cream SPF 25 x 2 leci do Marigold19 2. Innisfree, Eco natural cover BB cream SPF 45 leci do Marigold19 2. Dermacol 24 h control make-up - podkład 02 naturalnyleci do Marigold19 Kolorówka i pielęgnacja - paznokcie 1. Wibo, Extreme Nails - lakier do paznokci nr 25 - ubytek testowy 2. Wibo, Extreme Nails - lakier do paznokci nr 74 - ubytek testowy 3. Catrice, Ultimate Nail Lacquer Limited Edition- lakier do paznokci nr C02 (Looking Greyt) - zostało 8 z 10 ml wrona891 4. Q by Colour Alike - lakier do paznokci nr 102 (Landrynkowiec) - zostało 6 z 8 ml leci do -mimbla- 5. Q by Colour Alike - lakier do paznokci nr 101 (Trele Morele) - zostało 6 z 8 ml leci do -mimbla- 6. Essence, Colour & Go - lakier do paznokci nr 55 (Let's get lost) - zostało 4,5 z 5 ml 7. Mollon, Party Line - lakier do paznokci nr 156 - nowy 8. Eveline, Classic Colours - lakier do paznokci nr 370 - zostało 4 z 4,5 ml 9. Miss Sporty, Clubbing Colours - lakier do paznokci nr 330 - zostało 5 z 7 ml 10. Vipera, Jumpy - lakier do paznokci nr 161 - zostało 5 z 5,5 ml 11. Lovely - serum wzmacniające z wapniem i wit C - nowe (11 ml) leci do Nolley 12. Papierowe pilniczki 5 szt Pielęgnacja - ciało 1. Johnson's baby - oliwka - używana, zostało 150 z 300 ml 2. Nivea Dry Comfort - antyperspirant z minerałami - używamy, zostało 80 ze 150 ml 3. Renew You - antycellulitowa maska do ciała - nowa (30 ml) 4. AVON Foot Works - peeling do stóp wiśniowa świeżość - używany, zostało ok 60 ml 5. Lirene body arabica - balsam brązująco-ujędrniający, ciemna karnacja - używany, zostało 180 z 250 ml, termin ważności 02.2013 6. Exclusive Cosmetics - krem do stóp antyperspirant - nowy (75 ml), termin ważności 11.201 7. DOVE visible care - kremowy żel pod prysznic - nowy 55 ml leci do Marigold19 8. Avon naturals - mgiełka do ciała soczysta malina - używana, zostało 75 ze 125 ml 9. Avon naturals - mgiełka do twarzy truskawkowa - używana, zostało 115 ze 125 ml 10. Avon naturals - mgiełka do ciała soczysty arbuz - używana, zostało 100 ze 125 ml leci do lawendowa1 11. Cztery Pory Roku - krem do rąk - używany, zostało 115 ze 125 ml, termin ważności 07.2013 12. Bambino - krem ochronny - używany, zostało 65 z 75 ml, termin ważności 01.2013 13. Garnier - masażer - nowy 14. Ziaja termo wyszczuplanie - żel chłodzący (7 ml) wrona891 próbki: 1. Dove Color Repair Therapy - odżywka z odbudowującym serum - 10 ml wrona891 2. Timotei - odżywka ochronna awokado i morela - 10 ml 3. Pantene PRO-V aqua light - maska do włosów cienkich i przetłuszczających się - 10 ml 4. AVON advance techniques - balsam dyscyplinujący włosy - 5 ml Pielęgnacja - włosy 1. Enliven - odżywka do włosów kokos i wanilia - nowa, 400 ml (całość lub odlewki) 2. Jantar - mgiełka do włosów nawilżająco-ochronna - używana, zostało 100 z 200 ml 3. Mrs. Potter's - balsam aloes i jedwab odbudowa i nawilżanie - odlewka do 200 ml 4. LUSH American Cream - odżywka - używana, zostało 50 ze 100 g leci do kkasikka 5. Oriflame nature secrets - olejek na gorąco z pszenicą i kokosem - nowy, 15 ml 6. Garnier Fructis Color Resist - szampon wzmacniający - używany, zostało 100 z 250 ml 7. Garnier Fructis Color Resist - ekspresowa odżywka podwójna pielęgnacja - testowany, zostało 140 ze 150 ml 8. Schwarzkopf Gliss Kur hair repair - ekspresowa odżywka regeneracyjna total repair - używana, zostało 175 z 200 ml leci do lawendowa1 9. Organic Aid - ziołowy szampon z witaminą E - nowy leci do Nolley Naturalna pielęgnacja 1. ZSK - hydrolat z nasion słodkich migdałów - odlewka do 50 ml leci do Nolley 2. Profarm - olej ze słodkich migdałów - używany, zostało 50 ze 100 ml 3. Profarm - olej z nasion winogron - używany, zostało 25/30 ze 100 ml 4. SESA - ajurwedyjski olejek do włosów i skóry głowy - odlewka do 15 ml leci do kkasikka 5. ZSK - spirulina, algi morskie - odsypię 3-4 ml 6. ZSK - ekstrakt z soku granatu - 6 g 7. ZSK - zestaw witamin all-in-one - odsypię 10 ml 8. ZSK - kwas mlekowy - 15 ml 9. ZSK - glinka biała "porcelanowa" - 10 ml 10. ZSK - korund mikrodermabrazja - odsypię 1 ml Biżuteria i dodatki 1. kolczyki podwójne koła, o ile mnie pamięć nie myli h&m 2. kolczyki srebrno-białe owalne 3. kolczyki żółte kwiaty 4. fioletowa bransoletka panterka 5. kolczyki sztyfty kwadraty w kropki 6. Katherine - pierścionek kokarda regulowany 140321-S 8. kolczyki żółte okrągłe 9. Katherine - naszyjnik złoty białe oczko leci do psiotka90 10. Katherine - naszyjnik złoty czarne oczko
Gdzieś tu chyba zakpił los. Ona brzydka, brzydki on... A taka ładna miłość... Edytowane przez _groooszek_ Czas edycji: 2012-05-03 o 20:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kwiecień z groooszkiem ;) - pielęgnacja i kolorówka.
Dokładka 15.04
1. Vichy Normaderm - żel do mycia twarzy - używany, została ponad połowa z 200 ml leci do psiotka90 2. BeBeauty green nature - odżywczy krem do rąk - używany, zostało 50 z 75 ml 3. Aflofarm - nafta kosmetyczna z witaminami A i E - używana, zostało 80 ze 170 ml 4. Oriflame Love Potion - olejek do masażu - nowy, 150 ml leci do Marigold19 5. Oriflame Love Potion - żel do okolic intymnych - nowy, 75 ml (opakowanie nie było pełne od nowości) leci do Marigold19 6. Essence Vampire's Love - róż do policzków w żelu, używany ilość jak na foto 7. Sypkie cienie do powiek - swache na życzenie Zapraszam ![]()
Gdzieś tu chyba zakpił los. Ona brzydka, brzydki on... A taka ładna miłość... Edytowane przez _groooszek_ Czas edycji: 2012-05-03 o 16:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za wszystko do paznokci i american cream?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za :
4. SESA - ajurwedyjski olejek do włosów i skóry głowy - odlewka do 15 ml 2. Profarm - olej ze słodkich migdałów - używany, zostało 50 ze 100 ml 3. Profarm - olej z nasion winogron - używany, zostało 25/30 ze 100 ml 4. LUSH American Cream - odżywka - używana, zostało 50 ze 100 g 2. Bourjois, Healthy Mix - podkład kolor 51 light vanilla - zostało ok 3-4 ml na wypróbowanie 3. Skinfood - Peach Sake Pore BB Cream SPF20 PA+ - używany, zostało 10/15 z 30 ml 9. Dermosan N+R - krem półtłusty - używany, zostało 5 z 40 g, termin ważności 05.2012 (dorzucę do większej wymiany)
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Coś u mnie za:
NYX Lip Smacking Fun Colors - pomadka nr 588 Orange Soda - 1 testowe użycie 6. Essence, Vampire's Love - puder rozświetlający - niewielki ubytek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
niestety nic nie wpadło mi w oko
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
coś za
4.Uriage, Hyseac, Soin Actif aux AHA - krem z kwasami AHA - używany, zostało mniej niż połowa ok 15-18 ml, termin ważności 05.2013 lub/i . Rimmel, Wake Me Up - podkład SPF 15 kolor 100 Ivory - użyty 5 razy (za ciemny) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
hej znajdziesz coś u mnie?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=606298
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
a co powiesz na :
4. SESA - ajurwedyjski olejek do włosów i skóry głowy - odlewka do 15 ml 4. LUSH American Cream - odżywka - używana, zostało 50 ze 100 g 2. Bourjois, Healthy Mix - podkład kolor 51 light vanilla - zostało ok 3-4 ml na wypróbowanie za paletę ?
![]() |
#11 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
za oba produkty? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie?
2. Marion SPA - głębokie nawilżenie, serum błyskawiczne z algami - testowane, zostało 25 z 30 ml, termin ważności 05.2013 2. Bourjois, Healthy Mix - podkład kolor 51 light vanilla - zostało ok 3-4 ml na wypróbowanie 5. NYX Lip Smacking Fun Colors - pomadka nr 588 Orange Soda - 1 testowe użycie 6. Essence, Vampire's Love - puder rozświetlający - niewielki ubytek 2. Jantar - mgiełka do włosów nawilżająco-ochronna - używana, zostało 100 z 200 ml 3. Mrs. Potter's - balsam aloes i jedwab odbudowa i nawilżanie - odlewka do 200 ml 4. LUSH American Cream - odżywka - używana, zostało 50 ze 100 g 4. SESA - ajurwedyjski olejek do włosów i skóry głowy - odlewka do 15 ml
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz coś u mnie?
interesuje mnie dove, lakiery i wisiorki z białym/czarnym oczkiem ![]()
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
cos u mnie za:
![]() 3. Clean&Cleear - głęboko oczyszczający, chłodzący tonik - nowy 200 ml 6. Under Twenty, kremowy żel do mycia twarzy - testowany, zostało 130/150 ml, termin ważności 08.2014 8. Under Twenty, Tonik antybakteryjny przeciwko zaskórnikom, używany, zostało180 z 200 ml, termin ważności 08.2014 2. Nivea Dry Comfort - antyperspirant z minerałami - używamy, zostało 80 ze 150 ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
nie sa wymieniane, poprostu nie chce ich wymieniac
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie?
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za krem pod oczy ziaja,próbki vichy, iwostin , ziaja i dove żel pod prysznic ?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=605067 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
cos zapróbki:
1. Innisfree, Eco natural green tea BB cream SPF 25 x 2 2. Innisfree, Eco natural cover BB cream SPF 45 2. Dermacol 24 h control make-up - podkład 02 naturalny i produkty z zsk (poza korundem, bo mam)
![]() |
#22 |
Rozeznanie
|
coś u mnie za
1. Rimmel, Wake Me Up - podkład SPF 15 kolor 100 Ivory - użyty 5 razy (za ciemny) ![]()
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za
Lioele, Vita Shake Pack - maseczka BLUEBERRY - 5 ml Ziaja de-makijaż - chusteczka do demakijażu Bourjois, Healthy Mix - podkład kolor 51 light vanilla - zostało ok 3-4 ml na wypróbowanie Skinfood - Peach Sake Pore BB Cream SPF20 PA+ - używany, zostało 10/15 z 30 ml Essence, Vampire's Love - puder rozświetlający - niewielki ubytek 8. Essence metallic - kredka do oczu 05 heavy metal - jedno ostrzenie AVON Foot Works - peeling do stóp wiśniowa świeżość - używany, zostało ok 60 ml Cztery Pory Roku - krem do rąk - używany, zostało 115 ze 125 ml, termin ważności 07.2013 Profarm - olej z nasion winogron - używany, zostało 25/30 ze 100 ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
Cos u mnie za:
1. Rimmel, Wake Me Up - podkład SPF 15 kolor 100 Ivory - użyty 5 razy?
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za podkład rimmel ?
![]()
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
a oddałabyś te rzeczy za paletkę?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
1. Rimmel, Wake Me Up - podkład SPF 15 kolor 100 Ivory - użyty 5 razy (za ciemny) ?
poza wątkiem posiadam nową nieużywaną wode termalną LRS |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
maźnęłam się nim wczoraj i jednak za ciemny
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:47.