![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kwietniowe porządki:)
bo mi się podoba:
tbs bananowa oleje z mazideł rybki gal tołpa pro max factor creme puff - odcień jaki jest mniej wiecej? do jasnej karnacji? jadwiga papka sesa i ewentualnie avene ---------- Dopisano o 15:53 ---------- Poprzedni post napisano o 15:25 ---------- to poczekam bo sesa moglabym odpuścić ale lubię tą bananową z tbs ![]()
![]() |
#63 |
Zakorzenienie
|
nie no kochana troche mi sie nie opłaca tych dwóch produktów wymieniać za to co ja wymieniłam raczej myslalam o jednym
puder clinique kosztuje 130 zł - mój jest tylko testowany perfumy 60 ml tez kosztują 130-140 zl więc trochę mi się nie opłaca zwlaszcza ze większość twoich jest z ubytkami , a puder creme puff będzie na mnie za ciemny niestety
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
|
Witaj nadal jestem zainteresowana podkładem Lily Lolo
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
Przekupka: 75 pkt / 100% pozyt.
|
Cos za:
Essence kredka do oczu long lasting 01 black fever, użyta 2 razy Vipera puder w kulkach rozświetlający, użyty raz Delia Dermo System ekskluzywny jedwab do ciała 200ml, użyty 2-3 razy Celia tonik do oczyszczania i odświeżenia skóry 200ml, data ważności 04/2014 Oczar żel łagodząco-kojący doskonale wzmacnia ścianki kruchych naczyń 50ml, data ważności 07/2013, nowy nieużywany
![]() |
#67 |
Zakorzenienie
|
Tak jak w watku mam napisane 10 kuleczek czy jest cos jeszcze u mnie w watku co Ci sie podoba ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Rozeznanie
|
Witam! Mam do zaoferowania nowe , z metkami legginsy firmy Zara , kolor Czarny rozm L
![]() ![]() Cena z metki to 149zl natomiast ja sprzedam je za ok 50-55zl- ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
Ok tylko przed wymianka poprosze o zdjecie podkladu postawionego bokiem tak zeby sie zssypal na dół, zeby mozna bylo zobaczyc ile go dokladnie jest. jesli tro nie problem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
:)
|
witaj, moze cos u mnie znajdziesz? podoba mi sie kilka kosmetykow. pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
Dziekuje za fotki, ale nie zupelnie o to mi chodzilo. Postaw go bokiem zeby stal w pionie wtedy sie zssypie i bedzie lepiej widac. Takjak u mnie w watku jest wrzucone zdjecie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Wtajemniczenie
|
Coś za Mexx'a ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
Max Factor podkład nawilżający Smooth Effect creamy ivory 45, 30ml, zużycie ok. 20%; Sesa olejek do włosów 90ml, zużycie ok 25% Lirene body arabica balsam brązująco-ujędrniający do ciemnej karnacji 250ml, użyty raz ---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ---------- Dziękuję za odpowiedź. Edytowane przez Kluska20 Czas edycji: 2012-04-12 o 20:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Zakorzenienie
|
Przejrzałam i wpadły mi w oko:
E.L.F. High Definition Powder z oryginalnym czystym puszkiem, uzyty 3-4 Jadwiga naturalny puder cera tłusta i trądzikowa, użyty kilka razy, zerowy ubytek produktu Sesa olejek do włosów 90ml, zużycie ok 25% Jadwiga polska papka do cery trądzikowej, zostało się grubo ponad połowa Mazidła, olejki z orzecha laskowego i włoskiego, zużycie 30-40% ![]()
![]() |
#80 |
Raczkowanie
|
nie wiem czy coś u mnie znajdziesz w obu wątkach ale marzy mi się Jadwiga naturalny puder cera tłusta i trądzikowa
![]()
![]() |
#81 |
Zakorzenienie
|
dobrze,jestem za
![]()
![]() |
#82 |
Zadomowienie
|
coś za :
Jadwiga naturalny puder cera tłusta i trądzikowa, użyty kilka razy, zerowy ubytek produktu Sesa olejek do włosów 90ml, zużycie ok 25% albo Dabur Vatika olejek kokosowy 300 ml, zużyte około 50%, data ważności 12/2012 Lirene body arabica balsam brązująco-ujędrniający do ciemnej karnacji 250ml, użyty raz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Zakorzenienie
|
Avene Cleanance żel do mycia twarzy 250ml, data ważności 08/2012 zużycie jak na zdjęciu
Bielenda ALOES delikatny żel do mycia twarzy 150g, 08/2014, zużycie ok 50% i podklad elf cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Zadomowienie
|
tzn, za wode perfumowaną i puder : Sesa lub Vatika i Lirene ?
Edytowane przez Carola16 Czas edycji: 2012-04-14 o 17:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Raczkowanie
|
Podoba mi się u Ciebie
Gal, rybki twist off (odżywka keratynowa, serum pod oczy)- po pół blistra z każdego rodzaju Mydełka Aleppo (laur 24%, ze złotem) Dabur Vatika olejek kokosowy 300 ml, zużyte około 50%, data ważności 12/2012 odpisz proszę u mnie w wątku ![]()
![]() |
#86 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 50 pkt / 100% pozyt.
|
niestety nic dla siebie nie widzę..
![]()
![]() |
#87 |
Zakorzenienie
|
Hej dostalam dzis od Ciebie paczuszke
![]() ![]() Tak jak sie umawialysmy Twoja paczucha juz do Ciebie poleciala. Także jutro powinna dotrzec ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Zakorzenienie
|
Hej czy dostałas juz ode mnie paczuszke ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:56.