![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: WYMIENIĘ kosmetyki(BU, Gucci, Astor, Estee Lauder, Bourjois)
wiesz, wymieniłabym się chętnie, ale chyba wolałabym wymienić cienie w komplecie,
poza tym preferuję większe wymiany niż takie 1 za 1 [chyba, że coś ma większą wartość] wydaje mi się też, że wartość cienia (70 zł)jest znacznie większa niż wartość miniaturki... masz jakieś pomysły, jak mogłybyśmy się dogadać ![]() przewidujesz jakieś dokładki? może wybrałabym coś z poza mojej wish... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Zadomowienie
|
oprocz hydrolatu zainteresowal mnie tez:
- Alterra BB cream, użyty 3 razy rozumiem ze chodzi o ten krem? https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...-pfirsich.html Z jasnych pokladow moge zaoferowac sampla Lumiere Fairly Light Neutral w formule Luminesse, sampla w sloiczku EDM Olive Fair (form. semi-matte) - zostala ok. polowa sloiczka i sampel Joppa w odcieniu Fair Linen. Dosc jasny jest tez Light olive EDM (mam sampla w sloiczku z sitkiem z b niewielkim ubytkiem) - to najjasniejsze odcienie jakie mam. + sophia i Paulina z EGM. Dodatkowo moge zrobic odsypki na sprobowanie z BIGow podkladow ktore mam - są średnie/jasne (light medium). Najjasniejszy z nich to Meow Pampered Puss 3-Naughty Manx Napisz mi prosze jak duzo Cie ode mnie interesuje i w zwiazku z tym czy wymiana hydrolatu + kremu wchodzi w gre z Twojej strony ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Ex Mod Zbawca Wizażowy
Przekupka: 50 pkt / 100% pozyt.
|
Jakby coś, to Tobie daję dowolność co do tuszu
![]() Ten pierwszy cień jest z Vipery, kolejny z Lemax (ale Vipera jest jakościowo lepsza), kredka Essence, potem balsam z BeYu który i tak dostaniesz za wybór rozświetlacza, dalej błyszczyk Bell Royal Glam 061 (trochę zdarty napis na zakrętce) i balsam Essence, zużycie takie jak na zdjęciu, mały lakier Vollare Flash 6 ml, tylko otwierany (koleżanka ma taki sam i na paznokciach nie jest czysto perłowy, powiedziałabym że bardziej ecri ) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Zakorzenienie
|
A jakie są daty waznosci hydrolatu, micelu i kremu toleriane? Pozdrawiam!
![]()
![]() |
#68 |
Ex Mod Zbawca Wizażowy
Przekupka: 50 pkt / 100% pozyt.
|
Hej, to jak?
Czyli nic za te tusze?
Edytowane przez AnnaVanDort Czas edycji: 2012-06-25 o 19:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
podboa mi sie tylko
Perfumy Gucci Flora Gorgeous Gardenia ---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ---------- a moze ta paletka mac do tego? z odlewkami to jest tak ze ja lubie flakoniki :_) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Raczkowanie
|
mała dokładka!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Konto usunięte
|
Hmmm, akurat za Mademoiselle nic nie widzę, ale podobają mi się te dwie rzeczy u Ciebie, może znajdziesz coś innego?
![]() - Hydrolat oczarowy z BU, świeży, raz użyty - CHANEL Vitalumiere Eclat- puder kompaktowy, kolor beige teindre, w oryginalnym woreczku, z pudełkiem, użyty parę razy, tylko na coś na prawdę fajneg ---------- Dopisano o 00:01 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:17 ---------- Hmm, a szukasz czegoś poza podaną tutaj wishlistą? W sensie, czego szukałabyś np. za kompakt Chanel? ---------- Dopisano o 00:27 ---------- Poprzedni post napisano o 00:01 ---------- Akurat bronzerów ani rozświetlaczy nie posiadam, z perfum na wymianę tylko to co w wątku, poza wątkiem jeszcze mam do zaproponowania jedną szminkę z serii Rouge Coco - odcień Satin. To przejrzyj jeszcze raz i daj znać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
Spodobały mi się Perfumy Gucci Flora Gorgeous Gardenia (ze 100 ml zostało ok 80), ale to trochę duzo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Wtajemniczenie
|
Hej!
Coś za hydrolat oczarowy? Oddam wiele. Pozdrawiam ![]()
![]() |
#74 |
Raczkowanie
|
Zainteresowały mnie u Ciebie: miniaturka Oriens lub Serum intensywnie nawilżające w sprayu do włosów GUM SALON. Mogłabyś napisać coś więcej o tym serum, bo nigdzie nie mogę znaleźć o nim informacji?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
BAN stały
|
u Ciebie podoba mi się:
Perfumy bambusowe z Yves Rocher, użyłam parę razy, więc ze 125 ml zostało jakieś 110 płyn micelarny La Roche-Posay (zostało ok 170 ml) Hydrolat oczarowy z BU La Roche Posay, krem Toleriane Ultra Perfumy Gucci Flora Gorgeous Gardenia (ze 100 ml zostało ok 80) co mogłabyś mi oddać? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Raczkowanie
|
Niestety nic nie znalazłam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
BAN stały
|
najbardziej zależałoby mi u Ciebie na hydrolacie i na micelu z LRP
---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ---------- a nie widziałabyś nic innego za olejek? bo nie jestem pewna czy chcę go wymieniać od dzisiaj postawiłam na kosmetyki naturalne dlatego właśnie nie chcę go wymienić może czegoś szukasz to chętnie zajrzę co mam poza wątkiem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Zadomowienie
Przekupka: 42 pkt / 100% pozyt.
|
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=625099 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#80 |
Zakorzenienie
|
Hej, dobrze, ze sie przypomniałaś, bo zapomniałam o Tobie
![]() To tak: pół kostki Lush może polecieć do kogoś innego (po weekendzie się okaże), macerat z kasztanowca jest do końca czerwca, więc sama wzięlam sie za jego zuzywanie, bo nie mam zamiaru wciskac go komus, kiedy jest taka data bliska), witamina E jest, kulki Meteorites są, na kawiarkę zaciera rece moja siostra ale jeszcze nie okreslila sie.
![]() |
#83 |
Zakorzenienie
|
Dot.: WYMIENIĘ kosmetyki(BU, Gucci, Astor, Estee Lauder, Bourjois CZERWIEC)
Oczywiście że jestem zainteresowana
![]() A z BU poza wątkiem co posiadasz? Napisz co Ci się u mnie podoba ![]()
![]() |
#85 |
Zakorzenienie
|
Chętnie oddam to co mówisz
![]() Jaką datę ważności ma masło jojoba,olej z nasion malin i kocanki?
![]() |
#87 |
Konto usunięte
|
Chętnie wymienię się za:
-Perfumy bambusowe z Yves Rocher, użyłam parę razy, więc ze 125 ml zostało jakieś 110 https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...ambou-edt.html - Hydrolat oczarowy z BU, świeży, raz użyty ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Zakorzenienie
|
W takim razie zostało Nam się dogadać co do ilosci
![]() Jakiej wielkości odlewki mogłabyś zrobić tych produktów? (masło jojoba,olej z nasion malin i kocanki) Dostosuję się wielkościami do Twoich ![]() EDIT: Kurczę,z wymiany będę musiała wycofać tylko ten krem z filtrem bo mama zaczęła go używać.. Reszta pozostaje bez zmian,a jasne próbki podkładów mineralnych też się znajdą mam meow i buff'd.
Edytowane przez Kachnaaaa Czas edycji: 2012-07-01 o 08:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Zadomowienie
|
Przypominam sie
![]() Interesuje mnie hydrolat oczarowy oraz - Alterra BB cream, użyty 3 razy rozumiem ze chodzi o ten krem? https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...-pfirsich.html Z jasnych pokladow moge zaoferowac sampla Lumiere Fairly Light Neutral w formule Luminesse, sampla w sloiczku EDM Olive Fair (form. semi-matte) - zostala ok. polowa sloiczka i sampel Joppa w odcieniu Fair Linen. Dosc jasny jest tez Light olive EDM (mam sampla w sloiczku z sitkiem z b niewielkim ubytkiem) - to najjasniejsze odcienie jakie mam. + sophia i Paulina z EGM. Dodatkowo moge zrobic odsypki na sprobowanie z BIGow podkladow ktore mam - są średnie/jasne (light medium). Najjasniejszy z nich to Meow Pampered Puss 3-Naughty Manx Napisz mi prosze jak duzo Cie ode mnie interesuje i w zwiazku z tym czy wymiana hydrolatu + kremu wchodzi w gre z Twojej strony ![]() moglybysmy wymienic sie osobiscie w Warszawie jesli uda sie zgadac odnosnie miejsca i czasu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Zakorzenienie
|
ciężko mi powiedzieć, co jeszcze nie wiedząc, co masz
na pewno żadne extrasy typu serum, maseczka itp tylko jakieś podstawowe rzeczy-balsam do ciała itp., jak cienie, to z neutralnymi kolorami |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:53.