![]() |
#61 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Problemy z bezsennością
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Konto usunięte
|
Dot.: Bezsenność ...
Dzisiaj spałam już do 9, nie do 5 jak ostatnimi czasy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Konto usunięte
|
Dziś znów, jak wczoraj i przedwczoraj, położyłam się przed 23, zasnęłam po 2, obudziłam się przed 5 i nie mogę spać.
![]() Edytowane przez 201605161006 Czas edycji: 2014-06-17 o 04:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Przyczajenie
|
ja też do niedawna miałam problemy z bezsennością i to duże...
zadbaj o higiene snu na początek , oraz zmień dietę , ja osobiście z bezsenności wyleczyłam się dzięki kursowi który trwał 5 dni. Dotałam na maila metodyy na leczenie bezsennosci jak się okazało skuteczne. mozna się zapisać na http://leczeniebezsennosci.pl polecam bo nic nie ryzykujesz a możesz wiele zyskać. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=Martyna Feliks;46916262]ja też do niedawna miałam problemy z bezsennością i to duże...
zadbaj o higiene snu na początek , oraz zmień dietę , ja osobiście z bezsenności wyleczyłam się dzięki kursowi który trwał 5 dni. /QUOTE] Witam. Dbam o higienę snu i nie zawsze to pomaga. Na początku było coraz lepiej, ale chyba organizm przywykł i wszystko wraca do bezsenności. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Przyczajenie
|
Judyta, tu masz kilka zasad higieny snu, mnie one pomogły najbardziej:
- ustal sobie pory chodzenia spać i wstawania, np. 24-6.00 - unikanie nadmiernie długiego leżenia w łóżku (jak nie możesz zasnąć to wstań z łóżka, idz do innego pokoju, porób coś, jak poczujesz się śpiąca to wróć do łóżka), - nie zmuszaj się do spania - to bez sensu, - i nie śpij w ciągu dnia! Jak to nie podziała to zostaje tylko zgłoszenie się do lekarza. Bo życie z bezsennością jest ciężkie - nikomu nie polecam... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=Bezsenni;47000506]Judyta, tu masz kilka zasad higieny snu, mnie one pomogły najbardziej:
/QUOTE] Bezsenni nie róbcie ze mnie idiotki. Powiedziałam, że przestrzegam higieny snu i nie musicie mi tego tłumaczyć łopatologicznie tak , jakby nikt od was (bo ilu was nikt nie wie) tego lepiej nie wiedział. Mam nadzieję, że to ostanie tego typu rady i ślizgania się po cudzym pępku Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#68 |
Przyczajenie
|
Witam
Ja na bezsenność polecam zioła, pomagają się zrelaksować, uspokoić i zasnąć Na filmiku z youtube jest opisanych kilka ziół skutecznych w walce z bezsennością http://youtu.be/fz_2V2DIqzA |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:11.