![]() |
#61 |
Rozeznanie
|
Dot.: wrzesień / cienie sleek storm, astor, zapachy, lakiery, książki (np. Intruz, U.
Niestety niczego dla siebie nie znalazłam ;c
4 miesiące ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
|
Dot.: wrzesień / cienie sleek storm, astor, zapachy, lakiery, książki (np. Intruz, U.
Jest jasny. Mam jasną karnację i z reguły muszę kupować podkłady nr 1 czyli Ivory
- te najjaśniejsze. Korektor też jest jasny i dobrze się wtapia w skórę. Nie zauważyłam, żeby był mocno różowy, moim zdaniem wygląda normalnie, jak jasny korektor. Kupiony w stacjonarnej drogerii. Nie oddawałabym go, ale zanim zużyję mój stary, którego jeszcze całkiem sporo zostało, to minie kilka miesięcy. ![]() Kinga zostały tylko te dwie, tak jak to opisałam.
![]() |
#65 |
Raczkowanie
|
Postaram się dać znać jak będę coś dokładać
![]()
Zapraszam do wymiany https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post37219377 Materiały https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post37279454 Chudnę ![]() 104,7 103 102 101 100 99 98 97 96 95 94 93 92 91 90 89 88 87 86 85 84 83 82 81 80 79,8kg! 78 77 76 75 74 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Zakorzenienie
|
Zastanawiam się, czy taka wymianka byłaby dla mnie opłacalna.
![]() Nie sprawdzałam wszystkich cen twoich książek tylko Reader's i ona na all... kosztuje niecałe 20 zł. ![]() Zależalo mi też na tej drugiej książce "Zdrowie na talerzu"... Co ty na to, że dorzuciłabyś jeszcze "Zdrowie na talerzu" a ja ci książkę Kinga? ![]() Jakby była też szansa, na "Jeden dzień" to zależałoby mi na niej. ![]() Mogłabym ci oddać drugiego Kinga, i jeśli lubisz książki trzymające w napięciu to polecam "Instytut" - nie mogłam się od niej oderwać, dodałabym ci ją wtedy do dużej wymianki. ![]()
wszystkowątek Edytowane przez protka Czas edycji: 2012-10-25 o 12:18 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
Dobrze, skoro King odpada, a innymi książkami nie jesteś zainteresowana to zgadzam się na twoją propozycję. Tunika jest śliczna, więc powinnaś być z niej zadowolona.
![]()
![]() |
#69 |
Wtajemniczenie
|
coś za
Wystarczy chwila // Penny Vincenzi - Jeden Dzień // David Nicholls i bluzke https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1349079996
![]() |
#71 |
Zakorzenienie
|
Ok, w takim razie czekam na wiadomość.
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
|
Mamy wymiankę cenowo może wyrównaną, ale ja oddaję jednak dwie nówki: tunika i książka.
Więc jak dorzucisz mi kilka próbeczek kremów to mi pasuje.
![]() |
#74 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za no time for goodbye, wystaczy chwila, bazę revlon i lakier sally hansen?
---------- Dopisano o 16:36 ---------- Poprzedni post napisano o 14:43 ---------- a może masz jeszcze do wymiany coś poza wątkiem? z mojej wish lub nie, a nuż wpadłoby mi w oko. Wtedy mogę wymienić się: 2 książki+baza revlon+lakier magnetyczny GR+ta rzecz za krem i spray Kerastase, co Ty na to? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Wtajemniczenie
|
Zdecydowanie wolę większe.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:53.