![]() |
#61 | ||
Rozeznanie
|
Dot.: Biżuteryjki dla Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy - WOŚP
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ---------- Cytat:
![]() A wracajac do fb, to duze znaczenie ma rowniez reklama. Jezeli wszystkie dziewczyny, ktore beda robic zawieszki (a sa to czesto nazwiska/pseudonimy bardzo znane i cenione w swiecie bizuteryjnym) wspomna o tym na swim profilu, moze to zainteresowac spore grono potencjalnych kupcow oraz przyciagnac nowych artystow do wspolpracy ![]()
WYMIANKA: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=569478 BIŻUTERIA: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=585087 FANPAGE: http://www.facebook.com/Rododendron7 GALERIA: https://picasaweb.google.com/114956622234292997547 Edytowane przez rododendron7 Czas edycji: 2012-11-05 o 12:06 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
![]() |
#63 |
Zadomowienie
|
O, kolaże to i ja mogę z drugiego końca (w stosunku do lokalizacji Mari) Polski robić
![]() ![]() O, i tak mi właśnie przyszło do głowy, że jeśli ktoś chce się zgłosić, a boi się, że zepsuje, albo nie pracuje w srebrze, to może na koniec dostać gotowe prace do oksydowania i polerki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Wtajemniczenie
|
BASTA!
Dziewuchy, no jak rany, to ma być początek wątku w atmosferze WOŚP, miłość i radość? No błaaaagam ![]() Proszę mi się tu przestać prać po pyskach, bo ja nie mam teraz zupełnie czasu, żeby Was na karne jeżyki wysyłać albo dolewać kisielu ![]() Proszę uprzejmie podać sobie łapku na zgodę i wrócić grzecznie do tematu, bo jak nie to się tam do Was przejadę, jednej z drugą i trzecią. No ![]() Do meritum się odniosę z wieczorka, ogólnie we wszystkim jestem na "tak, ale" i to "ale" rozwinę ![]() A zgłaszające się przy okazji proszę o kopiowanie listy w swoich postach, po tym, jak się same dopiszą wg wzoru, bo inaczej nam umkną z pewnością ![]() ![]() Jeśli ktoś chce zrobić dwa charmsy, niechaj się wpisze dwa razy, żeby ilość łatwo się ogarniało ![]() ![]() Edytowane przez marisella Czas edycji: 2012-11-05 o 12:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Pokaz mi prosze, gdzie narzucalam swoje racje? Ja widze tylko pomysly i propozycje, nie rozumiem dlaczego czulas sie do nich przymuszana ;] A przy wspomnianej tabelce czekalam na odzew dluzsza chwile i nie bylas osoba, ktora jakos specjalnie wyrywala sie z pomoca ![]() Btw...Mari zaproponowala aby koncowe wnioski pomiedzy nami rozpatrzyc w kislu ![]() ![]()
WYMIANKA: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=569478 BIŻUTERIA: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=585087 FANPAGE: http://www.facebook.com/Rododendron7 GALERIA: https://picasaweb.google.com/114956622234292997547 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Poza tym ja tu z miłością, radością i ochotą... Co poradzę, że mnie ktoś niepotrzebnie ZNOWU atakuje?
![]() |
![]() |
#67 |
Wtajemniczenie
|
Ludu! Co za baby...
Szukamy więc chętnego do znalezienia sali i basenu do wynajęcia i hurtowego zakupu uwarzonego kisielu, tymczasem BŁAGAM WAS, żeby do wieczora nie pisać tu już o niczym innym, tylko w sprawie zgłaszania się do akcji, z kisielową włącznie. Błagaaaaam ![]() Nie nakręcajmy się już... Będę dźwięczna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza tym wiem, że to Cię zaszokuje... Niektórzy ludzie pracują na etacie, mają swoją firmę, dzieci i jeszcze dom na głowie... Nie mam czasu niszczyć dobrych tabelek...
![]() |
![]() |
#69 |
Rozeznanie
|
Cytrynowy kisiel odpowiada? Mam niemal hurtowe ilości
![]() Projekt z charmsami: 1. Marisella, mogę machnąć cokolwiek, coś z granatem albo jakiś kolor do tęczowej, może fiolecik? ale tak po prawdzie dostosuję się żeby wypełnić ewentualne dziury Mogę w razie czego zrobić dwa. 2. Pastelowo (plus baza chainmaille z miedzi?) 3. Iwona Sikorska 4. Iwona Sikorska 4. Eilo - zieleń, bordo lub róż (granat lub turmalin), niebieski, błękitny 5. Eilo - zieleń, bordo lub róż (granat lub turmalin), niebieski, błękitny 6. Skidi 7. nagaLy 8. nagaLy 9. Sunflower55 10. KarmazynowyKamyk 11. Killa Ree 12. orangecountry 13. Biedronka1 14. JoannaW_ 15. JoannaW_ 16. JoannaW_ 17. rododendron7 - baza multikolorowa z sutaszu Projekt: naszyjnik-wędrowniś: 1. Marisella - termin pracy mi obojętny, z wyjątkiem ostatniego tygodnia przedświątecznego 2. Tolinka - termin obojętny 3. Ollccia vel Moccate - termin obojętny 4. nagaLy - termin nadejścia wędrownisia najlepiej do 16.12 5. Sunflower55 - najlepiej w grudniu 6. orangecountry - jak najszybciej (listopad) Do spraw innych: 1. ew. Tolinka - pomocnik w korespondencji 2. Killa Ree - pomocnik w korespondencji, kartki scrap 3. Sunflower55 - pomocnik w korespondencji, kolaże, zaopatrzenie w kawę i herbatę, "Łącznik" (?) 4. Ollcia vel Moccate - kolaże, "Łącznik" (?) Mam nadzieję, że wszystkie zgłoszenia wyłapałam. w przypadku zgłoszeń do charmsów, jeśli ktoś się zobowiązywał do zrobienia 2-3, to wpisywałam tę mniejszą liczbę, w razie czego poprawię ![]() Za ewentualne poprzekręcane nicki przepraszam, właśnie intensywnie udaję zainteresowanie zajęciami z informatyki i co jakiś czas się muszę kryć ![]() Edytowane przez Eilo Czas edycji: 2012-11-05 o 16:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#71 |
Rozeznanie
|
jak to jest możliwe, że Killa Re napisała posta o 17:50, skoro jest 17:31 w Polsce??
mam zrobić kolory jakiekolwiek, czy jakieś konkretne? ehh, chyba na wizażu nie przestawił im się czas?? i chyba się trochę pogubiłam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
hihihi ja pisałam o 16:50 nie 17:50 ![]()
![]() |
![]() |
#74 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#75 |
Zakorzenienie
|
Paulina pięknie spała 2,5 roku, aż stwierdziłam, że ona za duża na niemowlęce łóżeczko... Teraz tupta co chwilę przez pół nocy, aż pójdę do niej spać...
![]() |
#76 |
Raczkowanie
|
Projekt z charmsami:
1. Marisella, mogę machnąć cokolwiek, coś z granatem albo jakiś kolor do tęczowej, może fiolecik? ale tak po prawdzie dostosuję się żeby wypełnić ewentualne dziury Mogę w razie czego zrobić dwa. 2. Pastelowo (plus baza chainmaille z miedzi?) 3. Iwona Sikorska 4. Iwona Sikorska 4. Eilo - zieleń, bordo lub róż (granat lub turmalin), niebieski, błękitny 5. Eilo - zieleń, bordo lub róż (granat lub turmalin), niebieski, błękitny 6. Skidi 7. nagaLy 8. nagaLy 9. Sunflower55 10. KarmazynowyKamyk 11. Killa Ree 12. orangecountry 13. Biedronka1 14. JoannaW_ 15. JoannaW_ 16. JoannaW_ 17. rododendron7 - baza multikolorowa z sutaszu 18. urshulla (srebro) 19. urshulla (tytan-srebro) Projekt: naszyjnik-wędrowniś: 1. Marisella - termin pracy mi obojętny, z wyjątkiem ostatniego tygodnia przedświątecznego 2. Tolinka - termin obojętny 3. Ollccia vel Moccate - termin obojętny 4. nagaLy - termin nadejścia wędrownisia najlepiej do 16.12 5. Sunflower55 - najlepiej w grudniu 6. orangecountry - jak najszybciej (listopad) Do spraw innych: 1. ew. Tolinka - pomocnik w korespondencji 2. Killa Ree - pomocnik w korespondencji, kartki scrap 3. Sunflower55 - pomocnik w korespondencji, kolaże, zaopatrzenie w kawę i herbatę, "Łącznik" (?) 4. Ollcia vel Moccate - kolaże, "Łącznik" (?) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Zadomowienie
|
Projekt z charmsami:
1. Marisella, mogę machnąć cokolwiek, coś z granatem albo jakiś kolor do tęczowej, może fiolecik? ale tak po prawdzie dostosuję się żeby wypełnić ewentualne dziury Mogę w razie czego zrobić dwa. 2. Pastelowo (plus baza chainmaille z miedzi?) 3. Iwona Sikorska 4. Iwona Sikorska 4. Eilo - zieleń, bordo lub róż (granat lub turmalin), niebieski, błękitny 5. Eilo - zieleń, bordo lub róż (granat lub turmalin), niebieski, błękitny 6. Skidi 7. nagaLy 8. nagaLy 9. Sunflower55 10. KarmazynowyKamyk 11. Killa Ree 12. orangecountry 13. Biedronka1 14. JoannaW_ 15. JoannaW_ 16. JoannaW_ 17. rododendron7 - baza multikolorowa z sutaszu 18. urshulla (srebro) 19. urshulla (tytan-srebro) 20. Ollccia vel Moccate - miedź albo miedź+srebro Projekt: naszyjnik-wędrowniś: 1. Marisella - termin pracy mi obojętny, z wyjątkiem ostatniego tygodnia przedświątecznego 2. Tolinka - termin obojętny 3. Ollccia vel Moccate - termin obojętny 4. nagaLy - termin nadejścia wędrownisia najlepiej do 16.12 5. Sunflower55 - najlepiej w grudniu 6. orangecountry - jak najszybciej (listopad) Do spraw innych: 1. ew. Tolinka - pomocnik w korespondencji 2. Killa Ree - pomocnik w korespondencji, kartki scrap 3. Sunflower55 - pomocnik w korespondencji, kolaże, zaopatrzenie w kawę i herbatę, "Łącznik" (?) 4. Ollcia vel Moccate - kolaże, "Łącznik" (?) To ja mam jeszcze pytanie, co oznacza "Łącznik"? ![]() ![]() ![]() Co do wędorwnisia to mam propozycję, która pewnie już w kilku głowach też zaświtała ![]() ![]() Przykładowo: - osoba 1 robi bazę głównego elementu i do dnia... odsyła pracę do osoby 2 - osoba 2 robi wykończenie głównego elementu i do dnia... odsyła pracę do osoby 3 - osoba 3 robi element ozdobny i ..... - osoba 4 wykańcza element ozdobny... - osoba 5 robi zapięcie.... - osoba 6 łączy elementy razem... - osoba 7 przypina łańcuszki albo oskyduje i poleruje i robi foty całości (albo foty całości robi jeszcze ktoś inny, kto się znowu boi, że popsuje ![]() Ponieważ do naszyjnika zgłosiło się mniej osób, wydaje mi się że nie ma sensu mieszać w tabelce i zrobić osobną dla charmsów i osobną dla naszyjnika, albo dla naszyjnika tylko listę tych kilku osób ![]() Edytowane przez ollccia Czas edycji: 2012-11-06 o 12:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Rozeznanie
|
Ja bardzo chętnie zrobię charmsa i dołączę się do pracy z naszyjnikiem
![]() Projekt z charmsami: 1. Marisella, mogę machnąć cokolwiek, coś z granatem albo jakiś kolor do tęczowej, może fiolecik? ale tak po prawdzie dostosuję się żeby wypełnić ewentualne dziury Mogę w razie czego zrobić dwa. 2. Pastelowo (plus baza chainmaille z miedzi?) 3. Iwona Sikorska 4. Iwona Sikorska 4. Eilo - zieleń, bordo lub róż (granat lub turmalin), niebieski, błękitny 5. Eilo - zieleń, bordo lub róż (granat lub turmalin), niebieski, błękitny 6. Skidi 7. nagaLy 8. nagaLy 9. Sunflower55 10. KarmazynowyKamyk 11. Killa Ree 12. orangecountry 13. Biedronka1 14. JoannaW_ 15. JoannaW_ 16. JoannaW_ 17. rododendron7 - baza multikolorowa z sutaszu 18. urshulla (srebro) 19. urshulla (tytan-srebro) 20. Ollccia vel Moccate - miedź albo miedź+srebro 21. frufelek - żółty lub zielony Projekt: naszyjnik-wędrowniś: 1. Marisella - termin pracy mi obojętny, z wyjątkiem ostatniego tygodnia przedświątecznego 2. Tolinka - termin obojętny 3. Ollccia vel Moccate - termin obojętny 4. nagaLy - termin nadejścia wędrownisia najlepiej do 16.12 5. Sunflower55 - najlepiej w grudniu 6. orangecountry - jak najszybciej (listopad) 7. frufelek - termin obojetny Do spraw innych: 1. ew. Tolinka - pomocnik w korespondencji 2. Killa Ree - pomocnik w korespondencji, kartki scrap 3. Sunflower55 - pomocnik w korespondencji, kolaże, zaopatrzenie w kawę i herbatę, "Łącznik" (?) 4. Ollcia vel Moccate - kolaże, "Łącznik" (?)
![]() |
#79 |
Zakorzenienie
|
Projekt z charmsami:
1. Marisella, mogę machnąć cokolwiek, coś z granatem albo jakiś kolor do tęczowej, może fiolecik? ale tak po prawdzie dostosuję się żeby wypełnić ewentualne dziury Mogę w razie czego zrobić dwa. 2. Pastelowo (plus baza chainmaille z miedzi?) 3. Iwona Sikorska 4. Iwona Sikorska 4. Eilo - zieleń, bordo lub róż (granat lub turmalin), niebieski, błękitny 5. Eilo - zieleń, bordo lub róż (granat lub turmalin), niebieski, błękitny 6. Skidi 7. nagaLy - kolor obojętny [mat. srebro oksydowane] 8. nagaLy - kolor obojętny [mat. srebro oksydowane] 9. Sunflower55 10. KarmazynowyKamyk 11. Killa Ree 12. orangecountry 13. Biedronka1 14. JoannaW_ 15. JoannaW_ 16. JoannaW_ 17. rododendron7 - baza multikolorowa z sutaszu 18. urshulla (srebro) 19. urshulla (tytan-srebro) 20. Ollccia vel Moccate - miedź albo miedź+srebro 21. frufelek - żółty lub zielony Projekt: naszyjnik-wędrowniś: 1. Marisella - termin pracy mi obojętny, z wyjątkiem ostatniego tygodnia przedświątecznego 2. Tolinka - termin obojętny 3. Ollccia vel Moccate - termin obojętny 4. nagaLy - termin nadejścia wędrownisia najlepiej do 16.12 5. Sunflower55 - najlepiej w grudniu 6. orangecountry - jak najszybciej (listopad) 7. frufelek - termin obojetny Do spraw innych: 1. ew. Tolinka - pomocnik w korespondencji 2. Killa Ree - pomocnik w korespondencji, kartki scrap 3. Sunflower55 - pomocnik w korespondencji, kolaże, zaopatrzenie w kawę i herbatę, "Łącznik" (?) 4. Ollcia vel Moccate - kolaże, "Łącznik" (?) 5. nagaLy - kolaże, inne [napisać mi co mam zrobić i jeśli umiem - zrobię]
Edytowane przez nagaLy Czas edycji: 2012-11-06 o 14:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Przyczajenie
|
Projekt z charmsami:
1. Marisella, mogę machnąć cokolwiek, coś z granatem albo jakiś kolor do tęczowej, może fiolecik? ale tak po prawdzie dostosuję się żeby wypełnić ewentualne dziury Mogę w razie czego zrobić dwa. 2. Pastelowo (plus baza chainmaille z miedzi?) 3. Iwona Sikorska 4. Iwona Sikorska 4. Eilo - zieleń, bordo lub róż (granat lub turmalin), niebieski, błękitny 5. Eilo - zieleń, bordo lub róż (granat lub turmalin), niebieski, błękitny 6. Skidi 7. nagaLy - kolor obojętny [mat. srebro oksydowane] 8. nagaLy - kolor obojętny [mat. srebro oksydowane] 9. Sunflower55 10. KarmazynowyKamyk 11. Killa Ree 12. orangecountry 13. Biedronka1 14. JoannaW_ 15. JoannaW_ 16. JoannaW_ 17. rododendron7 - baza multikolorowa z sutaszu 18. urshulla (srebro) 19. urshulla (tytan-srebro) 20. Ollccia vel Moccate - miedź albo miedź+srebro 21. frufelek - żółty lub zielony 22. monika_tl - szkło, srebro, dużo kolorków, mogę zrobić kilka sztuk ![]() Projekt: naszyjnik-wędrowniś: 1. Marisella - termin pracy mi obojętny, z wyjątkiem ostatniego tygodnia przedświątecznego 2. Tolinka - termin obojętny 3. Ollccia vel Moccate - termin obojętny 4. nagaLy - termin nadejścia wędrownisia najlepiej do 16.12 5. Sunflower55 - najlepiej w grudniu 6. orangecountry - jak najszybciej (listopad) 7. frufelek - termin obojetny Do spraw innych: 1. ew. Tolinka - pomocnik w korespondencji 2. Killa Ree - pomocnik w korespondencji, kartki scrap 3. Sunflower55 - pomocnik w korespondencji, kolaże, zaopatrzenie w kawę i herbatę, "Łącznik" (?) 4. Ollcia vel Moccate - kolaże, "Łącznik" (?) 5. nagaLy - kolaże, inne [napisać mi co mam zrobić i jeśli umiem - zrobię]
![]() |
#81 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Rozeznanie
|
Projekt z charmsami:
1. Marisella, mogę machnąć cokolwiek, coś z granatem albo jakiś kolor do tęczowej, może fiolecik? ale tak po prawdzie dostosuję się żeby wypełnić ewentualne dziury Mogę w razie czego zrobić dwa. 2. Pastelowo - czerwień, fiolet, róż, zieleń, błękit (plus baza chainmaille z miedzi, if needed) 3. Iwona Sikorska - w zasadzie wszystkie kolory mogę zrobić - beading 4. Iwona Sikorska - w zasadzie wszystkie kolory mogę zrobić - beading 4. Eilo - zieleń, bordo lub róż (granat lub turmalin), niebieski, błękitny 5. Eilo - zieleń, bordo lub róż (granat lub turmalin), niebieski, błękitny 6. Skidi 7. nagaLy - kolor obojętny [mat. srebro oksydowane] 8. nagaLy - kolor obojętny [mat. srebro oksydowane] 9. Sunflower55 10. KarmazynowyKamyk 11. Killa Ree 12. orangecountry 13. Biedronka1 14. JoannaW_ 15. JoannaW_ 16. JoannaW_ 17. rododendron7 - baza multikolorowa z sutaszu 18. urshulla (srebro) 19. urshulla (tytan-srebro) 20. Ollccia vel Moccate - miedź albo miedź+srebro 21. frufelek - żółty lub zielony 22. monika_tl - szkło, srebro, dużo kolorków, mogę zrobić kilka sztuk ![]() Projekt: naszyjnik-wędrowniś: 1. Marisella - termin pracy mi obojętny, z wyjątkiem ostatniego tygodnia przedświątecznego 2. Tolinka - termin obojętny 3. Ollccia vel Moccate - termin obojętny 4. nagaLy - termin nadejścia wędrownisia najlepiej do 16.12 5. Sunflower55 - najlepiej w grudniu 6. orangecountry - jak najszybciej (listopad) 7. frufelek - termin obojetny Do spraw innych: 1. ew. Tolinka - pomocnik w korespondencji 2. Killa Ree - pomocnik w korespondencji, kartki scrap 3. Sunflower55 - pomocnik w korespondencji, kolaże, zaopatrzenie w kawę i herbatę, "Łącznik" (?) 4. Ollcia vel Moccate - kolaże, "Łącznik" (?) 5. nagaLy - kolaże, inne [napisać mi co mam zrobić i jeśli umiem - zrobię] też dopisałam swoje kolory, niech będzie w jednym miejscu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Wtajemniczenie
|
Projekt z charmsami:
1. Marisella, mogę machnąć cokolwiek, coś z granatem albo jakiś kolor do tęczowej, może fiolecik? ale tak po prawdzie dostosuję się żeby wypełnić ewentualne dziury Mogę w razie czego zrobić dwa. 2. Pastelowo - czerwień, fiolet, róż, zieleń, błękit (plus baza chainmaille z miedzi, if needed) 3. Iwona Sikorska - w zasadzie wszystkie kolory mogę zrobić - beading 4. Iwona Sikorska - w zasadzie wszystkie kolory mogę zrobić - beading 4. Eilo - zieleń, bordo lub róż (granat lub turmalin), niebieski, błękitny 5. Eilo - zieleń, bordo lub róż (granat lub turmalin), niebieski, błękitny 6. Skidi 7. nagaLy - kolor obojętny [mat. srebro oksydowane] 8. nagaLy - kolor obojętny [mat. srebro oksydowane] 9. Sunflower55 10. KarmazynowyKamyk 11. Killa Ree 12. orangecountry 13. Biedronka1 14. JoannaW_ 15. JoannaW_ 16. JoannaW_ 17. rododendron7 - baza multikolorowa z sutaszu 18. urshulla (srebro) 19. urshulla (tytan-srebro) 20. Ollccia vel Moccate - miedź albo miedź+srebro 21. frufelek - żółty lub zielony 22. monika_tl - szkło, srebro, dużo kolorków, mogę zrobić kilka sztuk ![]() 23 lwica83 - srebro+ kamień księżycowy, koral lub labradoryt Projekt: naszyjnik-wędrowniś: 1. Marisella - termin pracy mi obojętny, z wyjątkiem ostatniego tygodnia przedświątecznego 2. Tolinka - termin obojętny 3. Ollccia vel Moccate - termin obojętny 4. nagaLy - termin nadejścia wędrownisia najlepiej do 16.12 5. Sunflower55 - najlepiej w grudniu 6. orangecountry - jak najszybciej (listopad) 7. frufelek - termin obojetny Do spraw innych: 1. ew. Tolinka - pomocnik w korespondencji 2. Killa Ree - pomocnik w korespondencji, kartki scrap 3. Sunflower55 - pomocnik w korespondencji, kolaże, zaopatrzenie w kawę i herbatę, "Łącznik" (?) 4. Ollcia vel Moccate - kolaże, "Łącznik" (?) 5. nagaLy - kolaże, inne [napisać mi co mam zrobić i jeśli umiem - zrobię] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Rozeznanie
|
Ollcia, przepraszam za tego enigmatycznego Łącznika. Chodziło mi o osoby dopisujące się do Wędrownisia i oferujące łączenie wszystkich elementów do kupy
![]() Już dotarło do mnie, że powinnam była umieścić tę informację w 'projekt: naszyjnik-wędrowniś'... Edytowane przez Eilo Czas edycji: 2012-11-07 o 06:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Rozeznanie
|
Projekt z charmsami:
1. Marisella, mogę machnąć cokolwiek, coś z granatem albo jakiś kolor do tęczowej, może fiolecik? ale tak po prawdzie dostosuję się żeby wypełnić ewentualne dziury Mogę w razie czego zrobić dwa. 2. Pastelowo - czerwień, fiolet, róż, zieleń, błękit (plus baza chainmaille z miedzi, if needed) 3. Iwona Sikorska - w zasadzie wszystkie kolory mogę zrobić - beading 4. Iwona Sikorska - w zasadzie wszystkie kolory mogę zrobić - beading 4. Eilo - zieleń, bordo lub róż (granat lub turmalin), niebieski, błękitny 5. Eilo - zieleń, bordo lub róż (granat lub turmalin), niebieski, błękitny 6. Skidi 7. nagaLy - kolor obojętny [mat. srebro oksydowane] 8. nagaLy - kolor obojętny [mat. srebro oksydowane] 9. Sunflower55 10. KarmazynowyKamyk 11. Killa Ree 12. orangecountry 13. Biedronka1 14. JoannaW_ 15. JoannaW_ 16. JoannaW_ 17. rododendron7 - baza multikolorowa z sutaszu 18. urshulla (srebro) 19. urshulla (tytan-srebro) 20. Ollccia vel Moccate - miedź albo miedź+srebro 21. frufelek - żółty lub zielony 22. monika_tl - szkło, srebro, dużo kolorków, mogę zrobić kilka sztuk ![]() 23 lwica83 - srebro+ kamień księżycowy, koral lub labradoryt 24. onaania - haft koralikowy kolory dowolne Projekt: naszyjnik-wędrowniś: 1. Marisella - termin pracy mi obojętny, z wyjątkiem ostatniego tygodnia przedświątecznego 2. Tolinka - termin obojętny 3. Ollccia vel Moccate - termin obojętny 4. nagaLy - termin nadejścia wędrownisia najlepiej do 16.12 5. Sunflower55 - najlepiej w grudniu 6. orangecountry - jak najszybciej (listopad) 7. frufelek - termin obojetny Do spraw innych: 1. ew. Tolinka - pomocnik w korespondencji 2. Killa Ree - pomocnik w korespondencji, kartki scrap 3. Sunflower55 - pomocnik w korespondencji, kolaże, zaopatrzenie w kawę i herbatę, "Łącznik" (?) 4. Ollcia vel Moccate - kolaże, "Łącznik" (?) 5. nagaLy - kolaże, inne [napisać mi co mam zrobić i jeśli umiem - zrobię] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Rozeznanie
|
Projekt z charmsami:
1. Marisella, mogę machnąć cokolwiek, coś z granatem albo jakiś kolor do tęczowej, może fiolecik? ale tak po prawdzie dostosuję się żeby wypełnić ewentualne dziury Mogę w razie czego zrobić dwa. 2. Pastelowo - czerwień, fiolet, róż, zieleń, błękit (plus baza chainmaille z miedzi, if needed) 3. Iwona Sikorska - w zasadzie wszystkie kolory mogę zrobić - beading 4. Iwona Sikorska - w zasadzie wszystkie kolory mogę zrobić - beading 4. Eilo - zieleń, bordo lub róż (granat lub turmalin), niebieski, błękitny 5. Eilo - zieleń, bordo lub róż (granat lub turmalin), niebieski, błękitny 6. Skidi 7. nagaLy - kolor obojętny [mat. srebro oksydowane] 8. nagaLy - kolor obojętny [mat. srebro oksydowane] 9. Sunflower55 10. KarmazynowyKamyk 11. Killa Ree 12. orangecountry 13. Biedronka1 14. JoannaW_ 15. JoannaW_ 16. JoannaW_ 17. rododendron7 - baza multikolorowa z sutaszu 18. urshulla (srebro) 19. urshulla (tytan-srebro) 20. Ollccia vel Moccate - miedź albo miedź+srebro 21. frufelek - żółty lub zielony 22. monika_tl - szkło, srebro, dużo kolorków, mogę zrobić kilka sztuk ![]() 23 lwica83 - srebro+ kamień księżycowy, koral lub labradoryt 24. onaania - haft koralikowy kolory dowolne 25. Jaga1214 - charms miedziana arabeska kol. fioletowy, żółty, czerwony, pomarańczowy, zielony, czarny, granatowy 26. Jaga1214 - charms miedziana arabeska kol. fioletowy, żółty, czerwony, pomarańczowy, zielony, czarny, granatowy 27. Jaga1214 - charms miedziana arabeska kol. fioletowy, żółty, czerwony, pomarańczowy, zielony, czarny, granatowy Projekt: naszyjnik-wędrowniś: 1. Marisella - termin pracy mi obojętny, z wyjątkiem ostatniego tygodnia przedświątecznego 2. Tolinka - termin obojętny 3. Ollccia vel Moccate - termin obojętny 4. nagaLy - termin nadejścia wędrownisia najlepiej do 16.12 5. Sunflower55 - najlepiej w grudniu 6. orangecountry - jak najszybciej (listopad) 7. frufelek - termin obojetny Do spraw innych: 1. ew. Tolinka - pomocnik w korespondencji 2. Killa Ree - pomocnik w korespondencji, kartki scrap 3. Sunflower55 - pomocnik w korespondencji, kolaże, zaopatrzenie w kawę i herbatę, "Łącznik" (?) 4. Ollcia vel Moccate - kolaże, "Łącznik" (?) 5. nagaLy - kolaże, inne [napisać mi co mam zrobić i jeśli umiem - zrobię] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Rozeznanie
|
Projekt z charmsami:
1. Marisella, mogę machnąć cokolwiek, coś z granatem albo jakiś kolor do tęczowej, może fiolecik? ale tak po prawdzie dostosuję się żeby wypełnić ewentualne dziury Mogę w razie czego zrobić dwa. 2. Pastelowo - czerwień, fiolet, róż, zieleń, błękit (plus baza chainmaille z miedzi, if needed) 3. Iwona Sikorska - w zasadzie wszystkie kolory mogę zrobić - beading 4. Iwona Sikorska - w zasadzie wszystkie kolory mogę zrobić - beading 4. Eilo - zieleń, bordo lub róż (granat lub turmalin), niebieski, błękitny 5. Eilo - zieleń, bordo lub róż (granat lub turmalin), niebieski, błękitny 6. Skidi 7. nagaLy - kolor obojętny [mat. srebro oksydowane] 8. nagaLy - kolor obojętny [mat. srebro oksydowane] 9. Sunflower55 10. KarmazynowyKamyk 11. Killa Ree 12. orangecountry 13. Biedronka1 14. JoannaW_ 15. JoannaW_ 16. JoannaW_ 17. rododendron7 - baza multikolorowa z sutaszu 18. urshulla (srebro) 19. urshulla (tytan-srebro) 20. Ollccia vel Moccate - miedź albo miedź+srebro 21. frufelek - żółty lub zielony 22. monika_tl - szkło, srebro, dużo kolorków, mogę zrobić kilka sztuk ![]() 23 lwica83 - srebro+ kamień księżycowy, koral lub labradoryt 24. onaania - haft koralikowy kolory dowolne 25. Jaga1214 - charms miedziana arabeska kol. fioletowy, żółty, czerwony, pomarańczowy, zielony, czarny, granatowy 26. Jaga1214 - charms miedziana arabeska kol. fioletowy, żółty, czerwony, pomarańczowy, zielony, czarny, granatowy 27. Jaga1214 - charms miedziana arabeska kol. fioletowy, żółty, czerwony, pomarańczowy, zielony, czarny, granatowy 28. klejnotki - ze srebrem -mam serduszkowe kaboszony z brązowego awenturynu i niebieskiego i zielonego chalcedonu ale w razie potrzeby mogę zrobić z czegoś innego więc czekam na informację jakich kolorów potrzeba 29. klejnotki - miedż, mosiądz same lub z jakimś kolorem wg potrzeb Projekt: naszyjnik-wędrowniś: 1. Marisella - termin pracy mi obojętny, z wyjątkiem ostatniego tygodnia przedświątecznego 2. Tolinka - termin obojętny 3. Ollccia vel Moccate - termin obojętny 4. nagaLy - termin nadejścia wędrownisia najlepiej do 16.12 5. Sunflower55 - najlepiej w grudniu 6. orangecountry - jak najszybciej (listopad) 7. frufelek - termin obojetny Do spraw innych: 1. ew. Tolinka - pomocnik w korespondencji 2. Killa Ree - pomocnik w korespondencji, kartki scrap 3. Sunflower55 - pomocnik w korespondencji, kolaże, zaopatrzenie w kawę i herbatę, "Łącznik" (?) 4. Ollcia vel Moccate - kolaże, "Łącznik" (?) 5. nagaLy - kolaże, inne [napisać mi co mam zrobić i jeśli umiem - zrobię] Edytowane przez klejnotki Czas edycji: 2012-11-07 o 07:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Wtajemniczenie
|
Projekt z charmsami:
1. Marisella, mogę machnąć cokolwiek, coś z granatem albo jakiś kolor do tęczowej, może fiolecik? ale tak po prawdzie dostosuję się żeby wypełnić ewentualne dziury Mogę w razie czego zrobić dwa. 2. Pastelowo - czerwień, fiolet, róż, zieleń, błękit (plus baza chainmaille z miedzi, if needed) 3. Iwona Sikorska - w zasadzie wszystkie kolory mogę zrobić - beading 4. Iwona Sikorska - w zasadzie wszystkie kolory mogę zrobić - beading 4. Eilo - zieleń, bordo lub róż (granat lub turmalin), niebieski, błękitny 5. Eilo - zieleń, bordo lub róż (granat lub turmalin), niebieski, błękitny 6. Skidi 7. nagaLy - kolor obojętny [mat. srebro oksydowane] 8. nagaLy - kolor obojętny [mat. srebro oksydowane] 9. Sunflower55 10. KarmazynowyKamyk 11. Killa Ree 12. orangecountry 13. Biedronka1 - kolor raczej obojętny: beading+ ewentualnie srebro 14. JoannaW_ 15. JoannaW_ 16. JoannaW_ 17. rododendron7 - baza multikolorowa z sutaszu 18. urshulla (srebro) 19. urshulla (tytan-srebro) 20. Ollccia vel Moccate - miedź albo miedź+srebro 21. frufelek - żółty lub zielony 22. monika_tl - szkło, srebro, dużo kolorków, mogę zrobić kilka sztuk ![]() 23 lwica83 - srebro+ kamień księżycowy, koral lub labradoryt 24. onaania - haft koralikowy kolory dowolne 25. Jaga1214 - charms miedziana arabeska kol. fioletowy, żółty, czerwony, pomarańczowy, zielony, czarny, granatowy 26. Jaga1214 - charms miedziana arabeska kol. fioletowy, żółty, czerwony, pomarańczowy, zielony, czarny, granatowy 27. Jaga1214 - charms miedziana arabeska kol. fioletowy, żółty, czerwony, pomarańczowy, zielony, czarny, granatowy 28. klejnotki - ze srebrem -mam serduszkowe kaboszony z brązowego awenturynu i niebieskiego i zielonego chalcedonu ale w razie potrzeby mogę zrobić z czegoś innego więc czekam na informację jakich kolorów potrzeba 29. klejnotki - miedż, mosiądz same lub z jakimś kolorem wg potrzeb Projekt: naszyjnik-wędrowniś: 1. Marisella - termin pracy mi obojętny, z wyjątkiem ostatniego tygodnia przedświątecznego 2. Tolinka - termin obojętny 3. Ollccia vel Moccate - termin obojętny 4. nagaLy - termin nadejścia wędrownisia najlepiej do 16.12 5. Sunflower55 - najlepiej w grudniu 6. orangecountry - jak najszybciej (listopad) 7. frufelek - termin obojetny Do spraw innych: 1. ew. Tolinka - pomocnik w korespondencji 2. Killa Ree - pomocnik w korespondencji, kartki scrap 3. Sunflower55 - pomocnik w korespondencji, kolaże, zaopatrzenie w kawę i herbatę, "Łącznik" (?) 4. Ollcia vel Moccate - kolaże, "Łącznik" (?) 5. nagaLy - kolaże, inne [napisać mi co mam zrobić i jeśli umiem - zrobię] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 | ||||
Wtajemniczenie
|
Może być zdjęcie Twojego pyszczka przyklejonego do pyszczków kocurów
![]() ![]() Pysio jest obowiązkowy! ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Będziemy myśleć, jak będą ku temu powody, na zapas się nie ma co martwić ![]() Cytat:
![]() A tak na serio, to skoro się zgłaszasz, to Cię wykorzystam do obrabiania fotek ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Jeśli chcesz, można by w kartce zrobić kieszonkę na te ręcznie przez każdą nabazgrane karneciki, ale ona były rożnej wielkości (Kamyk zmiotła swoimi ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ale tabelka będzie, będzie, jako ściągawa, ale jak już z grubsza naświetli nam się ile mamy charmsów i jakie bransy robimy, bo w tej chwili trudno byłoby nawet ustalić kolumno-kolory ![]() ![]() ![]() Wydaje mi się, że dolną granicą jest taka wielkość, żeby widać było coś oprócz karabińczyka ![]() ![]() A tak na serio - czujemy taką potrzebę, żeby to ustalić w centymetrach na sztywno? Jesli tak to co proponujecie? Mnie się zdawało, że jak wygląda charms to każdy wie i do tej wiedzy się dostosuje, ale możemy też ustalić granice, jeśli trzeba ![]() A propos wielkości mi się przypomniało - dziewczyny, które będą używać federingów, a nie karabińczyków - zastosujcie takie konkretniejszej wielkości niż 5 mm na przykład, bo takie federingi się słabo rozdziabiają i do czegoś grubszego (sznurek, rzemień) trudno je zapiąć... ok? ![]() Cytat:
![]() ![]() Ale jeśli są chętne na posrebrzaka i mogłabyś wziąć to pod swoje skrzydła to super, ja tam nie mam nic przeciw ![]() Więc jeśli są jakieś chętnie do pracy w niesrebrze mogą się dopisywać na dole listy ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Podział na kategorie nie byłby pewnie zły i wprowadziłby pewien element bezpieczeństwa, ale na razie moim zdaniem nie ma na tyle osób, żeby się dzielić. No i nade wszsytko nie mamy nikogo do części, nazwijmy to, tekstylnej, z tego co widzę póki co same babki z tego drugiego obozu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja na dwa fronty prowadzić tematu nie dam rady, bo ja widzę co się u mnie dzieje już teraz, a do świąt lepiej już (daj Boże!) nie będzie. Nie chcę się znów porwać z motyką na słońce i Was zawieść ![]() Mogłoby to zahulać, gdyby na FB było tylko wydarzenie do siania ziarna, ale chętni przybywaliby tutaj, tu się zgłaszali, określali, dyskutowali i śledzili wątek, bo jeśli dyskusja będzie prowadzona i tu, i tu, to mam wrażenie, że zrobią się dwa oddzielne obozy i wnioski z jednego nie będą przepływać do drugiego. Jeśli znajdzie się ktoś chętny do (kto wie czy nie codziennego) raportowania (tam, co zaszło tu i tu, co zaszło tam, żeby do każdego docierało co jest grane), uaktualniania listy tu o osoby, które zgłoszą się tam i tak dalej, to można spróbować ![]() Anyone? ![]() Jeśli ktoś się zgłosi, to utworzę wydarzenie, przygotuję opis i co tam jeszcze, a jeśli nie, to jeszcze się zastanowię, ok? ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:57.