![]() |
#31 |
Rozeznanie
|
Dot.: Biżuteryjki dla Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy - WOŚP
![]() |
#32 |
Zadomowienie
|
epopeję !
![]() |
#33 |
Zadomowienie
|
E-po-pe-ję! E-po-pe-ję!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Wtajemniczenie
|
Dajcie jej czas, myślicie że to tak prosto napisać epopeję TRZYNASTOZGŁOSKOWCEM
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Raczkowanie
|
Nie wiem na co, ale zgłaszam się. W tamtym roku było super.
![]() |
#36 |
Wtajemniczenie
|
Marisellu da radę
![]()
![]() |
#37 |
Wtajemniczenie
|
Ufff... nie mogłam się zebrać, żeby tu wszystko zbiorczo wysmażyć... Ale teraz Pillow i Lubomirka uderzyły w kimono po giełdzie, więc pomyślałam, że zamiast im szurać czym popadnie ogarniając kuchnię, przysiądę tu i nastukam co jest do nastukania
![]() Sprawy mają się tak, zaczynając od początku i pokrótce o zeszły rok zahaczając, dla tych, które nie wiedziały, co się działo: w zeszłym roku na wizazu rzuciłam hasło zrobienia wspólnego projektu bransoletki - szukałam chętnych, które zrobią kilka charmsów z sercem i dołączą je do wspólnej bransoletki. Zgłosiło się sto milionów osób i bransoletek wyszło ostatecznie siedem ![]() ![]() ![]() Część z tego, co powstało, można zobaczyć tu u mnie na blogu: http://marisella.pl/blog/?s=wosp, a wszystko dokładnie będzie można zobaczyć w archiwum moich aukcji wośpowych jak serwis ruszy (bo teraz się nie da). W tym roku też jest plan wspólnego projektu, ale rzecz rozbijała się o to, co zrobić ![]() ![]() ![]() Akcję robimy dwutorowo (o ile oczywiście nie będzie sprzeciwów/lepszych pomysłów ![]() 1. Bransoletki z charmsami, jak w zeszłym roku Nie będziemy pisać, że nie miałyśmy lepszego pomysłu, tylko - jak radziła Skidi - ubierzemy to w szaty w rodzaju "Tradycyjnie już, jak co roku, bla bla bla" ![]() Za tymi bransoletkami przemawia fakt, że wiadomo już, że wyjdą super ![]() ![]() Zatem kto tylko chętny, może się zgłaszać do zrobienia charmsa z sercem (myślę, że przy motywie serca warto zostać, serca na wośpie zawsze najlepiej się licytują i nie ma dla nich lepszej okazji ![]() ![]() Jeśli ktoś nie chce robić charmsa, a mógłby zrobić bazę bransoletki, np. z jakimś fajnym zapięciem (albo i nie), to też będzie super, bo troszkę mnie odciąży ![]() Byłabym za tym, żeby stworzyć w tym roku jakąś tęczową, bo ona poszła najlepiej ![]() ![]() Zgłaszając się weźcie tylko pod uwagę, że oprócz charmsa będziecie musiały zrobić zdjęcie swojego pyszczka z charmsem i samego charmsa też. W zeszłym roku to ja fociłam zawieszki, bo było malutko czasu, ale ponieważ teraz nie jest już aż tak na wariata, chętnie skierowałabym trochę pracy "od siebie", a nie "do siebie", bo nie bardzo będę w stanie wyłączyć się z życia znów na dwa tygodnie ![]() ![]() Część zasadnicza aukcji w zeszłym roku wyglądała tak, na przykładzie borda: http://www.marisella.pl/blog/images/wosp/aukcyjne.htm Każdy byłby odpowiedzialny za swoją działkę, czyli musiałby: a) zrobić charms b) obfocić go solo c) obfocić go z pyszczkiem d) złożyć kolaż o określonej szerokości i takich tam (podam te detale później) e) podać mi oczywiście wymiary i skład charmsa, żebym mogła sklecić opis ![]() f) (opcjonalnie) dorzucić do charmsa karteczkę z odręcznie napisanym podziękowniem / pozdrowieniam dla kupującego ![]() Oczywiście jeśli ktoś ma nie brać udziału tylko dlatego, że boi się, że nie sklei kolażu na przykład to bez sensu - znajdzie się na pewno ktoś, kto mu pomoże, w ostateczności zrobię to ja ![]() No, więc to by były charmsy ![]() 2. Projekt-wędrowniś ![]() Projekt wędrujący i powstający przez dłuższy czas ciągle niektóre z nas kusi, więc eksperymentalnie, tak oprócz charmsów, też wprowadzimy go w życie ![]() ![]() Może być? W projekcie chodziłoby o to, że kilka osób będzie tworzyć naszyjnik po kolei, dokładając do tego, co dostanie w ręce, coś od siebie. Czyli pierwsza osoba wysyła drugiej jakiś początek - oprawiony kamień, kawałek rzemienia z czymś albo i bez czegoś albo co jej tam do głowy przyjdzie. Mnie się wydaje, że dobrym początkiem byłoby serce w jakiejś postaci ![]() ![]() Druga osoba dostaje to coś w ręce i coś do tego dorabia, na przykład dokłada trochę kamieni, coś dowrapowuje albo whatever, i przesyła kolejnej. Trzecia bierze i dorabia, dajmy na to, ozdobne zapięcie. Przesyła czwartej, a czwarta wymyśla dyndaja na środku i wysyła piątej ![]() Wyjść z tego może wszystko, albo chwała, albo chała, ale wierzę, że co by nie wyszło, ludzie zobaczą w tym dobrą energię. Wiecie, jak ktoś kupił moją+Hebbe sutaszową kobietę z cebulą na głowie, to o czym mowa ![]() Naszyjnik powinien mieć dobry PR, bo sprzeda go między innymi jego historia, jeśli nie on sam, więc myślałyśmy o tym, żeby stworzyć mu bloga, na którym będzie widoczna jego wędrówka i co się z nim dzieje. Miejmy nadzieję, że wzbudzi to atmosferę oczekiwania na koniec, na pewno w każdym razie nie zaszkodzi ![]() Osoby, które zgłoszą się do akcji muszą się wiec liczyć z kilkoma dodatkowymi "obowiązkami", czyli oprócz zrobienia czegoś z naszyjnikiem będą musiały: a) cyknąć parę fot w trakcie pracy (ludzie to lubią ![]() ![]() ![]() b) skrobnąć w notce na blogu parę słów o swoim pomyśle, pracy nad swoją częścią czy czym tam im przyjdzie do głowy, i okrasić jakimś obrazkiem c) pracować pod presją czasu ![]() ![]() ![]() d) to oczywista oczywistość, ale napiszę i tak - liczyć się z tym, że praca może się potoczyć w każdym kierunku, więc niedopuszczalne jest marudzenie w rodzaju "a ja to chciałem inaczej", albo "ktoś mi zepsuł wizję". Możemy się tu oczywiście wszyscy twórczo inspirować i podsuwać sobie pomysły, jeśli chcemy, ale bez kwasów ![]() Jestem pewna, że coś jeszcze tu miałam napisać, ale nie pamiętam co, więc dopiszę potem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#38 |
Wtajemniczenie
|
Jeśli idzie o TERMINY - z czasem nie jest tak źle, jak rok temu, ale szału też nie ma, szczególnie jeśli o wędrowniczka idzie, bo tu dochodzi jeszcze kwestia czasu na jego podróże
![]() Dlatego do części pierwszej, czyli bransoletek charmsowych, zasadniczo prosiłabym się zgłaszać do piątku 16 listopada. Oczywiście jeśli ktoś znajdzie nasz wątek później i będzie się chciał dołączyć to pewno będzie się dało - któraś bransa dostanie dodatkowego charmsa, ale im wcześniej, tym lepiej, żebyśmy miały w miarę rychlutko jakiś obraz sytuacji i nie musiały potem na wariata zmieniać wszystkich planów ![]() Jeszcze raz przypomnę, żeby zgłaszać się ze wskazaniem co (i ile ![]() Charmsy po zrobieniu będzie trzeba przesłać do mnie, ja to wszystko podoczepiam w kupę i zrobię zdjęcie bransoletki w całości. Charmsy na pewno musiałabym mieć przed Świętami, czyli musiałyby do mnie dojść do 21 grudnia, bo potem wypada weekend i wigilia. Wydaje mi się więc, że ostatnim dzwonkiem na wysyłkę (z Polski, zza granicy trzeba wcześniej, wiadomo) będzie okolica 17 grudnia, bo poczta może działać różnie, a jak nie dostanę choć jednego charmsa do bransy, to wstrzyma to focenie całości, więc tu zgranie jest kluczowe ![]() Do wędrowniczka termin musimy niestety zrobić krótszy, bo trzeba jeszcze chwili na ustalenie terminarza, dlatego prosiłabym o zgłoszenia do niedzieli 11 listopada. W zgłoszeniu podajcie proszę, w jakich terminach pasuje Wam otrzymać projekt (od do) albo w jakich zdecydowanie Wam nie pasuje, bo nie dacie rady się nim zająć. Myślę, że na odebranie paczki, robotę i odesłanie nikt nie będzie miał więcej niż tydzień, a nawet i tydzień pewno może być trudno wyskubać, więc w takich kategoriach trzeba myśleć ![]() Terminarz oczywiście pewnie nie raz nam się przefiknie, ale coś na początek ustalić trzeba ![]() Do projektu myślę, że będzie optymalnie mieć 4-8 osób (8 to chyba jeśli znajdą się wśród nich mieszkające blisko siebie, żeby ominąć pocztę choć raz czy dwa), jeśli zgłosi się mniej, to będzie mniej, jeśli więcej to się zrobi dwa ![]() Dodatkowo będę potrzebowała kilku ochotników do pomocy w organizacji całości, bo wiem już, że sama mogę sobie nie dać rady tak, jak bym chciała. Na razie przychodzi mi do głowy, że potrzebny byłby: - ktoś do zbiorowej korespondencji, jeśli mogę to tak nazwać ![]() ![]() ![]() - być może ktoś do pomocy z przygotowaniem aukcji - pomocy w zrobieniu kolaży, jeśli ktoś inny sobie nie poradzi, i kto wie czym tam jeszcze - być może ktoś do pomocy z wędrownisiowym blogiem - chodzi o stronę graficzną, ew. pilnowanie komentarzy, gdyby coś się w nich działo albo sama nie wiem co jeszcze ![]() - ew. ktoś do zrobienia ładnych, spójnych z layoutem aukcji banerków w róznych rozmiarach, takich za pomocą których inni będą mogli promować nasze projekty i aukcje na swoich blogach; - sama nie wiem czego jeszcze, ale coś się pewno urodzi ![]() Listy ze zgłoszeniami: Projekt z charmsami: 1. Marisella, mogę machnąć cokolwiek, coś z granatem albo jakiś kolor do tęczowej, może fiolecik? ale tak po prawdzie dostosuję się żeby wypełnić ewentualne dziury ![]() 2. ... Projekt: naszyjnik-wędrowniś: 1. Marisella - termin pracy mi obojętny, z wyjątkiem ostatniego tygodnia przedświątecznego 2. ..... Do spraw innych: 1. ... Edytowane przez marisella Czas edycji: 2012-11-04 o 01:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zadomowienie
|
Ja bym się zgłosiła do wędrownego naszyjnika z modułami ogniwkowymi ze srebra
![]() i ewentualnie jako pomocnik korespondencyjny ![]() ---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ---------- Aaa termin obojętny byle nie w tygodniu między świętami a sylwestrem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Wtajemniczenie
|
Tolinko, obawiam się, że nie da się załozyć z góry, co się w naszyjniku zrobi, na długo przed jego otrzymaniem, bo nie wieadomo co zrobi ktoś przed Tobą
![]() ![]() ![]() Co się planuje zrobić to dobrze określić przy charmsach, żebyśmy miały wizję, przy wędrownisiu się chyba nie da. Znaczy jasne, że każdy będzie pracował w swojej technice i ja nie wyskoczę nagle z lutowanie mfiligranu, a stuprocentowa sutaszystka z oprawianiem kamieni w srebro, ale który element się będzie robić to się chyba z góry założyć nie da ![]() Jeśli to Ci gra, to dopisuję Cię do listy (w razie czego się wykreślisz ![]() A między świętami a Sylwestrem to ja muszę mieć już naszyjnik u siebie, żeby przygotować aukcję, skoro 30 grudnia mam wstawić, więc wtedy nikomu nie musi pasować, bo nikt nic nie będzie przy nim robił. Chyba że u mnie, na kawce ![]() Lista aktualnie: Projekt z charmsami: 1. Marisella, mogę machnąć cokolwiek, coś z granatem albo jakiś kolor do tęczowej, może fiolecik? ale tak po prawdzie dostosuję się żeby wypełnić ewentualne dziury ![]() 2. ... Projekt: naszyjnik-wędrowniś: 1. Marisella - termin pracy mi obojętny, z wyjątkiem ostatniego tygodnia przedświątecznego 2. Tolinka - termin obojętny Do spraw innych: 1. ew. Tolinka - pomocnik w korespondencji ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Zadomowienie
|
Oj się nie upieram przy ogniwkach, mogę coś dopleść czy cuś
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Rozeznanie
|
ja chętnie, acz dość nieśmiało zgłaszam sie do bransoletki z charmsami
![]() chciałabym zrobić coś w miedzi, powiedzmy łącząc ogniwka i wire-wrapping. z małych kamyczków jakie mam to koral (a więc czerwień), ametysty (czyli ofc fiolet) i turmalinki (róż, zieleń, jeden chyba jakiś błękitny i brązy) - więc do takich kolorów można mnie dopasować. poza tym intensywnie czerwone, jablonexowe szklane drobne koraliczki też posiadam ![]() pyszczek mój aż taki brzydki chyba nie jest, kolaż mogę zrobić, bo coś tam fotoszopić umiem i zawsze faceta mogę zaprząc do roboty, on chętny. więc w razie czego z kolażami też mogę pomóc, ale z bannerkami np już się nie czuję na siłach ^^' |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Rozeznanie
|
ja się chętnie dołączę do charmsów - prace w beadingu, mogę zrobić nawet 2, albo 3, a kolory mogą być jak najbardziej zwariowane - żółte, pomarańczowe, fiolety, jaskrawe zielenie, lub wszelkie inne - kolorowych toho ci u mnie dostatek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Rozeznanie
|
Zgłaszam się do charmsów
![]() Mogę zrobić w srebrze jak i w miedzi, albo jedno i drugie ![]() Kolory... zielony, bordo lub róż (z granatem bądź turmalinem), niebieski/błękit. Czy zamiast pyszczka może być zdjęcie moich kocurów? ![]() Edytowane przez Eilo Czas edycji: 2012-11-04 o 17:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Rozeznanie
|
jakby co mogę też zrobić bransoletkę "bazę", albo gładki miedziany łańcuszek, albo np bizantyjkę w tym stylu, co bransa w załączniku, i do tych duży ogniwek przekładkowych można charmsy doczepiać.
niestety robię tylko w miedzi, więc to mogłaby być baza pewnie tylko do charmsów w miedzi, albo beadingu/sutaszu z miedzianymi wykończeniami... |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 | |
Zadomowienie
|
Się dodałam do naszyjnika
![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Rozeznanie
|
Nooooooooooooo, jest elaboracik
![]() Dopisuję się do charmsów Lista aktualnie: Projekt z charmsami: 1. Marisella, mogę machnąć cokolwiek, coś z granatem albo jakiś kolor do tęczowej, może fiolecik? ale tak po prawdzie dostosuję się żeby wypełnić ewentualne dziury ![]() 2. Pastelowo 3. Iwona Sikorska 4. Eilo 5. Skidi Projekt: naszyjnik-wędrowniś: 1. Marisella - termin pracy mi obojętny, z wyjątkiem ostatniego tygodnia przedświątecznego 2. Tolinka - termin obojętny 3. Ollccia vel Moccate ![]() ![]() Do spraw innych: 1. ew. Tolinka - pomocnik w korespondencji ![]() Niestety w tym roku nie dam rady Ci pomóc ![]() ![]()
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
Ja mam tylko małą sugestię - nie widzę łączenia wędrownisia materiałami typu miedź + srebro. To nie zostało napisane w poście głównym a wydaje mi się sprawą bardzo istotną. Wg mnie albo srebro - albo miedź. A może zgłoszenia na taki i taki - liczone osobno = 2 wędrownisie, 1 w srebrze a drugi w miedzi??
Tak czy siak - zgłaszam do wędrownisia w srebrze. Termin nadejścia wędrownisia najlepiej do 16.12 [do tego terminu bankowo jestem w domu i mogę odebrać + mam pod ręką materiały]. Szczecin + okolice, jeśli o mnie chodzi [tj jeśli znalazłby się ktos, komu miałabym przekazać osobiście albo od kogo odebrać]. Charmsy - dowolny kolor, zawsze coś dobiorę, drobnicy wielominerałowej mam w cholerę. Sztuk 2-3 mogę zrobić bez problemu.
Edytowane przez nagaLy Czas edycji: 2012-11-04 o 20:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Zadomowienie
|
To ja zgłaszam się do charmsów - kolor dowolny i mogę dwa zrobić jak trzeba będzie.
Do wędrownisia też jestem chętna (jak szaleć to szaleć), termin - w sumie mogę się dostosować ale najdogodniej byłoby w grudniu. Do pomocy też się mogę zgłosić, może ktoś na miejscu w Krakowie się przyda do czegoś?Składanie wszystkiego w całość itp., robienie kawy, herbaty? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
Ja się zgłaszam do charmsów... Na razie do jednego, kolor dowolny...
Skidi to Ci się tylko tak wydaje, że potem będziesz miała więcej czasu... Też tak myślałam, a potem Paulina dostała łóżko bez szczebelków...
![]() |
#51 |
Wtajemniczenie
|
Zdecydowanie piszę się na charmsy
![]() praca w srebrze... kamieni mam górę, więc kolorystycznie mogę się dopasować ![]() Mogę dodatkowo dorobić scrapowe kartki do każdej aukcji (takie pasujące do każdego wspólnego dzieła - kolorem oczywiście, bo tematycznie będą WOŚPowe - Mari, możesz pozbierać od wszystkich tworzących oprócz zdjęć, również podpisy ![]() Mari - mogę pomagać w korespondencji
![]() |
#52 |
Rozeznanie
|
SŁUCHAJCIE (tak sobie wrzasne, zeby zwrocic na siebie uwage w tym babskim mlynie :p)
Poczytalam, poczytalam i straszny tu bazar, juz w tej chwili ciezko sie polapac co kto i jak, a Mari moze i sie nie zgubi, ale bedzie spedzac godziny dokopujac sie co jak kto, ile i jakie...wpadlam wiec, na moim zdaniem DOSKONALY POMYSL ORGANIZACYJNY. Wiekszosc z nas regularnie robi wspolne zakupy na wizazu i podstawowym narzedziem porzadkowym ulatwiajacym nam zycie jest...tabelka TAADDAAM! Zrobmy wiec tabelke, gdzie poziomo, w zwyczajowych miejscach produktow wpiszmy przykladowo: baza z ogniwek w srebrze/dodatki czerwone, baza z ogniwek w miedzi/dodatki zielone, baza ozdobna z oksydowanego metalu, baza sznurkowa w kolorze czerwonym, baza plecionka sznurkowa w kolorze fioletowym, baza z koralikow/tonacja pomaranczowo-zolta itp itd...(nawet osoby chetne na zrobienie konkretnej bazy moga wpisywac swoje propozycje) a dziewczyny ustawia sie pionowo (jak zwykle) i beda dorzucac swoje zawieszki w odpowiednich okienkach, okreslajac i dopasowujac wykonczenie i kolorystyke uzytych materialow do danej bazy, a po zrobieniu zawieszki nawet optymalnie linka do jej zdjecia. Bedzie wtedy wiadomo ktore podobaja sie bardziej a ktore mniej, ile bedzie gotowych projektow a ile moze sie nie uzbierac i trzeba bedzie nad nimi pomyslec... Moim zdaniem bedzie to bardzo wygodne dla wszystkich i latwie w ocenieniu na pierwszy rzut oka bez przekopywania sie przez dziesiatki postow. Dobrze byloby ustalic optymalna wielkosc zawieszki, takie od-do, oraz pomyslec nad moze (jezeli sie da) kilkoma tanszymi wersjami nie ze srebra (bo nie wszyscy w nim robia) ale w zwyklych metalach czy posrebrzanych ![]() Co do wspolnego projektu naszyjnika, to mialabym tylko moze maly postulat, zeby podzielic to na dwie podkategorie: sutaszowo-koralikowo-filcowo-materialowa oraz wrapkowo-tluczono -chainmalowo-AC-palnikowopalona...bo chyba latwiej bedzie pogodzic pokrewne techniki niz mieszac ogniwka z sutaszem i wrapem. Jeszcze koncepcyjnie tworzone przez jedna osobe moze sie udac (i czesto udaje) ale w takiej konwencji moze byc naprawde trudne do wykonania... P.S. Co do wielobarwnej bransy, to moge np zrobic taka kolorowa bransoletke-baze sutaszowa kolorowa jak ja pie*** albo inna tecza ;D P.S. 2 Mozemy tez utworzyc, wzorem wymianki swiatecznej, wydarzenie na FB, bo kontakt tam, a zwlaszcza wszelki ustalenia, beda dla wielu osob szybsze i duzo bardziej dostepne niz tu na forum...
WYMIANKA: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=569478 BIŻUTERIA: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=585087 FANPAGE: http://www.facebook.com/Rododendron7 GALERIA: https://picasaweb.google.com/114956622234292997547 Edytowane przez rododendron7 Czas edycji: 2012-11-05 o 02:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Zadomowienie
|
To ja też zgłaszam się do charmsów - kolor dowolny
![]() ![]()
![]() |
#54 |
Wtajemniczenie
|
Ja też zgłaszam się do charmsów, na razie jednego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Raczkowanie
|
Ja się zgłaszam do charmsów - mogę zrobić kilka, np. 3.
Kolory obojętnie: chętnie czerwony, zielony, mogę być też dorzucona do tęczowej, wtedy poproszę o sugestię jaki kolor by się jeszcze przydał. Każdy kolor w zasadzie jestem w stanie uzyskać, bo moje charmsy będą ceramiczne (a szkliwa mam różne) z dodatkiem srebra i minerałów. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Błagam, nie znoszę tego Facebooka...
![]() |
![]() |
#57 |
Rozeznanie
|
ogólnie jestem bardzo za tabelką, ale jako, że kompletnie się na nich nie znam, to będę Was zasypywać górą głupich pytań
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Blagaj. Jak dla mnie mozesz nawet na kolanach. Wydawalo mi sie, ze to wspolny projekt i glowna regula jest nie to, zeby bylo tak jak TY lubisz, ale zeby bylo jak mniej pracy dla Mari jako organizatorki i najpraktryczniej dla wszystkich. Nie pierwszy raz widze takie twoje podejscie i jako osoba bezposrednia powiem, ze tego nie znosze. Pewnie tak, jak ty fb.
WYMIANKA: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=569478 BIŻUTERIA: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=585087 FANPAGE: http://www.facebook.com/Rododendron7 GALERIA: https://picasaweb.google.com/114956622234292997547 Edytowane przez rododendron7 Czas edycji: 2012-11-05 o 11:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Wtajemniczenie
|
rododendronku, co Cię ostatnio ugryzło?
Kamyczek ma prawo nie lubić FB, a tabela w zupełności wystarczy, na FB można swoją drogą, żeby rozszerzyć grono, ale nie musimy nikogo zmuszać, a całość organizacji można dwutorowo robić tu w wątku i na FB... (na w razie co - ja pomogę w organizacji ) a wszystkie informacje istotne - co, kto i do której branski czy naszyjnika robi - można zbierać w tabeli, żeby była całkowita jasność - i tyle.
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
Niestety zgodzę się, Mari raczej nie da rady sama tego ogarnąć a jak dojdą jeszcze posrebrzaki to w ogóle wbije chyba zęby w ziemię i tak już jej zostanie
![]() Ja osobiście nie mam nic przeciw by tworzyć też i w posrebrzakach ale nie jestem pewna czy to dobry pomysł by obarczać tym dodatkowo Mari. Ale myślę, że nikt nie miałby nic przeciw, jeśli chciałabyś rododendronie np dołączyć jako "organizator od innych metali". Mari - ja, jak pisałam, też się zgłaszam do pomocy, tylko mnie paluszkiem trzeba tyknąć. Narzucić zadanie i już. Mogę robić kolaże tym, którzy nie potrafią a podeślą mi foty, czy coś tam innego mogę robić, byle krzyknąć do czego się przydam
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:31.