![]() |
#62 |
Zakorzenienie
Przekupka: 48 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: w grudniu - perfumy, mnóstwo kolorówki i minerałów, beautyblender, lakiery, itp
Paese Wiosenna Mgła Pudrowa
Dabur AMLA olej do włosów 280/350 ml Pharmaceris Sebo-Micellar płyn micelarny do oczyszczania i demakijażu 140/200 ml Pharmaceris Sensi-Micellar płyn micelarny do oczyszczania i demakijażu 100/200 ml |
![]() ![]() |
![]() |
#63 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: w grudniu - perfumy, mnóstwo kolorówki i minerałów, beautyblender, lakiery, itp
Jako pierwszy będzie portfel
![]() Torebka worek, mega pojemna, wade pokazałam na fotce, przy noszeniu niewidoczne, ale na pewno do zszycia ![]() Kuferek, wade również pokazałam na fotce ![]() Oczywiście portfelik produkcji polskiej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
|
Dot.: w styczniu - perfumy, mnóstwo kolorówki i minerałów, beautyblender , lakiery, i
jak na razie znalazłam to dla siebie, ale to jeszcze troszkę za mało jak dla mnie za podkład, bo był drogi, ja za niego dałam ok. 40 euro w niemczech w drogerii, a najniższe ceny jakie widziałam w internecie to ok. 135 zł
skin79 hot pink mydełko aleppo i szampon z pokrzywy ---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ---------- ja za swój z przesyłką z Korei zapłaciłam 40 zł
#65 |
Wtajemniczenie
|
O kurcze, nic 'niebrązowego' z torebek niestety nie posiadam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#67 |
Wtajemniczenie
|
Aaaa, owszem, pasuje mi
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ---------- To PW ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
Hej jednak się nie zdecyduję, armaniego chcę wymienic za konkretną flaszkę. Widzisz może coś jeszcze u mnie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#70 |
Wieczne Kutango
|
Dot.: w styczniu - perfumy, mnóstwo kolorówki i minerałów, beautyblender , lakiery, i
nie masz juz BB
![]()
![]() |
#71 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
hej
![]() ![]() ![]() Wpadłam zapytać, czy się namyśliłaś co do korali, Hoola, różu MACa i takich tam ![]() ---------- Dopisano o 09:22 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ---------- p.s. w wątku koralowym zapytałam o Twoją branso - ja szukam skórki w tym rozmiarze dla siostry - może chciałabyś zamienić na mniejszy rozmiar??? Czarną bądź różową??? |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#72 |
Rozeznanie
|
niestety nic
|
![]() ![]() |
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
|
niestety nic nie wyszukałam
![]()
#74 |
Zakorzenienie
|
Jak duze jest zuzycie tej paletki do brwi ? i co to za podklad w kompakcie biale opakowanie z lustereczkiem ?
---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ---------- A moze masz cos poza watkiem co mogla bys mi dorzucic do wymianki ? Podoba mi sie jeszcze bransoletka z charmsami, ale pewnie nic nie wybierzesz u mnie z watku za nia...Chociaz wczesniej pisalas, ze podoba Ci sie lokowka i zegarek, moze akurat dobily bysmy targu ? Edytowane przez *milka* Czas edycji: 2013-01-02 o 12:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#75 |
Zakorzenienie
|
Kochana dopiero wrociłam
![]()
![]() |
#77 |
Zakorzenienie
|
Ehh podoba mi sie jeszcze olej do wlosow, a nie masz jakiegos zapachu na dokladke albo czegos innego bo te mydlo mnie nie zabardzo interesuje...Prosze zebys trzymala dla mnie te kosmetyki w rezerwacji
---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ---------- Rozumiem a moze masz cos jeszcze poza watkiem co mogla bys dorzucic do tej listy ? |
![]() ![]() |
![]() |
#78 |
Zakorzenienie
|
witaj bardzo podoba mi się u Ciebie ta torebka https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1356987081
![]() lub cosik z tych kosmetyków: Avene Woda Termalna 150 ml - produkt nowy Pharmaceris Puri-Sebogel antybakteryjny żel myjący do twarzy 140/200 ml Pharmaceris Sebo-Micellar płyn micelarny do oczyszczania i demakijażu 140/200 ml Dabur AMLA olej do włosów 280/350 mlSephota pędzel do różu pianka Venus widzę, że Ty też tak jak ja jesteś z Krakowa, mogłybyśmy się umowić na wymianę w Krk pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#79 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic
![]()
![]() |
#80 |
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie kolorowka i pielegnacja. Szukam jakiegos kremu przeciwzmarszczkowego pod oczy, z kolorowki jakis podklad w jasnym odcieniu loreal, bourjois, ESTEE LAUDER DOUBLE WEAR, moze jakies cienie do oczu nie za ciemne oczywiscie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#81 |
Zakorzenienie
|
oo to super
![]() ![]() co do suszarko-lokówki to mam dwie na zbyciu, bo nie używam ![]() Pisałaś też, że podoba Ci się aletka Benefitu i Nouby..a może chciałabyś za nie oddać np bransoletkę charmsową? ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#82 |
Zakorzenienie
|
Na sile tak uwazasz ? podobaja Ci sie perfumy a mi zależy na tych rzeczach co wymienilam z twojego watku...
Edytowane przez *milka* Czas edycji: 2013-01-02 o 15:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#83 |
Kici kici miau miau
|
hej
![]() masz jeszcze ta maskare do wymiany ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:24 ---------- Poprzedni post napisano o 16:14 ---------- moze napisz co bys chciala, bedzie latwiej ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#84 |
Zakorzenienie
|
faktycznie, że mam ją w wishliscie
![]() ![]() ![]() odnośnie bransoletki to wielka szkoda, bo jest bardzo fajna ![]() odnośnie wymiany Nouby to mogłabym sie zastanowić nad taką wymianą ![]() a moze dorzuciłabys do tych rzeczy podkład w kompakcie Flormar? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#85 |
Zakorzenienie
|
Rozumiem a co bys powiedziala gdybym oddala Ci perfumy za te 4 kosmetyki,
paletka, woda termalna,pedzel i olej ? |
![]() ![]() |
![]() |
#86 |
Kici kici miau miau
|
jedna kredka i Peaches?
![]() ---------- Dopisano o 16:56 ---------- Poprzedni post napisano o 16:46 ---------- niestety nie bardzo mi to pasuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#87 |
Zakorzenienie
|
Tak wiem dlatego pytalam czy masz cos co mogla bys dorzucic poza watkiem, nie uzywam tych perfum a na dzien dzisiejszy najbardziej potrzebuje cieni di brwi
![]() ![]() Edytowane przez *milka* Czas edycji: 2013-01-02 o 16:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#88 |
Zakorzenienie
|
Hejka...wracam do wymianki, na chwile obwcna jestem zainteresowana tym:
Bb cream Skin79 hot pink Mydlo alep Kabuki Hakuro Balsamu Nuxe juz nie masz?? Odpisz u mnie... |
![]() ![]() |
![]() |
#89 |
Zakorzenienie
|
mam rowente cf 8032 i bomann lockenstab
![]() a co do bransoletki to moze zainteresuje Cię Escada Moon Sparkle 80/100 ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#90 |
Zakorzenienie
|
Tak wiem dlatego pytalam czy masz cos co mogla bys dorzucic poza watkiem, nie uzywam tych perfum a na dzien dzisiejszy najbardziej potrzebuje cieni di brwi
![]() ![]() Edytowane przez *milka* Czas edycji: 2013-01-02 o 16:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:02.