|
|
#63 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: W MARCU - kosmetyki glownie nowe.
odpisane
|
|
|
|
#64 |
|
Zakorzenienie
|
zarpaszam
|
|
|
|
#65 |
|
Zakorzenienie
|
czekam na zdjęcia/wymiarki spodni, jestem zainteresowana spodniami
|
|
|
|
#66 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
hej raczej bedzie wolne
z tym,ze znalazlam u kogoś innego podklad na którym mi zalezalo u Ciebie(i kilka innych rzeczy) i chyba bedzie to dla mnie korzystnjiejsza wymiana-jeszcze pojde dzis do SP sprawdzic kolor,sprzatalam dzis w kosmetykach i ukrucilam troche moja wish liste, wiec tylko by mi sie przydala z tego co masz w watku Balea Kokosowa pianka do golenia -nowa
|
#68 |
|
BAN stały
|
Czego szukasz za:
Baza Abracadabaume ? ---------- Dopisano o 16:25 ---------- Poprzedni post napisano o 15:50 ---------- A czy ta baza jest nowa/otwierana? |
|
|
|
#69 |
|
Zakorzenienie
|
Uzywam jej, aktualny stan oceniam na max.-10%...Oprocz niej uzywam baze Mac - wiec 2ch nie potrzebuje i stad decyzja o wystawieniu, ale nie wadzi mi wiec wymienie jedynie za cos co bede musiala wkrotce zakupic.
|
|
|
|
#70 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 119 pkt / 100% pozyt.
|
Czesc
pytalas o S:UM U Ciebie wypatrzyłam olejek NUXE bez drobinek 10ml. - nowy Tusz do rzes Eveline Cosmetics Volumix Fiberlast. Maskara pogrubiajaca, rozdzielajaca, unoszaca rzesy do 45 stopni. Elastyczna szczoteczka. Maskara w kolorze czarnym. Pojemnosc 9ml, nowy produkt. |
|
|
|
#73 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
POCZĄTKOWO chciałam podkład,piankę balei,zel do twarzy i tusz do rzęs. Jednak w weekend wpadł mi w łapki i tusz i kosmetyk do mycia buzi. Podkład wpadnie za kilka dni a za samą piankę się nie wymienię
![]() więc muszę zrezygnować z wymianki z Tobą.Przykro mi i pozdrawiamew widzę , że dodałaś jakąś bazę Garancia - możesz coś wiecej o niej powiedzieć?
|
#74 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ---------- odpisane Cytat:
---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ---------- odp. |
||
|
|
|
#75 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 119 pkt / 100% pozyt.
|
Kochana
Mogę oddac wszystkie, nie bede się rozdrabniac. Mi 1 saszetka starczala na 2 uzycia, ale mysle że na 3 też spokojnie da rade. To ma konsystencje toniku, mozna dolac troche do kremu, albo wylac na dlon i wklepac w twarz. |
|
|
|
#76 |
|
Zakorzenienie
|
muszę poczytać o kilku Twoich kosmetykach i dam znać
![]() ---------- Dopisano o 16:58 ---------- Poprzedni post napisano o 16:30 ---------- wstępnie odzywka do wlosow Yes to tomatoes - opakowanie 60ml. - ubytek niewielki, uzyty raz w iloscie orzecha wloskiego 24. olejek NUXE bez drobinek 10ml. - nowy - 27. Paula's Choice kultowy kwasowy produkt z BHA (raczej tylko za podklad Lily Lolo lub inny pilny niezbednik) i krawat Cardina, ale nie widzę fotki .... |
|
|
|
#78 |
|
Wtajemniczenie
|
ok, dzięki za odpowiedź
|
#79 |
|
Zakorzenienie
|
Paula's Choice kultowy kwasowy produkt z BHA
czy to jest to? https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...id-liquid.html |
|
|
|
#80 |
|
Raczkowanie
|
Zrobię zdjęcie jutro..bo dzisiaj byłam na pogrzebie i nie mam na nic siły;(
|
|
|
|
#81 |
|
Zadomowienie
|
cos za lakier do paznokci
? poza watkiem mam 5g uguisiu no fun---------- Dopisano o 23:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ---------- za 5g placilam 17,5 zl na wizazowym watku w ktorym rozbieralysmy caLe opakowanie. takze prosilabym abys spojrzala w watek czy cos jeszcze Cie interesuje
|
|
|
|
#82 |
|
Zadomowienie
|
spoko
pytaj do woli. za roz placilam 63zł.co do kupki..tak. z rozbiorki mialam 5g, ale nie dane bylo mi jeszcze uzywac. takze cale 5g jest w woreczku strunowym tak jak do mnie dotarlo. z upiekszaczy w probkach mam su:m37 secret programming essence. razem 5 probek. Albo moge Ci jeszcze spod lady zaproponowac (a propo) azjatyków rozswietlacz elishacoy taki http://www.ebay.pl/itm/ElishaCoy-Lum...ht_2646wt_1271 mial taka gorke, ktora sie stala podczas uzywania. czyli ubytek bedzie ciut wiekszty jak przy rozu ---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 09:18 ---------- a jeszcze z rozy mam troche tego rozu http://asianstore.pl/131-lioele-carry-me-blusher.html. w kolorze cutie pink. ale tego ostatniego to moze bedzie 1/4---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ---------- w ogole ile placilas za lakier? Edytowane przez brzozka88 Czas edycji: 2013-03-13 o 10:09 |
|
|
|
#83 |
|
Zadomowienie
|
hmmm uguisiu i esencja jak najbardziej moze byc dla Ciebie. tylko coz ja moge Ci jeszcze oddac?
---------- Dopisano o 18:03 ---------- Poprzedni post napisano o 17:59 ---------- jakie pedzle maestro poszukujesz? ---------- Dopisano o 18:05 ---------- Poprzedni post napisano o 18:03 ---------- bo mam 140 r 18. moge oddac
|
|
|
|
#84 |
|
Zakorzenienie
|
odpisane
|
|
|
|
#86 |
|
Zakorzenienie
|
zapraszam
|
|
|
|
#87 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety nic.
Pozdrawiam
|
#88 |
|
Zakorzenienie
|
Podnosze
|
|
|
|
#89 |
|
Wieczne Kutango
|
witam cos u mnie za lancuszek z dokladki?
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:57.

( świeży mokry.