![]() |
#61 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Marzec - lakiery, Chanel, Lancome, MAC, Essence i inne różności :)
Hej, przepraszam, że dopiero teraz, wysyłam zdjęcia książek. To Vademecum ma dedykację, a słownik jest w jednym miejscu popisany.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Marzec - lakiery, CK, Chanel, Lancome, MAC, Essence i inne różności :)
Czyli:
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Zakorzenienie
|
Ten Waterdrop na razie chcę jeszcze trzymać bo być może jednak będę go używać, jeszcze nie wiem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
BAN stały
|
mogę dorzucić: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...eyes-body.html zostało 50-60% . pasowałoby ci tak?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Zadomowienie
|
za podkład niestety nic
![]()
![]() |
#67 |
Zakorzenienie
|
Pomadkę mogę oddać
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#68 |
Wtajemniczenie
|
Hop!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
Aaaaa, to dziękuję jednak, to zostańmy przy pierwotnej wersji ok? Bez pomadki i bez rozświetlacza?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Konto usunięte
|
Coś u mnie za
3. pomadka Catrice Ultimate Colour, kolor 120 Call The Ambulance, zużycie widoczne na zdjęciu 2. róż w żelu Essence Vampire's Love, nieużywany ? ![]() ---------- Dopisano o 17:17 ---------- Poprzedni post napisano o 15:24 ---------- Póki co dogaduję maseczkę, więc dam znać jeśli będzie dostępna ![]() Róż za Lioele? Dałam za niego prawie 15zł, więc myślę, że to byłoby ok ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
Przekupka: 13 pkt / 100% pozyt.
|
Hej
![]() Interesuje mnie Odlewka maski Kallos Crema Al Latte (ile możesz odlać?) i róż w żelu Essence Vampire's Love, nieużywany. Spójrz proszę u mnie. Ewentualnie poza wątkiem mam jeszcze 2 pędzle z Sephory. Gruby syntetyczny pędzelek do powiek nr 25 i Pędzelek płaski do eyelinera nr 16. Pierwszy użyty kilka razy, ale w stanie idealnym - wolę nakładać cienie palcami. Drugim nie potrafię się posługiwać, więc po 1 próbie zalega mi w kosmetyczce.
![]() |
![]() |
#74 |
Wtajemniczenie
|
Witaj, spodobały mi się pigmenty MAC, ale raczej niewielkie odsypki. Co spodobało Ci się u mnie? pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Zakorzenienie
Przekupka: 13 pkt / 100% pozyt.
|
Mogę zamienić odlewkę Kallosa na ten rozświetlacz w żelu Essence? Bo już zaklepałam odlewkę u innej Wizażanki i nie chciałabym sobie dublować
![]() Cenowo nam wtedy za ten pędzelek do eyelinera wyjdzie prawie jednakowo. P.S. tu są wszystkie pędzle Sephory pokazane ---------- Dopisano o 01:25 ---------- Poprzedni post napisano o 01:10 ---------- Pewnie, że mi pasuje. A nie będzie ci przeszkadzać wysyłka dopiero w środę (ja oczywiście wyślę pierwsza)? Bo wcześniej fizycznie nie będę w stanie ![]() ---------- Dopisano o 01:48 ---------- Poprzedni post napisano o 01:25 ---------- Adresik poszedł. Ja też już idę, ale lulu ![]() Dzięki wielkie ![]()
![]() |
![]() |
#77 |
Wtajemniczenie
|
Kochana pędzle są prawie że na wylocie, czekam na adres... Mnie bardziej interesowała odsypka pigmentu Frost i może odlewka maski, ale nie wiem, czy taka wymianka (bez pędzli) byłaby satysfakcjonująca? Może coś jeszcze wpadło Ci w oko, może z ciuchowego wątku? pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Konto usunięte
|
To jak, wymieniamy szminkę i róż za maseczkę i BB?
![]() ---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:13 ---------- To sobie uaktualnij chociaż listę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Zakorzenienie
|
hej mi się podoba
7. masło do ust The Body Shop, Kokos, nowe, jeszcze w folii ochronnej, Inglot Freedom System Round, Pearl 430 mac frost jak bys widziała wymianę? Mam nowy wątek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Zadomowienie
|
hej, jeśli pasuje Ci taka wymianka inglot+edm za bell i maske kallos to zapraszam na priv
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=39970342 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Wtajemniczenie
|
hej, coś u mnie za pomadkę Coco i pigment MAC różowy? oddam wiele!
![]() odpisz proszę u mnie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=679643 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#84 |
Wtajemniczenie
|
a mam jeszcze pytanie(a)
jak bardzo po terminie jest szminka Coco, czy jest już trochę suchawa? nie chcę Cie urazić, ale sama rozumiesz, pytam za wczasu. czy pigment MAC jest z salonu, czy internetu, oraz, to jest ta seria 4 pigmentów i czy to jest ten różowo-złoty, czy różowa brzoskwinia?sorry, ale nie mogę się nigdzie w necie doczytać ![]() dzięęki! mój wątek https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=679643 Edytowane przez loczek88 Czas edycji: 2013-03-30 o 10:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Wtajemniczenie
|
ok,zgadzam się
![]() przechodzimy na priv? mój wątek https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=679643&page=6 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Wtajemniczenie
|
hmm..mam kosmetyki naturalne,ale co konkretnie, jakie kategorie, albo dla jakiego typu Cię interesuje? bo podane jest szerokie hasło
![]() aa, i jeszcze jaki jest kod tej szmineczki? ![]() mój wątek https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=679643&page=6 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Wtajemniczenie
|
Coś u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Wtajemniczenie
|
Aj, to niestety muszę podziękować, bo zależało mi przede wszystkim na Kallosie i ewentualnie LBD Avon, ale dopiero teraz zauważyłam, że już brak
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Wtajemniczenie
|
Dam Ci niebawem znać co i jak
![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:32 ---------- Poprzedni post napisano o 15:24 ---------- Chyba, że masz jeszcze poza wątkiem jakieś zbędne produkty do włosów, naturalna pielęgnacja, oleje, odżywki, maski, itp, lub tusze do rzęs, jasne podkłady ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:06.