![]() |
#62 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: DIOR, YSL, CLARINS, LANCOME, YVES ROCHER, SREBRNA ELEGANCKA BIŻUTERIA, maj
hej,
![]() ![]() słuchaj tak najbardziej odpowiadają mi: farba + tonik + prawie na pewno krem YR co do odzywki to odgadlas idealnie ![]() do olejowania jeszcze się w sumie nie przekonałam, nie robie tego zbyt często , i mój olejek mam już sporo czasu, wiec chyba jednak bym ich nie chciała, ale bardzo dizekuje za propozycje... za to na pilnie potrzebuje odzywek i masek do spłukiwania, może cos ci zalega? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Rozeznanie
|
Dot.: DIOR, YSL, CLARINS, LANCOME, YVES ROCHER, SREBRNA ELEGANCKA BIŻUTERIA, maj
W takim razie z słuchawek zrezygnuję, mam blackberry i interesują mnie tylko nowe i to najlepiej jakieś lepsze. Gra o tron już niedostępna. Interesuje mnie tylko LOREAL PROFESSIONNEL EXPERT, lakier wibo to dodatkowo, ale jakoś upierać się przy nim nie będę
![]()
![]() |
#64 |
Wtajemniczenie
|
Za książkę niestety nic nie widzę, jest bardzo gruba, ciężka, no i wartościowa, a za Reimana podziękuję, także daj znać czy wymienisz kolczyki za biovaxy
![]() ---------- Dopisano o 17:01 ---------- Poprzedni post napisano o 16:59 ---------- a jeżeli się zdecydujesz, to od razu zapytam o ich długość, czy klips jest w porządku (czy się nie luzuje itd.) i dla pewności, czy są srebrne? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Raczkowanie
|
Przyznam, ze Diorskin mnie bardzo kusi
![]() ![]() ![]() Angel jest zarezerwowany natomiast red jeans i tresor oddam z przyjemnością ![]()
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
Przekupka: 142 pkt / 100% pozyt.
|
Bijan – Black i Kenzo Amour Indian Holi to już gotowe odlewki więc raczej nic od siebie nie dodam, bo nie mam ;P
Randa – to arabskie skoncentrowane perfumy, bez alkoholu, 3ml to jest oryginalna pojemność w oryginalnym flakoniku, miałam 3 zapachy z tej serii i dwa były świetne więc je latem zużyłam a ten mi zapachowo jakoś nie podpasował więc oddaję. Z moich własnych flaszek mogę zrobić odlewki z: Angel i angel la rose, alien sunnesence d ambre, EL sensuous i EL nude, dior addict, hypnotic lancome, she wood dsquared, euphoria CK, shalimar, lolitka klasyczna, Bvlgari - Jasmin Noir, D&G La rue de la fortune, KENZO Amour, Naomi Campbell, Exult i Puma Flowing. Musiałabym sprawdzić czy nie mam gdzieś jakichś atomków ale pojemność odlewki jest do dogadania ![]()
![]() |
#67 |
Wtajemniczenie
|
hej
\ ogladałam diora i odcien o30 jest w sumie ok. Odzyskałam tez clarnisa,wiec prosze podaj mi tylko kos z pudru imozemy sie wymieniac
![]() |
#68 |
Wtajemniczenie
|
Widziałam srebrne kolczyki za trzydzieści kilka zł.
Pogubiłam się, po 1. dlaczego dwie pary? po 2. przy kolczykach jest napisane, że zapięcia są srebrne, w wątku piszesz, że cała Twoja biżu ma próbę srebra, a teraz sugerujesz, że jednak nie są, więc już nie wiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Rozeznanie
|
tak, chodziło mi bardziej o słuchawki z wyjątkowo dobrą jakością dźwięku a nie takie byleby były bo ja też mam kilka par słuchawek w domu
![]() ![]()
![]() |
#70 |
Wtajemniczenie
|
czyli ty Dior Forever +pdzywka Loreal
ja: odlewka Angela,szampon Loreal plus szmatka muslinowa i no-scar?
![]() |
#71 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie za cień Clarins i błyszczyk Diora (oprócz kawiarki
![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#72 |
Wtajemniczenie
|
O cześć
![]() ![]()
![]() |
#73 | |
Raczkowanie
|
Napisałaś:
Cytat:
![]() A co z maseczką bo o niej nie wspomniałaś ? ![]()
![]() |
![]() |
#74 |
Zakorzenienie
|
No niestety, chciałabym mieć z głowy.
Wątek jeszcze przetrzepany nie jest niestety... ![]() Dopiero co go otworzyłam i dopiero dodaję fotki. Mam jeszcze sporo zdjęć do dodania i filmów. Potem ruszam z ciuchowym, a potem z kosmetycznym, więc włos mi dęba staje jak pomyślę ile to roboty. A potem nawet 15% z tego nie wymieniam - bo niewiele rzeczy mnie tak naprawdę kusi. ![]() W takim razie zapraszam cię do wszystkich wątków w niedzielę wieczorem - będą dokładki, więc może więcej rzeczy wpadnie Ci w oko. ![]()
![]() |
#75 |
Wtajemniczenie
|
hej, przepraszam Cie ale w związku ze zmianą mojch "planów życiowych "
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Wtajemniczenie
|
M139 - jeśli cos to śmiało zaglądaj i pisz.
![]() Odpisane.
![]() |
#77 |
Zakorzenienie
|
ja na razie podziękuję
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Wtajemniczenie
|
OK. do miłego.
---------- Dopisano o 01:15 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:56 ---------- up
![]() |
#79 |
Raczkowanie
|
Aaa znowu to zrobiłam
![]() ![]() ![]() Popatrzyłam na torebki - podoba mi się ta z mohito, tą miałaś na myśli ? Eye-liner lancome - on jest taki raczej czekoladowy czy ciemny brąz ? Te szminki o których pisałaś to raczej takie stonowane kolory, tak ? Wcześniej pisałaś o szminkach i nie wiem czy to te same ![]() Mam nadzieję, że niczego nie pokręciłam tym razem ![]()
![]() |
#80 |
Zakorzenienie
Przekupka: 222 pkt / 100% pozyt.
|
hej kochana,dziękuję za odzew
u Ciebie podoba mi się mnóstwo rzeczy ale u mnie na razie nic ciekawego ![]()
kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1235941 ciuchy https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1126161 książki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1144051 wish https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1261853 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Wtajemniczenie
|
odpisane
![]() |
#83 |
Zakorzenienie
|
co noszę a co mam, to dwie różne rzeczy
![]() zerknij uzupełniłam opisy, bo ciuszki są w całej rozpiętości rozmiarowej
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#84 |
Raczkowanie
|
cos za lancome?
---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:27 ---------- Hej, sorry myślałam o zapachu Lancome Tresor, nie o eyelinerze (ktory niestety jest brązowy). Jeśli chodzi o francuski, to mam te książki z serii salut ca va, z resztą szukam czegos na poziomie B2 i wyższym. Mogłabym pomyśleć nad tym albumem za książki, jeśli bierzesz pod uwagę wymianę za zapach ![]()
![]() |
#85 |
Wtajemniczenie
|
Nie orientuje się w producentach biżuterii i nie muszę wiedzieć, czym jest jablonex, więc nie wiem, czemu tak naciskasz, jakby każdy musiał
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Wtajemniczenie
|
odpisane
![]() |
#87 |
Zakorzenienie
|
Widzę, że zapałałaś wielką namiętnością do mojego wisiora, a ja też go akurat dosyć lubię.
![]() Nie chciałabym cię narażać na straty moralne i ci go odmówić, ale łatwo nie będzie. ![]() Kubek termiczny to porządna firma, miałam kiedyś taki czerwony i był fajny. Ciepło trzyma dobrze, ładnie wygląda, fajnie się go trzyma. Natomiast jeśli chodzi o szczelność to wiadomo, kubki termiczne to nie termosy! One nigdy nie są w 100% szczelne (zresztą i większość termosów też nie ![]() Trzeba uważać, aby stał w torebce w pionie i najlepiej włożyc do dużego woreczka śniadaniowego. Jak się przewróci to oczywiście od razu całej torby nie zaleje, ale coś tam podciec może jak będzie długo leżał. Jeśli będziesz uważać, czy będziesz używac w domu i aucie - to jak najbardziej. Jeśli nie zamierzasz uważać ![]() ![]() - to nie polecam. Napisz jeszcze jaką tam książkę u mnie wypatrzyłaś i czy znalazłaś coś z ciuszków dla siebie, chętnie coś oddam, bo szafa mi się nie zamyka. ![]() I wtedy będziemy negocjować. Jak możesz to podeślij tak na wszelki wypadek foteczkę tych turkusów i obiecaną fotkę szminki Clarinsa czy Diora już nie pamiętam co to miało być. Ten błyszczyk Diora jaki ma dokładnie kolor? To taki beż czy zgaszony róż? Nie ufam mojemu monitorowi. ![]() Masz jeszcze jakieś ciekawe sreberko zachomikowane? ![]() Nie koniecznie z kamieniami, ale coś takiego bardziej oryginalnego jak np. konik morski, (którego od ciebie mam) czy ta buteleczka, którą już wymieniłaś? O takie rzeczy mi raczej chodzi - coś bardziej oryginalnego, nie typowo klasyczna biżuteria. Szukam też łańcuszka srebrnego, ładnie błyszczącego o długości ok. 55 cm. Z reguły mam wszystkie 45-50 cm. ![]() Na pewno się dogadamy, co do wymianki, bo widzę że też masz częste dokładki. ![]()
wszystkowątek Edytowane przez protka Czas edycji: 2013-05-27 o 07:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Wtajemniczenie
|
odpisane
![]() |
#89 |
Zakorzenienie
|
Oj, wymieniłaś już perfumki Lancome...
Myślałam, że w razie jak nic nie dobiorę to wezmę je dla mamy. ![]() Jak na razie w oko mi wpadły tylko dwie rzeczy: ten błyszczyk Diora i cienie Clarins. Szminka Diora, niestety jest jak na mój typ urody, za bardzo brązowa, poza tym ja nie bardzo w szminkach gustuję - wolę jednak błyszczyki. ![]() Czyli na razie te dwie rzeczy, o ile one się nadają na prezent tzn. mają kartoniki nie pogniecione i nie są porysowane. Zwłaszcza cienie, bo błyszczyk może sobie zostawię, albo dam mamie. Jakie są kody tych dwóch rzeczy? Cień jest pełnowymiarowy, czy to miniaturka z zestawu? W takim razie postaram się ocalić dla ciebie te rzeczy (zwłaszcza wisior ![]() ale na razie rezerwacji jeszcze nie piszę - a nóż potencjalny posiadacz rzeczy z mojej wish się zniechęci... ![]() ![]()
wszystkowątek Edytowane przez protka Czas edycji: 2013-05-27 o 12:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 | |
Raczkowanie
|
A jednak można ze mną wytrzymać
![]() ![]() Ta druga torebka to niet, nie ten stajl ![]() ![]() Jeśli mniej więcej pamiętasz odcienie tych szminek to możesz mi pokazać na jakimś przykładzie z neta, beże/róże tak ale brązy nie. Jeśli mi podasz dokładną nazwę eye-linera i kolor to spróbuję znaleźć fotkę w necie ![]() ![]() Jeszcze bym prosiła o nazwę koloru tego lakieru, dostałam wczoraj czerwony i nie chciałabym powielić ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:04.