|
|
#61 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wymienię w czerwcu : troszkę kosmetyków do włosów, i wszystkiego po trochę zap
interesujea mnie maski do wlosow plukanka octowa i mlecczko do ciala
---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ---------- rozumiem, ze to mlczko jest po terminie? a czy moglabys je powachac/ pozmarowac czy nie ma dziwnego zapachu, bo wiem ze może być w porządku w 100 % ale musze mieć pewność
|
|
|
|
#62 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wymienię w czerwcu : troszkę kosmetyków do włosów, i wszystkiego po trochę zap
Nie wiem czy dojrzałaś ale napisałam że Tendre Jasmin to jest komplet i jeszcze mam do niego małe perfumki.
To mam u Ciebie; -tabletki -jedwab -olejek łopianowy -ewentualnie zabawke dla psa. Ty masz u mnie; -bluzeczkę nową dla mamy -masełko do ust -mleczko do ciała Iris Noir 3/4 spokojnie możemy składać dalej
|
#64 |
|
Wtajemniczenie
|
Nic
|
|
|
|
#65 |
|
Zadomowienie
|
Kochana, w tej chwili nic nie widzę, ale pamiętam o Tobie, i o chanelce
na razie ja trzymam awaryjnie póki nie znajdę czegoś odpowiedniego na wesele
|
#66 |
|
Wtajemniczenie
|
dziekuje
a gdybym ewentualnie nie zdecydowala się ma mleczko, to mialabys jakas jeszcze propozycje dla mnie? |
|
|
|
#68 |
|
Wtajemniczenie
|
hej, szczerze Ci powiem ze mimo wszystko ze względu na date obawiam się tego mleczka... dobrze widze ? 02.03 ? a czekoladowego zapachu nie przetrawię - niedawno skonczylam maslo do ciala czekolada i trufle czy cos z avonu i na początek piałam z zachwytu ale potem... o nieeee, musze odpocząć
![]() tak wiec szczerze mam dylemat co zrobić
|
|
|
|
#69 |
|
Wtajemniczenie
|
No nie... oczywiście że chcę Lolitki, Przepraszam kochana umkło mi. Trochę jestem zakręcona bo dziś wieczorem wymyśliłam nowy wątek robić z książkami i jednocześnie pisze z paroma przekupkami i za chwilę dostanę kręćka.
![]() Widzisz że jednak notatki musza być.
|
#70 |
|
Wtajemniczenie
|
jakby był do 02.2013 to bym się nie zastanawiala
|
|
|
|
#71 |
|
perfumove love
|
Niestety, ale poza tym sprayem nawilżającym nic dla siebie nie znalazłam. Zaproponowałam, bo jest o podobnej wartości co krem Pharmaceris (zapłaciłam ok. 38 zł, jakiś tydzień temu). Jeśli się zdecydujesz to daj znać. Pozdrawiam
|
|
|
|
#72 |
|
Zakorzenienie
|
podoba mi sie ksiazka Chodakowskiej
|
#73 |
|
Zakorzenienie
|
Hmm...moglabym oddac odzywke
---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ---------- Mysle,ze tak mogloby byc,tylko bede w domu dopiero w poniedzialek i wtedy moge zrobic zdjecia kosmetykow,wiec czy mogalbys zarezerwowac te rzeczy do poniedzialku ?
|
#74 |
|
Zakorzenienie
|
niestety nic, pozdrawiam
|
|
|
|
#75 |
|
Wtajemniczenie
|
Sleek Line Repair Stapiz szampon do włosów zniszczonych i suchych z jedwabiem odleję do 250 ml
Bingo Spamaska do włosów masło shea (karite) i pięć alg -wzmacnianie i regeneracja - z nowej 500ml maski odlałam 200ml więc powinno zostać ok 300ml Pantene nature pusion Intensywne odżywienie i wzmocnienie- maska wzmacniająca 2minutowa-mogę odlać 100ml coś u mnie ? ![]() moj wątek https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=687397 |
|
|
|
#76 |
|
Wtajemniczenie
|
hej, za ten tusz L'Oreala chętnie przygarnęłabym produkty o których już pisałam + balsam Eveline.
co ty na to? mój wątek https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=687397 ---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ---------- hej, dodałam balsam Eveline, bo bez niego wychodziło mi niecałe 20 zł po Twojej stronie do moich 35...:/. ceny sprawdzałam na wizażu, jakby coś ![]() mój wątek https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=687397 ---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ---------- Sleek Line Repair Stapiz szampon do 250 ml - 3zł (12 zł Litr) Bingo Spamaska ok 300ml -5zł (8zł 500ml) Pantene Intensywne odżywienie maska 100ml - 10zł (20zł 200ml) takie ceny są na wizażu, dlatego tak to wyliczyłam. według wizażu tusz kosztuje 50zeta, zużycie 25% (ok., na wszelki wypadek zawsze zawyżam stopień zużycia), czyli 36,7 złotych. stąd ten u mnie wybór Eveline ![]() ---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ---------- szanowna delfix10. Nie chcę tutaj przerzucać się krzywymi tekstami, po prostu negocjujemy i staram się wycenić produkty, bo chyba to jest tutaj zwyczajny proceder, by wymianka była w miarę sprawiedliwa. Dlatego nie rozumiem czemu jesteś niezadowolona, tym bardziej że, owszem wyliczyłam w późniejszym poście "do złotówki" ale tylko dlatego że wcześniej ogólnikowo powiedziałam że różnica wartości jest dosyć znaczna a Ty się mocno zdziwiłaś że "dziwnie to wyliczyłaś". Nie robiłam tego aby coś Ci wytknąć, ale gwoli wyjaśnienia/potwierdzenia tego co powiedziałam wcześniej .Jesli chodzi o koszty wysyłki to wydaje mi się że chyba nie muszę tej sumy z zasady wliczać w wartość Twoich kosmetyków,bo Twoja paczka bedzie ciężka. Oczywiście zawsze się można dogadać i coś dorzucić itd . Plus, różnica byłaby z tego co się orientuję 6.50 do ok.12 zł.a to że masz kupon na tusz L'Oreala w SP to ja się tylko cieszę i życzę Ci miłego użytkowania produktu ![]() pozdrawiam! Edytowane przez loczek88 Czas edycji: 2013-06-27 o 22:36 |
|
|
|
#77 |
|
Rozeznanie
|
Hej, jakich dokładnie pędzli do makijażu szukasz? Mam stary wątek, nie mam na razie kiedy go zaktualizować, ale chętnie przygarnęłabym Pharmaceris sebomatt krem intensywnie nawilżający /zostało ok połowy. Mogłabym oddać dokładnie taki zestaw eco tools (mini kosmetyczka + 4 pędzle). Był otwierany, ale nieużywany.
|
|
|
|
#78 |
|
Wtajemniczenie
|
hej to jeszcze ja, a znalazlabys co u mnie za wczesneijn wymienione rzyczy + serum eveline?
|
|
|
|
#79 |
|
Rozeznanie
|
Dzięki, mogłabym przygarnąć jeszcze tę część maski Bingo Spa.
Myślę, że to będzie ok. Lecę na priv.
|
|
|
|
#80 |
|
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za:
Little Gold Dress /psik testowy -50ml (kartonik) chętnie wymienię za Little Black Dres ?
|
#81 |
|
Zakorzenienie
|
hej szukam:tableta, perfum:addict, slon, hypnose lancome, acqu di gioa, torba shopper badx podklady vichy dermablend, la roche posay, estee lauder
|
|
#82 |
|
Zakorzenienie
|
Sleek Line Repair Stapiz szampon do włosów zniszczonych i suchych z jedwabiem odleję do 250 ml
książkaEwy Chodakowskiej Zmień swoje życie z Ewą Chodakowską oddam za coś super z wish coś u mnie? |
|
|
|
#83 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za Cetaphil?
---------- Dopisano o 01:20 ---------- Poprzedni post napisano o 00:54 ---------- a dorzucisz avon Gold Dress? Mam paletkę inglot na 5 okrągłych cieni ---------- Dopisano o 01:36 ---------- Poprzedni post napisano o 01:20 ---------- naturalne sephorowy kosztował ok 96zł a ten z mario ok 70zł
|
#84 |
|
Zadomowienie
|
Hej, kiedyś podobały Ci sie rzeczy u mnie w wątku ale nic nie znalazłam.
Teraz podoba mi się wkład brązowy inglot, little gold dress ( jak coś poza wątkiem mam little black dress, ale niestety tylko połowę 30 )krem lorys, marion kąpiel octowa |
|
|
|
#85 |
|
Zakorzenienie
|
Łoo matko
widocznie wczoraj już zbyt późno pisałam bo myślałam że pytasz się o te 2 pędzle duże do pudru Ten mały podwójny do cieni Sephory to syntetyk. ---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ---------- Może znajdziesz coś jeszzce za krem Anew i balsam Garnier?
|
#88 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Chętnie przyjęłabym Cetaphil, odżywkę Bonacure, serum do pupy i zabawkę dla psa, hurtem. Daj znać czy coś widzisz za te 4 rzeczy. Edytowane przez inecita Czas edycji: 2013-07-02 o 11:01 |
|
|
|
#89 |
|
Zakorzenienie
|
Pędzelek z sephory do pudru jest z naturalnego włosia a do cieni niby napisali na stronie że to syntetyk. W dotyku bym nie powiedziała ze to syntetyk tylko naturalny farbowany włos. Pędzelek użyty może z 5 razy mam do niego oryginalne etui.
Zależy mi na emulsji Cetaphil
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:13.

na razie ja trzymam awaryjnie póki nie znajdę czegoś odpowiedniego na wesele