![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Grudniowy wątek wymiankowy
Hej,
Dopiero wróciłam z wyjazdu i zobaczyłam, że pisałaś w sprawie maskar ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Rozeznanie
|
Może znajdziesz coś u mnie za la prairie puder odsypkę? Nawet mniejszą 10 g przykładowo?
![]()
![]() |
#63 |
Zakorzenienie
|
hej mi się podoba
Dior Dolce Vita (sprzed reformulacji) 100ml * BOURJOIS healthy mix kolor 51- zużycie ok. 10% - tylko czy ten odcien jest bardzo jasno, np w porównaniu do colorstay 150buff? * The Balm – cień pojedynczy z lusterkiem – luscious lani – zużycie ok. 20% (może spełniać funkcje rozświetlacza do policzkó |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Rozeznanie
|
Hej hej!
Czy zerknęłabyś w swej łaskawości na moje zbiory? Twoja paletka The Balm i pędzel Hakuro mówią do mnie wielkimi literami ![]()
![]() |
#66 |
Rozeznanie
|
Eliziu, przypominam sie
![]()
![]() |
#68 |
BAN stały
|
cos u mnie?
BIODERMA Sensibio Anti Redness Cream 40ml – zużycie ok 40% (ważny do 12.2014) * MANGO Lady Rebel –perfumowana emulsja do ciała 100ml – NOWA |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Wtajemniczenie
|
Witam
![]() Czy znajdziesz coś u mnie za : tusz max factor 2000 oraz *LA PRAIRIE Advanced Marine Biology Revitalizing Emulsion 5ml NOWA *CHANEL Hydra Beauty Eye Gel – krem pod oczy 3ml NOWY GUERLAIN Night Cream Wrinkle Correction – krem na noc przeciwzmarszczkowy 3ml NOWY *GUERLAIN Yiuth Serum – Odmładzające serum 5ml NOWE ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
DobraRada-NieGłaszczGada.
Przekupka: 258 pkt / 100% pozyt.
|
Hej Elizo, odpisałam u siebie- a jaki zapach Ci się u mnie podoba?
![]()
![]() |
#72 |
🐛🐈 🦄 🐾
|
Hej, znajdziesz coś u mnie za DV? Niestety, nie mam nic z Twojej listy wishów
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Zakorzenienie
|
Za L'or szukam np Angela, Dzinga, Rousse'a, Cocoona może, OI, Bottegi, sama nie wiem jak czegoś nagle zapragnę to też oddam
![]()
Ubrania 44-46,dla chłopca 110-116, decoupage https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1265168 Kosmetyczny https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1262590 Chudnę sobie... 83kg-78kg -75......................6 2 kg ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Zakorzenienie
|
Hej, za lady million szukam zapachów, które są dla mnie pewniakami z pierwszego postu mojego wątku
![]()
![]() |
#77 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za któreś?
* LANCOME Genifique, Youth Activator (Serum odmładzające do skóry twarzy) 20ml - Pełnowymiarowe, NOWE, nieotwierane * COLYFINE Kolagen 30+ White 30ml, zwany polskim eliksirem młodości. Nowy, pełnowymiarowy *ESTEE LAUDER – Advanced Night Repair Eye (2 sztuki) Silnie przeciwzmarszczowe serum pod oczy – 5ml x2 - NOWE *DR BRANDT REP EYE FLaws no more – Silnie przeciwzmarszczkowy krem pod oczy 3g *CHANEL Hydra Beauty Eye Gel – krem pod oczy 3ml NOWY *GUERLAIN Night Cream Wrinkle Correction – krem na noc przeciwzmarszczkowy 3ml NOWY *GUERLAIN Yiuth Serum – Odmładzające serum 5ml NOWE |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Rozeznanie
|
coś za
* BOURJOIS healthy mix kolor 51- zużycie ok. 10 lub * REVLON Colorstay – combination/oily skin kolor 150 Buff – zużycie ok. 30% ?
![]() |
#80 |
Zakorzenienie
|
Hej
coś u mnie za Escadę? https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=740531 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#84 |
Raczkowanie
|
hej
![]() Interesuje mnie: Dior Dolce Vita (sprzed reformulacji) 100ml GUERLAIN, Cils d'Enfer - pogrubiający i podkręcający tusz do rzęs kolor czarny, pełnowymiarowy, NOWY, nie otwierany - tylko za wish * LANCOME Genifique, Youth Activator (Serum odmładzające do skóry twarzy) 20ml - Pełnowymiarowe, NOWE, nieotwierane *ESTEE LAUDER – Advanced Night Repair Eye (2 sztuki) Silnie przeciwzmarszczowe serum pod oczy – 5ml x2 - NOWE *CHANEL Hydra Beauty Eye Gel – krem pod oczy 3ml NOWY *GUERLAIN Night Cream Wrinkle Correction – krem na noc przeciwzmarszczkowy 3ml NOWY Edytowane przez sushi88 Czas edycji: 2014-04-09 o 12:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:39.