![]() |
#61 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Dot.: W styczniu perfumy, pielęgnacja włosów, Yankee Candle
gucci
![]() mam jeszcze 2 miniaturki jedna ck pierwotnie 15ml a druga amor amor pierwotnie 5ml
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2014-01-19 o 10:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
Luz - tak, czy owak - bądźmy w kontakcie - ja chętnie wymienię te flakoniki. Ew. przejrzyj moją wish - jak coś będziesz miała, to daj znać
![]()
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
|
oto zdjęcie
książka z 1982 okładka tak jak pisałam trochę jakby przybrudzona ale to po prostu kurz chyba trzydziestoletni ![]()
Nowy wątek ![]() Edytowane przez lilkana Czas edycji: 2014-01-19 o 12:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
:)
|
poza wątkiem mam grafitowy sweterek ptzetykany srebrną nitka rozm s/m stan idealny okazał mi się za mały. bylabys zainteresowana?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Zakorzenienie
|
hmm, jantary też już wymienilaś. Szkoda. Nie szukam niczego specjalnego, po prostu jak coś mi wpadnie w oko to wymieniam
![]() ![]()
Ubrania 44-46,dla chłopca 110-116, decoupage https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1265168 Kosmetyczny https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1262590 Chudnę sobie... 83kg-78kg -75......................6 2 kg ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Wtajemniczenie
|
Yves Rocher Spray do układania włosów zwiększający objętość z wyciągiem z malwy 200 ml, raz użyty
9. Yves Rocher Jedwabista odżywka z wyciągiem z owsa, 3/4 ze 150 ml coś u mnie? ![]() mój wątek https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=735420 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
|
zerknij do mnie jeszcze co nieco dołozylam do watku
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Zakorzenienie
|
hej i co z naszą wymianą ??
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
tak to te
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
|
Avon Celebre Ice, 50 ml, kilka razy psiknięte,
Oriflame Cocktails & the City 30 ml, kilka razy psiknięte, jest kartonik pur blanca ZA 2 książki wojenne nowe i co słychać za tymi drzwiami ?
![]() |
#74 |
Zakorzenienie
|
Ech, widzę, że się spóźniłam...
![]()
![]() |
#75 |
Zakorzenienie
|
NIE UKRYWAM,ŻE ZALEŻAŁO MI NA KULACH.
KSIĄŻKI HIST. Są przepięknie wydane w twardych oprawach i uważam,że jest to w miarę sprawiedliwe biorąc pod uwagę ,że kosmetyki to jednak tzn. rzeczy zużywalne ![]() ---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ---------- mnie zależało na perełkach, mogłaś dać wcześniej znać że ich nie masz no nic rozumiem,że nie zauważyłaś ... ehhh dzięki pzdr
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 |
Zadomowienie
|
coś za Playboy Spicy?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Wtajemniczenie
|
Witaj Wendy
![]() Mam uzbierane 5 flakonów (plus mogę dołozyć po Naturelle YR szósty) - Trussardi Uomo - na 3 psiki na spróbowanie jest - Trussardi Donna - na psik testowy jest. - tester, brak korka ale jest oryginalna karteczka na szyjce. - Lancome Miracle - Elizabeth Arden 5th Avenue - Versace Cristal - na 3 psiki testowe jest. chętnie na jakieś miniatury wymienię ![]() Mam tez na wymianę 40ml Angel Famme Thierry Muglera jesli coś byś miała za to sensownego. Po prostu nie mój zapach.
![]() |
#81 |
Wtajemniczenie
|
a i fotke wrzucam bo zapomniałam. I zapomniałam przypomnieć że kartoników po perfumach kilka nazbierałam różnych.
Kochana jesli nie będziesz zainteresowana to plis daj znać bo wtedy sobie z inna wizażanką wymienię. Od razu też dodam że nie będę w najbliższym czasie żadnych dodatkowych flakonów mieć bo wsio mam nowe pełne teraz. Ale jak by większa wymiana to zawsze możesz coś u mnie dobrać ![]()
lista zachcianek KSIĄŻKI PERFUMY I BIŻUTERIA nowy!!! CIUSZKI I BUTYnowa sukienka na wesele rozm 46 Edytowane przez Pechele Czas edycji: 2014-02-04 o 21:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Wtajemniczenie
|
Za Thierrego Mulgera prawie całą flaszkę szukam perfum, najlepiej coś z mojej wish. A za 3 flakoniki nic nie widzę drobniejszego a i wysyłka droga więc niech na razie u mnie zostaną, może się coś z czasem dozbiera na sensowną wyminę.
![]() chyba ze coś u mnie widzisz i dobierzesz za Oriflame Cocktails & the City 30 ml
lista zachcianek KSIĄŻKI PERFUMY I BIŻUTERIA nowy!!! CIUSZKI I BUTYnowa sukienka na wesele rozm 46 Edytowane przez Pechele Czas edycji: 2014-02-05 o 19:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Wtajemniczenie
|
nie no... perfumki za 3 puste flaszki? to za mało . Wszystkie flaszki Ci wrzucę to będziesz mieć na wymiany (ja i tak paczkę musze wysłać więc mogę ładować) to Ci odlewki jakieś bym zrobiła z Victoria Secret na spróbowanko. A masz atomki jakieś bo u mnie bida... najwyżej w jakąś butekeczkę bym musiała. Kartoniki na fotce.
![]() |
#85 |
Wtajemniczenie
|
PS
Ale z Ciebie na prawdę maniaczka jest.... ![]() Będę dalej dla Ciebie zbierać, teraz już nie wyrzucam żadnych kartoników itd, i jeszcze się po znajomych porozglądam, ale Ty też dla mnie jakieś miniaturki zbieraj. Mogą być z YR I Oriflame nie musi byc od razu Diorrrr (diorki juz mam) Miniaturki zaczęłam zbierać, pełne oczywiście. Mam już z 15 szt. A pokarzesz kiedyś swoją kolekcję na foto? A w ogóle pisze teraz do jednego serwisu o modzie i szukam nowych tematów. Takie hobby to fajna rzecz. Może kiedyś zrobimy wywiad? Daj mi jakiś namiar np mail do siebie.
lista zachcianek KSIĄŻKI PERFUMY I BIŻUTERIA nowy!!! CIUSZKI I BUTYnowa sukienka na wesele rozm 46 Edytowane przez Pechele Czas edycji: 2014-02-06 o 08:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
BAN stały
|
2. Avon Celebre Ice, 50 ml, kilka razy psiknięte, jest kartonik lub to:
Playboy Play it Sexy by mi sie podobało znalazłabys moze cos jeszcze u mnie w watku? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:25.