![]() |
#61 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Drogeryjnie w styczniu :)
Hejka, znajdziesz coś u mnie za Lancome Tresor Midnight Rose ½ 50ml? ODDAM WIELE!!
![]() |
#63 |
Rozeznanie
|
Coś u mnie za oba tinty Bell?
![]() |
#67 |
BAN stały
|
mi się podoba:
Ziaja Pro, Maska oczyszczająca z glinką zieloną + mikrodermabrazja "odlewka" do (zdezynfekowanego), standardowego opakowania Ziaji po kremie 50ml Lancome Tresor Midnight Rose ½ 50ml -jakaś odleweczka? Kajal Eye Liner Oriflame Carbon Black Khol me kajal, Guerlain 3 szablony do brwi Essence " 7. Olejek Arganowy EKO - BiochemiaUrody 11.2014 zostało ok. 70 3. Eveline Celebrities Beauty 23 Sand 9g – użyty 3 razy HIT KWC! 3. Revlon Masełko do ust, efekt trwałych i lśniących ust. Nawilża, pielęgnuje. Na bazie masła kokosowego i masła shea. 80% 1. Kubek termiczny" odcień pudru ciepły, naturalny. nie dla bladych i nie dla mocno ciemnych karnacji. msełko ma odcień takiego naturalnego różu ![]() na tym by mi najbardziej zależało: Khol me kajal, Guerlain |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
BAN stały
|
odcień : breme brulee 095. odlewkę to poprostu się spsikuje albo zlewa do innego atomizera
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
BAN stały
|
czyli intersuje cię:
7. Olejek Arganowy EKO - BiochemiaUrody 11.2014 zostało ok. 70 3. Eveline Celebrities Beauty 23 Sand 9g – użyty 3 razy HIT KWC! 1. Kubek termiczny -też? skoro Guerlain odpada, to najchętniej bym się wymieniła za polowę któa zostala tych perfum Lancome Tresor Midnight Rose mogę ci zrobić : 'odlewkę' kremu Sylveco https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...-betulina.html hit kwc, 1 msc. ok. 10 ml, czekam włąsnie aż mi przyjdzie (jutro powinien u mnie być). odlewkę ODŻYWKA BEZ SPŁUKIWANIA Pilomax, kosmetyk profesjonalny. nie wiem co cię jeszcze ineteruje, bo jak tak z grubsza przejrzałam twoją listę, to tych konkretnych produktów nie mam.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
BAN stały
|
skoro rezygnujesz z kubka termicznego, to chciałabym 25/3 =12,5 ml..
nie wiem czy masz wersję edP czy edT, ale http://www.ceneo.pl/14116998 . 160 zł /5 = 32 zł.. mogę tak jak mówiłam-coś jeszcze dorzucić, zebys ise nie czuła stratna.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
BAN stały
|
czekam na odp..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Rozeznanie
|
NIestety nic
![]()
![]() |
#78 |
Raczkowanie
|
Znajdziesz coś u mnie za odlewkę maski Ziaja Pro?
![]()
![]() |
#79 |
Zakorzenienie
Przekupka: 175 pkt / 100% pozyt.
|
niestety nic;(
![]() |
#80 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic dla siebie nie widzę
![]()
![]() |
#81 |
Raczkowanie
|
Hej, podobają mi się jedynie perfumy, których pewnie nie oddasz
![]() Pozdrawiam! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Jeśli miałabyś możliwość spotkania się na Wilanowskiej tak jak wtedy, ok 17:30 to wówczas możemy się wymienić mleczko-maska z glinką. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Zadomowienie
|
Ponieważ wizażanka nie ma swojego wątku, odpisuję tutaj. Tak, pasuje mi, przechodzimy na PW
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#84 |
perfumove love
|
K_cieciorko, nie szukam odlewek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
BAN stały
|
nie ma w końcu tego zdjęcia, bo można było max 10 dodać. z twoiej wish wynalazłam jeszcze u siebię: mogę odsypkę pudru bambusowego zrobić i mam maść acne derm (17/20 g), ew. odsypkę mocznika jakbys byla tez zainteresowana
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
perfumove love
|
Jasne, rozumiem
![]() ![]() edit. ewentualnie napisz jakie masz "muszmiecie", możliwe że coś wymyślę ![]() ---------- Dopisano o 16:49 ---------- Poprzedni post napisano o 14:57 ---------- Niestety, nie mam tych flaszeczek, żeby Cię poratować. Może uda nam się wymienić innym razem, pozdrawiam ![]() Edytowane przez hathayoga Czas edycji: 2014-02-19 o 13:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Zakorzenienie
|
Hej,
Wiesz, jednak się wycofuję, ponieważ prawdpodobnie wymienię się na inną, pełnowymiarową maskę. Także kolejna mi narazie nie potrzebna. ![]() Jak będziesz robiła dokładki to daj proszę znać (chyba,że masz poza wątkiem coś z mojej wish? ![]() Co do spotkania - coś byśmy wymyśliły ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
BAN stały
|
puder jest z BU bez dodatków. 2 g -pewnie
![]() ![]() jak ci wszytsko odpowiada to czekam na adres na PW |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Rozeznanie
|
Cos za tresor i pharmaceris?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:24.