|
|
#61 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymienię perfumy Lutens DKNY Etro Yves Rocher biżuteria srebro i wiele więcej M
hej, ciesze się bardzo, że wymiana Ci odpowiada.
oczywiście, mogę poczekać. a znalazłabyś u mnie coś jeszcze za podgrzewacze?
|
#62 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymienię perfumy Lutens DKNY Etro Yves Rocher biżuteria srebro i wiele więcej M
to może w ramach mniejszej pojemności dorzucisz mi podgrzewacze?
|
#63 |
|
Wtajemniczenie
|
witaj
mam taka bransoletkę, jeśli Ci się podoba daj mi znać.
|
#64 |
|
Wtajemniczenie
|
ooo sorry nie napisałam bo dla mnie to oczywiste...
No jasne że srebro pr 925. Stan idealny, dokładnie tak jak to widac na foto. Bransoletka jest zamknięta dodatkowym zabezpieczeniem na łańcuszku plus do tego normalnie zapinasz. Na pewno wiesz o co chodzi. Chciałabym na pewno Neroli i serwetki w róże ale muszę zobaczyć foto. Czy bierzesz pod uwagę ceny katalogowe przy wymianie YR? Jesli nie to byłoby mi przyjemnie gdybyś mi coś dołożyła.
|
#65 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
- Rose Absolue edp 50 ml - Neroli 50 ml edp - Cedr 125 ml - Naturelle 75 ml edt - Werbena 125 ml edc - Les Plaisirs Nature owoce leśne edt - Les Plaisirs Nature mango/marakuja edt ??? ![]()
|
#66 |
|
Wtajemniczenie
|
oj to szkoda
, potrzebna mi na cito Neroli dla Babci na imieniny, ale może następnym razem...Ale jeszcze zajrzyj do mnie na wątek bo mam nowe kolczyki. Pod lada mam bardzo okazałą grubą 18 gr diamentowaną pancerkę z metką. Ale tylko za perfumy z mojej wish oddam. Mam też ekstra wisior z bursztynem z metką, kosztował 125 zł, ale tez oddam tylko za coś wartościowszego z wish.
|
#67 |
|
Wtajemniczenie
|
Szczerze rozumiem... ja również mam nietypowe upodobania (wzornictwo Versace i Karl Lagerfeld, projekty Bohima albo Moultaver więc pozywam się wszystkiego co mi zalega bo nie jest najulubieńsze.
No nic może kiedys nastepnym razem się uda. PS. dzięki za info zaraz sprawdze na YR.
lista zachcianek KSIĄŻKI PERFUMY I BIŻUTERIA nowy!!! CIUSZKI I BUTYnowa sukienka na wesele rozm 46 Edytowane przez Pechele Czas edycji: 2014-03-26 o 14:57 |
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:55.

, potrzebna mi na cito Neroli dla Babci na imieniny, ale może następnym razem...