![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymienię perfumy Lutens DKNY Etro Yves Rocher biżuteria srebro i wiele więcej M
hej, ciesze się bardzo, że wymiana Ci odpowiada.
oczywiście, mogę poczekać. a znalazłabyś u mnie coś jeszcze za podgrzewacze?
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymienię perfumy Lutens DKNY Etro Yves Rocher biżuteria srebro i wiele więcej M
to może w ramach mniejszej pojemności dorzucisz mi podgrzewacze?
![]() |
#63 |
Wtajemniczenie
|
witaj
mam taka bransoletkę, jeśli Ci się podoba daj mi znać. ![]()
![]() |
#64 |
Wtajemniczenie
|
ooo sorry nie napisałam bo dla mnie to oczywiste...
![]() No jasne że srebro pr 925. Stan idealny, dokładnie tak jak to widac na foto. Bransoletka jest zamknięta dodatkowym zabezpieczeniem na łańcuszku plus do tego normalnie zapinasz. Na pewno wiesz o co chodzi. Chciałabym na pewno Neroli i serwetki w róże ale muszę zobaczyć foto. Czy bierzesz pod uwagę ceny katalogowe przy wymianie YR? Jesli nie to byłoby mi przyjemnie gdybyś mi coś dołożyła.
![]() |
#65 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
- Rose Absolue edp 50 ml - Neroli 50 ml edp - Cedr 125 ml - Naturelle 75 ml edt - Werbena 125 ml edc - Les Plaisirs Nature owoce leśne edt - Les Plaisirs Nature mango/marakuja edt ??? ![]()
![]() |
#66 |
Wtajemniczenie
|
oj to szkoda
![]() ![]() Ale jeszcze zajrzyj do mnie na wątek bo mam nowe kolczyki. Pod lada mam bardzo okazałą grubą 18 gr diamentowaną pancerkę z metką. Ale tylko za perfumy z mojej wish oddam. Mam też ekstra wisior z bursztynem z metką, kosztował 125 zł, ale tez oddam tylko za coś wartościowszego z wish.
![]() |
#67 |
Wtajemniczenie
|
Szczerze rozumiem... ja również mam nietypowe upodobania (wzornictwo Versace i Karl Lagerfeld, projekty Bohima albo Moultaver więc pozywam się wszystkiego co mi zalega bo nie jest najulubieńsze.
![]() No nic może kiedys nastepnym razem się uda. ![]() ![]() PS. dzięki za info zaraz sprawdze na YR.
lista zachcianek KSIĄŻKI PERFUMY I BIŻUTERIA nowy!!! CIUSZKI I BUTYnowa sukienka na wesele rozm 46 Edytowane przez Pechele Czas edycji: 2014-03-26 o 13:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:30.