|
|
#61 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Euphoria CK - trwała czy nie?
Cytat:
Zaspałam na wykłady i przyjechałam w środku zajęć, usiadłam obok koleżanki i poczułam jakiś dziwny zapach... Zapytałam ją czym tak pachnie ? A ona powiedziała, że była w Sephorze i są tam nowe perfumy damskie... To był dzień, w którym Euphoria po raz pierwszy pojawiła się w Sephorze. Cały dzień czułam ten zapach... Po zajęciach od razu poszłam przetestować i zauroczyłam się totalnie. Pomimo tego, że bardzo mi się podoba i to jeden z tych bardziej zmysłowych zapachów dla kobiet, jego trwałość jest poważną wadą... dlatego nie zgodzę się z opiniami, że to jedne z najtrwalszych perfum. Nie wiem czy to tylko moje odczucia, ale moim zdaniem za szybko wietrzeje...
|
|
|
|
#62 |
|
Raczkowanie
|
Ja Euphorie testowałam zimą (czyli dawno temu
) ale doznania pamiętam doskonale... Najpierw zainteresowałam się reklamami, których pełno w gazetach i perfumeriach było, bo wiadomo, jak nowości wszędzie się panoszą. No i poszłam obczaić te nowość. Flakon śliczny, taki nie-kleinowy i zapach na początku też wydał mi się interesujący, piękny, poczułam że chcę je mieć... No właśnie, na początku,...bo po wyjściu z perfumerii zaczeła mnie strasznie boleć głowa i nie mogłam wprost znieść obecności Euphorii na moim nadgarsku..Teraz wiem że to chyba wina lotosu i orchidei więc w moim wypadku Euphoria odpadaSzkoda...bo lubię takie słodkie i rozgrzewające zapachy...
|
|
#63 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#64 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Calvin Klein EUPHORIA
Ja dziś poznałam Euphorie i doznałam iluminacji
Przez niektóre opisy wyobrażałam ją sobie jako zapach karmelowaty angelowaty, a ona wcale nie jest wtórna. Tylko oszałamiająco piękna. Moim zdaniem to najcudowniejszy zapach pana Kleina. Zaciągam się nią i narkotyzuję, tak bardzo mi sie podoba. Świetnie trzyma się skóry podczas gdy flowerbomb,escada magnetism już dawno wyparowały. Jest taka nieprzyzwoita i łóżkowa, a zarazem subtlena i delikatna, niewyuzdana jak np. Agnet P. którego dziś również niuchałam. Na pewno wspaniale jest ją nosić. Ja wielbicielka świeżuchów, ogórków i melonów, jestem w szoku jak bardzo ten zapach odzwierciedla moją duszę |
|
|
|
|
#65 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Widze Kasiulko, ze to byl kolejny strzal w ciemno gratuluje odwagi, ale w Twoim przypadku, z tego co pamietam, ryzyko sie za kazdym razem oplacilo ![]() Przyznam sie szczerze, ze rowniez jeszcze nie wachalam Euphorii na swojej skorze. Po raz pierwszy mialam z nia przyjemnosc, jak moja urzeczona nia przyjaciolka przyleciala z chusteczka nasaczona tym zapachem, ktora byla dodana do jakiegos czasopisma. Wtedy absolutnie mnie nie urzekla, wrecz odrzucila, wydala sie zbyt pieprzowa i przyprawowa, przeslodzona, ale wtedy bylam jeszcze milosniczkow jedynie! swiezuchow w stylu Light Blue, Halloween Pozniej ta sama psiapsiola kupila sobie flakonik i powachalam ja na niej - nadal mnie nie urzekla, to samo odczucie, co przy chusteczce.Ale minelo troche czasu, prawie roczek od tego czasu. Jakis czas temu wywachalam na naszej znajomej przepiekny zapach, ktory ciagnal sie za nia na kilometr (a to lubie ) i byl naprawde oszalamiajacy. Ku mojemu zdziwieniu byla to wlasnie Euphoria zakochalam sie w niej, ale nie zdecydowalam sie jeszcze na kupno. Dopiero w ubiegly piatek wchodze na Allegro, a tu za kilka minut konczy sie aukcja Euphorii za bardzo korzystna cene i ... wpadlam leci do mnie (zdecydowanie za dlugo) a ja nie moge sie doczekac, kiedy wreszcie powacham ja na wlasnej skorze Na pewno napisze wiecej o moich odczuciach, jak juz Euphoria do mnie dojdzie (o ile rojdzie )
|
|
|
|
|
|
#66 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Siostro łączę się z Tobą w bólu, moja co prawda idzie dopiero drugą dobę, ale czuję się jakbym miesiąc czekała. Na dodatek nie doszła dzis Noa, a ta z kolei idzie już trzecia dobe jutro będzie czwarta. Normalnie już się załamałam. Ta nasza poczta wredna jest po prostu tragiczna, najgorsze jest to że muszę czekać nie wiadomo jak długo
|
|
|
|
|
|
#67 |
|
Zakorzenienie
|
Kiedyś jak psiknęłam na nadgarstek w Seforze to czułam ten zapach przez cały dzień.Parę dni temu kupiłam na Allegro 15ml z jakiejś limitowanej edycji (podobno kupiona chyba w Hiszpanii ,jeśli dobrze pamiętam) ale dużo krócej czuję ten zapach na ręce i nie tylko.
Czy testery mogą mieć dłużej utrzymujący się zapach,czy mogłam kupić podróbkę? Na dole buteleczki była tylko malutka naklejka,natomiast żadnych wyrytych w szkle napisów nie ma . |
|
|
|
|
#68 |
|
Raczkowanie
|
Mam śmieszne skojarzenie tych perfum z perfumami Prowl Avonu,które uwielbiałam Euphorię testowalam narazie,ale juz sobie zamówiłam na allegro
|
|
|
|
|
#69 |
|
Zakorzenienie
|
Jakas zbiorowa napasc na Euphorie sie zrodzila
|
|
|
|
|
#70 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#71 |
|
Zakorzenienie
|
Lalesiu kochana musisz dostać dziś swoją Euphorię, moja dotarła. Trzymam kciuki
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#72 |
|
Zakorzenienie
|
Lubie Euphorie-bardzo mi sie podoba jednak bardzo boleje,ze na mnie jest bardzo nietrwala,szybko znika ze skory i nawet delikatnej mgielki nie pozostawia-jednak mimo wszystko nie chce sie z nia rozstac
![]() Na mojej skorze wyczuwalna jest przez dwie gora trzy godziny i koniec
|
|
#73 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jej jak nie bylo, tak nie ma chyba przejade sie dzisiaj na poczte powiedziec im, co o tym wszystkim sadze No i przed chwilka dotarla do mnie Lolitka wczoraj wyslana poznym popoludniem, a Euphorii ani sladu |
|
|
|
|
|
#74 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#75 |
|
Zakorzenienie
|
Sprzedawczyni napisala mi, ze paczuszke priorytetowa wyslala we wtorek o 8 rano, wiec nawet, jesli ma prawo isc 3 dni, to wlasnie dzisiaj minely
Pierwszy raz mi sie cos takiego zdarza, bo zawsze paczka wyslana z rana przychodzila juz nastepnego dnia a tu czekam i czekam. Boje sie, ze cos sie z nia stalo. Jak to wtedy jest, jesli bylo kupione na Allegro, czy sprzedawca ma obowiazek oddac pieniadze czy po prostu moja strata?
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#76 |
|
Zakorzenienie
|
kidy kupujesz cos na allegro to wiaze to nie tylko Ciebie ale tez sprzedawce.Jest to umowa prawna, na podstawie ktorej Ty masz obowiazek zaplacic za wybrany przedmiot, a sprzedawca ma obowiazek go dostarczuyc na wybranych przez Ciebie warunkach.Priorytet zwykle idzie w ciagu 2 dni roboczych.Niech Ci pokaze dowod nadania.
|
|
|
|
|
#77 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#78 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#79 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wole czekac na nia 3 tygodnie, niz stracic kase
|
|
|
|
|
|
#80 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tak poza wątkiem i jak podoba Ci się Lolitka? |
|
|
|
|
|
#81 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lolitka jest cudowna juz sie pokochalysmy Bedzie to moj zapach z pierwszej dwojki - Dior + Lolitka
|
|
|
|
|
|
#82 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#83 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale niestety nawet Lolitka nie pomaga na dzisiejsze przygnebienie studiami (znam juz plan, masakra, codziennie po 6-8 godzin, rycze juz od paru godzin i ledwo na oczy widze ) i dodatkowo problemami z Euphoria |
|
|
|
|
|
#84 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#85 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A żeby całkiem offtopa nie robić, to wypsikasz się Euphorią i będzie Ci odrazu lepiej, o lolitce i addictu nie wspomnę...Wszystkie cudne zapaszki. |
|
|
|
|
|
#86 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
a na studiach wiem, ze bedzie ciezko i jakos nie jestem na to gotowa ale juz nie mam sily ryczek |
||
|
|
|
|
#87 |
|
Zakorzenienie
|
Lalesiu ta babka od Euphorii dziś nie odpisała na Twoje maile?
|
|
|
|
|
#88 |
|
Zakorzenienie
|
Lalesiu,jest podany nr telefonu tej babki u ktorej kupowalas?Jezeli tak to probowalabym sie dodzwonic do Niej,jezeli nadal na maile nie odpowiada.
Poczta poczta ale....nie mialam sytuacji aby jakakolwiek przesylka priorytetowa szla do 3 tyg. bo ze zwyklymi to roznie bywalo ale po tygodniu docieraly. Druga sprawa jezeli poda Ci nr nadania to zawsze mozna sprawdzic to w rejestrze przesylek dzwoniac do miejsca z ktorego zostala nadana i sprawdzajac na wlasnej poczcie. A u kogo kupowalas?
|
|
#89 | |
|
Zakorzenienie
|
Nadal nic
![]() Cytat:
) Juz sie tak wkurzylam, bo czuje, ze coraz bardziej trace szance czy na otrzymanie przedmiotu, czy na odzyskanie kasy kupowalam u babki o nicku sija31. Miala 4 pozytywy, to nie za duzo, ale zadnego negatywu i 2 pozytywy dotyczace sprzedazy. Napisalam juz maila do zarzadu Allegro, ale nie wiem, czy oni maja uprawnienia, zeby cokolwiek w tym kierunku uczynic No i nie wiem, czy jesli juz nawet uda mi sie jakims cudem skontaktowac ze sprzedajaca i jakims jeszcze wiekszym cudem okaze sie, ze nie chciala mnie w konia zrobic i paczke faktycznie nadala, to czy uda mi sie mimo wszystko odzyskac kase...Jesli to w niczym nie pomoze, to jestem nawet gotowa zlozyc sprawe na policje, chociaz z drugiej strony nie wiem, czy bedzie mi sie chcialo szarpac o marne sto-pare zlotych Strasznie mi przykro, bo to juz druga nieprzyjemna przygoda z Allegro w ciagu 2 tygodni
|
|
|
|
|
|
#90 |
|
Zakorzenienie
|
Powiem Ci tyle,dawno temu na samym poczatku moich zakupow na Allegro mialam podobna sytuacje.Dokladnie chodzilo oto,ze nr telefonu ktory byl podany nie potwierdzal sie z danymi kobiety-ale pozniej po naciskach okazalo sie,ze to jej maz.Przesylka rzekomo nadana szla ponad tydzien czasu i nie doszla,po tygodniu babka laskawie odpisala na maila krecac,ze przesylka zostala wyslana i to nie mozliwe by nie dotarla.
Napisalam do Allegro, po monitach z ich strony,w sumie trwalo to prawie 3 tygodnie przesylka przyszla a kontakt z ta kobieta byl koszmarny.Generalnie mialam dosc tamtej sytuacji,poniewaz perfumy mialy byc na prezent-a i tak juz bylo po czasie wiec chcialam zwrotu kasy ale...koniec koncem dostalam perfumy,ktore przez dlugi czas staly na polce i robily za odstraszacza zakupow na Allegro. Kobieta szybko zniknela z Allegro,nawet nie zdazylam wystawic komentarza bo konto zniknelo. Trzymam kciuki zeby wszystko dobrze sie skonczylo ![]() Ale swoja droga nie zastanowilo Cie,ze Ona ma tylko 1 komentrz pozytywny od jednej i tej samej osoby?
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:32.

Pomimo tego, że bardzo mi się podoba i to jeden z tych bardziej zmysłowych zapachów dla kobiet, jego trwałość jest poważną wadą... dlatego nie zgodzę się z opiniami, że to jedne z najtrwalszych perfum. Nie wiem czy to tylko moje odczucia, ale moim zdaniem za szybko wietrzeje...

) ale doznania pamiętam doskonale... Najpierw zainteresowałam się reklamami, których pełno w gazetach i perfumeriach było, bo wiadomo, jak nowości wszędzie się panoszą. No i poszłam obczaić te nowość. Flakon śliczny, taki nie-kleinowy i zapach na początku też wydał mi się interesujący, piękny, poczułam że chcę je mieć... No właśnie, na początku,...bo po wyjściu z perfumerii zaczeła mnie strasznie boleć głowa i nie mogłam wprost znieść obecności Euphorii na moim nadgarsku..

)

kupowalam u babki o nicku sija31. Miala 4 pozytywy, to nie za duzo, ale zadnego negatywu i 2 pozytywy dotyczace sprzedazy. Napisalam juz maila do zarzadu Allegro, ale nie wiem, czy oni maja uprawnienia, zeby cokolwiek w tym kierunku uczynic