![]() |
#61 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Euphoria CK - trwała czy nie?
Cytat:
Zaspałam na wykłady i przyjechałam w środku zajęć, usiadłam obok koleżanki i poczułam jakiś dziwny zapach... Zapytałam ją czym tak pachnie ? A ona powiedziała, że była w Sephorze i są tam nowe perfumy damskie... To był dzień, w którym Euphoria po raz pierwszy pojawiła się w Sephorze. Cały dzień czułam ten zapach... Po zajęciach od razu poszłam przetestować i zauroczyłam się totalnie. ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Raczkowanie
|
Ja Euphorie testowałam zimą (czyli dawno temu
![]() Teraz wiem że to chyba wina lotosu i orchidei ![]() Szkoda...bo lubię takie słodkie i rozgrzewające zapachy...
![]() |
#63 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Calvin Klein EUPHORIA
Ja dziś poznałam Euphorie i doznałam iluminacji
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Widze Kasiulko, ze to byl kolejny strzal w ciemno ![]() ![]() Przyznam sie szczerze, ze rowniez jeszcze nie wachalam Euphorii na swojej skorze. Po raz pierwszy mialam z nia przyjemnosc, jak moja urzeczona nia przyjaciolka przyleciala z chusteczka nasaczona tym zapachem, ktora byla dodana do jakiegos czasopisma. Wtedy absolutnie mnie nie urzekla, wrecz odrzucila, wydala sie zbyt pieprzowa i przyprawowa, przeslodzona, ale wtedy bylam jeszcze milosniczkow jedynie! swiezuchow w stylu Light Blue, Halloween ![]() Ale minelo troche czasu, prawie roczek od tego czasu. Jakis czas temu wywachalam na naszej znajomej przepiekny zapach, ktory ciagnal sie za nia na kilometr (a to lubie ![]() ![]() ![]() ![]() Na pewno napisze wiecej o moich odczuciach, jak juz Euphoria do mnie dojdzie (o ile rojdzie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Siostro łączę się z Tobą w bólu, moja co prawda idzie dopiero drugą dobę, ale czuję się jakbym miesiąc czekała. Na dodatek nie doszła dzis Noa, a ta z kolei idzie już trzecia dobe jutro będzie czwarta. Normalnie już się załamałam. Ta nasza poczta wredna jest po prostu tragiczna, najgorsze jest to że muszę czekać nie wiadomo jak długo ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Zakorzenienie
|
Kiedyś jak psiknęłam na nadgarstek w Seforze to czułam ten zapach przez cały dzień.Parę dni temu kupiłam na Allegro 15ml z jakiejś limitowanej edycji (podobno kupiona chyba w Hiszpanii ,jeśli dobrze pamiętam) ale dużo krócej czuję ten zapach na ręce i nie tylko.
Czy testery mogą mieć dłużej utrzymujący się zapach,czy mogłam kupić podróbkę? Na dole buteleczki była tylko malutka naklejka,natomiast żadnych wyrytych w szkle napisów nie ma . |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#68 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
Jakas zbiorowa napasc na Euphorie sie zrodzila
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Zakorzenienie
|
Lalesiu kochana musisz dostać dziś swoją Euphorię, moja dotarła. Trzymam kciuki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
Lubie Euphorie-bardzo mi sie podoba jednak bardzo boleje,ze na mnie jest bardzo nietrwala,szybko znika ze skory i nawet delikatnej mgielki nie pozostawia-jednak mimo wszystko nie chce sie z nia rozstac
![]() Na mojej skorze wyczuwalna jest przez dwie gora trzy godziny i koniec ![]() ![]()
![]() |
#73 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() No i przed chwilka dotarla do mnie Lolitka wczoraj wyslana poznym popoludniem, a Euphorii ani sladu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Zakorzenienie
|
Sprzedawczyni napisala mi, ze paczuszke priorytetowa wyslala we wtorek o 8 rano, wiec nawet, jesli ma prawo isc 3 dni, to wlasnie dzisiaj minely
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Zakorzenienie
|
kidy kupujesz cos na allegro to wiaze to nie tylko Ciebie ale tez sprzedawce.Jest to umowa prawna, na podstawie ktorej Ty masz obowiazek zaplacic za wybrany przedmiot, a sprzedawca ma obowiazek go dostarczuyc na wybranych przez Ciebie warunkach.Priorytet zwykle idzie w ciagu 2 dni roboczych.Niech Ci pokaze dowod nadania.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A tak poza wątkiem i jak podoba Ci się Lolitka? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Lolitka jest cudowna ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale niestety nawet Lolitka nie pomaga na dzisiejsze przygnebienie studiami (znam juz plan, masakra, codziennie po 6-8 godzin, rycze juz od paru godzin i ledwo na oczy widze ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#84 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A żeby całkiem offtopa nie robić, to wypsikasz się Euphorią i będzie Ci odrazu lepiej, o lolitce i addictu nie wspomnę...Wszystkie cudne zapaszki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Zakorzenienie
|
Lalesiu ta babka od Euphorii dziś nie odpisała na Twoje maile?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Zakorzenienie
|
Lalesiu,jest podany nr telefonu tej babki u ktorej kupowalas?Jezeli tak to probowalabym sie dodzwonic do Niej,jezeli nadal na maile nie odpowiada.
Poczta poczta ale....nie mialam sytuacji aby jakakolwiek przesylka priorytetowa szla do 3 tyg. bo ze zwyklymi to roznie bywalo ale po tygodniu docieraly. Druga sprawa jezeli poda Ci nr nadania to zawsze mozna sprawdzic to w rejestrze przesylek dzwoniac do miejsca z ktorego zostala nadana i sprawdzajac na wlasnej poczcie. A u kogo kupowalas?
![]() |
#89 | |
Zakorzenienie
|
Nadal nic
![]() Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Zakorzenienie
|
Powiem Ci tyle,dawno temu na samym poczatku moich zakupow na Allegro mialam podobna sytuacje.Dokladnie chodzilo oto,ze nr telefonu ktory byl podany nie potwierdzal sie z danymi kobiety-ale pozniej po naciskach okazalo sie,ze to jej maz.Przesylka rzekomo nadana szla ponad tydzien czasu i nie doszla,po tygodniu babka laskawie odpisala na maila krecac,ze przesylka zostala wyslana i to nie mozliwe by nie dotarla.
Napisalam do Allegro, po monitach z ich strony,w sumie trwalo to prawie 3 tygodnie przesylka przyszla a kontakt z ta kobieta byl koszmarny.Generalnie mialam dosc tamtej sytuacji,poniewaz perfumy mialy byc na prezent-a i tak juz bylo po czasie wiec chcialam zwrotu kasy ale...koniec koncem dostalam perfumy,ktore przez dlugi czas staly na polce i robily za odstraszacza zakupow na Allegro. Kobieta szybko zniknela z Allegro,nawet nie zdazylam wystawic komentarza bo konto zniknelo. Trzymam kciuki zeby wszystko dobrze sie skonczylo ![]() Ale swoja droga nie zastanowilo Cie,ze Ona ma tylko 1 komentrz pozytywny od jednej i tej samej osoby?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:19.