Calvin Klein EUPHORIA - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2006-09-20, 10:06   #61
SpanishMyszka
Zakorzenienie

Dot.: Euphoria CK - trwała czy nie?

Cytat:
Napisane przez Pomadka Pokaż wiadomość
Na mnie Euphoria też nie pachnie zbyt długo i intensywnie. Pewnie kwesta dnia, skóry itp.
PO 4 godz. [tak +/-] pozostaję ta ostatnia, wywietrzała nuta... Generlnie nie powala u mnie mnie trwałością, choć sam zapach bardzo mi się podoba... Zrezygnowalam z zakupu.

Zaspałam na wykłady i przyjechałam w środku zajęć, usiadłam obok koleżanki i poczułam jakiś dziwny zapach... Zapytałam ją czym tak pachnie ? A ona powiedziała, że była w Sephorze i są tam nowe perfumy damskie... To był dzień, w którym Euphoria po raz pierwszy pojawiła się w Sephorze. Cały dzień czułam ten zapach... Po zajęciach od razu poszłam przetestować i zauroczyłam się totalnie. Na mojej skórze zapach jest intrygujący, kobiecy i taki sexy, a na niej czułam jakieś prowokujące "męskie nutki". Oczywiście kupiłam, ale niestety mam tak samo jak Pomadka... Zapach utrzymuje się tylko do 4 godzin Pomimo tego, że bardzo mi się podoba i to jeden z tych bardziej zmysłowych zapachów dla kobiet, jego trwałość jest poważną wadą... dlatego nie zgodzę się z opiniami, że to jedne z najtrwalszych perfum. Nie wiem czy to tylko moje odczucia, ale moim zdaniem za szybko wietrzeje...
I can feel it tearing me apart..."

SpanishMyszka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-09-20, 10:35   #62
vanilla_blossom
Raczkowanie

Ja Euphorie testowałam zimą (czyli dawno temu ) ale doznania pamiętam doskonale... Najpierw zainteresowałam się reklamami, których pełno w gazetach i perfumeriach było, bo wiadomo, jak nowości wszędzie się panoszą. No i poszłam obczaić te nowość. Flakon śliczny, taki nie-kleinowy i zapach na początku też wydał mi się interesujący, piękny, poczułam że chcę je mieć... No właśnie, na początku,...bo po wyjściu z perfumerii zaczeła mnie strasznie boleć głowa i nie mogłam wprost znieść obecności Euphorii na moim nadgarsku..
Teraz wiem że to chyba wina lotosu i orchidei więc w moim wypadku Euphoria odpada
Szkoda...bo lubię takie słodkie i rozgrzewające zapachy...

vanilla_blossom jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-09-20, 15:34   #63
smerfeta01
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vanilla_blossom Pokaż wiadomość
Ja Euphorie testowałam zimą (czyli dawno temu ) ale doznania pamiętam doskonale... Najpierw zainteresowałam się reklamami, których pełno w gazetach i perfumeriach było, bo wiadomo, jak nowości wszędzie się panoszą. No i poszłam obczaić te nowość. Flakon śliczny, taki nie-kleinowy i zapach na początku też wydał mi się interesujący, piękny, poczułam że chcę je mieć... No właśnie, na początku,...bo po wyjściu z perfumerii zaczeła mnie strasznie boleć głowa i nie mogłam wprost znieść obecności Euphorii na moim nadgarsku..
Teraz wiem że to chyba wina lotosu i orchidei więc w moim wypadku Euphoria odpada
Szkoda...bo lubię takie słodkie i rozgrzewające zapachy...
ja ten zapach dopadłam w lecie i od razu sie w nim zakochałam należę do tych szczęśliwych, na których zapach utrzymuje się prawie calutki dzień
smerfeta01 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-09-28, 20:17   #64
Kasiulka22
Zakorzenienie

Dot.: Calvin Klein EUPHORIA

Ja dziś poznałam Euphorie i doznałam iluminacji Przez niektóre opisy wyobrażałam ją sobie jako zapach karmelowaty angelowaty, a ona wcale nie jest wtórna. Tylko oszałamiająco piękna. Moim zdaniem to najcudowniejszy zapach pana Kleina. Zaciągam się nią i narkotyzuję, tak bardzo mi sie podoba. Świetnie trzyma się skóry podczas gdy flowerbomb,escada magnetism już dawno wyparowały. Jest taka nieprzyzwoita i łóżkowa, a zarazem subtlena i delikatna, niewyuzdana jak np. Agnet P. którego dziś również niuchałam. Na pewno wspaniale jest ją nosić. Ja wielbicielka świeżuchów, ogórków i melonów, jestem w szoku jak bardzo ten zapach odzwierciedla moją duszę .
Kasiulka22 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-09-28, 20:45   #65
lalesia
Zakorzenienie

GG do lalesia

Cytat:
Napisane przez Kasiulka22 Pokaż wiadomość
Ja dziś poznałam Euphorie i doznałam iluminacji Przez niektóre opisy wyobrażałam ją sobie jako zapach karmelowaty angelowaty, a ona wcale nie jest wtórna. Tylko oszałamiająco piękna. Moim zdaniem to najcudowniejszy zapach pana Kleina. Zaciągam się nią i narkotyzuję, tak bardzo mi sie podoba. Świetnie trzyma się skóry podczas gdy flowerbomb,escada magnetism już dawno wyparowały. Jest taka nieprzyzwoita i łóżkowa, a zarazem subtlena i delikatna, niewyuzdana jak np. Agnet P. którego dziś również niuchałam. Na pewno wspaniale jest ją nosić. Ja wielbicielka świeżuchów, ogórków i melonów, jestem w szoku jak bardzo ten zapach odzwierciedla moją duszę .
Ale piekny opis juz sie tak strasznie nie moge mojej doczekac, a rowniutki tydzien juz siedze na szpilkach Takie praktyki powinny byc zabronione, bo zle sie to na moim i tak ostatnio podupadlym zdrowiu psychicznym odbija

Widze Kasiulko, ze to byl kolejny strzal w ciemno gratuluje odwagi, ale w Twoim przypadku, z tego co pamietam, ryzyko sie za kazdym razem oplacilo

Przyznam sie szczerze, ze rowniez jeszcze nie wachalam Euphorii na swojej skorze. Po raz pierwszy mialam z nia przyjemnosc, jak moja urzeczona nia przyjaciolka przyleciala z chusteczka nasaczona tym zapachem, ktora byla dodana do jakiegos czasopisma. Wtedy absolutnie mnie nie urzekla, wrecz odrzucila, wydala sie zbyt pieprzowa i przyprawowa, przeslodzona, ale wtedy bylam jeszcze milosniczkow jedynie! swiezuchow w stylu Light Blue, Halloween Pozniej ta sama psiapsiola kupila sobie flakonik i powachalam ja na niej - nadal mnie nie urzekla, to samo odczucie, co przy chusteczce.
Ale minelo troche czasu, prawie roczek od tego czasu. Jakis czas temu wywachalam na naszej znajomej przepiekny zapach, ktory ciagnal sie za nia na kilometr (a to lubie ) i byl naprawde oszalamiajacy. Ku mojemu zdziwieniu byla to wlasnie Euphoria zakochalam sie w niej, ale nie zdecydowalam sie jeszcze na kupno. Dopiero w ubiegly piatek wchodze na Allegro, a tu za kilka minut konczy sie aukcja Euphorii za bardzo korzystna cene i ... wpadlam leci do mnie (zdecydowanie za dlugo) a ja nie moge sie doczekac, kiedy wreszcie powacham ja na wlasnej skorze

Na pewno napisze wiecej o moich odczuciach, jak juz Euphoria do mnie dojdzie (o ile rojdzie )
lalesia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-09-28, 21:10   #66
Kasiulka22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lalesia Pokaż wiadomość
Ale piekny opis juz sie tak strasznie nie moge mojej doczekac, a rowniutki tydzien juz siedze na szpilkach Takie praktyki powinny byc zabronione, bo zle sie to na moim i tak ostatnio podupadlym zdrowiu psychicznym odbija

Widze Kasiulko, ze to byl kolejny strzal w ciemno gratuluje odwagi, ale w Twoim przypadku, z tego co pamietam, ryzyko sie za kazdym razem oplacilo

Przyznam sie szczerze, ze rowniez jeszcze nie wachalam Euphorii na swojej skorze. Po raz pierwszy mialam z nia przyjemnosc, jak moja urzeczona nia przyjaciolka przyleciala z chusteczka nasaczona tym zapachem, ktora byla dodana do jakiegos czasopisma. Wtedy absolutnie mnie nie urzekla, wrecz odrzucila, wydala sie zbyt pieprzowa i przyprawowa, przeslodzona, ale wtedy bylam jeszcze milosniczkow jedynie! swiezuchow w stylu Light Blue, Halloween Pozniej ta sama psiapsiola kupila sobie flakonik i powachalam ja na niej - nadal mnie nie urzekla, to samo odczucie, co przy chusteczce.
Ale minelo troche czasu, prawie roczek od tego czasu. Jakis czas temu wywachalam na naszej znajomej przepiekny zapach, ktory ciagnal sie za nia na kilometr (a to lubie ) i byl naprawde oszalamiajacy. Ku mojemu zdziwieniu byla to wlasnie Euphoria zakochalam sie w niej, ale nie zdecydowalam sie jeszcze na kupno. Dopiero w ubiegly piatek wchodze na Allegro, a tu za kilka minut konczy sie aukcja Euphorii za bardzo korzystna cene i ... wpadlam leci do mnie (zdecydowanie za dlugo) a ja nie moge sie doczekac, kiedy wreszcie powacham ja na wlasnej skorze

Na pewno napisze wiecej o moich odczuciach, jak juz Euphoria do mnie dojdzie (o ile rojdzie )

Siostro łączę się z Tobą w bólu, moja co prawda idzie dopiero drugą dobę, ale czuję się jakbym miesiąc czekała. Na dodatek nie doszła dzis Noa, a ta z kolei idzie już trzecia dobe jutro będzie czwarta. Normalnie już się załamałam. Ta nasza poczta wredna jest po prostu tragiczna, najgorsze jest to że muszę czekać nie wiadomo jak długo Teraz jestem taka zła że jutro chyba się niczym nie wypsikam. Po jakiego grzyba ja poszłam dzis wąchać tą Euphorię, teraz myślę o niej tak natrętnie i pożądliwie Na starym mieszkanku w drugiej części miasta perfumy zawsze miałam na trzecią dobę, wiem że rotez2 jest uczciwy i zawsze szybko wysyła z samego rana. Oj jaka jestem nieszczęśliwa, jutro jeszcze idę na praktyki i cały dzień będę myśleć czy czeka coś na mnie w domu czy też nie Idę spać nieutulona w żalu
Stary 2006-09-29, 07:12   #67
Zielona30
Zakorzenienie

Kiedyś jak psiknęłam na nadgarstek w Seforze to czułam ten zapach przez cały dzień.Parę dni temu kupiłam na Allegro 15ml z jakiejś limitowanej edycji (podobno kupiona chyba w Hiszpanii ,jeśli dobrze pamiętam) ale dużo krócej czuję ten zapach na ręce i nie tylko.
Czy testery mogą mieć dłużej utrzymujący się zapach,czy mogłam kupić podróbkę?
Na dole buteleczki była tylko malutka naklejka,natomiast żadnych wyrytych w szkle napisów nie ma .
Zielona30 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2006-09-29, 08:58   #68
izzie_lady
Raczkowanie

Smile Dot.: Calvin Klein EUPHORIA

euphoria Mam śmieszne skojarzenie tych perfum z perfumami Prowl Avonu,które uwielbiałam Euphorię testowalam narazie,ale juz sobie zamówiłam na allegro
izzie_lady jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-09-29, 10:19   #69
lalesia
Zakorzenienie

GG do lalesia

Jakas zbiorowa napasc na Euphorie sie zrodzila
Stary 2006-09-29, 10:27   #70
Kasiulka22
Zakorzenienie

Cytat:
Jakas zbiorowa napasc na Euphorie sie zrodzila
Ona jest taka idealna, bajkowa
Stary 2006-09-29, 11:22   #71
Kasiulka22
Zakorzenienie

Lalesiu kochana musisz dostać dziś swoją Euphorię, moja dotarła. Trzymam kciuki

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-09-29, 12:44   #72
Hexxana
Zakorzenienie

GG do Hexxana Wyślij wiadomość przez MSN do Hexxana

Lubie Euphorie-bardzo mi sie podoba jednak bardzo boleje,ze na mnie jest bardzo nietrwala,szybko znika ze skory i nawet delikatnej mgielki nie pozostawia-jednak mimo wszystko nie chce sie z nia rozstac

Na mojej skorze wyczuwalna jest przez dwie gora trzy godziny i koniec ale zachwyca mnie to,ze inaczej jest wyczuwalna rano i wieczorem
Stary 2006-09-29, 13:29   #73
lalesia
Zakorzenienie

GG do lalesia

Cytat:
Lalesiu kochana musisz dostać dziś swoją Euphorię, moja dotarła. Trzymam kciuki
Dziekuje, kochana jestes wiem, ze juz marudze i pewnie wszyscy maja dosc mojej historii z Euphoria, ale bardzo mnie to irytuje a jej jak nie bylo, tak nie ma chyba przejade sie dzisiaj na poczte powiedziec im, co o tym wszystkim sadze

No i przed chwilka dotarla do mnie Lolitka wczoraj wyslana poznym popoludniem, a Euphorii ani sladu
Stary 2006-09-29, 14:50   #74
golgie
Zakorzenienie

GG do golgie

Cytat:
Dziekuje, kochana jestes wiem, ze juz marudze i pewnie wszyscy maja dosc mojej historii z Euphoria, ale bardzo mnie to irytuje a jej jak nie bylo, tak nie ma chyba przejade sie dzisiaj na poczte powiedziec im, co o tym wszystkim sadze

No i przed chwilka dotarla do mnie Lolitka wczoraj wyslana poznym popoludniem, a Euphorii ani sladu
Kurcze, Lalesiu, a ile juz czekasz?Dlugo?
golgie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-09-29, 15:29   #75
lalesia
Zakorzenienie

GG do lalesia

Cytat:
Napisane przez golgie Pokaż wiadomość
Kurcze, Lalesiu, a ile juz czekasz?Dlugo?
Sprzedawczyni napisala mi, ze paczuszke priorytetowa wyslala we wtorek o 8 rano, wiec nawet, jesli ma prawo isc 3 dni, to wlasnie dzisiaj minely Pierwszy raz mi sie cos takiego zdarza, bo zawsze paczka wyslana z rana przychodzila juz nastepnego dnia a tu czekam i czekam. Boje sie, ze cos sie z nia stalo. Jak to wtedy jest, jesli bylo kupione na Allegro, czy sprzedawca ma obowiazek oddac pieniadze czy po prostu moja strata?
Stary 2006-09-29, 15:53   #76
golgie
Zakorzenienie

GG do golgie

kidy kupujesz cos na allegro to wiaze to nie tylko Ciebie ale tez sprzedawce.Jest to umowa prawna, na podstawie ktorej Ty masz obowiazek zaplacic za wybrany przedmiot, a sprzedawca ma obowiazek go dostarczuyc na wybranych przez Ciebie warunkach.Priorytet zwykle idzie w ciagu 2 dni roboczych.Niech Ci pokaze dowod nadania.
golgie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-09-29, 18:30   #77
homyk
Zakorzenienie

Cytat:
Sprzedawczyni napisala mi, ze paczuszke priorytetowa wyslala we wtorek o 8 rano, wiec nawet, jesli ma prawo isc 3 dni, to wlasnie dzisiaj minely Pierwszy raz mi sie cos takiego zdarza, bo zawsze paczka wyslana z rana przychodzila juz nastepnego dnia a tu czekam i czekam. Boje sie, ze cos sie z nia stalo. Jak to wtedy jest, jesli bylo kupione na Allegro, czy sprzedawca ma obowiazek oddac pieniadze czy po prostu moja strata?
Lalesiu, nie martw się Może pocieszy Cię fakt, że zdarzało mi się czekać na paczkę nawet 3 tygodnie
homyk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-09-29, 18:30   #78
lalesia
Zakorzenienie

GG do lalesia

Cytat:
Napisane przez golgie Pokaż wiadomość
kidy kupujesz cos na allegro to wiaze to nie tylko Ciebie ale tez sprzedawce.Jest to umowa prawna, na podstawie ktorej Ty masz obowiazek zaplacic za wybrany przedmiot, a sprzedawca ma obowiazek go dostarczuyc na wybranych przez Ciebie warunkach.Priorytet zwykle idzie w ciagu 2 dni roboczych.Niech Ci pokaze dowod nadania.
Juz napisalam do niej maila z prosba, zeby dowod pozkazala, jednak sie nie odzywa
Stary 2006-09-29, 18:31   #79
lalesia
Zakorzenienie

GG do lalesia

Cytat:
Napisane przez homyk Pokaż wiadomość
Lalesiu, nie martw się Może pocieszy Cię fakt, że zdarzało mi się czekać na paczkę nawet 3 tygodnie
Homyczku a wiesz, ze mnie to nawet pocieszylo wole czekac na nia 3 tygodnie, niz stracic kase

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-09-29, 18:55   #80
poissonivy
Zakorzenienie

Cytat:

Nie martw się, wszyscy trzymamy kciuki za Twoją paczuszkę z E .
A tak poza wątkiem i jak podoba Ci się Lolitka?
poissonivy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-09-29, 19:13   #81
lalesia
Zakorzenienie

GG do lalesia

Cytat:
Napisane przez poissonivy Pokaż wiadomość
Nie martw się, wszyscy trzymamy kciuki za Twoją paczuszkę z E .
A tak poza wątkiem i jak podoba Ci się Lolitka?
Dziekuje, jestescie naprawde kochane

Lolitka jest cudowna slodziutka, mocna i trwa u mnie juz 5 godzin juz sie pokochalysmy Bedzie to moj zapach z pierwszej dwojki - Dior + Lolitka
Stary 2006-09-29, 19:49   #82
burn-it-up
Zakorzenienie

GG do burn-it-up

Cytat:
Dziekuje, jestescie naprawde kochane

Lolitka jest cudowna slodziutka, mocna i trwa u mnie juz 5 godzin juz sie pokochalysmy Bedzie to moj zapach z pierwszej dwojki - Dior + Lolitka
Wiedziałam,że ja pokochasz i że będzie to poczatek Lolitowego uzależnienia
Stary 2006-09-29, 20:17   #83
lalesia
Zakorzenienie

GG do lalesia

Cytat:
Napisane przez burn-it-up Pokaż wiadomość
Wiedziałam,że ja pokochasz i że będzie to poczatek Lolitowego uzależnienia
Chyba tak wlasnie sie stalo, juz jestem addicted to lolitka

ale niestety nawet Lolitka nie pomaga na dzisiejsze przygnebienie studiami (znam juz plan, masakra, codziennie po 6-8 godzin, rycze juz od paru godzin i ledwo na oczy widze ) i dodatkowo problemami z Euphoria

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2006-09-30, 07:48   #84
Kasiulka22
Zakorzenienie

Cytat:

ale niestety nawet Lolitka nie pomaga na dzisiejsze przygnebienie studiami (znam juz plan, masakra, codziennie po 6-8 godzin, rycze juz od paru godzin i ledwo na oczy widze ) i dodatkowo problemami z Euphoria
Lalesiu kochana przytulam Cie wirtualnie i życzę dużo siłek. Nie martw się. Wszystko będzie dobrze i z Euphorią i na studiach
Stary 2006-09-30, 08:07   #85
poissonivy
Zakorzenienie

Cytat:

Kochana, ja nie będę Cię pocieszać, bo niestety prawda jest taka, że na farmacji nie będzie łatwo i przyjemnie . Jednak życzę Ci, abyś wykorzystała czas studiowania jak najprzyjemniej. Dla mnie to był najfajniejszy okres w życiu .
A żeby całkiem offtopa nie robić, to wypsikasz się Euphorią i będzie Ci odrazu lepiej, o lolitce i addictu nie wspomnę...Wszystkie cudne zapaszki.
poissonivy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-09-30, 09:05   #86
lalesia
Zakorzenienie

GG do lalesia

Cytat:
Lalesiu kochana przytulam Cie wirtualnie i życzę dużo siłek. Nie martw się. Wszystko będzie dobrze i z Euphorią i na studiach

Cytat:
Napisane przez poissonivy Pokaż wiadomość
Kochana, ja nie będę Cię pocieszać, bo niestety prawda jest taka, że na farmacji nie będzie łatwo i przyjemnie . Jednak życzę Ci, abyś wykorzystała czas studiowania jak najprzyjemniej. Dla mnie to był najfajniejszy okres w życiu .
A żeby całkiem offtopa nie robić, to wypsikasz się Euphorią i będzie Ci odrazu lepiej, o lolitce i addictu nie wspomnę...Wszystkie cudne zapaszki.
dziewczyny, nie wiem, jak mam Wam dziekowac za te milutkie slowa niestety, coraz bardizej trace nadzieje, ze kiedykolwiek sie ta Euphoria wypsikam a na studiach wiem, ze bedzie ciezko i jakos nie jestem na to gotowa ale juz nie mam sily ryczek
Stary 2006-09-30, 11:46   #87
Kasiulka22
Zakorzenienie

Lalesiu ta babka od Euphorii dziś nie odpisała na Twoje maile?
Stary 2006-09-30, 11:52   #88
Hexxana
Zakorzenienie

Lalesiu,jest podany nr telefonu tej babki u ktorej kupowalas?Jezeli tak to probowalabym sie dodzwonic do Niej,jezeli nadal na maile nie odpowiada.
Poczta poczta ale....nie mialam sytuacji aby jakakolwiek przesylka priorytetowa szla do 3 tyg. bo ze zwyklymi to roznie bywalo ale po tygodniu docieraly.
Druga sprawa jezeli poda Ci nr nadania to zawsze mozna sprawdzic to w rejestrze przesylek dzwoniac do miejsca z ktorego zostala nadana i sprawdzajac na wlasnej poczcie.

A u kogo kupowalas?
Stary 2006-09-30, 12:01   #89
lalesia
Zakorzenienie

GG do lalesia

Cytat:
Lalesiu ta babka od Euphorii dziś nie odpisała na Twoje maile?
Nadal nic

Cytat:
Napisane przez Hexxana Pokaż wiadomość
Lalesiu,jest podany nr telefonu tej babki u ktorej kupowalas?Jezeli tak to probowalabym sie dodzwonic do Niej,jezeli nadal na maile nie odpowiada.
Poczta poczta ale....nie mialam sytuacji aby jakakolwiek przesylka priorytetowa szla do 3 tyg. bo ze zwyklymi to roznie bywalo ale po tygodniu docieraly.
Druga sprawa jezeli poda Ci nr nadania to zawsze mozna sprawdzic to w rejestrze przesylek dzwoniac do miejsca z ktorego zostala nadana i sprawdzajac na wlasnej poczcie.

A u kogo kupowalas?
Tak, w mailu konczacym aukcje byl podany rzekomo numer do niej, ale jak dzisiaj zadzwonilam, to odezwal sie jakis facet i na pytanie o ta pania powiedzial, ze to pomylka (i jakos mu wierze ) Juz sie tak wkurzylam, bo czuje, ze coraz bardziej trace szance czy na otrzymanie przedmiotu, czy na odzyskanie kasy kupowalam u babki o nicku sija31. Miala 4 pozytywy, to nie za duzo, ale zadnego negatywu i 2 pozytywy dotyczace sprzedazy. Napisalam juz maila do zarzadu Allegro, ale nie wiem, czy oni maja uprawnienia, zeby cokolwiek w tym kierunku uczynic No i nie wiem, czy jesli juz nawet uda mi sie jakims cudem skontaktowac ze sprzedajaca i jakims jeszcze wiekszym cudem okaze sie, ze nie chciala mnie w konia zrobic i paczke faktycznie nadala, to czy uda mi sie mimo wszystko odzyskac kase...Jesli to w niczym nie pomoze, to jestem nawet gotowa zlozyc sprawe na policje, chociaz z drugiej strony nie wiem, czy bedzie mi sie chcialo szarpac o marne sto-pare zlotych Strasznie mi przykro, bo to juz druga nieprzyjemna przygoda z Allegro w ciagu 2 tygodni
Stary 2006-09-30, 12:11   #90
Hexxana
Zakorzenienie

Powiem Ci tyle,dawno temu na samym poczatku moich zakupow na Allegro mialam podobna sytuacje.Dokladnie chodzilo oto,ze nr telefonu ktory byl podany nie potwierdzal sie z danymi kobiety-ale pozniej po naciskach okazalo sie,ze to jej maz.Przesylka rzekomo nadana szla ponad tydzien czasu i nie doszla,po tygodniu babka laskawie odpisala na maila krecac,ze przesylka zostala wyslana i to nie mozliwe by nie dotarla.
Napisalam do Allegro, po monitach z ich strony,w sumie trwalo to prawie 3 tygodnie przesylka przyszla a kontakt z ta kobieta byl koszmarny.Generalnie mialam dosc tamtej sytuacji,poniewaz perfumy mialy byc na prezent-a i tak juz bylo po czasie wiec chcialam zwrotu kasy ale...koniec koncem dostalam perfumy,ktore przez dlugi czas staly na polce i robily za odstraszacza zakupow na Allegro.
Kobieta szybko zniknela z Allegro,nawet nie zdazylam wystawic komentarza bo konto zniknelo.

Trzymam kciuki zeby wszystko dobrze sie skonczylo

Ale swoja droga nie zastanowilo Cie,ze Ona ma tylko 1 komentrz pozytywny od jednej i tej samej osoby?

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości