![]() |
#61 |
Raczkowanie
|
Dot.: 80 kilo na liczniku...Łosz cholera!
Kinga1701 dzis przegapilam teoj post
![]() Sent from my GT-S5360 using Wizaz Forum mobile app |
![]() ![]() |
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
też jestem ciekawa o co chodzi z tą kaszą i co tak samą kaszę całymi dniami
ja wkońcu byłam pobiegać bo przestało podać i teraz siedzę przy butelce wody z cytryną, bo cytrynę można prawda pije butelkę tzn taki bidon mam rano i teraz odkąd "biegam" to wieczorem jak wrócę Edytowane przez kinga1701 Czas edycji: 2014-04-29 o 21:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#63 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Pomijam fakt, że jakbym miała ciągle jeść 1 produkt, to bym ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#64 |
Raczkowanie
|
Przeraża mnie to, że niektóre z was jedzą tyle w ciągu dnia ile ja zjem tylko na śniadanie. Przecież to są porcje głodowe! Chciałabm, abyśmy w tym wątku chudły zdrowo
Ja za to mam problem, że jak zjem już coś słodkiego to nie poprzestanę na jednym. Uznaję wtedy cały dzień za stracony i objadam się w nieskończoność a potem kuku, bo brzuchol wielgaśny, pełny i daje o sobie znać. Jakieś rady na to oprócz zwykłego przystosowania się. Walczę z tym, naprawdę! Ale jestem tylko człowiekiem i czasami najpierw robię a potem myślę... Pierwszy wpis edytuję jutro bo dziś już usypiam na siedząco. Fajnie, jakby każda z was podała wagę od jakiej startuje i do jakiej chcę dojść ![]()
#65 | ||
Przyczajenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Na jutro przygotowałam sobie "całą górę" jedzenia ![]() ![]() ![]() Co do walki ze słodyczami to niestety silna wola powtarzanie sobie jakie są tego konsekwencje i wyszukanie sobie zdrowszego zamiennika w moim przypadku był to twarożek z cynamonem i słodzikiem/brązowym cukrem albo później słodka kawa a jak mnie dopadł kryzys "na mieście" to kupowałam sobie słodką gumę do żucia. i tak kroczek po kroczku udało mi się pozbyć napadów z czego jestem najbardziej dumna ![]() Buziaki ![]()
103... - 82 - 84 ![]() ![]() Edytowane przez Pomylone Czas edycji: 2014-04-29 o 23:11 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#66 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Tez tak mam niestety ze jak juz zjem cos slodkiego to nie przestane na 1rzeczy ![]() ![]() Ide spac bo padam i jestem glodna :P . Dobranoc ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#67 |
Raczkowanie
|
Hej
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Parę dni temu przeraziłam się, widząc na wadze 82kg przy 167cm wzrostu ![]() ![]() ![]() Edytowane przez orange_sky Czas edycji: 2014-04-30 o 08:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
Witaj orange_sky,
![]() A wiecie co ja lubię podgryzać jak mam ochotę na słodycze albo w nocy jak długo siedzę i już ni mogę wytrzymać marchewkę, kupuje sobie taką soczystą i jem na surowo, uwielbiam marchewkę. Co prawda nie zawsze uda mi się nie wsiąść czegoś czekoladowego Edytowane przez kinga1701 Czas edycji: 2014-04-30 o 00:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Jem domowe muesli, popijam kawę i lecę na miasto. Mam dziś wolne, ale mnóstwo do załatwienia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#70 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#71 |
Raczkowanie
|
Ja już po jajecznicy z szynką i kanapce z warzywami. Niech ten dzień będzie udany!
![]()
#72 |
Raczkowanie
|
Ja jak narazie dwie kromki raxowca ze slonecznikiem i serkiem twarogowym do tego kawka niestety slodzona i odrobina mleczka...
Deszczowo dzis u mnie... Mialam w planach rozpoczac marszobiegi:p a i na rower by sie smignelo... No nic trzeba wykombinowac jakis domowy trening. A Wy co dzis cwiczycie? Sent from my GT-S5360 using Wizaz Forum mobile app |
![]() ![]() |
![]() |
#73 |
Raczkowanie
|
U mnie dziś wieczorem będzie bieganie. Jeśli deszcz przeszkodzi- to skalpel Ewki.
Dziewczyny! Edytowałam pierwszy wpis dodając tam link. Bardzo proszę o wejście w niego i wpisanie swojego nicku, wagi startowej, celu do którego dążycie i wzrostu. Nie liczcie BMI. Zrobie to ja- tym samym będziemy mieć policzone za pomocą tego samego kalkulatora. Może tak pomyślimy o jakimś konktetnym dniu, kiedy będziemy dokonywać ważenia? Np w każdy poniedziałek? Jeśli któraś będzie miała problemy z edycją zgłaszać się do mnie ![]() Zrobiłam to dlatego, iż bałam się o pomyłkę i nie miałam sumienia odrzucić kogoś, kto waży np 70 kg a nie w okolicach 80 ;p Także kto będzie chciał być w grupie również "na papierze" - wpisuje się ![]()
#74 |
Raczkowanie
|
Probowalam to zrobic tzn wpisac ale chyba mam juz bardzo slaby internet w tel wiec zrobie to jak tylko dorwe sie do kompa:p
Ja za skalpel sie nie biore bo nie dam rady tylko sie sfrustruje i skonczy sie to pocieszeniem w postaci obfitego zarelka:banghead: Co myslicie o takim czyms: 30sto dniowe wyzwanie brzuszkow i przysiadow zaczynajac od 20 i codzien robic ich o piec wiecej... Kiedys gdzies takie cos widzialam ale oczywiscie zapal mialam slomiany... I czy da to jakis efekt?? Sent from my GT-S5360 using Wizaz Forum mobile app |
![]() ![]() |
![]() |
#75 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() u mnie dziś owsianka z bananem, kokosem i jogurtem ![]() Przy okazji - zwracacie uwagę na tętno przy ćwiczeniach? Podobno najefektywniej spala się przy 60-80% tętna maksymalnego - mam zamiar sprawdzić, bo jak już się zabieram za ćwiczenie, to chce miec poczucie, że nie idzie na marne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#76 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Edytowane przez Strokrotkaaa Czas edycji: 2014-04-30 o 11:16 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#77 |
Zakorzenienie
|
Strokrotkaaa to gdzie Tobie do 80 kg jak piszesz, że masz 70kg
Butowniczka007 już sie dopisałam, ale aż się boję tego wyliczenia BMI, kurczę czy ja jestem najmniejsza i ważę najwięcej ![]() Też jestem za piątkiem do warzenia bo w razie gorszego weekendu mniejsze przerażenie patrząc na wagę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#78 |
Raczkowanie
|
Dlatego ja jednak uważam, że lepszy będzie poniedziałek. Dlaczego? Bo będziemy uważać także w weekend
![]()
#79 |
Raczkowanie
|
sprytnie!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#80 |
Zakorzenienie
|
Wiecie co znalazłam taki program (darmowy na telefonie) co jest przykładowy tygodniowy jadłospis z trzech diet, fajnie bo ja mam duży problem żeby ułożyć sobie jadłospis a tu podane zestawy wystarczy coś zmodyfikować wrazie gdyby nam nie pasowało i już. Ale jak tak patrze to tam jest dużo jedzenia. Jeżeli ktoś będzie zainteresowany to napisze na pw bo na forum to nie wiem czy tak można.
A ja dziś zgrzeszyłam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#81 |
Raczkowanie
|
kinga1701 jeśli owocowe to nie taki duży grzech
![]() Ja dzisiaj: - śniadanie 3 kromki razowca z serem białym,sałatą, pomidorem i szynką drobiowa - mleko 0,5 % z płatkami owsianymi - obiad makaron razowy z brokułami - jabłko - wieczorem będzie sałatka z twarożkiem, pomidorem , ogórkiem, sałata zielona, do tego 3 kromki Wasy razowej Mało dzisiaj, ale boli mnie jajnik i zły dzień mam, nie chce się mi nawet jeść. Z ćwiczeń to spacer z wózkiem 1,5h z tym że biegłam jak uciekałam przed deszczem ![]()
#82 |
Raczkowanie
|
Przecież napisałam w poście że ważyłam 80 kg a nie ważę Edytowane przez Strokrotkaaa Czas edycji: 2014-04-30 o 17:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#83 |
Raczkowanie
|
Jupi za mna ok 4km roweru
![]() ![]() |
![]() |
#84 |
Raczkowanie
|
Ultra brawo!
Ja niedawno wróciłam z mojego truchtania- 4km/29 min także jestem z siebie meeeeega dumna bo pokonałam bariere 30 minut na mojej trasie ![]() Teraz jakaś kolacja, prysznic i kolejny odcinek Reign na mnie czeka. A właśnie? Co najczęściej jecie na kolacje? Ja dziś wszamię to co zazwyczaj- jogurt naturalny, banan, 2 łyżeczki ziaren słonecznika i sypnę troszkę musli.
#85 |
Raczkowanie
|
Buntowniczka007 ja najczęściej jem sałatki z twarożkiem, rzadziej z fetą bo mam do niej dziwne podejście
![]() ![]() Jutro planuje smakowity obiad z grillowanym kurczakiem mmmm ![]() No i przyzwyczaiłam się do diety, teraz powoli przyswajam ruch, bo wczesniej mało się ruszałam, mimo że przy dziecku się trzeba olatać to miałam takie wyrzuty sumienia że nigdzie poza tym tyłka nie ruszę ![]() Marzy mi się, żeby zacząć biegać, zawsze jak próbowałam to mi się podobało, ale tylko do pierwszej kolki ![]()
#86 |
Raczkowanie
|
Może na początek szybki trucht? Albo 2 minutki biegu, 3 marszu i tak na zmianę ? Polecam!
#87 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Mój mąż z kolei jest bardzo szczupłej budowy ciała, może zjeść tabliczkę czekolady, blachę sernika, golonkę w piwku i dużo dużo więcej i nic. Zbawienna przemiana materii i geny. A ja przy nim to słonica jestem. ---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ---------- a tego to nie wiedziałam. dzięki za podpowiedz. ---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ---------- Moja droga, ja jak wgryzę się w jedno ciasteczko - to już cała paczka moja. Poza tym mam dni gdy mam "naloty" na słodkie - byle co byle dużo no i wpadło na liczniku. Teraz gdy coś KRZYCZY we mnie SŁODYCZY MI DAJ to jem suszone morele, ale nie te suszone mechanicznie tylko te ciemniejsze na słoneczku. Szybko zaspokajają moją potrzebę na słodkie, a nie są tak przetworzone jak np chałwa, czekolada czy ciasto ---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#88 |
Raczkowanie
|
Motywacje..hmmm...lubię uczucie płynących endorfin w mym ciele po ćwiczeniach
![]() Ja już po obiadku- kuskus, kurczak i warzywa na patelnie- pycha!
#89 |
Raczkowanie
|
Cześć
![]() Można się przyłączyć? ![]() Aktualna waga to 76-75kg, mam 175cm |
![]() ![]() |
![]() |
#90 |
Raczkowanie
|
Pewnie, polecam wpisanie się w link umieszczony w pierwszym poście wątku
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:05.