|
|
#61 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: CZERWIEC- Kosmetyki, szampony, odżywki, perfumy, kolorówka i inne
up
|
|
#62 |
|
Zadomowienie
|
cos za krem rokitnikowy sylveco i cien on and on bronze?
|
|
|
|
|
#63 |
|
Rozeznanie
|
odpisane
|
|
#64 |
|
Rozeznanie
|
up
|
|
#65 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: LIPIEC - Kosmetyki, szampony, odżywki, perfumy, kolorówka i inne
1.
- Sylveco Lekki krem rokitnikowy z pompką 2. Saszetki - Sylveco łagodzący krem pod oczy 6 x 2ml - Sylveco lekki krem brzozowy 9 x 2ml - Sylveco lekki krem nagietkowy 1 x 2ml maszynki bic, tampony, i może coś jeszcze? |
|
|
|
|
#66 |
|
Rozeznanie
|
odpisane
|
|
#67 |
|
Zakorzenienie
|
Jasne, ze moglabym tylko bede w domu dopiero w sb
![]() A planujesz jakies dokladki, bo na chwile obecna nic nie widze ![]() ---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ---------- W sumie to zestaw oddalabym najchetniej za cos ciekawego z elektroniki albo perfumy ew fajna torebke cos z ciuszkow ale raczej konrety
|
|
|
|
|
#68 |
|
Zakorzenienie
|
1.
- Sylveco Lekki krem rokitnikowy z pompką 2. Saszetki - Sylveco łagodzący krem pod oczy 6 x 2ml - Sylveco lekki krem brzozowy 9 x 2ml - Sylveco lekki krem nagietkowy 1 x 2ml tampony, maszynki oraz jedwab do włosów coś u mnie? Poza wątkiem z Twojej wish mam sporo szamponów i odżywek
Edytowane przez Eneajla Czas edycji: 2014-12-20 o 21:48 |
|
|
|
|
#69 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 175 pkt / 100% pozyt.
|
Sylveco Lekki krem rokitnikowy z pompką(jakie zużycie i kiedy otwarty?) i EA Splendor
cos u mnie?
|
|
#70 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam, znajdziesz coś u mnie na wymianę za:
- Odżywka do włosów nadająca objętość -nowa - Szampon Dove - nowy - Odżywka Timotei -nowa - maszynki bic soleil scent z lanoliną i wit E 4szt bez opakowania - woski do depilacji ?
|
|
|
|
|
#71 |
|
Rozeznanie
|
Odpisane
|
|
#72 |
|
Zakorzenienie
|
Mam:
Kallos szampon waniliowy 1 l- moge dać sporą odlewkę Kallos maseczka Keratin-odlewka Kallos maseczka Color-odlewka Serical al Latte maseczka-odlewka Aussie 3 miracle reconstructor odżywka ubytek jakieś 30% Nowe: Szampon alterra aloes i granat-nowy mam też szampon alterra z pszenicą i brzoskwinią-zostało go trochę mniej niz pół Szampon Schwarzkopf professional BC bonacure hairtherapy Joanna argan oil maseczka do włosów Pilomax henna wax maseczka 70 g-mam dwa sloiczki (do włosów blond, ale moja mama uzywała a jest szatynką i nie ma to znaczenia) Loreal elseve total repair błyskawiczna terapia rekonstrukcja dla włosów zniszczonych-mam 2 tubki Loreal elseve color vive odżywka ochronna(dla włosow farbowanych, ale świetna też dla zniszczonych) Loreal elseve arginine resist szampon wzmacniający-ubytek 20% moze mniej W wątku mam jeszcze genialny szampon Kanebo, ale została końcówka- mogłabym Ci go dorzucić do wymiany ![]() Wybierzesz coś? Edytowane przez Eneajla Czas edycji: 2014-12-22 o 16:45 |
|
|
|
|
#73 |
|
Wtajemniczenie
|
Jak widziałabyś wymiankę?
Ja z chęcią przygarnełabym wszystko to, co wymienilam
|
|
|
|
|
#74 |
|
Zakorzenienie
|
Oprócz tamtego, dołożyłam też do wątku , może Cię zainteresuje Avon Advance Techniques maseczka do włosów z olejem arganowym 150 ml -użyta raz
|
|
|
|
|
#75 |
|
Rozeznanie
|
Odpisane
|
|
#76 |
|
Zakorzenienie
|
-Marion Natura Silk odżywka w sprayu do włosów łamliwych i z rozdwajającymi końcówkami-zostało tyle co widać (pojemność wyjściowa 150 ml-została jakaś 1/3 data ważności 07.2016r)
-Aussie 3 miracle reconstructor odżywka ubytek jakieś 30%(250 ml-ubytek to jakieś 30-40% daty nie ma na pojemniczku, zresztą na żadnym aussie nie drukują dat, ale ręczę, że kosmetyk jest świeży) -Szampon Schwarzkopf professional BC bonacure hairtherapy( 250 ml szampon jest nowy i też nie ma daty, ale jest narysowany sloiczek z 12m od otwarcia, wszystkie kosmetyki przechowuję w szafce w chłodnym miejscu, więc nie mają prawa się popsuć) -Loreal elseve total repair błyskawiczna terapia rekonstrukcja dla włosów zniszczonych-mam 2 tubki( tubki są fabrycznie zamknięte i da rade otworzyć je łamiąc czubek, każda ma po 20 ml) -Loreal elseve color vive odżywka ochronna(dla włosow farbowanych, ale świetna też dla zniszczonych) ( 200 ml też nie ma daty, ale zostala kupiona w marcu tego roku) -Loreal elseve arginine resist szampon wzmacniający-ubytek 20% może mniej( 400 ml, tak samo jak odżywka) |
|
|
|
|
#77 |
|
Raczkowanie
|
Coś u mnie?
|
|
|
|
|
#78 |
|
Wtajemniczenie
|
Mogę oddać perfum, torebeczkę i pokrowiec na tel.
Mi u Ciebie wpadł jeszcze w oko żel pod prysznic. Także moja lista 'chciejstw' wygląda obecnie tak: - Odżywka do włosów nadająca objętość -nowa - Szampon Dove - nowy - Odżywka Timotei -nowa - woski do depilacji - maszynki bic soleil scent z lanoliną i wit E 4szt bez opakowania - Radox milk & berries kremowy żel pod prysznic - nowy ![]() Daj znać czy oddasz powyższe..
|
|
|
|
|
#79 |
|
Rozeznanie
|
odpisane
|
|
#80 |
|
Zakorzenienie
|
OK, wszystko mogę oddać tylko na szampon Kanebo już inna wizażanka jest chętna, bardzo by to zrobiło różnicę gdyby było bez niego?
A krem sylveco jest nowy? Jeśli nie to jakie ma zużycie? I nie będę już miała żadnej fiolki czy atomka żeby odlać perfumy, może masz coś takiego? ---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:04 ---------- Już zapytałam sie wizażanki moze ona będzie miała to będę miała wtedy fiolkę, a jak nie to najwyżej wezmę od Ciebie mniej tamponów, albo połowę maszynek. I będzie tak OK? ---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ---------- Kochana, przykro mi ale fiolki brak. Mam jednak próbkę perfum Avril Lavigne forbidden rose w fiolce, chętnie bym Ci ją dorzuciła i jak jeszcze coś wygrzebię to dorzucę, abyś nie była pokrzywdzona. Ja na to konto mogę zrezygnować z połowy tamponów np. (wzięłabym tylko wszystkie mini- ile jest tych mini?) albo wezmę 2 maszynki. Może tak być? Będzie okej? ---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ---------- Chodzi mi o safe lub facelle( nie wiem które jeszcze sa mini), bo ob jest 13 mini, tak? No właśnie szampon też poszedł, jakbym wiedziała wcześniej że go chcesz to nie byłoby mowy i od razu bym Ci zarezerwowała. Avril spokojnie na kilka użyć starczy OK, to Ci odłożę.To jak robimy z wymianką? ![]() ---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ---------- Mam jeszcze coś takiego 1 saszetkę: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...adzikowej.html i próbkę LRP ale to już jest w wątku. To przejrzyj jeszcze dokładnie wątek ![]() Wszystko co mialam dodać to juz dodalam ostatnio i tak myślę co bym mogla jeszcze. Mam jeszcze czarną kredkę z manhattanu ale w takiej wersji mini. Albo ewentualnie wezmę wszystkie tampony mini(ob i facelle) i maszynki. Edytowane przez Eneajla Czas edycji: 2014-12-23 o 21:30 |
|
|
|
|
#81 |
|
Rozeznanie
|
odpisane
|
|
#82 |
|
Zakorzenienie
|
Może być ale bez mgiełki TBS bo ją bym wolała za coś konkretnego wymienić.
Ale reszta w porządku. Ja chętnie zrezygnuję albo z jedwabiu i z tamponów (przyjmę tylko same mini) i wydaje mi sie, ze już będzie wtedy OK. Edytowane przez Eneajla Czas edycji: 2014-12-23 o 23:39 |
|
|
|
|
#83 |
|
Wtajemniczenie
|
szczerze mówiąc preferuję wymianki za jak największą ilość rzeczy
![]() Mi najbardziej zależy na odżywkach i szamponie. Ale wosk też bym z chęcią choć jeden przetestowała a i maszynki się przydadzą
|
|
|
|
|
#84 |
|
Zakorzenienie
|
A w sumie to nie jest zły pomysł
![]() To ja już patrzę ![]() ---------- Dopisano o 00:05 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:46 ---------- OK, znalazłam: - Mgiełka do ciała Perceive - Perceive-roletka -tarka do stóp Ja tak przejrzałam jeszcze u siebie rzeczy i będę dokładać różyczki do kąpieli z avonu planet spa, są nowe w kartoniku u mnie postały sobie jakiś czas jako ozdoba. Jeśli byłabyś chętna to pisz
|
|
|
|
|
#85 |
|
Wtajemniczenie
|
Najbardziej zależałoby mi na odżywkach i szamponie, ale maszynki też by się przydały a wosk przynajmniej jeden chciałabym wypróbować
Także napisz może co byś mogła po prostu oddać za to, co u mnie wybrałaś
Edytowane przez Edziorro Czas edycji: 2014-12-24 o 20:15 |
|
|
|
|
#86 |
|
Zakorzenienie
|
Kochana tak przemyślałam, że za dużo mam nagromadzone zapasów do włosów, więc zrezygnowałabym z jedwabiu i ponadto z wszystkich tamponów ( z wyjątkiem mini o.b.) i w sumie moze być też bez maszynek, a na to konto wzięłabym tylko mgiełkę perceive i końcówkę perfum perceive. Nie mogę gromadzić tyle rzeczy bo w sumie i tak tyle mam nagromadzone w szafkach i sama się pozbywam.
Wydaje mi się, że teraz cenowo też by się zgadzało wszystko. Jeśli nie, to pisz, to będziemy dalej kombinować. I wtedy rzecz przedstawiałaby się następująco: - Sylveco Lekki krem rokitnikowy z pompką nowy - Sylveco łagodzący krem pod oczy 6 x 2ml - Sylveco lekki krem brzozowy 9 x 2ml - Sylveco lekki krem nagietkowy 1 x 2ml - tampony 12 szt. mini o.b. -mgiełka perceive -perfumki perceive-roletka -tarka do stóp za -Marion Natura Silk odżywka w sprayu -Aussie 3 miracle reconstructor odżywka -Szampon Schwarzkopf professional BC bonacure hairtherapy -Loreal elseve total repair błyskawiczna terapia rekonstrukcja dla włosów zniszczonych - 2 tubki -Loreal elseve color vive odżywka -Loreal elseve arginine resist szampon wzmacniający -Złoty mus do biustu Tso Moriri 10 ml -Avril Lavigne forbidden rose w fiolce -White musk żel pod prysznic 60 ml- nowe - https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...adzikowej.html - bielenda Co Ty na to? Może tak być? Ja bym już chętnie się wymieniła
Edytowane przez Eneajla Czas edycji: 2014-12-26 o 02:17 |
|
|
|
|
#87 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze, wszystkie żele white musk poszły mi w szybkiej wymianie.(to co na szaro zaznaczone to już tego nie ma)
Ale mam żel Heathcote & Ivory country blossom 100 ml to mogę ten oddać - ślicznie pachnie ![]() Jak coś jeszcze znajdę to Ci oczywiście jakieś gratisy dorzucę jeszcze. To jak piszemy już PW? |
|
|
|
|
#88 |
|
Zakorzenienie
|
Mgiełki nie mogę dać, bo kosztuje ok. 40 zł, ale w drugim mieszkaniu znalazłam jeszcze jedną odżywkę Loreal elseve total repair błyskawiczna terapia rekonstrukcja dla włosów zniszczonych (nowa 20 ml). Mogę ją dorzucić
|
|
|
|
|
#89 |
|
Zakorzenienie
|
- Sylveco Lekki krem rokitnikowy z pompką
2. Saszetki - Sylveco łagodzący krem pod oczy 6 x 2ml - Sylveco lekki krem brzozowy 9 x 2ml - Sylveco lekki krem nagietkowy 1 x 2ml To bym bardzo chciała, więc wybierz tak ode mnie rzeczy żebyś była zadowolona z wymiany ---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ---------- Dobrze Zatem jeśli wszystko OK to czekam na PW z adresem
|
|
|
|
|
#90 |
|
Zakorzenienie
|
Podoba mi się:
Hegron, żel mocny w sprayu - nowy Odżywka do włosów nadająca objętość - nowa Szampon Dove - nowy Odżywka Timotei - nowa Tonik ściągająco-oczyszczający 2szt - nowe Maseczka - nowa Plastry na nos Nowy puder bambusowy 30g - jakiej jest firmy? Mydła
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:58.