|
|
#61 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe2013 ( XVIII )
O nowy wątek
![]() To na początek spamuję ![]() A tu filmik upamiętniający pierwsze spotkanie Piotra z morzem :https://www.youtube.com/watch?v=qdTw...2iAIiQ&index=1 Idę czytać
|
#62 |
|
Zakorzenienie
|
moja mycha
|
#63 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Marsi witaj jak się czujesz? silver wspaniale, że dobre wieści od nefrologa ![]() i dzięki za info skarpetkowe jak tylko będą u mnie to sobie nabędę ![]() fewciu u nas też nad morzem Kuba lekko pokasływał i miał katarek (do dziś nie wiemy, czy to od zębów, czy od zmiany klimatu) |
|||
|
|
|
#64 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() [QUOTE=fewcia;47434912 Blancia właśnie zasnęła, mąż robi obiad więc mam chwilkę dla Was Kochane urlop to coś najcudowniejszego co nam się mogło teraz przydarzyć. Wczoraj byliśmy w akwarium, myślę, że mój mały szogun wystraszył wszystkie rybki Zachwycona była. Dzisiaj byliśmy na plaży. Blanka boi sie wody, umoczy kostki i koniec. Ale M. sobie popływał, my zbudowałyśmy ogromny zamek z piasku Dziewczyny mamy tylko ogromny problem z zasypianiem tutaj. Mam wrażenie, że Blanka nie ma czasu spać. A jak wiecie, Ona jest samozasypiającym dzieckiem, więc nie da się ululać czy przytulić do spania. W wózku czasem kimnie 20 minut. Tyle. Jedynie dzisiaj jakiś progres w tym temacie, bo mówię do Niej "Blanciu idziemy spać?" A Ona wzięła smoczek, wdrapała się na nasze łóżko, zrobiła mi "papa" i poszła spać. ![/QUOTE] To przynajmniej możesz odpocząć na plaży, bo Pietrka nic nie interesowało poza włażeniem na najgłębsze fale ![]() Cytat:
Zakładaj, bo bez Fb nie wiesz co się na świecie dzieje
|
|
#65 |
|
Zadomowienie
|
Silver no ciachnęłam przy krojeniu chleba. Ale tylko końcówkę, nie cały
Jak byłam bardzo młoda to obcięłam koniuszek małego palca przy krojeniu cebuli, lało się strasznie, niby takie nic a musiałam mieć zakładane szwy przez chirurga. Teraz przecięłam tak na parę mm w głąb, zarówno palec jak i paznokieć (tą część przylegającą; nie wystającą), lało się tylko trochę i nawet mało bolało, nie wiem czemu, tyle że mi na końcu opuszki brakuje takiego małego trójkącika
|
|
|
|
#66 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ma temperament chłopak Jeśli masz się teraz tym stresować to lepiej idź do kogoś mądrego , będziesz spokojniejsza ![]() A jak tam najmłodszy, kopie więcej? Cytat:
Pietrek też dość często n palcach chodzi to może oznaczać coć złego ? Cytat:
|
|
#67 |
|
Zakorzenienie
|
Julo mowi mama, tata, baba, dzidzia, pan, dajmis czyt daj mi, tam, tu, be, kółko, ama, kaka, baja, koko, nasladuje lwa i ziewanie, mosi aaaaa i wszystkie samogloski i pokazuje literki narazie wie ze to samogloski ale malo trafnie pokazuje próbuje mowic kot i gwiazdka nie wiem martwic sie nie ma 20 slow aha jescze jedzie, desc czyt deszcz i isc
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#68 | |
|
Zakorzenienie
|
End Of Topic - czyli koniec tematu
![]() Cytat:
Cuause I know I don't understand, just how your love your doing no one else can... Edytowane przez hje Czas edycji: 2014-07-24 o 22:01 |
|
|
|
|
#69 |
|
Zakorzenienie
|
nomnomnomnom
|
|
#70 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() pokazuje mi, że film prywatny... |
||
|
|
|
#71 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#72 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z S były histerie i bunt dwulatka chyba w najgorszym możliwym wydaniu ![]() ale ruchliwi to oboje byli- Sami do roku miał dwa razy czache prześwietlaną ![]() poza tym Leoś potrafi się pięknie skupiać czy wyciszać, samodzielna zabawa czasem pochłania go na długo,nawet ok 1 h potrafi sam grzebać w szufladach i wyciągac skarby to samo tyczy się czytania, uwielbia przeglądać i czytać bajki z zasypianiem też nie ma problemu, poza tym,że przestal samodzielnie usypiać ale to nie problem nie ma nic innego niepokojącego w jego zachowaniu Dziewczyny, dziękuję,że pytacie o moje zdrówko, maleństwo rośnie jak na drożdzach, brzuch już się trzęsie od kopniakow, dobrze,że się dobrze czuję i mam czas by poświecić się moim urwisom. Poza tym jak co roku jest u nas kuzyn S -Aleksander i strasznie się cieszymy z jego obecności, chata pelna dzieciakow, dyskusje przy kolacji i ciągły gwar, ale chłopaki naprawdę mi pomagają Insolito, ale masz klona Silver, słodka Twoja niunia a to mój wakacyjny szkrab- patrzcie jaki porozbijany na głowie dodam,że raz mało,że trupem nie padłam, wchodzę do małego (już spał) a ten cała twarz we krwi- rozdrapał sobie strupki |
|
|
|
|
#73 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
U nas jest problem bo Ewa nie staje normalnie na palcach, tylko na takich zawiniętych do środka, wszystkie paznokcie jej się przez to łamią i to jest takie nietypowe dość. Cytat:
Silver, Insolito super zdjęcia! Mika nie martwić się, dużo Julo mówi |
||
|
|
|
#74 | ||
|
Zadomowienie
|
Pięknie je Cytat:
![]() Coś ty, popatrz na wspólne zdjęcie, Pietrek wygląda jak Tż Cytat:
|
|
#75 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#76 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co do podobieństwa to mow co chcesz a ja zawsz widzę w nim Ciebie no układ brwi- ok to po TZ
|
|
|
|
|
#77 | |
|
Zadomowienie
|
Dokładnie tak
Cytat:
To bardzo mi miło
|
|
#78 |
|
Zakorzenienie
|
marsi Leos moze ma prege mongolska (wyglada jak siniak, zeykle gdzies w okolicach pupy czy plecow), skoro ma tak napigmentowana skore? Slyszalam, ze wystepuje u rasy bialej przy ciemnej karnacji. Yae ma bardzo jasna karnacje i ma na pupie slad jakby odcisk palca - blednie blednie i pewnie wkrotce zniknie zupelnie
|
|
|
|
#79 |
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:04 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ---------- aaaa, Bokeh - cudnie urzadzilas mieszkanko! |
|
|
|
#80 | |
|
Zakorzenienie
|
moja Hania też taki rumunek ciemny, jak byliśmy na basenie ostatnio to wszystkie dzieci białe jak od mąki a ona taki ciemny brudasek
---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ---------- Cytat:
**
|
|
#81 |
|
Zakorzenienie
|
widzilayscie?
![]() http://www.pudelek.tv/video/JUZ-JEST...zy-Greya-6185/ no nie pasuje mi ten Grej nic a nic taka ciapa z twarzy
|
|
|
|
#82 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#83 |
|
Zakorzenienie
|
Mówicie zebys ie nie martwic ale 20 prawdziwych słow nie ma, mało dzwiekonasladowczych nie bardzo go ciagnie kiedys mu robił ostatnio nie chce a zapomniałam mowi jeszcze papa, oczywiscie slowo nr 1 top one nie nie nie ale nie umie powiedzieć tak, cisza na pytanie oznacza tak bo wszystko inne jest nie nie , mowi nie ma ale we wlasnej wersi czyli ma nie, nie wiem czemu wyrazy zamienia i jeszcze nie to potrafi siedzieć przy sorterze i przykładac do dziurek specialnie nie tych i mowi nie to i bardzo szybko mowi czasem bo chec powiedzenia tata tam tworzy słowo tatam
|
#84 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ma jedynie malutkiego naczyniaka (wygląda jak siniak) ale niestety na buźce ![]() słońce go łapie w 5 min mimo najwyższej ochrony a zimie jak jesteśmy na basenie to pytają gdzie byliśmy,że on taki zjarany
|
|
|
|
|
#85 |
|
Zakorzenienie
|
Karnacje ma super tylko sie cieszyc Julo jak syn młynarza wygląda
|
#86 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
U mnie sąsiadka ostatnio mówi ze kiedyś teściowa obiecała jej że zajmie się dziećmi jak wróci do pracy. Teraz ma okazję dorobić na macierzyńskim bo urlopy u niiej w sklepie a t że żadnym bachorami nie będzie się zajmować. Przykre takie to, bo na zewnątrz to taką fajną bacię kropi. Cytat:
Dla spokoju możesz iść do jakiegoś psychologa ale moze to tylko taki etap. Przeceiż w domu ządne z WAs nie niepokoiło się aż tak zachowaniem LEo. Cytat:
Cytat:
Ślicznotka Cytat:
Cytat:
Cytat:
Byłąm wczoraj w tesco i kupiłam Oliwce takie leginsy grafitowe z aplikacją kwuiatowa po bokach. Tez sweterk z motylkiem to ze starej kolekcji jest bo na boże narodzenie to był nawet przeceniony a teraz widzę znowu normalna cena, ale srasznie mis ie podoba i chyba go kupie Oliwce. Młoda wczoraj od babki swoje z sh przyniosła fajne bluzeczki, leginsy i takie buty do pływania co był temat na wątku
|
|
#87 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
Deli pięknie Amelka je ![]() insolito chyba się podobało nad morzem marsi ale Leoś jest ciemny bokeh Hania też ma ciemną karnację i przy innych dzieciach wygląda jak murzynek ![]() silver Daria śliczna mika bardzo dużo Julo mówi ![]() pstryczku widziałam, Grey tragiczny. jeszcze z daleka jest ok ale jak zbliżenie zrobią to jakby miał nos przyklejony tak dziwnie wygląda
|
|
#88 |
|
Zakorzenienie
|
wyszły nam górne czwórki
więc pewnie stąd takie histerie nocne Po ćwiczeniach boli mnie WSZYSTKO dosłownie WSZYSTKOOOOOOOOOOOO jest kosmos totalny ale mój mąż oszalał na punkcie mojego tyłka sama widzę, że się ładnie podniósł, także no od 2tyg odpuściłam tylko 2 obowiązkowe dni i naprawdę, efekty rewelacja!!!Zjem śniadanie i ponadrabiam
|
#89 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To tak jak moj brat, co w polaczeniu z imieniem powoduje, ze czesto za Greka go biora ;-) (Arab, Cygan i Mulat tez sie zdarzaja :hahaha) Jednak pregi tez nie mial |
|
|
|
|
#90 | |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny, dziękuję za rady
faktycznie poza tym biciem nie ma nic innego niepokojącego w jego zachowaniu, ma bardzo silny,dominujący charakter a poza tym jest bardzo pogodnym i bardzo mało placzliwym dzieciakiem poobserwujemy go i jeśli bicie nie ustąpi w najbliższytm czasie na pewno udam się do specjalisty Cytat:
![]() Lady a Ty chodakowską cwiczysz? u nas trójki wyszły nawet nie wiem kiedy, zobaczyłam dopiero dziś jak darł jape za kaszką, a wczoraj jak wracaliśmy to w aucie pakował łapki do buźki aż po łokcie, leciały mu gile i troszkę się dławił,myślałam,że to może przeziębienie ale dziś ani widu ani słuchu tylko białe ząbki na górze no a na dole pozas jedynkami i dwojkami nadl nic
Edytowane przez marsi11 Czas edycji: 2014-07-25 o 09:28 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:40.

Jeszcze dwa i dostanę stałego bana 

a potem poda buty i zamknie za nimi drzwi....
Kochane urlop to coś najcudowniejszego co nam się mogło teraz przydarzyć.
tak kochalam te usianie na rekach
mialam nadzieje ze bede go tak usypiac do 18tki a tu doopa

U nas jest problem bo Ewa nie staje normalnie na palcach, tylko na takich zawiniętych do środka, wszystkie paznokcie jej się przez to łamią i to jest takie nietypowe dość.
Pięknie je
22.05.2008
14.08.2011